Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

Φαν Χάαλ: «Ο Μαρσιάλ είναι ο καλύτερος στην ηλικία του»

Δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του ο Λουίς Φαν Χάαλ για τα όσα έκανε στο χορτάρι του «Ολντ Τράφορντ» ο Αντονί Μαρσιάλ κάτι που φάνηκε και στις δηλώσεις του.

Φαν Χάαλ: «Ο Μαρσιάλ είναι ο καλύτερος στην ηλικία του»
Μια λύση που μπορεί να μην περίμενε ούτε ο ίδιος ο Λουίς Φαν Χάαλ ότι μπορεί να του προσφέρει τόσο άμεσα αποδεικνύεται ο Αντονί Μαρσιάλ και ο Ολλανδός τεχνικός δεν έκρυψε την ικανοποίησή για τα όσα είδε από τον νεαρό Γάλλο, αλλά και γενικότερα από την ομάδα του.

«Έχει την έκρηξη για να ντριπλάρει, αλλά η εκτέλεσή του ήταν θαυμάσια. Τον έχουμε παρακολουθήσει και τον θέλαμε γιατί είναι ο καλύτερος στην ηλικία του. Χρειάζεται χρόνο. Είναι μαζί μας μόλις τρεις μέρες, το οποίο είναι μικρό χρονικό διάστημα για να κριθεί η προσωπικότητά του.

Ωστόσο, σε αυτές τις τρεις μέρες μου έκανε τρομερή εντύπωση και για αυτό αποφάσισα να τον έχω στον πάγκο. Σκόραρε ένα εκπληκτικό γκολ και από άποψη φυσικών προσόντων πιστεύω ότι μπορεί να παίξει στην Premier League», ανέφερε ο Ολλανδός για τον Γάλλο επιθετικό.

Για το τέλος φύλαξε εγκωμιαστικά σχόλια για όλη την ομάδα: «Η απόδοσή μας ήταν καλή, είχαμε τον απόλυτο έλεγχο του ματς μέχρι το πρώτο γκολ το οποίο ήταν φανταστικά μελετημένο. Όλες οι ομιλίες, όλες οι προπονήσεις ξεπληρώθηκαν». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: