Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

«Ο Τουρέ ζητάει γυμνές φωτογραφίες μου για να δώσει τα λεφτά»

Απίστευτη καταγγελία από την πρώην ερωμένη του Γιάγια Τουρέ, Μάριαμ Καμαρά, καθώς όπως ανέφερε ο Ιβοριανός άσος απαιτεί να δει «καυτές» φωτογραφίες της για να πληρώσει τα έξοδα για τον γιό του.

«Ο Τουρέ ζητάει γυμνές φωτογραφίες μου για να δώσει τα λεφτά»
Ο Γιάγια Τουρέ εκβιάζει την πρώην (και… παράνομη) σύντροφο του για να της δώσει τα χρήματα που χρειάζεται η ίδια για να μεγαλώσει το παιδί τους. Ο μέσος της Μάντσεστερ Σίτι την άφησε έγκυο, ενώ ήταν παντρεμένος και αρχικά δεν αναγνώριζε ότι ανήκει στον ίδιο ο δίχρονος πλέον γιος του. Αλλά μέσω του τεστ DNA λύθηκε το… μυστήριο.

inner

«Τον έχει δει μόλις δύο φορές», ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια έγινε αποκαλυπτική: «Κάθε φορά που του ζητάω να στείλει χρήματα, μου θέτει βάζει όρους. Θα πρέπει να του στείλω κάποιες γυμνές φωτογραφίες μου ή φωτογραφίες του στήθους και των οπισθίων μου. Μου λέει ότι αν δεν πάρει αυτές τις φωτογραφίες, δεν πρόκειται να μου δώσει χρήματα. Μια φορά αρνήθηκα και σταμάτησε να πληρώνει. Ούτε γεια δεν μου έλεγε. Ήταν σαν να μην υπήρχε ο γιος του», δήλωσε στη «Sun» για τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού που αμείβεται με 230.000 Λίρες (περίπου 310.000 ευρώ) εβδομαδιαία.

inner*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: