Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Γλίτωσε το «σοκ» η Καλλονή-Απόλυτος ο Αστέρας!!


Γλίτωσε το «σοκ» η Καλλονή-Απόλυτος ο Αστέρας

Φλέρταρε με αποκλεισμό, αλλά εν τέλει τα κατάφερε η Καλλονή που πήρε το... υπεραρκετό γι' αυτήν υπέρ της 2-1 κόντρα στον Κισσαμικό και προκρίθηκε στους «16» του Κυπέλλου. Νίκησε και πάλι ο Αστέρας.

Δύο στα δύο για τις ομάδες της Super League στον 8ο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος είχε εξασφαλίσει την παρουσία του στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος, επικράτησε 1-0 του Πανσερραϊκού και τον ακολούθησε η Καλλονή, που τα βρήκε σκούρα κόντρα στον Κισσαμικό στην Κρήτη, αλλά ανέτρεψε την εις βάρος της κατάσταση στο δεύτερο μέρος και νίκησε με 2-1 και ενώ της έκανε και η ισοπαλία.

Βαθμολογία 8ου ομίλου
Αστέρας Τρίπολης 9
Καλλονή 6
Κισσαμικός 1
Πανσερραϊκός 1


Κισσαμικός-Καλλονή 1-2
(35' Ποσίνκοβιτς- 66' Μάρκοβιτς, 90+2' Μανούσος πεν)

Ίδρωσε, αλλά προκρίθηκε. Η Καλλονή τα βρήκε σκούρα κόντρα στον Κισσαμικό στην Κρήτη και για αρκετή ώρα φλέρταρε με τον αποκλεισμό. Ο Ποσίνκοβιτς άνοιξε το σκορ στο 35ο λεπτό με ωραία κίνηση και σουτ και σε συνδυασμό με το προβάδισμα των Αρκάδων προκρινόταν η ομάδα των Χανίων. Ωστόσο, ο Μάρκοβιτς ισοφάρισε στο 66ο λεπτό και έγειρε την πλάστιγγα υπέρ των φιλοξενούμενων που τους έφθανε και η ισοπαλία. Ο Μανούσος έδωσε τη νίκη στο φινάλε, ευστοχώντας σε πέναλτι (το έκανε ο Τσικουδάκης στον Καλτσά) στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.


Πανσρερραϊκός-Αστέρας 0-1
(35' Φούντας)

Ο Αστέρας Τρίπολης σε ένα αδιάφορο ουσιαστικά ματς, έκανε τη δουλειά του και ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στη δεύτερη φάση του Κυπέλλου με νίκη (1-0) επί του Πανσερραϊκού. Οι Αρκάδες είχαν προκριθεί ως πρώτοι, καθώς υπερτερούσαν της Καλλονής σε περίπτωση ισοβαθμίας, αλλά ο Φούντας σκόραρε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης στο 35ο λεπτό, με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Παντελιάδη.

Κισσαμικός (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Παντελάκης, Τσερκέζος, Βλάχος (68' Μάντζης), Σμίλτος (85' Σουμπασάκης), Σελινιωτάκης, Λώττας (78' Τσικουδάκης), Μάνιας, Βαττής, Τσοντάκης, Ποσίνκοβιτς.

Καλλονή (Θαλής Θεοδωρίδης): Δαύκος, Ούκα, Κρολ, Γεωργίου, Ευαγγελιδάκης, Χατζηδημητρίου (52' Σπυρόπουλος), Καλτσάς, Τσαμπούρης, Μανούσος, Μάρκοβιτς (89' Μπουρούς), Μπαργκάν (55' Χιντασέλι).


Οι συνθέσεις:

Πανσερραϊκός (Παύλος Δημητρίου): Μέλκας, Στεργιανός, Κιόσε, Κουκόλης, Καψάλης, Ολίσε (69' Ρούτσης), Ανδρέου, Παπαστεργίου, Ραμίρεζ (62' Μπαλού), Πόποβιτς (Τσοχασβίλι), Αγγελούδης.

Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Παντελιάδης, Τορμένα, Αλόκο, Μουκάμ, Ντουντού, Γουάτο (46' Τοσκάνης), Δημούτσος, Ντε Μπλάσις (46' Χαμντανί), Φούντας (80' Ζησόπουλος), Σκούρτης.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: