Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Μπλάτερ: «Τι κάναμε ο Πλατινί και εγώ; Σκοτώσαμε κάποιον;»


Μπλάτερ: «Τι κάναμε ο Πλατινί και εγώ; Σκοτώσαμε κάποιον;»

Συνέντευξη σε τρεις μεγάλες εφημερίδες της Ευρώπης παραχώρησε ο Ζεπ Μπλάτερ ο οποίος εκφράζει την απορία του για την τιμωρία του.

Την απορία του εκφράζει ο Ζεπ Μπλάερ σε συνέντευξη που παραχώρησε για την τιμωρία που του έχει επιβάλει η Επιτροπή Ηθικής της FIFA. «Τι κάναμε ο Πλατινί και εγω; Κλέψαμε την FIFA και το σκάσαμε με τα χρήματα; Σκοτώσαμε κάποιον;», υποστηρίζει μεταξύ άλλων στη συνέντευξη του στην ιταλική Gazzetta dello Sport, την ισπανική El Mundo Depoertivo και τη γαλλική, Liberation.

«Φυσικά και θα πάω. Θέλω ακούσουν όσα έχω να πω, να γνωρίζουν την δική μου αλήθεια. Με καταδίκασαν χωρίς να μου δώσουν το δικαίωμα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου. Βγήκαν μέλη της Επιτροπής και προανήγειλλαν την ποινή μου χωρίς καν να γίνει ακρόαση. Με επιστολή μου διαμαρτυρήθηκα», αναφέρει ο Ζεπ Μπλάτερ απαντώντας στο ερώτημα εάν θα είναι «παρών» για να υπερασπιστεί τον εαυτό του στην Επιτροπή Ηθικής της FIFA η οποία θα εκδικάσει την έφεση που έχει καταθέσει.

«Όλα άρχισαν μετά το τέλος του Μουντιάλ της Γαλλίας. Ο Μισέλ μου είπε ότι θα ήθελε να δουλέψει μαζί μου. Του είπα ότι δεν έχω πρόβλημα. 'Να έχει υπόψη σου ότι είμαι ακριβός' μου είπε. Τον ρώτησα πόσα χρήματα ήθελε και μου ζήτησε ένα εκατομμύριο ελβετικά φράγκα τον χρόνο. Του είπα πως δεν μπορούσα να του δώσω τόσα. Συμφωνήσαμε τελικά προφορικά σε ένα ποσό. Ο Πλατινί με βοήθησε στο πρότζεκτ Goal, όπως επίσης και σε θέματα διαιτητών. Ήταν αποκλειστικός συνεργάτης μου. Το 2011 ο Πλατινί μου υπενθύμισε ότι δεν είχε πληρωθεί για τις υπηρεσίες του. Η οικογένειά μου με μεγάλωσε με μια αρχή: δεν μπορούμε να έχουμε χρέη. Τον ίδιο κανόνα ακολουθεί και η FIFA. Έτσι, έγινε η κατάθεση 1,8 εκ. ελβετικών φράγκων», υποστήριξε ο Μπλάτερ και κατέληξε σχολιάζοντας την κριτική που έχει δεχθεί...

«Όταν ήμουν παιδί δεν πίστευα ότι υπάρχει κόλαση. Αυτός είναι ο λόγος που δεν υπάρχει ο σατανάς και σίγουρα δεν είμαι εγώ τέτοιος. Δεν δημιούργησα την κόλαση, δεν έφτιαξα την μαφία. Αμήν»!
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: