Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Κι όμως δεν είναι αδιάφορος!!


Κι όμως δεν είναι αδιάφορος

Το αήττητο εν Ελλάδι σερί του θέλει να διευρύνει ο Ολυμπιακός, ο οποίος απόψε αντιμετωπίζει στη Ριζούπολη τον Απόλλωνα Σμύρνης, στο προτελευταίο παιχνίδι του για το 2015.

Το προτελευταίο του παιχνίδι για το 2015 δίνει απόψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει στη Ριζούπολη τον Απόλλωνα Σμύρνης για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας (19:30, OTE SPORT 3, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Ο αγώνας μόνο αγγαρεία δεν είναι για τους Πειραιώτες, αφού ψάχνουν τη νίκη με την οποία θα εξασφαλίσουν την πρώτη θέση στον 5ο όμιλο της διοργάνωσης. Ο Μάρκο Σίλβα αναμένεται να παρατάξει με αρκετές αλλαγές τους «ερυθρόλευκους», ξεκουράζοντας κάποιους από τους βασικούς παίκτες και δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε κάποιους άλλους.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Καπίνο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Σαλίνο, Σιόβα, Μποτία και Τσιμίκα. Στα χαφ αναμένεται να ξεκινήσει ο Ζντιέλαρ με τον Κασάμι, με τους Ντουρμάζ και Πάρντο στα πλάγια.

Οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ένας εκ των Φουστέρ ή Φορτούνη, με τον Φινμπόγκασον στην κορυφή της επίθεσης. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καμπιάσο, Χουτεσιώτης, Ιντέγε, Κολοβός, Σάλιακας και Βούρος.

Εκτός έμειναν οι Ερνάνι, Γιαννιώτας, Τζανδαρης, Πουλίδο, Αυλωνίτης, Μπεν και Γούτας, στους οποίους ο Σίλβα φαίνεται πως στέλνει μήνυμα εν όψει Γενάρη. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: