Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

Ντομίνγκες: «Σημαντική η απόκρουση του Ρομπέρτο»


Το εγκώμιο του Ρομπέρτο έπλεξε ο Τσόρι Ντομίνγκες στις δηλώσεις του κατά την απονομή του βραβείου του MVP στο ματς του Ολυμπιακού με τον Πλατανιά.

Ντομίνγκες: «Σημαντική η απόκρουση του Ρομπέρτο»
Ο Τσόρι Ντομίνγκες παρέλαβε το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Πλατανιά και με τη σειρά του υποστήριξε ότι μέρος του πρέπει να πάει και στον Ρομπέρτο με την επέμβασή του στο πέναλτι.

«Η απόκρουση του Ρομπέρτο ήταν σημαντική γιατί το παιχνίδι μπορεί να εξελισσόταν διαφορετικά», ανέφερε ο αργεντινός.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τσόρι:

-για το βραβείο:

Το πιο σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα, είμαι πολύ χαρούμενος όποτε βοηθάω. Είχα έναν τραυματισμό και δυσκολεύτηκα λίγο στην αρχή της χρονιάς, τώρα είναι όλα καλύτερα και έχω επιστρέψει. Είναι πάντα δύσκολα απέναντι σε τέτοιες ομάδες, σε κλειστούς χώρους είναι δύσκολα να κάνεις ευκαιρίες και πάντα πρέπει να προσπαθείς να τους αντιμετωπίζεις. Η απόκρουση του Ρομπέρτο ήταν σημαντική γιατί το παιχνίδι μπορεί να εξελισσόταν διαφορετικά. Θα είχαμε κουραστεί περισσότερο για να ανοίξουμε το σκορ.

-για το παιχνίδι με την Μπάγερν:

Είναι τελείως διαφορετικό το ματς τη Τετάρτης, πολύ πιο δύσκολο, πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, είναι πολύ υψηλού επιπέδου.

-για τις εμφανίσεις της ομάδας:

Ο στόχος είναι να βελτιωνόμαστε, θέλουμε ακόμα περισσότερη βελτίωση, δεν σταματάμε. Η ομάδα πάντα εξελίσσεται και χρειάζεται χρόνο για να προσαρμοστούν και οι καινούριοι παίκτες. Πάντα είμαστε ενωμένοι και έχουμε καλό σύνολο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: