Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Θέλει Καρβάλιο ο Βενγκέρ!!


Θέλει Καρβάλιο ο Βενγκέρ

Ενδιαφέρον για τον αμυντικό χαφ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Γουίλιαμ Καρβάλιο, έχει εκφράσει η Άρσεναλ, ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Στην αναζήτηση αμυντικού μέσου, από τη στιγμή που ο Φρανσίς Κοκλέν θα απουσιάζει λόγω τραυματισμού τουλάχιστον μέχρι τον Μάρτιο, βρίσκεται η Άρσεναλ και ο Αρσέν Βενγκέρ έχει εντοπίσει ήδη τον… εκλεκτό. Ο λόγος για τον Γουίλιαμ Καρβάλιο, τον 23χρονο κόφτη της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2018 και για να καταφέρουν να τον αποκτήσουν οι «κανονιέρηδες», θα πρέπει να βάλουν γερά το χέρι στην τσέπη.

Εκτός από τον Καρβάλιο, στη λίστα του Βενγκέρ υπάρχει, επίσης, το όνομα του Ρούμπεν Νουέβες, του 18χρονου μέσου της Πόρτο. Ο ταλαντούχος χαφ έγινε ο νεότερος ποδοσφαιριστής σε ματς του Τσάμπιονς Λιγκ που αγωνίζεται με το περιβραχιόνιο (κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ). Ούτε αυτή η περίπτωση, πάντως, είναι εύκολη.

Τέλος, ακόμη ένας παίκτης που αναφέρουν τα αγγλικά Μέσα ότι βρίσκεται στο στόχαστρο της Άρσεναλ είναι ο Γκρέγκορζ Κρχόβιακ. Ο 25χρονος χαφ της Σεβίλλης υπενθυμίζεται πως ανανέωσε προσφάτως το συμβόλαιό του με την κάτοχο του Γιουρόπα Λιγκ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: