Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Πρόκριση στις λεπτομέρειες!


Πρόκριση στις λεπτομέρειες

Παρά την ήττα του με σκορ 2-1 από τον Πανιώνιο, ο Εργοτέλης προκρίθηκε μαζί με τους Νεοσμυρνιώτες στην επόμενη φάση του Κυπέλλου αφού υπερείχε στην ισοβαθμία με τη Ζάκυνθο (1-0 τον Παναιτωλικό).

Πανιώνιος και Εργοτέλης ήταν οι ομάδες που προκρίθηκαν από το 2ο όμιλο του Κυπέλλου στον επόμενο γύρο.

Οι Νεοσμυρνιώτες νίκησαν 2-1 στο μεταξύ τους ματς, αποτέλεσμα που αποδείχτηκε ευνοϊκό και στους δύο, αφού την ίδια ώρα η Ζάκυνθος που χρειαζόταν νίκη με δύο γκολ διαφορά κόντρα στον Παναιτωλικό, έμεινε στο 1-0.

Τα αποτελέσματα του 2ου ομίλου
Εργοτέλης-Πανιώνιος 1-2
(56’πεν. Ντος Σάντος - 38’ Καθάριος, 75’ Βιγιάλμπα)

Ζάκυνθος-Παναιτωλικός 1-0
(84’ Κάρδαρης)

Βαθμολογία
Πανιώνιος 9
Εργοτέλης 4
Ζάκυνθος 4
Παναιτωλικός 0

Χαμένη πήγε η εμφάνιση και η νίκη της Ζακύνθου που επικράτησε 1-0 του Παναιτωλικού στην έδρα της για το Κύπελλο Ελλάδας. Οι νησιώτες πήραν τους τρεις βαθμούς χάρη στο τέρμα του Κάρδαρη στο 84’, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για να τους δώσει την πρόκριση, αφήνοντάς τους –όπως και την ομάδα του Αγρινίου- εκτός συνέχειας.

Οι συνθέσεις:

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Τζανλούκα Κολονέλο): Πολίτης, Καμπούρης, Ορφανίδης, Κάρδαρης, Κρολ (83’Καραμαλίκης), Βοσνακίδης, Πέττας Νικ., Λέκκας (52’ Ναζίμ), Νίκιτς, Πεχλιβανόπουλος, Κυριακίδης.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Ματζουράκης): Στεφανάκος, Κωνσταντινόπουλος, Κουτρομάνος, Χαντακιάς, Ρουμπουλάκου, Μπεχαράνο, Μήλιος, Ρομέρο, Καμαρά, Ουάρντα (64’ Μπεχαράνο), Βασιλείου.

Αντίθετα, Πανιώνιος και Εργοτέλης έφυγαν χαμογελαστοί από το Ηράκλειο έχοντας εξασφαλίσει την πρόκριση. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης νίκησε με σκορ 2-1, παίρνοντας προβάδισμα στο 38’ χάρη σε διπλή προσπάθεια του Καθάριου μετά από απόκρουση του Δερμιτζάκη.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο Ντος Σάντος, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται πως ο Τασούλης (ο οποίος τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε) δεν είχε υποπέσει σε παράβαση.

Ωστόσο, η… τάξη αποκαταστάθηκε στο 75’ από τον Βιγιάλμπα που βγήκε στην αντεπίθεση από κάθετη του Μπακασέτα και διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Με αυτό το σκορ ο Πανιώνιος τερμάτισε πρώτος στον όμιλο, ενώ ως δεύτερος προκρίθηκε ο Εργοτέλης παρά την ισοβαθμία με τη Ζάκυνθο. Οι Κρητικοί ευνοήθηκαν από το goal average έχοντας τέρματα 6-6, τη στιγμή που η Ζάκυνθος είχε 2-2 και μετρά η καλύτερη επίθεση.

Οι συνθέσεις:

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Σταύρος Λαμπράκης): Δερμιτζάκης, Στεφάνοβιτς, Γρομητσάρης, Άλλα, Φουκαράκης, Αυγενικού, Κούρτι, Δωματάς, Ντος Σάντος (87’Καμαρά) , Κούτρης (82’ Πίτσος), Γαρεφαλάκης (61’Γενιτσαρίδης).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Αργυρόπουλος, Καθάριος, Μητρόπουλος, Χαλκιαδάκης, Τασουλής (57’ Μπακασέτας), Βιγιάλμπα, Πατσατζόγλου, Ποζατζίδης, Ντουρμισάι (71’ Ανσαριφάρντ), Οικονόμου.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: