Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

«Ξεφορτώθηκε» Αντεμπαγιόρ η Τότεναμ!

Μετά από αρκετή προσπάθεια η Τότεναμ κατάφερε να αποδεσμεύσει τον Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ που δεν υπολογιζόταν από τον Μαουρίσιο Ποκετίνο

«Ξεφορτώθηκε» Αντεμπαγιόρ η Τότεναμ
Παρελθόν αποτελεί από την Τοτενάμ ο Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ. Ο σύλλογος του Λονδίνου ανακοίνωσε «έσπασε» το συμβόλαιο του 31χρονου επιθετικού.

«Ήρθαμε σε συμφωνία με τον Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ για τη λύση της συνεργασίας μας. Του ευχόμαστε τα καλύτερα για το μέλλον του», αναφέρει χαρακτηριστικά. Ο Τογκολέζος φορ αγωνιζόταν στους «πετεινούς» από το 2011 (την πρώτη χρονιά ως δανεικός από την Μάντσεστερ Σίτι), αλλά πλέον δεν είναι στις βασικές επιλογές, ζώντας στη σκιά του Χάρι Κέιν.

Την περυσινή σεζόν έκανε 13 συμμετοχές στην Premier League (με δυο γκολ), δυο στο Europa League, και από μια σε Κύπελλο και Λιγκ Καπ, ενώ φέτος δεν έκανε δεν πρόλαβε να φορέσει τη φανέλα της Τότεναμ.

Σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα χρειάστηκε να πάρει ένα σημαντικό μέρος των χρημάτων από αυτά που προέβλεπε το συμβόλαιο του για να δεχθεί να φύγει. Ωστόσο, ποσά δεν έχουν γίνει γνωστά. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: