Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Άλλος εντελώς ΠΑΟΚ!!


Άλλος εντελώς ΠΑΟΚ

Από παίκτες που στην πλειοψηφία τους ανήκουν στην Κ-20 και λίγους την πρώτης ομάδας αποτελείται η αποστολή του ΠΑΟΚ για το ματς Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου.

Με «φρέσκο αίμα» θα αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ την Πέμπτη κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου στη Μαγνησία για το Κύπελλο Ελλάδος. Ο Ιγκόρ Τούντορ συμπεριέλαβε στην αποστολή μόνο τους Σκόνδρα, Κοροβέση και Άντονις απ’ αυτούς που έχουν συμμετοχές στην πρώτη ομάδα έως τώρα στη φετινή σεζόν και οι υπόλοιποι είναι ποδοσφαιριστές από την Κ-20.

Κόστα, Χαρίσης, Κίτσιου, Ζάιρο, Γκολάσα, Βίτορ και Ροντρίγκες έκαναν αποθεραπεία και ο τελευταίος θα μείνει αρκετό καιρό εκτός δράσης όπως έγινε γνωστό την Τετάρτη.

Στην τακτική δούλεψε ο Κροάτης τεχνικός, προσπαθώντας να δώσει στους νεαρούς παίκτες να καταλάβουν το πώς θέλει να κινούνται στον αγωνιστικό χώρο. Όσοι έμειναν εκτός και δεν είναι τραυματίες δούλεψαν στον τομέα της φυσικής κατάστασης και την Πέμπτη θα προπονηθούν στις 12:00 στο Αθλητικό Κέντρο του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία.

Η αποστολή: Μελίσσας, Σιαμπάνης, Κοροβέσης, Σκόνδρας, Αντόνις, Τσελεπίδης, Δεληγιαννίδης, Δημητριάδης, Δημητρίου, Κάκκο, Κτιστόπουλος, Παναγιωτίδης, Συράκος, Τοπαλίδης, Χατζηδίμπας Κ., Χατζηδίμπας Β., Κούστα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: