Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Το γράμμα του Μουρίνιο στον Τζέραρντ!!


Το γράμμα του Μουρίνιο στον Τζέραρντ

Ο Στήβεν Τζέραρντ αποκάλυψε πως έχει λάβει μια συγκινητική επιστολή από τον «τζέντλεμαν» -όπως τον χαρακτήρισε- προπονητή της Τσέλσι.

Η συγκεκριμένη ιστορία εμφανίζει μια πτυχή της προσωπικότητας του Μουρίνιο που σπάνια έχουμε την ευκαιρία να δούμε. Όπως εκμυστηρεύτηκε ο Στήβεν Τζέραρντ σε εκπομπή του BT Sport στην οποία ήταν καλεσμένος μαζί με τον Μουρίνιο, έχει στην κατοχή του (και μάλιστα πλέον σε κορνίζα!) ένα γράμμα από τον Πορτογάλο, το οποίο γράφτηκε τον καιρό που ο Άγγλος ποδοσφαιριστής έπαιζε ακόμα στην Λίβερπουλ: «Μόλις είχε τελειώσει ένα φιλικό παιχνίδι που είχαμε δώσει στο Άνφιλντ για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Ήρθε ο Τζον Τέρι –ο οποίος μάλιστα είχε την ευγένεια να προσφέρει κι αυτός ένα ποσό-, μου έδωσε ένα γράμμα και μου είπε “Άνοιξέ το. Είναι μια έκπληξη για σένα"», περιγράφει ο Τζέραρντ.

inner

Ο Τέρι είχε απόλυτο δίκιο, επρόκειτο για έκπληξη και μάλιστα μεγάλη: «Μόλις έφτασα σπίτι το άνοιξα και είδα ότι ήταν από αυτόν εδώ τον τύπο (σ.σ. Μουρίνιο). Ήταν ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα». Όπως αποκαλύφθηκε, στο γράμμα ο Μουρίνιο εξέφραζε τον θαυμασμό του τόσο για το ταλέντο όσο και για την συμπεριφορά του πρώην άσου των «Κόκκινων».

«Το συγκεκριμένο γράμμα βρίσκεται αυτή την στιγμή κορνιζαρισμένο, σε περίοπτη θέση του σπιτιού μου», δήλωσε ο Τζέραρντ και συνέχισε λέγοντας: «είναι τόσο σημαντικό για μένα. Ήταν μια όμορφη κίνηση που δείχνει τι προσφέρει στους παίκτες εκτός γηπέδου, ακόμα και σε εκείνους με τους οποίους έχει υπάρξει αντίπαλος και μάλιστα τον έχουν απορρίψει 2-3 φορές!».

Σε αντίθεση με τα όσα –πιθανώς- να πιστεύει ο περισσότερος κόσμος για τον Μουρίνιο, ο ποδοσφαιριστής της LA Galaxy τόνισε πως: «Είναι τόσο ταπεινός και τόσο τζέντλεμαν που αφιέρωσε χρόνο για να μου γράψει αυτό το γράμμα», εκφράζοντας παράλληλα τον σεβασμό στο πρόσωπό του.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: