Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Θέλει Καρβάλιο ο Βενγκέρ!!


Θέλει Καρβάλιο ο Βενγκέρ

Ενδιαφέρον για τον αμυντικό χαφ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Γουίλιαμ Καρβάλιο, έχει εκφράσει η Άρσεναλ, ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Στην αναζήτηση αμυντικού μέσου, από τη στιγμή που ο Φρανσίς Κοκλέν θα απουσιάζει λόγω τραυματισμού τουλάχιστον μέχρι τον Μάρτιο, βρίσκεται η Άρσεναλ και ο Αρσέν Βενγκέρ έχει εντοπίσει ήδη τον… εκλεκτό. Ο λόγος για τον Γουίλιαμ Καρβάλιο, τον 23χρονο κόφτη της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2018 και για να καταφέρουν να τον αποκτήσουν οι «κανονιέρηδες», θα πρέπει να βάλουν γερά το χέρι στην τσέπη.

Εκτός από τον Καρβάλιο, στη λίστα του Βενγκέρ υπάρχει, επίσης, το όνομα του Ρούμπεν Νουέβες, του 18χρονου μέσου της Πόρτο. Ο ταλαντούχος χαφ έγινε ο νεότερος ποδοσφαιριστής σε ματς του Τσάμπιονς Λιγκ που αγωνίζεται με το περιβραχιόνιο (κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ). Ούτε αυτή η περίπτωση, πάντως, είναι εύκολη.

Τέλος, ακόμη ένας παίκτης που αναφέρουν τα αγγλικά Μέσα ότι βρίσκεται στο στόχαστρο της Άρσεναλ είναι ο Γκρέγκορζ Κρχόβιακ. Ο 25χρονος χαφ της Σεβίλλης υπενθυμίζεται πως ανανέωσε προσφάτως το συμβόλαιό του με την κάτοχο του Γιουρόπα Λιγκ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Έπαθλο ήθους στον Ιακωβάκη από τον ΠΣΑΤ!!


Έπαθλο ήθους στον Ιακωβάκη από τον ΠΣΑΤ

Ο ΠΣΑΤ θα τιμήσει τον Περικλή Ιακωβάκη για την προσφορά του στον ελληνικό κλασικό αθλητισμό και το ήθος του.

Το «Έπαθλο Αθλητικής Προσφοράς και Ήθους» αποφάσισε να απονείμει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου στον Περικλή Ιακωβάκη, στη γιορτή βράβευσης των βορυφαίων της χρονιάς, την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 19:00 στην αίθουσα Banquet του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.
Ο πρωταθλητής του Στίβου τιμάται για την πολύχρονη προσφορά του στον Αθλητισμό με σειρά μεγάλων και σπουδαίων διακρίσεων και ταυτόχρονα για την εν γένει συμπεριφορά και το ήθος που επέδειξε στην διαδρομή του αυτή.

Επίσης, το Δ.Σ. θα τιμήσει τους παγκόσμιους πρωταθλητές της ιστιοπλοϊας Ιορδάνη Πασχαλίδη και Κώστα Τριγκώνη για την πολυσήμαντη προσφορά τους και τις διακρίσεις τους στο άθλημα, τον διεθνή διαιτητή υδατοσφαίρισης Νίκο Σταυρόπουλο για τα μοναδικά του ρεκόρ και την παρουσία του στο άθλημα και την Ομάδα Ποδοσφαίρου των Special Olympics για την κατάκτηση της 1ης θέσης στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Λος Άντζελες.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Πρόκριση στις λεπτομέρειες!


Πρόκριση στις λεπτομέρειες

Παρά την ήττα του με σκορ 2-1 από τον Πανιώνιο, ο Εργοτέλης προκρίθηκε μαζί με τους Νεοσμυρνιώτες στην επόμενη φάση του Κυπέλλου αφού υπερείχε στην ισοβαθμία με τη Ζάκυνθο (1-0 τον Παναιτωλικό).

Πανιώνιος και Εργοτέλης ήταν οι ομάδες που προκρίθηκαν από το 2ο όμιλο του Κυπέλλου στον επόμενο γύρο.

Οι Νεοσμυρνιώτες νίκησαν 2-1 στο μεταξύ τους ματς, αποτέλεσμα που αποδείχτηκε ευνοϊκό και στους δύο, αφού την ίδια ώρα η Ζάκυνθος που χρειαζόταν νίκη με δύο γκολ διαφορά κόντρα στον Παναιτωλικό, έμεινε στο 1-0.

Τα αποτελέσματα του 2ου ομίλου
Εργοτέλης-Πανιώνιος 1-2
(56’πεν. Ντος Σάντος - 38’ Καθάριος, 75’ Βιγιάλμπα)

Ζάκυνθος-Παναιτωλικός 1-0
(84’ Κάρδαρης)

Βαθμολογία
Πανιώνιος 9
Εργοτέλης 4
Ζάκυνθος 4
Παναιτωλικός 0

Χαμένη πήγε η εμφάνιση και η νίκη της Ζακύνθου που επικράτησε 1-0 του Παναιτωλικού στην έδρα της για το Κύπελλο Ελλάδας. Οι νησιώτες πήραν τους τρεις βαθμούς χάρη στο τέρμα του Κάρδαρη στο 84’, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για να τους δώσει την πρόκριση, αφήνοντάς τους –όπως και την ομάδα του Αγρινίου- εκτός συνέχειας.

Οι συνθέσεις:

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Τζανλούκα Κολονέλο): Πολίτης, Καμπούρης, Ορφανίδης, Κάρδαρης, Κρολ (83’Καραμαλίκης), Βοσνακίδης, Πέττας Νικ., Λέκκας (52’ Ναζίμ), Νίκιτς, Πεχλιβανόπουλος, Κυριακίδης.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Ματζουράκης): Στεφανάκος, Κωνσταντινόπουλος, Κουτρομάνος, Χαντακιάς, Ρουμπουλάκου, Μπεχαράνο, Μήλιος, Ρομέρο, Καμαρά, Ουάρντα (64’ Μπεχαράνο), Βασιλείου.

Αντίθετα, Πανιώνιος και Εργοτέλης έφυγαν χαμογελαστοί από το Ηράκλειο έχοντας εξασφαλίσει την πρόκριση. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης νίκησε με σκορ 2-1, παίρνοντας προβάδισμα στο 38’ χάρη σε διπλή προσπάθεια του Καθάριου μετά από απόκρουση του Δερμιτζάκη.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο Ντος Σάντος, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται πως ο Τασούλης (ο οποίος τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε) δεν είχε υποπέσει σε παράβαση.

Ωστόσο, η… τάξη αποκαταστάθηκε στο 75’ από τον Βιγιάλμπα που βγήκε στην αντεπίθεση από κάθετη του Μπακασέτα και διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Με αυτό το σκορ ο Πανιώνιος τερμάτισε πρώτος στον όμιλο, ενώ ως δεύτερος προκρίθηκε ο Εργοτέλης παρά την ισοβαθμία με τη Ζάκυνθο. Οι Κρητικοί ευνοήθηκαν από το goal average έχοντας τέρματα 6-6, τη στιγμή που η Ζάκυνθος είχε 2-2 και μετρά η καλύτερη επίθεση.

Οι συνθέσεις:

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Σταύρος Λαμπράκης): Δερμιτζάκης, Στεφάνοβιτς, Γρομητσάρης, Άλλα, Φουκαράκης, Αυγενικού, Κούρτι, Δωματάς, Ντος Σάντος (87’Καμαρά) , Κούτρης (82’ Πίτσος), Γαρεφαλάκης (61’Γενιτσαρίδης).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Αργυρόπουλος, Καθάριος, Μητρόπουλος, Χαλκιαδάκης, Τασουλής (57’ Μπακασέτας), Βιγιάλμπα, Πατσατζόγλου, Ποζατζίδης, Ντουρμισάι (71’ Ανσαριφάρντ), Οικονόμου.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δίνει ανάσες ο Στραματσόνι!!


Δίνει ανάσες ο Στραματσόνι

Ξεκουράζει αρκετούς από τους βασικούς του Παναθηναϊκού στον αγώνα Κυπέλλου της Πέμπτης στην Κέρκυρα ο Αντρέα Στραματσόνι. Στην αποστολή ο Νίνης. Στην αποστολή οι νεαροί Λάμπρου και Ευαγγέλου.


Ευκαιρίες σε παίκτες με λίγο χρόνο συμμετοχής και ανάσες σε βασικούς αποφάσισε να δώσει ο Αντρέα Στραματσόνι στον αυριανό εκτός έδρας αγώνα με την Κέρκυρα για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου (17:00).

Στην Αθήνα θα μείνουν οι Κουτρουμπής, Βέμερ, Νάνο, Εσιέν, Ζέκα και Πέτριτς για να ξεκουραστούν, ενώ Μπεργκ, Πέτριτς και Τελάντερ έκαναν θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα και δεν είναι επίσης διαθέσιμοι. Επίσης δεν επελέγησαν και οι Μπούρμπος και Δώνης, που είναι σαφές ότι δεν υπολογίζονται. Ο Ιταλός τεχνικός πήρε μαζί του τους νεαρούς Λάμπρου και Ευαγγέλου.

Στη διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Γιαννακόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Ταυλαρίδης, Σάντσεθ, Μαρινάκης, Χουχούμης, Λαγός, Αμπέντ, Λουντ, Πράνιτς, Ατζαγκούν, Καλτσάς, Νίνης, Κλωναρίδης, Καρέλης, Λάμπρου και Ευαγγέλου.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Παναθηναϊκός με... 1 ευρώ!!


Παναθηναϊκός με... 1 ευρώ

Όπως πέρσι, έτσι και φέτος ο Παναθηναϊκός διοργανώνει την «Ημέρα Φιλάθλου» για το ματς με την Καβάλα (23/12), όπου η είσοδος θα είναι για όλους στο συμβολικό αντίτιμο του ενός ευρώ.

Όπως πέρσι, έτσι και φέτος ο Παναθηναϊκός διοργανώνει την «Ημέρα Φιλάθλου» για το ματς με την Καβάλα (23/12), όπου η είσοδος θα είναι για όλους στο συμβολικό αντίτιμο του ενός ευρώ.

inner

Η ανακοίνωση

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, θέλοντας να ευχαριστήσει τον κόσμο της ομάδας για τη συμπαράσταση και την αγάπη του, διοργανώνει και φέτος την «Ημέρα Φιλάθλου».

Η ιδέα αυτή υλοποιήθηκε πέρσι, στις 6 Δεκεμβρίου 2014 και στον αγώνα κόντρα στον Πανιώνιο, για πρώτη φορά και είχε σημαντική ανταπόκριση και συμμετοχή από τον κόσμο.

Για τη φετινή αγωνιστική περίοδο η «Ημέρα Φιλάθλου» ορίζεται για τον αγώνα με την Καβάλα, την Τετάρτη 23/12 και ώρα 19.00.Με δεδομένο και το εορταστικό πνεύμα των ημερών η ατμόσφαιρα θα είναι ανάλογη και όσοι βρεθούν στο ΟΑΚΑ θα ζήσουν όμορφες στιγμές.

Κάθε εισιτήριο θα τιμάται στο 1 ευρώ ενώ θα υπάρχει έκπτωση 15% για τις αγορές από ταPAOSHOP. Όμως δεν σταματούν εκεί οι… προσφορές και τα δώρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκόςπρος τον κόσμο της ομάδας ειδικά για την «Ημέρα Φιλάθλου».

Πολλές εκπλήξεις και happenings θα περιμένουν τους φίλους του Παναθηναϊκού που θα βρεθούν στο ΟΑΚΑ την Τετάρτη 23/12 και στον αγώνα με την Καβάλα όπως:

*Χριστουγεννιάτικα δωράκια για όλα τα παιδιά!

*Διαγωνισμός Lucky Seat By Stoiximan.gr
*Super Διαγωνισμός Ημιχρόνου με δώρο έκπληξη
*Β-Boys Show με τις Fun Patrol

Ραντεβού στο ΟΑΚΑ, λοιπόν, στις 23 Δεκεμβρίου!

Σημεία πώλησης εισιτηρίων

Η προπώληση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με την Καβάλα καθώς και για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος με αντίπαλο τον Άρη (27/12) γίνεται από τα κάτωθι σημεία πώλησης:

*Το κατάστημα viva.gr στο «The Mall Athens», Α. Παπανδρέου 35, Μαρούσι, Επίπεδο 2
*Τα καταστήματα Παπασωτηρίου, seven spots και IANOS.
*Ηλεκτρονική αγορά μέσω του paobc.gr και viva.gr
*Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό) επί 24 ώρες το 24ωρο.
*Πληροφορίες στο 210-6440010.
*Τα εκδοτήρια στη θύρα 10 του «Απόστολος Νικολαϊδης» στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Τρίτη με Παρασκευή: 10.00-18:00
Σημειώνεται πως πλέον, βάσει της σχετικής υπουργικής απόφασης, για την αγορά εισιτηρίου απαιτείται η αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης)!

Γλίτωσε το «σοκ» η Καλλονή-Απόλυτος ο Αστέρας!!


Γλίτωσε το «σοκ» η Καλλονή-Απόλυτος ο Αστέρας

Φλέρταρε με αποκλεισμό, αλλά εν τέλει τα κατάφερε η Καλλονή που πήρε το... υπεραρκετό γι' αυτήν υπέρ της 2-1 κόντρα στον Κισσαμικό και προκρίθηκε στους «16» του Κυπέλλου. Νίκησε και πάλι ο Αστέρας.

Δύο στα δύο για τις ομάδες της Super League στον 8ο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος είχε εξασφαλίσει την παρουσία του στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος, επικράτησε 1-0 του Πανσερραϊκού και τον ακολούθησε η Καλλονή, που τα βρήκε σκούρα κόντρα στον Κισσαμικό στην Κρήτη, αλλά ανέτρεψε την εις βάρος της κατάσταση στο δεύτερο μέρος και νίκησε με 2-1 και ενώ της έκανε και η ισοπαλία.

Βαθμολογία 8ου ομίλου
Αστέρας Τρίπολης 9
Καλλονή 6
Κισσαμικός 1
Πανσερραϊκός 1


Κισσαμικός-Καλλονή 1-2
(35' Ποσίνκοβιτς- 66' Μάρκοβιτς, 90+2' Μανούσος πεν)

Ίδρωσε, αλλά προκρίθηκε. Η Καλλονή τα βρήκε σκούρα κόντρα στον Κισσαμικό στην Κρήτη και για αρκετή ώρα φλέρταρε με τον αποκλεισμό. Ο Ποσίνκοβιτς άνοιξε το σκορ στο 35ο λεπτό με ωραία κίνηση και σουτ και σε συνδυασμό με το προβάδισμα των Αρκάδων προκρινόταν η ομάδα των Χανίων. Ωστόσο, ο Μάρκοβιτς ισοφάρισε στο 66ο λεπτό και έγειρε την πλάστιγγα υπέρ των φιλοξενούμενων που τους έφθανε και η ισοπαλία. Ο Μανούσος έδωσε τη νίκη στο φινάλε, ευστοχώντας σε πέναλτι (το έκανε ο Τσικουδάκης στον Καλτσά) στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.


Πανσρερραϊκός-Αστέρας 0-1
(35' Φούντας)

Ο Αστέρας Τρίπολης σε ένα αδιάφορο ουσιαστικά ματς, έκανε τη δουλειά του και ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στη δεύτερη φάση του Κυπέλλου με νίκη (1-0) επί του Πανσερραϊκού. Οι Αρκάδες είχαν προκριθεί ως πρώτοι, καθώς υπερτερούσαν της Καλλονής σε περίπτωση ισοβαθμίας, αλλά ο Φούντας σκόραρε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης στο 35ο λεπτό, με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Παντελιάδη.

Κισσαμικός (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Παντελάκης, Τσερκέζος, Βλάχος (68' Μάντζης), Σμίλτος (85' Σουμπασάκης), Σελινιωτάκης, Λώττας (78' Τσικουδάκης), Μάνιας, Βαττής, Τσοντάκης, Ποσίνκοβιτς.

Καλλονή (Θαλής Θεοδωρίδης): Δαύκος, Ούκα, Κρολ, Γεωργίου, Ευαγγελιδάκης, Χατζηδημητρίου (52' Σπυρόπουλος), Καλτσάς, Τσαμπούρης, Μανούσος, Μάρκοβιτς (89' Μπουρούς), Μπαργκάν (55' Χιντασέλι).


Οι συνθέσεις:

Πανσερραϊκός (Παύλος Δημητρίου): Μέλκας, Στεργιανός, Κιόσε, Κουκόλης, Καψάλης, Ολίσε (69' Ρούτσης), Ανδρέου, Παπαστεργίου, Ραμίρεζ (62' Μπαλού), Πόποβιτς (Τσοχασβίλι), Αγγελούδης.

Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Παντελιάδης, Τορμένα, Αλόκο, Μουκάμ, Ντουντού, Γουάτο (46' Τοσκάνης), Δημούτσος, Ντε Μπλάσις (46' Χαμντανί), Φούντας (80' Ζησόπουλος), Σκούρτης.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Πήρε Σοκόλοφ η Χίμκι!!


Πήρε Σοκόλοφ η Χίμκι

Την απόκτηση του Ντμίτρι Σοκόλοφ από την υπό διάλυση Κράσνι ανακοίνωσε η Χίμκι.

Παίκτης της Χίμκι τουλάχιστον ως το τέλος της σεζόν θα είναι ο Ντμίτρι Σοκόλοφ. Ο 30χρονος σέντερ (2,14μ.) αποχώρησε από την Κράσνι, που είναι υπό διάλυση και έχει ήδη χάσει τους περισσότερους παίκτες της.

Ο Ρώσος άσος είχε φέτος 8,8 πόντους, 5,3 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 τάπα σε 21 λεπτά κατά μέσο όρο στο Eurocup.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Πήρε Τζαουάρα ο Απόλλων!!


Πήρε Τζαουάρα ο Απόλλων

Ακόμα μια προσθήκη για τον Απόλλωνα Πατρών που έκανε δικό του τον Αμερικανό φόργουορντ, Κάραμο Τζαουάρα.

«Ψήλωσε» ο Απόλλων Πατρών. Οι μελανόλευκοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του Κάραμο Τζαουάρα, του Αμερικανού φόργουορντ, ο οποίος εδώ και μέρες είχε συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στην πατρινή ομάδα.

Αποφοίτησε την προηγούμενη σεζόν από το North Carolina Central με 7,6 πόντους και 6,4 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στην τελευταία του χρονιά, ενώ άρχισε τη σεζόν στη ρουμανική Κλουζ έχοντας 5,2 πόντους και 3,1 ριμπάουντ ανά αγώνα.

Η ανακοίνωση

«Ο Απόλλων CARNA Πάτρας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον αθλητή Κάραμο Τζαουάρα. Ο αθλητής έχει ύψος 2.03μ και είναι γεννημένος το 1991 και αγωνίζεται στη θέση του forward. Η συμφωνία με τον αθλητή είναι για τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει τον Κάραμο Τζαουάρα στον Απόλλωνα και του εύχεται νίκες και επιτυχίες με την ομάδα».

ΔΣ για Φαν Χάαλ στη Μαν. Γιουνάιτεντ!!


ΔΣ για Φαν Χάαλ στη Μαν. Γιουνάιτεντ

Προβληματισμός για τη δουλειά του Λουίς Φαν Χάαλ υπάρχει στη διοίκηση της Μαν. Γιουνάιτεντ και σύμφωνα με το ESPN θα υπάρξει συνεδρίαση του ΔΣ πριν την Πρωτοχρονιά.

Μετά τον Ζοσέ Μουρίνιο, ένας ακόμη μεγάλος προπονητής ενός τεράστιου αγγλικού κλαμπ φαίνεται πως είναι σε δυσχερή θέση. Ο λόγος για τον Λουίς Φαν Χάαλ, για τον οποίο υπάρχει προβληματισμός στις τάξεις της Μαν. Γιουνάιτεντ.

Σύμφωνα με το ESPN, πέρα από τα άσχημα αποτελέσματα, υπάρχει η άποψη πως ο Ολλανδός προπονητής δεν έχει αξιοποιήσει στο έπακρο το ρόστερ και υπάρχουν πολλοί δυσαρεστημένοι ποδοσφαιριστές. Όπως ανέφερε το έγκυρο δίκτυο, το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας θα συνεδριάσει και θα πάρει αποφάσεις πριν την Πρωτοχρονιά, με τη θέση του Φαν Χάαλ να κρίνεται επισφαλής.

Γιατζόγλου: «Με εκνευρίζει η λέξη ‘φοβάμαι’»


Γιατζόγλου: «Με εκνευρίζει η λέξη ‘φοβάμαι’»

Ούτε φοβάται, ούτε δυσανασχετεί που αποκαλείται προπονητής ειδικών αποστολών ο Στιβ Γιατζόγλου. Ο προπονητής της Καβάλας μίλησε στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για τη δύσκολη αποστολή της σωτηρίας.

Αναλυτικά η συνέντευξη του πολύπειρου προπονητή:

- Ήταν δύσκολη η απόφαση ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της Καβάλας με το δεδομένο ότι είχαν προηγηθεί ήττες που ενδεχομένως να αποδειχθούν οδυνηρές; «Όχι. Λειτουργούμε σε ένα πρωτάθλημα όπου με εξαίρεση πέντε ομάδες (σ. σ. Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Αρης, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ) οι υπόλοιποι είναι υποψήφιοι για υποβιβασμό. Εμείς θέλουμε να πετύχουμε νίκες ώστε να αναπληρώσουμε ήττες που κάναμε στο ξεκίνημα της χρονιάς. Δεν ήταν δύσκολη η απόφαση, δεν φοβάμαι το επίπεδο δυσκολίας από τη στιγμή μάλιστα που έχω τη δυνατότητα να κάνω αλλαγές και να προσθέσω τα δικά μου στοιχεία. Στο κάτω-κάτω, φέτος δεν πήγα στην Ασία και από το να κάθομαι στην Αθήνα είναι καλύτερο να εργάζομαι έχοντας έναν στόχο».

- Γενικότερα δεν έχετε φοβηθεί να αναλάβετε τις δυσκολότερες αποστολές, αυτές που άλλοι τις αποφεύγουν… «Βασικά μ’ εκνευρίζει η λέξη ‘φοβάμαι’. Δεν υπάρχει στο δικό μου λεξιλόγιο. Για μένα, έχεις το δικαίωμα να προβληματιστείς όχι όμως να φοβηθείς. Σε τελική ανάλυση, αν φοβάσαι είναι προτιμότερο να κάτσεις σπίτι σου».

- Σας ενοχλεί που σας επιλέγουν στα πολύ δύσκολα και όχι για την υλοποίηση υψηλότερων στόχων; «Στην καριέρα μου, μόνο σε μία περίπτωση είχα την ευκαιρία να δουλέψω διεκδικώντας το πρωτάθλημα. Με τον Αρη το 1992. Από εκεί και πέρα, είχα διάφορες αποστολές. Βγήκαμε 4οι με τον Ηρακλή… Το ζήτημα είναι ότι στον αθλητισμό υπάρχει μόνο μία θέση κι αυτή είναι η πρώτη. Για μένα, το να τερματίσεις 3ος δεν στοιχειοθετεί επιτυχία. Πόσο διαφορετικό είναι δηλαδή από το να σώσεις την Καβάλα ή να την οδηγήσεις στα πλέι οφ του πρωταθλήματος; Το κριτήριο στην Ελλάδα, στην χώρα όπου υπάρχει ο πλούσιος και ο φτωχός, είναι ότι όλοι κρίνονται με το ίδιο μάτι αλλά δουλεύουν υπό διαφορετικές συνθήκες».

- Γι’ αυτόν τον λόγο σας έχουν χαρακτηρίσει ως άνθρωπο των ειδικών αποστολών. «Δεν με ενοχλεί, μπορώ να σου πω μάλιστα ότι με κολακεύει. Στα εύκολα έχεις πολλούς φίλους, στα δύσκολα είναι ελάχιστοι δίπλα σου».

Ο Λεμπρόν στον… MVP της ζωής!!


Ο Λεμπρόν στον… MVP της ζωής

Το NBA TV φιλοξενεί ένα βίντεο με τον Λεμπρόν Τζέιμς να συγχαίρει τον 16χρονο MVP, που ήταν πρωταθλητής στο μπάσκετ των Special Olympics και να του προσφέρει τα παπούτσια του μετά τον αγώνα.

Ο Λεμπρόν Τζέιμς απέδειξε το μεγαλείο του. Ενώ το κοινό των Σέλτικς τον αποδοκίμαζε, δεν μπορούσε παρά να ανταμείψει με χειροκρότημα την κίνησή του να χαιρετίσει από κοντά τον 16χρονο MVP, που ήταν πρωταθλητής στο μπάσκετ των Special Olympics.

Ο σταρ των Καβαλίερς δεν έμεινε σε αυτό, αλλά μετά τον αγώνα χάρισε ένα ζευγάρι παπούτσια, ειδικά σχεδιασμένα για άτομα με αναπηρία (δεν έχει κορδόνια), στον νεαρό θαυμαστή του.





*Πηγή: sport-fm.gr*

Ντοπέ ο Φρεντ!


Ντοπέ ο Φρεντ

Τιμωρία ενός έτους επιβλήθηκε στον Βραζιλιάνο αμυντικό της Σαχτάρ Ντόνετσκ, Φρεντ, ο οποίος έκανε χρήση απαγορευμένων ουσιών στο Copa America.

Με ποινή αποκλεισμού ενός έτους τιμωρήθηκε ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός της Σαχτάρ Ντόνετσκ και της Εθνικής Βραζιλίας, Φρεντ, αφού σε έλεγχο ντόπινγκ που του έγινε βρέθηκε θετικός σε χρήση απαγορευμένων ουσιών.

Η τιμωρία του είναι μέχρι τις 27 Ιουνίου του 2016, καθώς το δείγμα που του είχαν πάρει ήταν στις 27 Ιουνίου του 2015 μετά το ματς με την Παραγουάη, στο οποίο δεν αγωνίστηκε. Εάν υπάρχει κάτι καλό για τον ποδοσφαιριστή στην όλη περίπτωση είναι ότι η ποινή που του επιβλήθηκε αφορά μόνο τη Νότια Αμερική, άρα μόνο τη συμμετοχή του με τη Σελεσάο.

Με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ θα συνεχίσει να αγωνίζεται κανονικά. *Πηγή: sport-fm.gr*

Σιγά μη ζητήσει συγγνώμη ο Πικέ!


Σιγά μη ζητήσει συγγνώμη ο Πικέ

Καμία διάθεση να απολογηθεί δεν είχε ο Ζεράρ Πικέ για τις «επιθέσεις» κατά Ρεάλ και Αρμπελόα. Πώς… δικαιολογήθηκε ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα.

Ίχνος… μετάνοιας δεν έδειξε ο Ζεράρ Πικέ για το περίφημο Tweet του μετά τον αποκλεισμό της Ρεάλ από το Κύπελλο, αλλά και τα όσα είπε πρόσφατα υπονοώντας πως ο Άλβαρο Αρμπελόα είναι… κώνος.

«Έβλεπα μια κωμική εκπομπή στην τηλεόραση και γι’ αυτό tweet-αρα τις γελαστές φατσούλες», είπε με εμφανή διάθεση τρολαρίσματος για το τιτίβισμά του.

Όσο για τα περί… «κώνου», σχολίασε: «Δεν έχω να πω κάτι άλλο επί του θέματος. Είπα πως ο Αρμπελόα δεν είναι φίλος μου, αλλά ένας συνάδελφος. Ο καθένας ας το μεταφράσει όπως θέλει».

Για τον συμπαίκτη του στην εθνική Ισπανίας, Σέρχιο Ράμος, που τον επέκρινε δημοσίως για όσα λέει κατά της Ρεάλ, ο Πικέ ήταν πιο ήπιος. «Κάθε αρχηγός θα προσπαθούσε να υπερασπιστεί την ομάδα και τους συμπαίκτες του αν νόμιζε πως τους επιτίθονταν. Τον εκτιμώ, τον θαυμάζω και το ξέρει», είπε.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Σε συζητήσεις Μπάγερν Μονάχου και Αντσελότι!


Σε συζητήσεις Μπάγερν Μονάχου και Αντσελότι

Τα αγγλικά Μέσα παρουσιάζουν τον πρώην τεχνικό της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι, ως υποψήφιο για να αντικαταστήσει τον Γκουαρντιόλα στην τεχνική ηγεσία της Μπάγερν Μονάχου το καλοκαίρι.

Σε συζητήσεις με τη διοίκηση της Μπάγερν Μονάχου βρίσκεται ο Κάρλος Αντσελότι, όπως αποκάλυψε η Daily Mail. Ο πρόεδρος των Βαυαρών, Καρλ Χάινς Ρουμενίγκε, φαίνεται πως έχει βρει τον διάδοχο του Πεπ Γουαρντιόλα, ο οποίος θα αποχωρήσει το ερχόμενο καλοκαίρι από την ομάδα του Μονάχου, και αυτός δεν είναι άλλος από τον πρώην προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Αντσελότι βρίσκεται αυτή τη στιγμή χωρίς ομάδα, ωστόσο πριν από μια εβδομάδα σε συνέντευξή του στην «Independent» είχε δηλώσει πως θα κάνει μια μικρή αποχή από τους πάγκους μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι. Διάστημα στο οποίο, ο Ισπανός τεχνικός θα έχει αποχωρήσει από τον πάγκο της Μπάγερν και στη θέση του υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βρίσκεται ο 56χρονος Ιταλός προπονητής. *Πηγή: sport-fm.gr*

Συνεχίζει με Nova ο Παναθηναϊκός!!


Συνεχίζει με Nova ο Παναθηναϊκός

Τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού στην κεντρική διαχείριση τηλεοπτικών δικαιωμάτων για τις σεζόν 2017/18 και 2018/19 ανακοίνωσε η Super League. «Θετική εξέλιξη», δήλωσε ο Γιώργος Μποροβήλος.


Παρά τις αρχικές ενστάσεις της, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός συμφώνησε να συμμετέχει στην κεντρική διαχείριση τηλεοπτικών δικαιωμάτων για τις σεζόν 2017/18 και 2018/19.

Στις συζητήσεις που υπήρξαν ανάμεσα στις δύο πλευρές, δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις για τα προβλήματα που υπήρχαν στη συνεργασία τους τα προηγούμενα χρόνια και αποφασίσθηκε ότι το καλύτερο και για τις πλευρές είναι να συνεχίσουν την κοινή τους πορεία μέχρι και το 2019.

Η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας που επισημοποίησε τη συμφωνία αναφέρει τα εξής:

«Η εξέλιξη αυτή είναι αυτονόητα θετική για όλους, καθώς από την πρώτη στιγμή επιθυμία του συνεταιρισμού αλλά και της Nova, ήταν στην επέκταση αυτή της Κεντρικής Διαχείρισης Τηλεοπτικών Δικαιωμάτων, να συμμετέχει και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όπως επιτεύχθηκε τελικά και επισφραγίσθηκε σήμερα με την υπογραφή της συμφωνίας», αναφέρει η ανακοίνωση του συνεταιρισμού.

Τη συμφωνία χαιρέτισε και ο πρόεδρος της Super League, Γιώργος Μποροβήλος. «Αποτελεί μια θετική εξέλιξη η συμμετοχή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην Κεντρική Διαχείριση Τηλεοπτικών Δικαιωμάτων της Super League μέχρι και το 2019. Το ποδόσφαιρο μπορεί να προοδεύσει μόνο μέσα από ένα πνεύμα συνεργασίας και συναίνεσης, ιδίως στα μεγάλα ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος, όπως οι χορηγικές συμφωνίες και το τηλεοπτικό συμβόλαιο», ανέφερε.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Παρελθόν από την Κέρκυρα ο Λέντριτς!!


Παρελθόν από την Κέρκυρα ο Λέντριτς

Η Κέρκυρα ανακοίνωσε την αποδέσμευση του Κροάτη επιθετικού, Ιβάν Λέντριτς, που δεν δικαίωσε τις προσδοκίες των ανθρώπων της ομάδας.

Την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Ιβάν Λέντριτς ανακοίνωσε η Κέρκυρα. Ο Κροάτης επιθετικός, που είχε υπογράψει συμβόλαιο στις 3 Σεπτεμβρίου, αγωνίστηκε μόλις σε δύο παιχνίδια πρωταθλήματος (ως αλλαγή) και μια φορά στο Κύπελλο βασικός (αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο). Ωστόσο, δεν κατάφερε να πείσει τους νησιώτες για τις ικανότητές του και μοιραία ήρθε το… διαζύγιο.

Η ανακοίνωση των «Φαιάκων»: «Η ΠΑΕ Κέρκυρα ανακοινώνει τη λύση του συμβολαίου με τον ποδοσφαιριστή Ιβάν Λέντριτς, στον οποίο εύχεται καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του καριέρα».
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Κόκκινο» σε Ηρακλή για Αγρίνιο!!


«Κόκκινο» σε Ηρακλή για Αγρίνιο

Μετά από απόφαση του Σταύρου Κοντονή, απαγορεύτηκε η μετακίνηση οπαδών του Ηρακλή, μεμονωμένα ή οργανωμένα, στον αγώνα με τον Παναιτωλικό την ερχόμενη Κυριακή στο Αγρίνιο.

Απορρίφθηκε το αίτημα του Ηρακλή να πάρει εισιτήρια για τον αγώνα της Κυριακής με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Ο Σταύρος Κοντονής απαγόρευσε τη μετακίνηση οπαδών, οργανωμένα ή μεμονωμένα, για λόγους ασφαλείας.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Ηρακλής ανακοινώνει σε όλους τους φιλάθλους της ομάδας μας, ότι ο κυριακάτικος αγώνας (20/12, 17:15) στο Αγρίνιο με αντίπαλο τον Παναιτωλικό, θα διεξαχθεί με την παρουσία μόνο των φιλάθλων της γηπεδούχου ομάδας, καθώς ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής άναψε "κόκκινο" στην οργανωμένη μετακίνηση οπαδών του Ηρακλή, δεχόμενος την αρνητική εισήγηση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, η οποία επικαλούνταν σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Να σημειωθεί, ότι παρά το αίτημα που κατέθεσε η ΠΑΕ Ηρακλής για παρουσία μεμονωμένων φίλων της ομάδας (με χορήγηση κερκίδας και εκδοτηρίου), δεν υπήρξε θετική ανταπόκριση τόσο από τη Διοίκηση της ΠΑΕ Παναιτωλικός, όσο και από την πλευρά της Αστυνομίας.

Έτσι, το "παρών" στο γήπεδο του Αγρινίου, θα δώσουν μόνο τα μέλη της Διοίκησης της ομάδας μας, όσο και κάποιοι προσκεκλημένοι.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Αν δεν το αλλάξει, πάλι τίποτα δεν θα κάνει…!


Αν δεν το αλλάξει, πάλι τίποτα δεν θα κάνει…

Ο Κώστας Νικολακόπουλος καταγράφει στο sport-fm.gr την πραγματικότητα γύρω από τον Ολυμπιακό και το Γιουρόπα Λιγκ.

***Θα μπορούσε κάποιος να υποστηρίξει ότι δεν έχει λογική αυτό που συμβαίνει με τον Ολυμπιακό εδώ και μία 15ετία στην Ευρώπη!

***Γιατί αν βάλεις ένα μέσο όρο επιτυχίας του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις θα διαπιστώσεις ότι στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι 30 με 40% πάνω από το μέσο όρο του, ενώ στο Γιουρόπα Λιγκ και στο πρώην Κύπελλο ΟΥΕΦΑ είναι 30 με 40% κάτω από το μέσο όρο του! Δηλαδή, στην αντικειμενικά πολύ πιο δύσκολη διοργάνωση, ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλύτερος συγκριτικά με την πιο εύκολη!

***Κι όχι μόνο τα τελευταία εννιά χρόνια, που πραγματικά ο Ολυμπιακός στέκεται σχεδόν σαν ίσος προς ίσο με τα θηρία της Ευρώπης. Και νωρίτερα στο Τσάμπιονς Λιγκ έκανε υπερβάσεις: για 5’ δεν είχε περάσει τη Γιουβέντους στους 8 του Τσάμπιονς Λιγκ! Είχε κερδίσει τη Λίβερπουλ στο Καραϊσκάκη! Την Πόρτο την είχε κερδίσει τρεις φορές στο ΟΑΚΑ! Με τη Ρεάλ είχε φέρει δύο ισοπαλίες σε δύο παιχνίδια τους στο ΟΑΚΑ! Στην τότε φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ, Μπάγερ Λέβερκουζεν, είχε ρίξει 6-2 στη Ριζούπολη! Είχε πάρει ισοπαλίες στη Ρώμη από τη Ρόμα και στην Κορούνια (δύο φορές) από την Ντεπορτίβο κλπ, κλπ.

***Αντίθετα, όλο αυτό το διάστημα στους αγώνες του ΟΥΕΦΑ και του Γιουρόπα, ο Ολυμπιακός ήταν σαφώς πιο κάτω από τις δυνατότητές του. Κι έτσι είχε σπανιότατα προκρίσεις. Κι έφτασε τα τελευταία χρόνια να μένει έξω με δύο ήττες από τη Λεβάντε, με άλλες δύο από τη Σεντ Ετιέν και με ήττα κι ισοπαλία με τη Ντνίπρο. Ούτε καν νίκη δηλαδή.

***Γιατί; Πολύ απλά γιατί η δίψα για διάκριση υπάρχει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Εκεί είναι τα λεφτά για τα ταμεία, εκεί η μόστρα για τους προπονητές και τους παίκτες, εκεί είναι το πρεστίζ. Κατανοητό αυτό, αλλά και μεγάλο λάθος από πλευράς του Ολυμπιακού η νοοτροπία με την οποία πάει παραδοσιακά στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση.

***Θα μου πείτε, εδώ οι άλλες ελληνικές ομάδες, που ούτε…πλησιάζουν το Τσάμπιονς Λιγκ, το παίζουν…αφ’ υψηλού στο Γιουρόπα Λιγκ και δεν τα δίνουν όλα! Ενίοτε προτιμάνε να βάλουν τους πιο βασικούς στο πρωτάθλημα, παρά στο Γιουρόπα Λιγκ-εκεί πραγματικά σηκώνω τα χέρια ψηλά. Εδώ, δεν υπάρχει ποδοσφαιρική λογική! Αντί να σκιστούν οι ομάδες μας να μαζεύουν πόντους, τους αφήνουν και περνάνε από δίπλα τους και κάνουν σα να μην τους βλέπουν. Μιλάμε για ποδοσφαιρικό ανέκδοτο!

***Αλλά τουλάχιστον ο Ολυμπιακός πρέπει να αλλάξει νοοτροπία αναφορικά με την παρουσία του στο Γιουρόπα Λιγκ. Σε αυτή τη διοργάνωση μπορεί να γράψει ιστορία, όχι στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπου τουλάχιστον θεωρητικά είναι απίθανο να φτάσεις πέρα από τους «8». Αλλά για να γίνουν βήματα, πρέπει να αλλάξουν μυαλά. Στην ομάδα, στους ποδοσφαιριστές. Αυτοί παίζουν, από αυτούς εξαρτάται.

***Πέρσι έφτασε τελικό η Ντνίπρο. Πρόπερσι στα ημιτελικά Βασιλεία και Φενέρμπαχτσε. Το 2012 τελικό η Αθλέτικ Μπιλμπάο-και στα ημιτελικά η Σπόρτινγκ. Το 2011 τελικό η Μπράγκα-και στα ημιτελικά η Βιγιαρεάλ. Το 2010 τελικό η Φούλαμ-και στα ημιτελικά το Αμβούργο. Το 2009 Σαχτάρ και Βέρντερ-κι ημιτελικά Ντιναμό Κιέβου κι Αμβούργο.

***Πολλά μπορεί να γίνουν αν μπει βαθιά στο μυαλό του Ολυμπιακού η προοπτική του Γιουρόπα Λιγκ-όπως είχε μπει βαθιά στο μυαλό του το Τσάμπιονς Λιγκ και βλέπουμε τόσα υπέροχα αποτελέσματα, σε μία διοργάνωση που όμως κακά τα ψέματα έχει ταβάνι για τον Ολυμπιακό.

***Αν όμως στον Ολυμπιακό δεν αλλάξει η νοοτροπία, πάλι τίποτα δεν θα κάνει. Και τέλη Φλεβάρη θα λέμε για μία ακόμη ευκαιρία που χάθηκε.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Στον τελικό με ζόρι η Ρίβερ!! (video)


Στον τελικό με ζόρι η Ρίβερ (video)

Μια κεφαλιά του Λούκας Αλάριο στο 72’ λύτρωσε τη Ρίβερ Πλέιτ (1-0) που συνάντησε απρόσμενη αντίσταση από την οικοδέσποινα Χιροσίμα στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων θα διεκδικήσει η Ρίβερ Πλέιτ. Η κάτοχος του Κόπα Λιμπερταδόρες επικράτησε δύσκολα της οικοδέσποινας Χιροσίμα με 1-0 και στον τελικό της Κυριακής θα αναμετρηθεί για τον τίτλο με το νικητή του αυριανού δεύτερου ημιτελικού μεταξύ των πρωταθλητριών Ευρώπης και Ασίας, Μπαρτσελόνα και Γκουανγκζού αντίστοιχα.

Οι Ιάπωνες είχαν τις καλύτερες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, μέχρι το 72ο λεπτό ο Λούκας Αλάριο με κεφαλιά να πετύχει το γκολ της νίκης.


*Πηγή: sport-fm.gr*

Κλήση σε απολογία για τρεις!!


Κλήση σε απολογία για τρεις

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία ΠΑΟΚ, Πανιώνιο και Ηρακλή λόγω της συμπεριφοράς των οπαδών τους στην 14η αγωνιστική της Super League.

Ενώπιον της πειθαρχικής επιτροπής της Super League θα βρεθούν την Παρασκευή (18/12) στις 15:30 οι ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Πανιώνιος και Ηρακλής, με αφορμή τη συμπεριφορά τους στην 14η αγωνιστική στα παιχνίδια με Λεβαδειακό, ΑΕΚ και Πανθρακικό.

Αναλυτικά:

Α) ΠΑΕ Ηρακλής: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ηρακλής-ΠΑΕ Πανθρακικός.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 14 παρ. 1, 2 και 3, 15 παρ. 2 περ. α΄, δ΄και ε΄, 7 στοιχ. γ΄ Π.Κ. της ΕΠΟ.

B) ΠΑΕ Πανιώνιος: «Βάσει των αναφερομένων στο από 12/12/2015 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ αρθ. 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ΄αριθμ. πρωτ. 2032/15/2300029 Έκθεση της Αστυνομίας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Πανιώνιος-ΠΑΕ ΑΕΚ.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 14 παρ. 1, 2 και 3, 15 παρ. 2 περ. α΄, β΄και ε΄, 7 στοιχ. γ΄ Π.Κ. της ΕΠΟ.

Γ) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Βάσει των αναφερομένων στο από 14/12/2015 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ αρθ. 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ΄αριθμ. πρωτ. 7954/15/2315542 έκθεση της Αστυνομίας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Λεβαδειακός-ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 14 παρ. 2 και 3, 15 παρ. 5 περ. β΄και ε΄, 7 στοιχ. γ΄ Π.Κ. της ΕΠΟ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Παράνομη η απόφαση της ΕΕΑ για τον Μαρινάκη», λέει ο σύμβουλος Κοντονή!!


«Παράνομη η απόφαση της ΕΕΑ για τον Μαρινάκη», λέει ο σύμβουλος Κοντονή

Σύμβουλος του υφυπουργού με επιστολή του καταγγέλλει ότι η απόφαση της ΕΕΑ για τον Βαγγέλη Μαρινάκη είναι παράνομη.

Παράνομη θεωρεί την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για τιμωρία στον Βαγγέλη Μαρινάκη ο σύμβουλος του υφυπουργού αθλητισμού με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Επιτροπής, Κωνσταντίνο Παπαλάκη.

Ο Παναγιώτης Περάκης, μέλος της Επιτροπής, αμφισβητεί τις διαδικασίες τις οποία ακολούθησε η ΕΕΑ καθώς καταγγέλλει ότι ήταν «παρών» στη σχετική ψηφοφορία και δεν προσήλθε την τελευταία στιγμή.

Η επιστολή του Παναγιώτη Περάκη προς τον πρόεδρο της ΕΕΑ, Κωνσταντίνο Παπαλάκη:

«Κύριε Πρόεδρε,

Με κατάπληξη πληροφορήθηκα από τον τύπο το φερόμενο ως «πρακτικό» της Επιτροπής σχετικά με την υπόθεση Μαρινάκη.
Περιορίζομαι ν’ ασχοληθώ μόνο με αυτά που με αφορούν και με την εξιστόρηση που αναφέρεται στο πρόσωπό μου, η οποία δεν αποτυπώνει αυτά που στην πραγματικότητα έλαβαν χώρα και διαστρεβλώνει την αλήθεια, κατά τρόπο που να δημιουργούνται κρίσιμα πεπλανημένα συμπεράσματα, τα οποία, εκτός των άλλων, προσβάλλουν την προσωπικότητα και την αξιοπρέπειά μου, κάτι που δεν μπορώ να επιτρέψω.

Συγκεκριμένα, αντίθετα με όσα σχετικώς διαλαμβάνονται στο κεφάλαιο αυτό του «πρακτικού» (σελ. 12 και 13), τα πράγματα έχουν ως εξής:

Είναι απολύτως αναληθές ότι τάχα προσήλθα την τελευταία στιγμή της ψηφοφορίας. Η αλήθεια είναι ότι τη συγκεκριμένη ημέρα, στη συγκεκριμένη συνεδρίαση της 5.11.2015, στην οποία συζητήθηκε μεταξύ των μελών η υπόθεση προκειμένου να ληφθεί απόφαση, ήμουν παρών από την αρχή της (για την ακρίβεια, πριν καν από την έναρξη της συνεδρίασης, πριν μάλιστα από την προσέλευση των περισσοτέρων μελών που παρέστησαν) και έλαβα πρώτος το λόγο επί του θέματος, δηλώνοντας εξ΄αρχής ότι έχω πλήρως ενημερωθεί για την υπόθεση (έχοντας μάλιστα λάβει και φωτοαντίγραφα του σχετικού φακέλου από τα γραφεία της Επιτροπής την προηγουμένη ημέρα, όπως μπορούν να βεβαιώσουν οι υπάλληλοι της Γραμματείας που μ’ εξυπηρέτησαν –νομίζω η Δ. Τριανταφύλλου, παρόντος και του Μπ. Γιωτόπουλου-, των οποίων έκανα χρήση στη συνεδρίαση). Εξέθεσα αναλυτικά τη νομική μου άποψη, καταλήγοντας σε συγκεκριμένη πρόταση. Ακολούθησε ανταλλαγή απόψεων και συζήτηση.

Υπενθυμίζω στο σημείο αυτό ότι, αντίθετα από τις παραπλανητικές εντυπώσεις που δημιουργούνται εις βάρος μου από τα διαλαμβανόμενα στο ανωτέρω «πρακτικό», όχι μόνο ήμουν ενήμερος για την υπόθεση, αλλά με συγκεκριμένη νομική επιχειρηματολογία ήμουν μεταξύ αυτών που, από πολύ καιρό πριν, είχαν διατυπώσει την άποψη ότι η Επιτροπή έπρεπε να διερευνήσει το συγκεκριμένο θέμα, κάτι το οποίο επεσήμανα ξανά στην τοποθέτησή μου. Μάλιστα, όπως επίσης επεσήμανα κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης επειδή δεν ήταν σε γνώση όλων των μελών, προς επίσπευση των σχετικών ενεργειών της Επιτροπής και προς διευκόλυνσή σας, ήδη από τα τέλη Ιουλίου, είχα συντάξει και αποστείλει (την 31.7.2015) στη Γραμματεία της Επιτροπής που σας το παρέδωσε, σχέδιο ερωτήματός σας προς τον Ανακριτή. Δηλαδή, όχι μόνο από τη δήλωση στην οποία προέβην κατά την έναρξη της συνεδρίασης ότι έχω πλήρως ενημερωθεί –η οποία, παρά την προφανή και κρίσιμη νομικά και ουσιαστικά σημασία της, ανεπίτρεπτα δεν έχει καταχωρηθεί στο «πρακτικό» αυτό-, αλλά και από όλα τα προαναφερόμενα εύκολα μπορεί να συναγάγει οποιοσδήποτε καλόπιστος και ορθολογικός άνθρωπος ότι ήμουν απόλυτα σε θέση να συμμετάσχω στη λήψη της απόφασης.

Παρά ταύτα, στη ψηφοφορία, παράνομα κατά τη γνώμη μου και αντίθετα με όσα ορίζονται ρητώς στον Κανονισμό της Επιτροπής, αλλά και αντίθετα με την πρακτική που απαρέγκλιτα ακολουθείται συνεχώς 13 ολόκληρα χρόνια, ήτοι, από την ίδρυση της Επιτροπής μέχρι σήμερα, επικαλούμενος για πρώτη φορά μια καινοφανή ερμηνεία του Κανονισμού (θέτοντας έτσι όμως σε αμφισβήτηση και το κύρος δεκάδων ή και εκατοντάδων αποφάσεων της Επιτροπής επί υποθέσεων που την απασχόλησαν για περισσότερες της μίας συνεδριάσεις, όπου πάντοτε στη ψηφοφορία συμμετείχαν τα μέλη που ήταν παρόντα στην τελευταία συνεδρίαση, αυτή της ψηφοφορίας, ακόμη κι αν δεν είχαν συμμετάσχει στις προηγούμενες συνεδριάσεις στις οποίες είχαν ολοκληρωθεί οι ακροάσεις κλπ των εμπλεκομένων, εφόσον βέβαια δήλωναν ότι είχαν ενημερωθεί), δηλώσατε ότι δεν επιτρέπετε να συμμετάσχω και εμμείνατε σταθερά στη θέση αυτή, χωρίς καν να κληθούν να τοποθετηθούν σχετικώς όλοι οι παριστάμενοι ή να τεθεί το θέμα σε ψηφοφορία. Ενόψει αυτού αποχώρησα, πριν από την ολοκλήρωση της συζήτησης, όταν άρχιζε η προφορική ανάπτυξη της εισήγησης.

Κατά την αποχώρησή μου στην αίθουσα ήταν παρόντα και παρέμειναν οκτώ (8) μέλη -τακτικά και αναπληρωματικά- της Επιτροπής (εσείς και οι Αρκούδης, Βάμβουκας, Μανταίος, Μαρούπα, Μπίκος, Παπασπύρου, Σμυρνάκης).

Επισημαίνω, τέλος, για να μη θεωρηθεί ότι η τυχόν συνυπογραφή του «πρακτικού» αυτού από Γραμματέα συνιστά εκ μέρους της επιβεβαίωση των όσων σχετικών με μένα εξιστορούνται σ΄ αυτό, πως όσο τουλάχιστον εγώ ήμουν παρών, Γραμματέας δεν υπήρχε καμία στιγμή στην αίθουσα, από την αρχή της συνεδρίασης, αφού κατά την έναρξή της, χωρίς καμία εξήγηση, δώσατε εντολή στην παριστάμενη υπάλληλο, νομικό, Μ. Γιαννακοπούλου (που κρατά πάντοτε τα πρακτικά των συνεδριάσεων) να αποχωρήσει.

Επειδή, όπως προκύπτει από τα προαναφερόμενα, το συγκεκριμένο «πρακτικό» ουδόλως αποδίδει την πραγματικότητα, σε ο,τι τουλάχιστον με αφορά, σας ζητώ να προβείτε άμεσα στη διόρθωσή του κατά τα ανωτέρω. Ζητώ επίσης, η παρούσα να τεθεί υπόψη όλων των αναφερόμενων παραπάνω μελών της Επιτροπής που ήταν παρόντα στη συνεδρίαση, ώστε να επιβεβαιώσουν τι στ΄ αλήθεια συνέβη και τι όχι.

Επαναλαμβάνω ότι περιορίζομαι ν’ αναφερθώ μόνο στα παραπάνω, που είναι τα απολύτως απαραίτητα για την αποκατάσταση της αλήθειας σε ο,τι με αφορά και να μην ασχοληθώ περαιτέρω με το περιεχόμενο του εν λόγω «πρακτικού», σεβόμενος την εν γένει διαδρομή σας και τις δύσκολες μάχες που έχουμε δώσει μαζί, σε πολύ πιο δύσκολες υποθέσεις από τη συγκεκριμένη,. Όπως και να μην αναφέρω το λόγο για τον οποίο από ένα συγκεκριμένο σημείο και μετά, πράγματι αποστασιοποιήθηκα από τα δρώμενα της Επιτροπής (χωρίς ποτέ όμως να παύσω να στηρίζω το ρόλο και τις αποφάσεις της).

Στη συγκεκριμένη συνεδρίαση αποφάσισα, μετά από πολλή σκέψη, αλλά και προτροπές μελών της Επιτροπής, να έλθω, όπως είχα αναμφισβήτητο δικαίωμα να κάνω, διότι, σε μια υπόθεση όπως αυτή που παρουσίαζε ιδιαίτερο ενδιαφέρον, με την οποία μάλιστα εγώ είχα πρωτοστατήσει ν΄ ασχοληθεί η Επιτροπή μας, προέκρινα τελικά ότι το σωστό ήταν να μην απουσιάζω κατά τη λήψη της απόφασης, αλλά να συμμετάσχω στη διαμόρφωση μιας νομικά ορθής και ισχυρής θέσης της Επιτροπής, αναλαμβάνοντας και τη σχετική ευθύνη, όπως πάντοτε ξέρετε ότι έχω κάνει, τόσο σε όλες τις σημαντικές υποθέσεις που χειριστήκαμε μαζί το πρόσφατο χρονικό διάστημα, αλλά και πολλές άλλες φορές κατά το παρελθόν, μακριά από ανέξοδες απουσίες ή βολικούς συμψηφισμούς, με μόνο γνώμονα πάντοτε το νόμο. Αυτό αποφάσισα να κάνω και στη συγκεκριμένη υπόθεση, δεδομένου μάλιστα ότι είχα διαμορφώσει πλήρη άποψη επί των δυσχερών πράγματι και πρωτότυπων νομικών ζητημάτων που η υπόθεση αυτή έθετε, άποψη την οποία εξάλλου σας είχα προσωπικά εκθέσει.

Θλίβομαι ειλικρινά για τη μεταχείριση που μου επιφυλάξατε και για το ότι με αναγκάζετε να αποστείλω την παρούσα επιστολή-αίτησή μου.

Αθήνα, 14.12.2015
Παναγιώτης Περάκης
Μέλος της ΕΕΑ»

Επέστρεψε στον Αγροτικό Αστέρα ο Μπάρμπας!!


Επέστρεψε στον Αγροτικό Αστέρα ο Μπάρμπας

Για τρίτη φορά στην καριέρα του, ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός θα φορέσει τη φανέλα των «σταχυοφόρων».

Την απόκτηση του Κωσταντίνου Μπάρμπα ανακοίνωσε ο Αγροτικός Αστέρας. Ο 32χρονος στόπερ θα αγωνιστεί για τρίτη φορά στην ομάδα του Ευόσμου (η πρώτη ήταν από το 2003 έως το 2008 και η δεύτερη την περίοδο 2009-10). Ο Μπάρμπας υπέγραψε προσύμφωνο και η μεταγραφή του θα ισχύσει από την πρώτη ημέρα του νέου έτους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αγροτικού Αστέρα:

«Η Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας 1932 ανακοινώνει την υπογραφή προσυμφώνου με τον Κώστα Μπάρμπα, η μεταγραφή του οποίου θα ολοκληρωθεί και τυπικά την 1η Ιανουαρίου. Διαβάστε στη συνέχεια λεπτομέρειες για την καριέρα του και τις πρώτες του δηλώσεις.

Ο 32χρονος (22/4/1982) κεντρικός αμυντικός επιστρέφει στον Εύοσμο για την τρίτη θητεία του ως «σταχυοφόρος». Στον Αγροτικό Αστέρα είχε αγωνιστεί για πέντε χρόνια από το 2003 ως το 2008 (139 εμφανίσεις, 8 γκολ) και ξανά την περίοδο 2009 - 2010 (31 εμφανίσεις, 1 γκολ). Το βιογραφικό του έχει καταγράψει επίσης ένα χρόνο στην Καβάλα (2008 - 2009, 23 εμφανίσεις, 2 γκολ), τέσσερα χρόνια στη Βέροια (2010 - 2014, 78 εμφανίσεις, 7 γκολ) και ακόμα ένα χρόνο στον Ολυμπιακό Βόλου (2014-2015, 27 εμφανίσεις, 1 γκολ). Στον Αγροτικό Αστέρα μεταγράφεται από τον Ηρακλή Αμπελοκήπων, στον οποίο αγωνίστηκε από το περασμένο καλοκαίρι.

«Επιστρέφω στην ομάδα σε μία χρονική στιγμή που μοιάζει δύσκολη λόγω της βαθμολογικής θέσης της, αλλά διαπιστώνω ότι γενικότερα ο σύλλογος έχει κάνει εντυπωσιακά βήματα προόδου τα τελευταία χρόνια. Επειδή δεν σταμάτησα ποτέ να παρακολουθώ τα νέα και τα αποτελέσματα του Αγροτικού Αστέρα, γνωρίζω πολύ καλά ότι το υπάρχον ρόστερ έχει ποιότητα και όλα τα εχέγγυα για να φτάσει σε μία από τις υψηλές θέσεις του πρωταθλήματος. Ειλικρινά ανυπομονώ να ξεκινήσω προπονήσεις με τα χρώματα του Αστέρα και το μόνο που αισθάνομαι ότι πρέπει να πω στους φιλάθλους μας είναι ότι θα δουλέψω σκληρά για να προσφέρω τον καλύτερο μου εαυτό σε αυτούς και στους συμπαίκτες μου», δήλωσε ο Κώστας Μπάρμπας στο agrotikosasterasfc.gr.». *Πηγή: sport-fm.gr*

Το backstage της πράσινης φωτογράφισης!! (video)


Το backstage της πράσινης φωτογράφισης (video)

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δημοσίευσε το βίντεο από το παρασκήνιο της νέας φωτογράφισης της ομάδας, με τον Αντρέα Στραματσόνι προπονητή.

Οι «πράσινοι» φωτογραφήθηκαν πριν από λίγες ημέρες στο Κορωπί και η κάμερα του PAO TV ήταν εκεί. Δείτε το backstage της πράσινης φωτογράφισης και τα… παραλειπόμενα απ’ αυτήν.




*Πηγή: sport-fm.gr*

Σπανός: «Θα πρόκειται για... θαύμα»


Σπανός: «Θα πρόκειται για... θαύμα»

Απαισιόδοξος ότι θα αναστραφεί η κατάσταση στην Παναχαϊκή που αντιμετωπίζει οικονομικά πρόβλημα εμφανίστηκε ο Δημήτρης Σπανός στον ΣΠΟΡ FM 94,6. «Μένουμε για ηθικούς λόγους», τόνισε.

Μόνο με ένα θαύμα θα σωθεί η Παναχαϊκή, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Δημήτρης Σπανός στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και αναφέρθηκε στις δύσκολες συνθήκες στις οποίες δουλεύουν οι ποδοσφαιριστές του κι ο ίδιος. «Κινδυνεύουμε να εκτεθούμε, μένουμε για ηθικούς λόγους», επεσήμανε ο τεχνικός της ομάδας από την Αχαΐα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον Γιώργο Χελάκη

«Δεν έχω περάσει δυσκολότερα, δυσκολότερα δεν υπάρχουν. Κάνουμε προπόνηση με 13 παίκτες. Ο ένας είναι τερματοφύλακας και από τους υπόλοιπους ο ένας είναι τραυματίας.

Αυτό το στόρι ξεκίνησε εδώ και 20 ημέρες. Είχα παραιτηθεί, αλλά μπορεί να έκανα και λάθος. Πήρα εγγυήσεις και δεν τηρήθηκαν. Θα πρέπει να κάνουμε τα αδύνατα… δυνατά για να δείξουμε ότι είμαστε εδώ και στη συνέχεια να πάρουν τα πράγματα τον δρόμο τους.

Είναι ηθικό το στοιχείο και για εμάς και για τα παιδιά που έφυγαν. Ο αριθμός των παικτών που είμαστε εδώ, γι’ αυτό είμαστε εδώ. Δεν είναι εύκολα τα πράγματα.

Η κατάσταση έχει φθάσει σε σημείο που το να αντιστραφεί θα είναι θαύμα. Τώρα που μιλάμε, τα παιδιά που έχουν δικαίωμα συμμετοχής είναι δέκα. Κινδυνεύουμε να εκτεθούμε στο προσεχές παιχνίδι. Βάλαμε τον εαυτό μας κάτω από την ομάδα και ας το κάνουμε άλλες πέντε ημέρες. Δεν έχουμε να χάσουμε κάτι παραπάνω
».

Μπλάτερ: «Τι κάναμε ο Πλατινί και εγώ; Σκοτώσαμε κάποιον;»


Μπλάτερ: «Τι κάναμε ο Πλατινί και εγώ; Σκοτώσαμε κάποιον;»

Συνέντευξη σε τρεις μεγάλες εφημερίδες της Ευρώπης παραχώρησε ο Ζεπ Μπλάτερ ο οποίος εκφράζει την απορία του για την τιμωρία του.

Την απορία του εκφράζει ο Ζεπ Μπλάερ σε συνέντευξη που παραχώρησε για την τιμωρία που του έχει επιβάλει η Επιτροπή Ηθικής της FIFA. «Τι κάναμε ο Πλατινί και εγω; Κλέψαμε την FIFA και το σκάσαμε με τα χρήματα; Σκοτώσαμε κάποιον;», υποστηρίζει μεταξύ άλλων στη συνέντευξη του στην ιταλική Gazzetta dello Sport, την ισπανική El Mundo Depoertivo και τη γαλλική, Liberation.

«Φυσικά και θα πάω. Θέλω ακούσουν όσα έχω να πω, να γνωρίζουν την δική μου αλήθεια. Με καταδίκασαν χωρίς να μου δώσουν το δικαίωμα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου. Βγήκαν μέλη της Επιτροπής και προανήγειλλαν την ποινή μου χωρίς καν να γίνει ακρόαση. Με επιστολή μου διαμαρτυρήθηκα», αναφέρει ο Ζεπ Μπλάτερ απαντώντας στο ερώτημα εάν θα είναι «παρών» για να υπερασπιστεί τον εαυτό του στην Επιτροπή Ηθικής της FIFA η οποία θα εκδικάσει την έφεση που έχει καταθέσει.

«Όλα άρχισαν μετά το τέλος του Μουντιάλ της Γαλλίας. Ο Μισέλ μου είπε ότι θα ήθελε να δουλέψει μαζί μου. Του είπα ότι δεν έχω πρόβλημα. 'Να έχει υπόψη σου ότι είμαι ακριβός' μου είπε. Τον ρώτησα πόσα χρήματα ήθελε και μου ζήτησε ένα εκατομμύριο ελβετικά φράγκα τον χρόνο. Του είπα πως δεν μπορούσα να του δώσω τόσα. Συμφωνήσαμε τελικά προφορικά σε ένα ποσό. Ο Πλατινί με βοήθησε στο πρότζεκτ Goal, όπως επίσης και σε θέματα διαιτητών. Ήταν αποκλειστικός συνεργάτης μου. Το 2011 ο Πλατινί μου υπενθύμισε ότι δεν είχε πληρωθεί για τις υπηρεσίες του. Η οικογένειά μου με μεγάλωσε με μια αρχή: δεν μπορούμε να έχουμε χρέη. Τον ίδιο κανόνα ακολουθεί και η FIFA. Έτσι, έγινε η κατάθεση 1,8 εκ. ελβετικών φράγκων», υποστήριξε ο Μπλάτερ και κατέληξε σχολιάζοντας την κριτική που έχει δεχθεί...

«Όταν ήμουν παιδί δεν πίστευα ότι υπάρχει κόλαση. Αυτός είναι ο λόγος που δεν υπάρχει ο σατανάς και σίγουρα δεν είμαι εγώ τέτοιος. Δεν δημιούργησα την κόλαση, δεν έφτιαξα την μαφία. Αμήν»!
*Πηγή: sport-fm.gr*

Πελέ και Ζίκο μονομαχούν για την βραζιλιάνικη ομοσπονδία!!


Πελέ και Ζίκο μονομαχούν για την βραζιλιάνικη ομοσπονδία

Οι δύο παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές θα είναι οι υποψήφιοι για την προεδρία της βραζιλιάνικης ομοσπονδίας αφού πρώτα «ρίξουν» τον νυν πρόεδρο.

Τα ξίφη τους θα διασταυρώσουν οι Πελέ και Ζίκο με φόντο τον προεδρικό θώκο της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου της Βραζιλίας. Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας οι δύο τους είναι τα πιο τρανταχτά ονόματα τα οποία υπέγραψαν τη διαμαρτυρία με την οποία καλούν τον νυν πρόεδρο στην παραίτηση.

Η FIFA διεξάγει για να διαπιστώσει εάν ο Μάρκο Πολ ντε Νέρο, νυν πρόεδρος της Π.Ο. Βραζιλίας, εμπλέκεται στο κύκλωμα.

«Απαιτούμε την παραίτηση του και να προχωρήσουμε άμεσα δημοκρατικές εκλογές», αναφέρει μεταξύ άλλων το σχετικό έγγραφο.

Στη Βραζιλία αναφέρουν ότι οι δύο τους, Ζίκο και Πελέ πρωτοστατούν σε αυτή την κίνηση καθώς θα διεκδικήσουν την προεδρία της ομάδας.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Άλλος εντελώς ΠΑΟΚ!!


Άλλος εντελώς ΠΑΟΚ

Από παίκτες που στην πλειοψηφία τους ανήκουν στην Κ-20 και λίγους την πρώτης ομάδας αποτελείται η αποστολή του ΠΑΟΚ για το ματς Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου.

Με «φρέσκο αίμα» θα αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ την Πέμπτη κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου στη Μαγνησία για το Κύπελλο Ελλάδος. Ο Ιγκόρ Τούντορ συμπεριέλαβε στην αποστολή μόνο τους Σκόνδρα, Κοροβέση και Άντονις απ’ αυτούς που έχουν συμμετοχές στην πρώτη ομάδα έως τώρα στη φετινή σεζόν και οι υπόλοιποι είναι ποδοσφαιριστές από την Κ-20.

Κόστα, Χαρίσης, Κίτσιου, Ζάιρο, Γκολάσα, Βίτορ και Ροντρίγκες έκαναν αποθεραπεία και ο τελευταίος θα μείνει αρκετό καιρό εκτός δράσης όπως έγινε γνωστό την Τετάρτη.

Στην τακτική δούλεψε ο Κροάτης τεχνικός, προσπαθώντας να δώσει στους νεαρούς παίκτες να καταλάβουν το πώς θέλει να κινούνται στον αγωνιστικό χώρο. Όσοι έμειναν εκτός και δεν είναι τραυματίες δούλεψαν στον τομέα της φυσικής κατάστασης και την Πέμπτη θα προπονηθούν στις 12:00 στο Αθλητικό Κέντρο του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία.

Η αποστολή: Μελίσσας, Σιαμπάνης, Κοροβέσης, Σκόνδρας, Αντόνις, Τσελεπίδης, Δεληγιαννίδης, Δημητριάδης, Δημητρίου, Κάκκο, Κτιστόπουλος, Παναγιωτίδης, Συράκος, Τοπαλίδης, Χατζηδίμπας Κ., Χατζηδίμπας Β., Κούστα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Κλήρωσε διαιτητές για ημιτελικούς και ντέρμπι Ολυμπιακός-Άρης!!


Κλήρωσε διαιτητές για ημιτελικούς και ντέρμπι Ολυμπιακός-Άρης

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των διαιτητών της δέκατης και ενδέκατης αγωνιστικής της Basket League, ενώ ανακοινώθηκαν και οι διαιτητές των ημιτελικών του Κυπέλλου, Παναθηναϊκός-Άρης και Φάρος-ΠΑΟΚ.

Οι διαιτητές των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών είναι:

Κυριακή 27/12
ΟΑΚΑ 18.30 Παναθηναϊκός-Άρης: Πηλοΐδης, Κορομηλάς, Μητσόπουλος.

Δευτέρα 28/12
Π. Νικολαΐδης 18.30 Φάρος Κερατσινίου-ΠΑΟΚ: Γκόντας, Σχινάς, Παναγιώτου.

Οι διαιτητές της δέκατης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών είναι:

Σάββατο 19/12
ΟΑΚΑ 17:00 ΑΕΚ-Ρέθυμνο: Καρακατσούνης, Μάνος, Σκούτας.
Αλεξάνδρειο 17:00 Άρης-Απόλλων Πάτρας: Φούφης, Πουρσανίδης Γ., Μαγκλογιάννης.
ΔΑΚ Καλαμίτσας 17:00 Καβάλα-Κολοσσός Ρόδου: Σχινάς, Παναγιώτου, Συμεωνίδης.
ΔΚΓ Τρικάλων 17:00 Τρίκαλα-Αρκαδικός: Πηλοΐδης, Παπαπέτρου, Ανδρικόπουλος.
ΚΓ Λαυρίου 17:00 Λαύριο-ΠΑΟΚ: Κορομηλάς, Δεσλής, Τσώνος.

Κυριακή 20/12
ΔΚ Ήλιδας 17:00 Κόροιβος Αμαλιάδας-Παναθηναϊκός: Αναστόπουλος, Μπήτης, Παφίλης.

Δευτέρα 21/12
ΚΓ Ζηρίνης 18:00 Κηφισιά-Ολυμπιακός: Γκόντας, Σταματόπουλος, Παντελίδης.

Οι διαιτητές της ενδέκατης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών είναι:

Τετάρτη 23/12
Βενετόκλειο 16:15 Κολοσσός Ρόδου-ΑΕΚ: Αναστόπουλος, Παπαπέτρου, Γκούμας.
ΚΓ Απόλλωνα Περ. 17:00 Απόλλων Πάτρας-Λαύριο: Πηλοΐδης, Ψαριανός, Θεονάς.
ΚΓ Τρίπολης 17:00 Αρκαδικός-Κόροιβος Αμαλιάδας: Γκόντας, Καρακατσούνης, Πουρσανίδης Κ.
ΚΓ ΠΑΟΚ 17:00 ΠΑΟΚ-Τρίκαλα: Χριστοδούλου, Πουρσανίδης Γ., Ξενικάκης.
ΟΑΚΑ 19:00 Παναθηναϊκός-Καβάλα: Διαμαντής, Βαρδάλος, Κοντίλης.

Πέμπτη 24/12
ΚΓ Μ. Μερκούρη 16:00 Ρέθυμνο-Κηφισιά: Σχινάς, Μητσόπουλος, Γεωργιάδης.
ΣΕΦ 17:00 Ολυμπιακός-Άρης: Κορομηλάς, Σώμος, Τζαφλέρης.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Μέσα ο Μπαρμπόσα, εκτός Γιόχανσον-Κρισάντους!!


Μέσα ο Μπαρμπόσα, εκτός Γιόχανσον-Κρισάντους

Την αποστολή της ΑΕΚ για τον αυριανό αγώνα με τη Λάρισα ανακοίνωσε ο Γκουστάβο Πογέτ, ο οποίος άφησε εκτός τους Γιόχανσον και Κρισάντους. Κανονικά στη 18άδα ο Μπαρμπόσα.

Την προετοιμασία της για τον αυριανό αγώνα με τη Λάρισα, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας, ολοκλήρωσε η ΑΕΚ.

Ο Γκουστάβο Πογέτ ανακοίνωσε την αποστολή της «Ένωσης» για το παιχνίδι με την ΑΕΛ, όπου απουσιάζουν τα ονόματα του Γιόχανσον και του Κρισάντους. Αντίθετα στην 18άδα βρίσκεται κανονικά ο Μπαρμπόσα.

Έτσι η «κιτρινόμαυρη» αποστολή αποτελείται από τους Ανέστη, Ντούνη, Βασιλαντωνόπουλο, Λαμπρόπουλο, Σβάρνα, Σοϊλέδη, Τζανετόπουλο, Μπακάκη, Φαγέ, Κορδέρο, Σιμόες, Πλατέλλα, Μάνταλο, Μπαρμπόσα, Βάργκας, Μπουονανότε, Αραβίδη και Τζεμπούρ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Όλα… έξω από την κυρία Κράουτς!! (pics-video)


Όλα… έξω από την κυρία Κράουτς! (pics-video)

Σε ένα απόλυτα ερωτικό βίντεο η γυναίκα του Πίτερ Κράουτς, Άμπι Κλάνσι, βγάζει τα ρούχα της και αναστατώνει εν όψει των Χριστουγέννων το ανδρικό κοινό.

Σε ένα απόλυτα ερωτικό βίντεο η γυναίκα του Πίτερ Κράουτς, Άμπι Κλάνσι, βγάζει τα ρούχα της και αναστατώνει εν όψει των Χριστουγέννων το ανδρικό κοινό.

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner




*Πηγή: sport-fm.gr*

Φαβορί ο Χούαντε Ράμος, αν φύγει ο Μουρίνιο!


Φαβορί ο Χούαντε Ράμος, αν φύγει ο Μουρίνιο

Σύμφωνα με τους «Times», ο Ισπανός θα είναι πιθανότατα ο αντικαταστάτης του Πορτογάλου τεχνικού στον πάγκο της Τσέλσι, εάν αυτός απολυθεί.

Η διοίκηση της Τσέλσι αναμένεται να συνεδριάσει σε λίγες ώρες και να αποφασίσει για το μέλλον του Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο της Τσέλσι.

Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του Πορτογάλου τεχνικού, αφού η βαθμολογική συγκομιδή των Λονδρέζων στην Πρέμιερ Λιγκ είναι
μικρή.

Η Τσέλσι βρίσκεται μόλις έναν βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και οι παίκτες της χρειάζονται επειγόντως ένα… ηλεκτροσόκ, το οποίο μπορεί να είναι και η απομάκρυνση του Μορίνιο.

Σε περίπτωση που συμβεί αυτό, οι «Times» της Αγγλίας αναφέρουν πως το φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία είναι ο Χουάντε Ράμος.

Ο 61χρονος τεχνικός έχει μεγάλη εμπειρία από ομάδες όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, η Τότεναμ, η Σεβίλλη, η Εσπανιόλ, η Μπέτις και μέχρι τον Μάιο του 2014 στη Ντνίπρο. *Πηγή: sport-fm.gr*

«Έφυγε» ο Γιάννης Μεσοχωρίτης!!


«Έφυγε» ο Γιάννης Μεσοχωρίτης

Σε ηλικία 76 ετών «έφυγε» από τη ζωή ο Γιάννης Μεσοχωρίτης, ο οποίος ήταν επί σειρά ετών παράγοντας του Άρη και ένας εκ των ευεργετών της ομάδας.

Σε ηλικία 76 ετών «έφυγε» από τη ζωή ο Γιάννης Μεσοχωρίτης, ο οποίος ήταν επί σειρά ετών παράγοντας του Άρη και ένας εκ των ευεργετών της ομάδας.

Η ανακοίνωση των Θεσσαλονικέων

«Έφυγε» σήμερα ένας μεγάλος Αρειανός. Η οικογένεια του Συλλόγου μας είναι πλέον φτωχότερη, καθώς έχασε ένα από τα πλέον επίλεκτα μέλη της.

Ο Γιάννης Μεσοχωρίτης, ένας αγνός, ρομαντικός και ανιδιοτελής Αρειανός δεν είναι πια μαζί μας. «Νικήθηκε» από την επάρατη νόσο σε ηλικία 76 χρόνων.

Η απώλεια του κυρ Γιάννη, όπως τον αποκαλούσαν οι νεότερες γενιές Αρειανών, σκόρπισε θλίψη στη μεγάλη οικογένεια μας.

Ο Γιάννης Μεσοχωρίτης, που διατέλεσε επί σειρά ετών διοικητικό στέλεχος στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ (ήταν αντιπρόεδρος στις διοικήσεις των Λάκη Ιωαννίδη και Νίκου Τσαρούχα), συγκαταλέγεται ανάμεσα στους ευεργέτες του Συλλόγου μας, καθώς το όνομά του είναι αναγραμμένο στη μαρμάρινη πλάκα που υπάρχει στην είσοδο του Κλεάνθης Βικελίδης επί της οδού Παπαναστασίου.

Δεν ήταν μόνο μεγάλος Αρειανός. Ήταν και μεγάλος άνθρωπος που ξεχώριζε για το ήθος του. Υπήρξε εκ των κορυφαίων παραγόντων του ΑΡΗ μας. Δεν του άρεσε η προβολή, όμως στις δύσκολες στιγμές της ομάδας μας έδινε πάντοτε το παρών στην πρώτη γραμμή. Ήταν από τους παράγοντες που στα δύσκολα στήριζε πάντοτε οικονομικά το Σύλλογο μας.

Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του ΑΡΗ εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιάννη Μεσοχωρίτη.

Η κηδεία του εκλιπόντος θα γίνει αύριο, Πέμπτη, στις 11 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγ. Αθανασίου στη Ν. Μαγνησία. Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του ΑΡΗ θα καταθέσει στεφάνι στη μνήμη του.

Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ κυρ Γιάννη…

Καλό ταξίδι και είμαστε σίγουροι ότι θα συνεχίσεις να βλέπεις τον ΑΡΗ σου από κει ψηλά...

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει…

Το προσπάθησε για Τιάγκο ο... Ντε Χέα!!


Το προσπάθησε για Τιάγκο ο... Ντε Χέα!

Στις προσπάθειες του Νταβίντ Ντε Χέα να τον πείσει να μεταγραφεί στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προχώρησε ο Τιάγκο Αλκάνταρα.

Στις προσπάθειες του Νταβίντ Ντε Χέα να τον πείσει να μεταγραφεί στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προχώρησε ο Τιάγκο Αλκάνταρα.

Ο 24χρονος άσος διανύει μία εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου και με δηλώσεις του στη «Daily Mail», φρόντισε να αποκαλύψει πως ο συμπατριώτης του προσπάθησε να τον πείσει να γίνει κάτοικος «Νησιού» για λογαριασμό των «κόκκινων διαβόλων».

Τονίζοντας λοιπόν πως η Γιουνάιτεντ δεν προχώρησε σε επίσημη πρόταση, ο Τιάγκο φρόντισε να επισημάνει στη συνέχεια ότι οι Βαυαροί ήταν η πρώτη του επιλογή.

«Δεν υπήρξε ποτέ πρόταση. Ο Ντε Χέα ήθελε να πάω. Μου έγραψε ένα μήνυμα στη μπάλα του αγώνα μετά τον τελικό κόντρα στην Ιταλία (Κ21). Αλλά έκανα το ίδιο και σε αυτόν. Είναι από τους καλύτερους τερματοφύλακες στον κόσμο. Πάντα θες να παίζεις με τους καλύτερους. Αλλά πάντα θα είναι το Μόναχο», ήταν τα λόγια του άσου των Πρωταθλητών Γερμανίας.

Πηγή: england365.gr

Στο στόχαστρο των Γιουβέντους και Ρόμα ο Άλισον!!


Στο στόχαστρο των Γιουβέντους και Ρόμα ο Άλισον

Οι δύο ιταλικοί σύλλογοι ενδιαφέρονται για τον 23χρονο βραζιλιάνο τερματοφύλακα της Ιντερνασιονάλ.

Την περίπτωση του 23χρονου τερματοφύλακα της Ιντερνασιονάλ, Άλισον, φαίνεται πως εξετάζουν η Γιουβέντους και η Ρόμα. Ο Βραζιλιάνος πορτιέρο «ψάχνεται» για να πάρει μεταγραφή στο ιταλικό πρωτάθλημα και τόσο οι Μπιανκονέρι όσο και οι Τζιαλορόσι, έχουν το όνομά του στην ατζέντα τους.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ιντερνασιονάλ, Βιτόριο Πιφέρο, υπήρξαν συζητήσεις με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή για την ανανέωση του συμβολαίου του από τον περασμένο Φεβρουάριο, ωστόσο δεν κατέληξαν σε συμφωνία.

Ο Άλισον πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Σελεσάο τον περασμένο Οκτώβριο κόντρα στη Βενεζουέλα , ενώ από τότε έχει αγωνιστεί σε δύο ακόμη ματς (απέναντι σε Αργεντινή και Περού). *Πηγή: sport-fm.gr*

Τη διαφορά κάνει το ανταγωνιστικό πρωτάθλημα!!


Τη διαφορά κάνει το ανταγωνιστικό πρωτάθλημα!

Υπάρχει ένας άγραφος κανόνας για τις αγγλικές ομάδες που λέει πως το να έχεις εύκολη ζωή στο πρωτάθλημα, συνήθως αποτελεί νάρκη και στις προσπάθειες για κατάκτηση της Ευρώπης. Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
Και σε μία χρονιά που έχουμε το πιο απρόβλεπτο πρωτάθλημα στην Αγλία εδώ και δεκαετίες σίγουρα αυτό θα βοηθήσει χωρίς αμφιβολία τις ομάδες του νησιού να είναι ανταγωνιστικές, όσο μπορούν τόσο στο Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και στο Γιουρόπα Λιγκ. Μία απλή ματιά στη στατιστική δίνει το συμπερασμα: καμία αγγλική ομάδα (που είχε εύκολη σεζόν στην χώρα της) δεν κατέκτησε το Κύπελλο Πρωταθλητριών αρχίζοντας από τη πιο πρόσφατη την Τσέλσι που το 2012 έμεινε έκτη στην Πρέμιερ Λιγκ αλλά ξεπέρασε τον εαυτό της με Μπάρτσα και Μπάγερν. Η Λίβερπουλ το 2005,  ήταν διαρκώς στην πρίζα καταλήγοντας τελικά μόλις πέμπτη στην βαθμολογία ενώ η Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ στη πιο μαγική της σεζόν, το 1999 πάλεψε μέχρι την τελευταία μέρα με την Αρσεναλ για τον τίτλο. Η Νότιγχαμ Φόρεστ, τις δύο χρονιές που πήρε τα συνεχόμενα Κύπελλα πάλευε μέχρι το τέλος για να εξασφαλίσει μία θέση στην Ευρώπη και  η απίστευτη Αστον Βίλα το 1982 ήταν για μεγάλο διάστημα στην ζώνη του υποβιβασμού αλλά στην Ευρώπη έγραψε ιστορία!
Η Λίβερπουλ το 1981 τερμάτισε μόλις πέμπτη, ενώ το 1977 πήρε το πρωτάθλημα στην τελευταία αγωνιστική μετά από σκληρή μάχη με την Μάντσεστερ Σίτι και το 1978 είχε ανταγωνισμό για να τερματίσει τελικά  πίσω από την Νότιγχαμ. Οσο για το 1984 ήταν η χρονιά που πήρε ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα, στο νήμα!
Το 1968 η Γιουνάιτεντ κατέκτησε την κορυφή πρώτη από τις αγγλικές ομάδες σε μία σεζόν που έχασε το πρωτάθλημα την τελευταία μέρα από την συμπολίτισσα της Μάντσεστερ Σίτι, κάτι που αποτέλεσε και έξτρα κίνητρο στον ευρωπαικό τελικό, ενώ το 2008 πήγε μέχρι τη τελευταία αγωνιστική η κόντρα της με την Τσέλσι να είναι η άμεση αντίπαλος και στο τελικό της Μόσχας και στο πρωτάθλημα.
Αντίθετα οι χρονιές που μία ομάδα έκανε περίπατο η Ευρώπη αποδείχτηκε πικρή. Εχει να κάνει με  έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης πιθανότατα. , αλλά όπως η Τσέλσι το 2006 που αποκλείστηκε νωρίς, όπως η Σίτι τα τελευταία χρόνια που δεν μπόρεσε να πάει μακριά όπως η  Λίβερπουλ τον Μάρτη του 1983 (βέβαιη πρωταθλητρια από εβδομάδες)  αποκλείστηκε από την πολωνική Λοτζ στα προημιτελικά του πρωταθλητριών, όπως η αήττητη Αρσεναλ το 2004 που έμοιαζε ανίκητη μέχρι την ήττα - σοκ από την Τσέλσι στο «Χάιμπουρι», ή η  Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τις δύο επόμενες χρονιές του τρεμπλ το 1999, αποκλείστηκε τόσο από την Ρεάλ το 2000 όσο και από την Μπάγερν το 2001 την ώρα που έκανε περίπατο στο πρωτάθλημα. Η μεγάλη Λιντς του Ντον Ρέβι το 1974 είχε αποκλειστεί στον τρίτο γύρο του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ και η ασταμάτητη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Καντονά,  το 93-94 με ένα σωρό ρεκόρ στην Πρέμιερσιπ δεν μπήκε καν στους ομίλους αποκλειόμενη από την Γαλατάσαράι! Συνεπώς όσο και αν η κλήρωση είναι δύσκολη για τις αγγλικές ομάδες, το ότι το πρωτάθλημα ξανάγινε ανταγωνιστικό μόνο καλό μπορεί να τους κάνει! 
Πηγή: Sportday

Ψάχνει γιατρειά η Ξάνθη!


Ψάχνει γιατρειά η Ξάνθη

Στις νίκες μετά από τρεις ήττες και μία ισοπαλία επιθυμεί να επιστρέψει η Skoda Ξάνθη, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να ανακοινώνει το μεσημέρι της Τετάρτης την αποστολή για το ματς με τον Πανελευσινιακό.

Το πρωινό της Τετάρτης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Skoda Ξάνθης για τον αυριανό αγώνα με τον Πανελευσινιακό, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.

Τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές στην σημερινή προπόνηση δούλεψαν σε θέματα τακτικής και στις στημένες φάσεις ενώ νωρίτερα παρακολούθησα DVD.

Μετά το τέλος των ασκήσεων, ο προπονητής Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε τα ονόματα των 16 ποδοσφαιριστών που απαρτίζουν την αποστολή για την αναμέτρηση στο Δημοτικό Στάδιο Ελευσίνας.

Στην αποστολή μετέχουν οι: Γκαραβέλης, Τσέναμο, Μπαξεβανίδης, Φάρκας, Λισγάρας, Χατζητερζόγλου, Ζαραδούκας, Τόμιτς, Ορφανίδης, Ντιμιτρόφ, Καπετάνος, Ερέα, Τριάδης, Φασίδης, Κρίστοφερ και Ράνος.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Σε Καρέλη και Μπουμάλ τα βραβεία της 14ης αγωνιστικής!!


Σε Καρέλη και Μπουμάλ τα βραβεία της 14ης αγωνιστικής

Οι Νίκος Καρέλης και Ολιβιέ Μπουμάλ ήταν οι κορυφαίοι της 14ης αγωνιστικής, με τον άσο του Παναθηναϊκού να παίρνει το βραβείο του MVP. Καλύτερο γκολ αυτό του παίκτη του Πανιωνίου απέναντι στην ΑΕΚ.

Ο Νίκος Καρέλης ήταν ο πρωταγωνιστής στη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Αστέρα Τρίπολης, με τον επιθετικό του «τριφυλλιού» να αναδεικνύεται MVP της 14ης αγωνιστικής στη σχετική ψηφοφορία της Σούπερ Λιγκ.

Στον Ολιβιέ Μπουμάλ το βραβείο για το καλύτερο γκολ της αγωνιστικής για το τέρμα που πέτυχε απέναντι στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας

• τα αποτελέσματα του διαγωνισμού MVP

Νίκος Καρέλης (Παναθηναϊκός) 32,51%
Ολιβιέ Μπουμάλ (Πανιώνιος) 18,45%
Ευριπίδης Γιάκος (ΠΑΣ Γιάννινα) 16,44%
Χαβιέ Ούμπιδες (Ατρόμητος Αθ.) 9,31%
Γιώργος Αθανασιάδης (Πανθρακικός) 8,01%
Λουίζτι Τσενάμο (Skoda Ξανθη) 5,93%
Εστέμπαν Καμπιάσο (Ολυμπιακός) 4,84%
Βαγγέλης Μάντζιος (Λεβαδειακός) 4,51%

• τα αποτελέσματα του διαγωνισμού Best Goal

Ολιβιέ Μπουμάλ (Πανιώνιος) 38,09%
Νίκος Καρέλης (Παναθηναϊκός) 28,29%
Ευριπίδης Γιάκος (ΠΑΣ Γιάννινα) 16,82%
Ελντερ Μπαρμπόσα (ΑΕΚ) 16,80%
*Πηγή: sport-fm.gr*

Νέος σοβαρός τραυματισμός στον ΠΑΟΚ!


Νέος σοβαρός τραυματισμός στον ΠΑΟΚ

Και νέο πρόβλημα τραυματισμού στον ΠΑΟΚ. Αυτή τη φορά θύμα ο Ροντρίγκες.

Έχει πολλές απουσίες αλλά από σήμερα θα έχει άλλη μια. Ο ΠΑΟΚ θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Ροντρίγκες για το επόμενο χρονικό διάστημα. Μετά από εξετάσεις που του έγιναν διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού στους προσαγωγούς.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν η απουσία του από τους αγωνιστικούς χώρους υπολογίζεται στις 4-6 εβδομάδες ανάλογα με την αντίδραση του οργανισμού του στη αποθεραπεία στην οποία έχει ξεκινήσει ήδη να υποβάλλεται.

Καλύτερα είναι τα πράγματα για τον Χαρίση. Διαπιστώθηκε ότι έχει ένα μικρό οίδημα στην περιοχή του τετρακέφαλου και τις επόμενες μέρες μέχρι τη διακοπή των Χριστουγέννων θ’ ακολουθήσει προληπτικά ειδικό πρόγραμμα με ασκήσεις στο γυμναστήριο

Μετά την επιστροφή των ποδοσφαιριστών από την άδεια θα ενταχθεί και πάλι στο πρόγραμμα των προπονήσεων".
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ο Ρομπέρτο στηρίζει τον ΠΣΑΠ!

Στο πλευρό του ΠΣΑΠ στον αγώνα για τα δικαιώματα των ποδοσφαιριστών είναι ο Ρομπέρτο.

Ο Ρομπέρτο στηρίζει τον ΠΣΑΠΤην συμπαράστασή του στον ΠΣΑΠ εξέφρασε ο Ρομπέρτο μέσω των προφίλ που διατηρεί στα social media.












*Πηγή: sport-fm.gr*

Ο Γκάρι Νέβιλ έγινε Στιβ Τζομπς – Με iPad οι προπονήσεις της Βαλένθια!!


Ο Γκάρι Νέβιλ έγινε Στιβ Τζομπς – Με iPad οι προπονήσεις της Βαλένθια

Νέες καινοτόμους μεθόδους έχει εισάγει στη Βαλένθια ο νέος τεχνικός των «νυχτερίδων», Γκάρι Νέβιλ. Ο Άγγλος, έχει προμηθεύσει με iPad τους παίκτες του, εισάγοντας την ομάδα σε... νέα εποχή!

Σε νέα εποχή πέρασε η Βαλένθια μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Γκάρι Νέβιλ.

Ο Άγγλος τεχνικός των «νυχτερίδων» υπολογίζει αρκετά στη συμβολή της τεχνολογίας στο σύγχρονο ποδόσφαιρο και προσπαθεί να καθιερώσει νέες συνήθειες στις τάξεις της ομάδας του.

Για αυτό το λόγο έδωσε από ένα iPad σε κάθε παίκτη της Βαλένθια, προκειμένου να έχουν εύκολη πρόσβαση σε βίντεο, αναλύσεις και άλλες λεπτομέρειες που αφορούν την ομάδα.

Την είδηση αποκάλυψε ο βοηθός του Γκάρι Νέβιλ, Άνχελ Ανγκούλο.

«Έχει δώσει ένα iPad σε κάθε παίκτη για να τους βοηθήσει στις προπονήσεις και στα παιχνίδια της ομάδας. Τα πάει καλύτερα από ότι περίμενα. Νόμιζα πως η γλώσσα θα αποτελούσε πρόβλημα, αλλά ο Γκάρι έχει ξεκινήσει να μαθαίνει ισπανικά και βελτιώνεται»/em> δήλωσε ο Ανγκούλο.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Οριστικά χωρίς κόσμο με ΑΕΚ η Λάρισα!


Οριστικά χωρίς κόσμο με ΑΕΚ η Λάρισα

Χωρίς την στήριξη των οπαδών της θα παραταχθεί στο ματς κυπέλλου την Πέμπτη απέναντι στην ΑΕΚ η Λάρισα, αφού δεν έγινε δεκτή η έφεση που κατέθεσαν οι «βυσσινί».

Κεκλεισμένων των θυρών θα διεξαχθεί το ματς κυπέλλου ανάμεσα στη Λάρισα και την ΑΕΚ την προσεχή Πέμπτη, για την 3η αγωνιστική του κυπέλλου Ελλάδος, αφού η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ δεν έκανε δεκτή την έφεση των «βυσσινί».

Η τιμωρία της ΑΕΛ είναι για τα επεισόδια από το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΛ

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ με σημερινή απόφαση της απέρριψε την έφεση της ομάδας μας και ως εκ τούτου ο αγώνας με την ΠΑΕ ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδας στις 17/12/2015 θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

Οι φίλαθλοι της ομάδας μας που προμηθεύτηκαν εισιτήρια για τον εν λόγω αγώνα μπορούν να επιστρέψουν το εισιτήριο και να τους επιστραφούν τα χρήματα ή να το ανταλλάξουν με εισιτήριο αγώνα για το παιχνίδι της Κυριακής 20/12/2015 με αντίπαλο την ΠΑΕ Τρίκαλα. Τα εισιτήρια για το κυριακάτικο παιχνίδι θα κυκλοφορήσουν αύριο Πέμπτη και για το ωράριο διάθεσης οι φίλαθλοι θα ενημερωθούν με νεότερη ανακοίνωση
».