Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

Στόχος το απόλυτο για τον Ατρόμητο!

Απόλυτα έτοιμος για το 3/3 στο πρωτάθλημα είναι ο Ατρόμητος μέσω του αυριανού αγώνα κόντρα στην Ξάνθη, με τον Μιχάλη Γρηγορίου να μην αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα με το ρόστερ.

Στόχος το απόλυτο για τον Ατρόμητο
Με μοναδικό στόχο τη νίκη θα παραταχθεί ο Ατρόμητος στον αυριανό αγώνα κόντρα στην Ξάνθη, καθώς με το «τρίποντο» θα συνεχίσει να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με το απόλυτο των νικών (3x3) ενώ ταυτόχρονα θα αποσπαστεί ακόμα περισσότερο από ομάδες που έχουν ίδιους στόχους, όπως ο Αστέρας Τρίπολης που έμεινε ισόπαλος κόντρα στην Καλλονή.

Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης ο Μιχάλης Γρηγορίου ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή από την οποία θα μείνουν εκτός δύο ποδοσφαιριστές.

Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Κούρος, Κιβρακίδης, Θεολόγου, Μπιτόλο, Νάτσος, Μπαστακός, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπάλλας, Γκαρσία, Ουσέρο, Γοδόι, Μαρσελίνιο, Μπρίτο, Ούμπιντες, Ναπολεόνι, Λε Ταλέκ, Μίλος Στόιτσεφ.

Ο Μπόρισλαβ Στόιτσεφ προπονήθηκε το πρωί (υπό την επίβλεψη των γυμναστών Ρούσση, Τσουκαλά) αλλά και το απόγευμα. Αύριο θα προπονηθεί πριν τον αγώνα μαζί με τους εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: