Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

ΜακΝίλ: «Γίνεται σπουδαία δουλειά στον Άρη»


ΜακΝίλ: «Γίνεται σπουδαία δουλειά στον Άρη»

Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές του Άρη, από τους προπονητές μέχρι τους συμπαίκτες, έδωσε ο Τζερέλ ΜακΝίλ μετά τη νίκη επί της Μπάνβιτ.

Εμφανώς χαρούμενος ήταν ο Τζερέλ ΜακΝίλ μετά τη νίκη του Άρη επί της Μπάνβιτ, με τον Αμερικανό γκαρντ να μιλά με τα καλύτερα λόγια για τη δουλειά που γίνεται στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τζερέλ ΜακΝίλ:

«Τα παιδιά έκαναν εξαιρετική δουλειά. Συγχαρητήρια σε όλους. Έχει γίνει σπουδαία δουλειά σε όλα τα επίπεδα. Η ομάδα έχει πετύχει κάποιες σπουδαίες νίκες, υπέστη βέβαια και κάποιες σκληρές ήττες, αλλά το αποτέλεσμα σαφώς μας ικανοποιεί. Θέλω να συγχαρώ τον κόουτς, τους συνεργάτες του, αλλά και όλο το σταφ. Έκαναν όλη τους εξαιρετική δουλειά στο να μας προετοιμάσουν ο κάθε ένας από τον τομέα του για όλα αυτά τα δύσκολα παιχνίδια. Από ‘κει και πέρα καμία νίκη δεν είναι εύκολη σε αυτή την διοργάνωση. Τέλος καλό όλα καλά και πλέον ανυπομονούμε για την συνέχεια του Eurocup και θέλουμε να πετύχουμε μεγάλα πράγματα.

Είμαι αφελής και πάντα θεωρώ πως μπορούμε να κερδίσουμε. Μετά το τέλος του πρώτου γύρου πίστεψα πως μπορούμε να τερματίσουμε σε μία από τις δύο πρώτες θέσεις. Δεν σκέφτομαι τον Παναθηναϊκό. Σκεφτόμαστε κάθε φορά κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και με την σειρά του και θεωρώ πως αυτός είναι ο λόγος που μέχρι τώρα έχουμε πετύχει. Ανυπομονούμε για το ματς του Σαββάτου, που θα αντιμετωπίσουμε άλλη μια σκληρή ομάδα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να κοιτάμε πιο μακριά, γιατί αν το κάνουμε θα παρασυρθούμε και θα κάνουμε λάθη.

Σήμερα έχασα κάποια εύκολα λέι απ. Κάποιες φορές μπορεί να είναι ένας παίκτης εύστοχος στα δίποντα, άλλες στα τρίποντα… Το σημαντικό είναι να συνεχίζεις να παίζεις. Είναι ένα παιχνίδι. Πολλά μπορούν να συμβούν κατά την διάρκειά του. Εγώ αυτό που έχω στο μυαλό μου είναι να συνεχίζω ανεξαρτήτως του τι συμβαίνει στον αγώνα. Κοιτάω μπροστά
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: