Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Καβαλιάουσκας: «Τρένο ο Σόφο, καλάζνικοφ ο Βασιλειάδης»!


Καβαλιάουσκας: «Τρένο ο Σόφο, καλάζνικοφ ο Βασιλειάδης»!

Τους Σοφοκλή Σχορτσανίτη και Κώστα Βασιλειάδη θα πρέπει να προσέξει περισσότερο η Λιέτουβος Ρίτας στο ματς με τον ΠΑΟΚ, όπως δήλωσε ο Αντάνας Καβαλιάουσκας.

Στη βελτιωμένη εικόνα του ΠΑΟΚ, το τελευταίο διάστημα, αναφέρθηκε ο Αντάνας Καβαλιάουσκας ενόψει του ματς της Λιέτουβος Ρίτας, με τον διεθνή σέντερ να κάνει και ιδιαίτερη… μνεία στους Σοφοκλή Σχορτσανίτη και Κώστα Βασιλειάδη.

«Όπως λέμε, ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης είναι ένα τρένο και ο Κώστας Βασιλειάδης ένα καλάζνικοφ. Όμως, ο ΠΑΟΚ διαθέτει κι άλλους επικίνδυνους παίκτες. Είναι μία πολύ δυνατή ομάδα που βρήκε την κατάλληλη στιγμή τη φόρμα της. Στην αρχή ήταν αουτσάιντερ, αλλά στη συνέχεια άρχισε να παίζει πολύ καλά», δήλωσε ο Αντάνας Καβαλιάουσκας.

Από την πλευρά του, ο Άρβιντας Γκρόνσκις: «Θα πρέπει να βελτιώσουμε την άμυνά μας. Για να πετύχουμε τους στόχους μας θα πρέπει να παίξουμε στο υψηλότερο επίπεδο και να μην κάνουμε ανόητα λάθη. Δεν μπορώ τους λόγους για τις ήττες μας, καθώς είμαι ένας προσωρινός προπονητής. Χρειαζόμαστε περισσότερο χρόνο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: