Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

«Έφυγε» ο Γιάννης Μεσοχωρίτης!!


«Έφυγε» ο Γιάννης Μεσοχωρίτης

Σε ηλικία 76 ετών «έφυγε» από τη ζωή ο Γιάννης Μεσοχωρίτης, ο οποίος ήταν επί σειρά ετών παράγοντας του Άρη και ένας εκ των ευεργετών της ομάδας.

Σε ηλικία 76 ετών «έφυγε» από τη ζωή ο Γιάννης Μεσοχωρίτης, ο οποίος ήταν επί σειρά ετών παράγοντας του Άρη και ένας εκ των ευεργετών της ομάδας.

Η ανακοίνωση των Θεσσαλονικέων

«Έφυγε» σήμερα ένας μεγάλος Αρειανός. Η οικογένεια του Συλλόγου μας είναι πλέον φτωχότερη, καθώς έχασε ένα από τα πλέον επίλεκτα μέλη της.

Ο Γιάννης Μεσοχωρίτης, ένας αγνός, ρομαντικός και ανιδιοτελής Αρειανός δεν είναι πια μαζί μας. «Νικήθηκε» από την επάρατη νόσο σε ηλικία 76 χρόνων.

Η απώλεια του κυρ Γιάννη, όπως τον αποκαλούσαν οι νεότερες γενιές Αρειανών, σκόρπισε θλίψη στη μεγάλη οικογένεια μας.

Ο Γιάννης Μεσοχωρίτης, που διατέλεσε επί σειρά ετών διοικητικό στέλεχος στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ (ήταν αντιπρόεδρος στις διοικήσεις των Λάκη Ιωαννίδη και Νίκου Τσαρούχα), συγκαταλέγεται ανάμεσα στους ευεργέτες του Συλλόγου μας, καθώς το όνομά του είναι αναγραμμένο στη μαρμάρινη πλάκα που υπάρχει στην είσοδο του Κλεάνθης Βικελίδης επί της οδού Παπαναστασίου.

Δεν ήταν μόνο μεγάλος Αρειανός. Ήταν και μεγάλος άνθρωπος που ξεχώριζε για το ήθος του. Υπήρξε εκ των κορυφαίων παραγόντων του ΑΡΗ μας. Δεν του άρεσε η προβολή, όμως στις δύσκολες στιγμές της ομάδας μας έδινε πάντοτε το παρών στην πρώτη γραμμή. Ήταν από τους παράγοντες που στα δύσκολα στήριζε πάντοτε οικονομικά το Σύλλογο μας.

Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του ΑΡΗ εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιάννη Μεσοχωρίτη.

Η κηδεία του εκλιπόντος θα γίνει αύριο, Πέμπτη, στις 11 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγ. Αθανασίου στη Ν. Μαγνησία. Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του ΑΡΗ θα καταθέσει στεφάνι στη μνήμη του.

Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ κυρ Γιάννη…

Καλό ταξίδι και είμαστε σίγουροι ότι θα συνεχίσεις να βλέπεις τον ΑΡΗ σου από κει ψηλά...

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει…

Δεν υπάρχουν σχόλια: