Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Σπανός: «Θα πρόκειται για... θαύμα»


Σπανός: «Θα πρόκειται για... θαύμα»

Απαισιόδοξος ότι θα αναστραφεί η κατάσταση στην Παναχαϊκή που αντιμετωπίζει οικονομικά πρόβλημα εμφανίστηκε ο Δημήτρης Σπανός στον ΣΠΟΡ FM 94,6. «Μένουμε για ηθικούς λόγους», τόνισε.

Μόνο με ένα θαύμα θα σωθεί η Παναχαϊκή, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Δημήτρης Σπανός στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και αναφέρθηκε στις δύσκολες συνθήκες στις οποίες δουλεύουν οι ποδοσφαιριστές του κι ο ίδιος. «Κινδυνεύουμε να εκτεθούμε, μένουμε για ηθικούς λόγους», επεσήμανε ο τεχνικός της ομάδας από την Αχαΐα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον Γιώργο Χελάκη

«Δεν έχω περάσει δυσκολότερα, δυσκολότερα δεν υπάρχουν. Κάνουμε προπόνηση με 13 παίκτες. Ο ένας είναι τερματοφύλακας και από τους υπόλοιπους ο ένας είναι τραυματίας.

Αυτό το στόρι ξεκίνησε εδώ και 20 ημέρες. Είχα παραιτηθεί, αλλά μπορεί να έκανα και λάθος. Πήρα εγγυήσεις και δεν τηρήθηκαν. Θα πρέπει να κάνουμε τα αδύνατα… δυνατά για να δείξουμε ότι είμαστε εδώ και στη συνέχεια να πάρουν τα πράγματα τον δρόμο τους.

Είναι ηθικό το στοιχείο και για εμάς και για τα παιδιά που έφυγαν. Ο αριθμός των παικτών που είμαστε εδώ, γι’ αυτό είμαστε εδώ. Δεν είναι εύκολα τα πράγματα.

Η κατάσταση έχει φθάσει σε σημείο που το να αντιστραφεί θα είναι θαύμα. Τώρα που μιλάμε, τα παιδιά που έχουν δικαίωμα συμμετοχής είναι δέκα. Κινδυνεύουμε να εκτεθούμε στο προσεχές παιχνίδι. Βάλαμε τον εαυτό μας κάτω από την ομάδα και ας το κάνουμε άλλες πέντε ημέρες. Δεν έχουμε να χάσουμε κάτι παραπάνω
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: