Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Παίρνει 40 εκατ. εάν απολυθεί ο Μουρίνιο!


Παίρνει 40 εκατ. εάν απολυθεί ο Μουρίνιο

Η Daily Mail αποκαλύπτει σήμερα, σε συνέχεια χθεσινού ρεπορτάζ τον λόγο για τον οποίο ο Ρομάν Αμπράμοβιτς δεν έχει προχωρήσει ακόμη στην απόλυση του Ζοζέ Μουρίνιο.

Δεν είναι ένα μικρό ποσό. Είναι ένα τεράστιο ποσό! Σαράντα εκατομμύρια λίρες!

Κι όμως.... τόσα χρήματα θα πρέπει να βγουν από τα ταμεία της Τσέλσι και να δοθούν στον Ζοζέ Μουρίνιο σε περίπτωση που αποφασιστεί να αντικατασταθεί.

Η Daily Mail προχωρά σήμερα στην αποκάλυψη αυτή σε συνέχεια χθεσινού ρεπορτάζ το οποίο είχε να κάνει με μια μαραθώνια σύσκεψη των υπευθύνων της αγγλικής ομάδας για να λάβουν μια απόφαση.

Όπως αναφέρει η αγγλική ιστοσελίδα πρόκειται για την αποζημίωση που οφείλει να δώσει η ομάδα στον πορτογάλο λόγω του συμβολαίου που υπάρχει. Αυτό έχει διάρκεια τέσσερα χρόνια με αποδοχές 250.000 λίρες την εβδομάδα και χωρίς καμία πρόβλεψη για το ποσό το οποίο θα πρέπει να λάβει ο προπονητής σε περίπτωση λύσης της συνεργασίας.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα οι υπεύθυνοι της Τσέλσι, μόλις η ομάδα κατέκτησε και μαθηματικά το πρωτάθλημα πέρσι ήρθε σε συμφωνία με τον Μουρίνιο χωρίς όμως να έχουν σκεφτεί ότι θα πρέπει να βάλουν και μια ρήτρα σε περίπτωση διακοπής του συμβολαίου.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: