Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

«Επιστρατεύονται» Καραγκούνης – Ζιλμπέρτο στον Παναθηναϊκό!!


«Επιστρατεύονται» Καραγκούνης – Ζιλμπέρτο στον Παναθηναϊκό

Το ενδεχόμενο της επιστροφής του Γιώργου Καραγκούνη και του Ζιλμπέρτο Σίλβα εξετάζουν στον Παναθηναϊκό, με τον Γιάννη Αλαφούζο να σκέφτεται να αξιοποιήσει τους δύο πρώην άσους του «τριφυλλιού».

Πολύ κοντά στο να επιστρέψουν στον Παναθηναϊκό από διαφορετικά πόστα είναι οι Γιώργος Καραγκούνης και Ζιλμπέρτο Σίλβα, με τον πρόεδρο της «πράσινης» ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζο να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να αξιοποιήσει σε επίπεδο στελεχών, τους δύο πρώην αρχηγούς του «τριφυλλιού».

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal», ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού έχει αποφασίσει να κάνει προσθήκες σε επίπεδο στελεχών στην ομάδα, ώστε να βελτιωθεί ο τρόπος λειτουργίας, από τον οποίο δεν είναι ικανοποιημένος.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ένα από τα ονόματα που «παίζουν», είναι αυτό του Γιώργου Καραγκούνη, με συγκεκριμένο ρόλο και αρμοδιότητες, χωρίς να εξετάζεται πιθανή αποχώρηση των Φύσσα ή Βόκολου.

Μπορεί οι σχέσεις Καραγκούνη και Παναθηναϊκού να μην ήταν οι καλύτερες το τελευταίο διάστημα, όμως οι σκόπελοι δείχνουν να έχουν ξεπεραστεί μετά το «διαζύγιο» του «Κάρα» με την ΕΠΟ και την συμπαράσταση που είχε εκφράσει η ΠΑΕ.

Πάντως, θα πρέπει να αποφασίσει και ο Καραγκούνης αν θέλει να επιστρέψει με τον πρώην διεθνή να παρακολουθεί αυτή την περίοδο, σεμινάρια προπονητικής.

Επιπλέον, εκτός από τον Καραγκούνη στον Παναθηναϊκό σκέφτονται σοβαρά να δώσουν ρόλο και στον Ζιλμπέρτο Σίλβα που επιστρέφει για μόνιμη εγκατάσταση στην Ευρώπη, μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Ο πρώην αρχηγός της εθνικής Βραζιλίας διατηρεί άριστες σχέσεις με την ομάδα, με τους «πράσινους» να εξετάζουν το ενδεχόμενο να του δώσουν ρόλο «πρέσβη», αξιοποιώντας την τεράστια προσωπικότητα του και τις σημαντικές γνωριμίες που έχει.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: