Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Δίνει ανάσες ο Στραματσόνι!!


Δίνει ανάσες ο Στραματσόνι

Ξεκουράζει αρκετούς από τους βασικούς του Παναθηναϊκού στον αγώνα Κυπέλλου της Πέμπτης στην Κέρκυρα ο Αντρέα Στραματσόνι. Στην αποστολή ο Νίνης. Στην αποστολή οι νεαροί Λάμπρου και Ευαγγέλου.


Ευκαιρίες σε παίκτες με λίγο χρόνο συμμετοχής και ανάσες σε βασικούς αποφάσισε να δώσει ο Αντρέα Στραματσόνι στον αυριανό εκτός έδρας αγώνα με την Κέρκυρα για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου (17:00).

Στην Αθήνα θα μείνουν οι Κουτρουμπής, Βέμερ, Νάνο, Εσιέν, Ζέκα και Πέτριτς για να ξεκουραστούν, ενώ Μπεργκ, Πέτριτς και Τελάντερ έκαναν θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα και δεν είναι επίσης διαθέσιμοι. Επίσης δεν επελέγησαν και οι Μπούρμπος και Δώνης, που είναι σαφές ότι δεν υπολογίζονται. Ο Ιταλός τεχνικός πήρε μαζί του τους νεαρούς Λάμπρου και Ευαγγέλου.

Στη διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Γιαννακόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Ταυλαρίδης, Σάντσεθ, Μαρινάκης, Χουχούμης, Λαγός, Αμπέντ, Λουντ, Πράνιτς, Ατζαγκούν, Καλτσάς, Νίνης, Κλωναρίδης, Καρέλης, Λάμπρου και Ευαγγέλου.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: