Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Έτοιμος να αναλάβει ο Ζιντάν!


Έτοιμος να αναλάβει ο Ζιντάν

Στα περισσότερα πρωτοσέλιδά του ισπανικού Τύπου ο Γάλλος φαντάζει έτοιμος να αναλάβει την πρώτη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Πριν από λίγες ημέρες ο Φλορεντίνο Πέρεθ είχε εκφράσει την απεριόριστη εμπιστοσύνη του στον Ράφα Μπενίτεθ. Πλέον, κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Η ήττα από τη Βιγιαρεάλ είναι κάτι που δεν έχει γίνει αποδεκτό από τον πρόεδρό της «βασίλισσας» με αποτέλεσμα πλέον ο Μπενίτεθ να είναι σε εξαιρετικά δύσκολη θέση.

Ο Πέρεθ διαπιστώνει ότι η ομάδα δεν βελτιώνεται παρά τα όσα υποστηρίζει ο Μπενίτεθ στις συζητήσεις που έχουν και έτσι έχει αρχίσει να σκέφτεται σοβαρά την επόμενη ημέρα.

inner

Σε αυτή πρωταγωνιστής είναι ο Ζινεντίν Ζιντάν. Ο Γάλλος τεχνικός της δεύτερης ομάδας της Ρεάλ Μαδρίτης σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο είναι έτοιμος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της επαγγελματικής ομάδας.

Όπως αναφέρουν τα περισσότερα δημοσιεύματα έχει πολύ καλές σχέσεις με τον Πέρεθ και όλοι εκτιμούν τη δουλειά που κάνει στη «μικρή» ομάδα της «βασίλισσας». Ο ίδιος επιθυμεί να πιάσει δουλειά από το καλοκαίρι αλλά όμως δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να αποδεχθεί να αναλάβει από τώρα.

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: