Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Πρίφτης: «Είμαι χαρούμενος και αισιόδοξος»


Πρίφτης: «Είμαι χαρούμενος και αισιόδοξος»

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Δημήτρης Πρίφτης μετά τη νίκη του Άρη επί της Μπάνβιτ, αλλά πιο πολύ για την ενέργεια και τη νοοτροπία που είχαν οι παίκτες του κόντρα στην τουρκική ομάδα.

Περισσότερο χαρούμενος με τη νοοτροπία και την εμφάνιση των παικτών του Άρη κόντρα στην Μπάνβιτ, παρά με τη νίκη και την κατάληψη της πρώτης θέσης του ομίλου, ήταν ο Δημήτρης Πρίφτης.

Ο Έλληνας προπονητής στάθηκε, επίσης, στη σημαντική βοήθεια των Δίπλαρου και Φλιώνη, ενώ παραδέχθηκε πως παρακολουθεί… διακριτικά την αγορά, για παν ενδεχόμενο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Πρίφτης:

«Είναι όμορφο βράδυ για εμάς γιατί πήραμε μια εμφατική νίκη. Κατακτήσαμε την πρώτη θέση στον όμιλο. Αν και αυτό για εμένα παρότι έχει σημασία, θεωρούσα από την προηγούμενη εβδομάδα πως είχαμε κάνει κάτι πολύ σπουδαίο. Σήμερα είμαι χαρούμενος γιατί δείξαμε τρομερή νοοτροπία με τον τρόπο που παίξαμε, είχαμε τρομερή ενέργεια και ήταν σε ετοιμότητα οι πάντες. Αυτό με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο και αισιόδοξο. Συγχαρητήρια σε όλους, κυρίως στα παιδιά, αλλά και σε όλους όσοι είναι γύρω από την ομάδα.

Είμαι πολύ χαρούμενος για τους Δίπλαρο και Φλιώνη. Μπήκαν σε κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού, έδωσαν ανάσες στον Ουότερς, έπαιξαν και οι δύο πάρα πολύ καλά, είχαν παρουσία στο παρκέ και αυτό συμβαίνει γιατί δουλεύουν πολύ, κάνουν πολύ προπόνηση, έχουμε ένα πρόγραμμα το οποίο προσπαθούμε να το ακολουθούμε έχοντας μέσα στην εβδομάδα ένα φιλικό για τα παιδιά που δεν παίζουν πολύ. Γενικά είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που και οι δύο βοήθησαν σήμερα σημαντικά την ομάδα.

Είμαστε δεν είμαστε έτοιμοι για την επόμενη φάση, θα πρέπει να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Αυτή την στιγμή αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να μαζέψουμε το μυαλό μας και να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι που είναι το Σάββατο. Μέρα με την μέρα να κοιτάμε το μέλλον μας. Δεν ξέρω αν είμαστε έτοιμοι, πάντως έχουμε δυνατότητες και μια σωστή νοοτροπία. Με αυτά τα χαρακτηριστικά θα πορευτούμε.

Η ομάδα έχει συνοχή και έχει χημεία. Αυτή την στιγμή δεν σκέφτομαι να αλλάξω κάποιο παίκτη. Είμαστε σε διακριτική έρευνα της αγοράς για να ξέρουμε τι γίνεται για παν ενδεχόμενο. Το να αλλάξεις έναν παίκτη και να βρεις έναν άλλο παίκτη δεν είναι και τόσο εύκολο… Ο κόσμος πιστεύει πως πουλάνε παίκτες στο super market και πάμε και τους αγοράζουμε… Δεν είναι τόσο απλό, πρέπει να μελετήσουμε ότι κάνουμε. Νομίζω πως αυτή την στιγμή η δύναμη της ομάδας λειτουργεί και εφόσον λειτουργεί δεν είναι καλό να την διασπάσουμε. Και το ίδιο θα πιστεύω και μετά από ήττες. Η χρονιά είναι σε εξέλιξη και ανάλογα με το τι θα προκύπτει κάθε φορά θα παίρνουμε τις σωστές αποφάσεις για το καλό της ομάδας. Αυτή την στιγμή δεν σκέφτομαι να κάνω κάτι. Εκτός και αν βρούμε κάτι συνταρακτικά καλό και μπορεί να μας δώσει ώθηση. Αλλά σε αυτή την φάση δεν είναι προτεραιότητα
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: