Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

Τα βρίσκει με Πόρτο για Φαλκάο

Το πράσινο φως για την μεταγραφή του στην Ατλέτικο Μαδρίτης άναψε ο Ρανταμέλ Φαλκάο, όμως οι Ροχιμπλάνκος δεν έχουν ακόμα deal με την Πόρτο για την απόκτηση του Κολομβιανού επιθετικού.
Τα βρίσκει με Πόρτο για Φαλκάο
Οπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ της As, ο Φαλκάο τα έχει βρει για τους όρους του συμβολαίου του με την Ατλέτικο, όμως το κλαμπ της ισπανικής πρωτεύουσας δεν έχει ακόμα πείσει την Πόρτο να τον πουλήσει.
Ο Κολομβιανός που ήταν αλλαγή στον τελικό του πορτογαλικού super cup στη νίκη 2-1 κόντρα στην Βιτόρια Γκιμαράες, έχει ρήτρα αποδέσμευσης 45 εκατ. ευρώ, ενώ οι Ροχιμπλάνκος προσέφεραν 25 εκατ. συν τον Αργεντινό επιθετικό Εντουάρδο Σάλβιο.

Ολυμπιακός ή ...Μπαρτσελόνα;

"Θέλει σαν τρελός Ολυμπιακό ο Γεμπντά", "Πετάει τη σκούφια του για Θρύλο ο Ανάν", "Στο μυαλό του Ντιαρά μόνο ο Ολυμπιακός", "Δεν βλέπει τίποτα άλλο εκτός από Θρύλο ο Γκάργκανο"
Ολυμπιακός ή ...Μπαρτσελόνα;
"Νιώθει ήδη ερυθρόλευκος ο Τισόνε" και άλλες τέτοιες "ομορφιές" διαβάζουμε τις τελευταίες μέρες στις εφημερίδες.
Συμπληρώνουμε αισίως το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου και όλοι οι μέσοι της Ευρώπης ονειρεύονται πώς θα παίξουν στον Ολυμπιακό. Πάλι καλά που δεν γράφουν ότι από μικρά παιδιά ήταν Ολυμπιακοί και πως είχαν την αφίσα του Μπονόβα κρεμασμένη πάνω από το κρεβάτι τους.
Και η Μπαρτσελόνα να ήταν, δεν θα έκαναν έτσι όλοι οι μεταγραφικοί στόχοι των ερυθρολεύκων. Ή μήπως δεν κάνουν;
Εμείς απλά ρωτάμε... sportdog gr

Το άλλο με τον ...Μίτσελ το ξέρεις;

Παλαβά πράγματα στην υπόθεση Μίτσελ. Η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να τον πάρει ως ελεύθερο, ο παίκτης ανακοινώθηκε από τη Χετάφε και η Ένωση τον θέλει τώρα δανεικό από την ισπανική ομάδα!
Το άλλο με τον ...Μίτσελ το ξέρεις;
Απίστευτα.. πράγματα έγιναν στην υπόθεση Μίτσελ και της απόκτησής (;) του από την ΑΕΚ!
Ο Ισπανός μέσος τελικά πήγε με μεταγραφή στη Χετάφε, η οποία τον ανακοίνωσε και μάλιστα τον παρουσιάζει με... πάσα επισημότητα την Τρίτη στο γήπεδο της, το "Αλφόνσο Πέρεθ"!
Το ωραίο είναι όμως πως στην ΑΕΚ δεν τον έχουν ξεγράψει, αλλά τώρα προσπαθούν να τον πάρουν δανεικό από τη Χετάφε!!!
Εκεί δηλαδή που ήθελαν αν τον πάρουν ως ελεύθερο από την Μπέρμιγχαμ, τώρα θα παρακαλάνε τη Χετάφε να τους τον δώσει δανεικό!
Τα περί δανεισμού του παίκτη επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο Σταύρος Αδαμίδης, σύμφωνα με το aek365.gr, καθώς ο πρόεδρος της ΑΕΚ ξεκαθαρίζει επίσημα ότι ήταν ενήμερος (...) για το γεγονός ότι η Χετάφε ήταν κοντά στην απόκτηση του Μίτσελ, ωστόσο η Ένωση έχει ως... ελπίδα της να τον αποκτήσει δανεικό από την Ισπανική ομάδα, με τον Άρναρ Γκρέταρσον να βρίσκεται σε συνεχής επαφές με τους μάνατζερ του παίκτη.
πηγή: sportdog.gr

Νέες μεγάλες ταραχές στο Λονδίνο!!

Νέες συγκρούσεις ξέσπασαν σήμερα στο ανατολικό Λονδίνο καθώς εντείνονται οι ανησυχίες ότι οι ταραχές θα συνεχιστούν για τρίτη συνεχόμενη νύχτα στη βρετανική κυβέρνηση.
Νέες μεγάλες ταραχές στο Λονδίνο
Οι διαδηλωτές εκτόξευσαν κάδους απορριμάτων και καρότσια του σούπερ-μάρκετ εναντίον των αστυνομικών οι οποίοι απάντησαν εξαπολύοντας επίθεση εναντίον τους σε μια προσπάθεια να αποκλείσουν μια περιοχή γύρω από το σταθμό Χάκνεϊ Σέντραλ.
Ορισμένοι από τους διαδηλωτές εισέβαλαν σε καταστήματα, κατά τα φαινόμενα για να βρουν αντικείμενα που θα μπορούσαν να πετάξουν στους αστυνομικούς. Σύμφωνα με το BBC τα επεισόδια ξέσπασαν όταν αστυνομικοί σταμάτησαν έναν άνδρα για έλεγχο.
ΠΗΓΗ: newstoday.gr

Αύριο η διοίκηση Πρωτοδικείου!!

Την τελική του απόφαση για τα πρόσωπα που θα συμμετάσχουν στο νέο διοικητικό σχήμα, πήρε ο Ανδρέας Παντελή. Στην διοίκηση Πρωτοδικείου (η αίτηση θα κατατεθεί πιθανότατα την Τρίτη) θα συμμετέχουν πέντε άτομα. Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος θα είναι ο Κύπριος.
Αύριο η διοίκηση Πρωτοδικείου
Στο υπόλοιπο σχήμα, βάσει της απόφασης που έχει πάρει ο Κύπριος επιχειρηματίας, αναμένεται να είναι άλλοι δύο συνεργάτες του και οι προερχόμενοι από την «κυανόλευκη» οικογένεια, Θεόφιλος Πατέλη.
πηγή: sportdog.gr

Ροχάλα στον Ρικέλμε! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μούσκεμα... έγινε ο Χουάν Ρομάν Ρικέλμε στο ματς της Μπόκα Τζούνιορς με την Ολίμπο, στην έδρα της δεύτερης, καθώς ο 31χρονος άσος πήγε να εκτελέσει ένα κόρνερ και οι οπαδοί τον "έλουσαν" με φτυσιές!
Ροχάλα στον Ρικέλμε! (ΒΙΝΤΕΟ)
"Οι άνθρωποι συνηθίζουν να το πράττουν αυτό στη χώρα μας και τίποτα δεν σε εκπλήσσει", ήταν το σχόλιο του Ρικέλμε.
Πού να δεις τι γίνεται και στην Ελλάδα...

Μετά από δυο μήνες βγήκε και πρόεδρος!!

Μπορεί να υπήρξε κενό στην προεδρία για δύο ολόκληρους μήνες, αλλά έστω και αργά από σήμερα ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός έχει το νέο του προεδρείο.
Μετά από δυο μήνες βγήκε και πρόεδρος
Το Δ.Σ που βγήκε από το Πρωτοδικείο συγκροτήθηκε σήμερα σε σώμα, με τον Αχιλλέα Μακρόπουλο, κάτι που άλλωστε αναμενόταν να είναι ο νέος πρόεδρος της διοίκησης.
Πρώτος αντιπρόεδρος θα είναι ο Χρόνης Ακριτίδης και δεύτερος ο Παναγιώτης Μαλακατές. Όσον αφορά στα μεγαλύτερα τμήματα, στην τριμελή επιτροπή του ΤΑΑ πρόεδρος είναι ο Χρόνης Ακριτίδης, αντιπρόεδρος ο Στέφανος Ξεκαλάκης και δεύτερος αντιπρόεδρος ο Θοδωρής Λιακόπουλος.
Στο πόλο ο Νίκος Πλυτάς θα είναι ο έφορος, ενώ σε βόλεϊ και μπάσκετ γυναικών, θα γίνουν γνωστά τα ονόματα τις επόμενες ημέρες.
Πηγή: leoforos.gr

Στα μαχαίρια Μαρινάκης – Γοντικας... (BINTEO)

Ένα αποκλειστικό και συνάμα... σπαραξικάρδιο βίντεο μας μεταφέρει ο Ψαλιδοχέρης! Απολαύστε το.
Στα μαχαίρια Μαρινάκης – Γοντικας... (BINTEO)
«Απροσδόκητη εξέλιξη είχε η αντιπαράθεση μεταξύ Μαρινάκη και Γοντικα, με του δύο προέδρους να έρχονται στα χέρια...» σχολιάζει ο μετρ της κοπτοραπτικής του contra.gr







 
ΓΟΝΤΙΚΑΣ VS ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ by psalidoheris

Πρόβλημα με Κλάους και Μπρούνο!!

Χωρίς τους Μπρούνο Τσιρίλο και Στέφανο Αθανασιάδη διεξήχθη η απογευματινή προπόνηση του ΠΑΟΚ τη Δευτέρα (8/8) στη Σουρωτή.
Πρόβλημα με Κλάους και Μπρούνο
Ο Ιταλός αμυντικός ανέβασε πυρετό και έτσι προτιμήθηκε να μην πάρει μέρος στο πρόγραμμα, ενώ ο Έλληνας φορ έμεινε προληπτικά εκτός, λόγω ενοχλήσεων στη μέση.
Υπενθυμίζουμε ότι από την Σουρωτή απουσίασαν και οι διεθνείς Χαλκιάς, Φωτάκης, Αποστολόπουλος, Στάμου, Κοντρέρας που βρίσκονται με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους, αλλά και ο Κοστίν Λαζάρ, ο οποίος αναμένεται στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Δευτέρας (8/8).
Τέλος, ο Κώστας Σταφυλίδης, που υποβλήθηκε σήμερα σε εξετάσεις, διαπιστώθηκε ότι υπέστη θλάση Β' βαθμού στο δικέφαλο και θα απουσιάσει περίπου για 30 μέρες από τις υποχρεώσεις της ομάδας.
Πάλι ατομικό ο Σαλπιγγίδης
Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, ενώ έχει αρχίσει σιγά - σιγά να ανεβάζει στροφές εν όψει των αγώνων με την Καρπάτι Λβιβ, στους οποίους δεν είναι ακόμη σίγουρα αν θα δώσει το παρών. Ο Έλληνας φορ είχε ολιγόλεπτη συνομιλία με τον Λάζλο Μπόλονι, αφού ο Ρουμάνος τεχνικός θέλησε να μάθει σε τι κατάσταση βρίσκεται ο παίκτης του.
Παρών ο Μπόλονι
Μπορεί η πρωινή προπόνηση του ΠΑΟΚ να μην διεξήχθη υπό την καθοδήγηση του Λάζλο Μπόλονι, ωστόσο, δεν συνέβη το ίδιο και με την απογευματινή. Ο Ρουμάνος τεχνικός επέστρεψε από την Γαλλία και έδωσε κανονικά το παρών στη δεύτερη προπόνηση της ημέρας.
Πηγή: olapaok.gr

Στους κορυφαίους ο Κοστάντσο!!

Ασχέτως του τι (δεν) μας έχει δείξει ο Φράνκο Κοστάντσο στις μέχρι τώρα εμφανίσεις του με τον Ολυμπιακό, ο Αργεντινός γκολκίπερ ψηφίστηκε στην τριάδα των καλύτερων παικτών της ελβετικής Σούπερ Λίγκας για τη σεζόν 2010-11.
Στους κορυφαίους ο Κοστάντσο!
Το όνομα του 31χρονου τερματοφύλακας συγκαταλέγεται και στην τελική τριάδα των MVP του πρωταθλήματος, μαζί με τους Αλεξάντερ Φράι και Ντούσαν Ντζούριτς.

Πιο πολλά θα δίνουμε για μπουγάτσα και σουβλάκι!!

Πλειάδα προϊόντων, αν και όχι βασικής ανάγκης, αυξάνουν την τιμή τους από την πρώτη Σεπτεμβρίου. Πρόκειται κυρίως για είδη που συναντάμε σε εστιατόρια και ταχυφαγεία
Πιο πολλά θα δίνουμε για μπουγάτσα και σουβλάκι
Σύμφωνα με "ΤΑ ΝΕΑ", ακριβότερα κατά 10% θα πληρώνουμε από την πρώτη Σεπτεμβρίου σε εστιατόρια, fast food, αλλά και προϊόντα όπως μπουγάτσες, τυρόπιτες, χυμούς, καφέ, τσάι και αναψυκτικά.
Ο λόγος είναι η ισόποση αύξηση του ΦΠΑ.
Την εγκύκλιο υπογράφει ο υπογράφει ο γενικός γραμματέας Φορολογικών θεμάτων Ι. Καπελέρης.
Σύμφωνα με την εγκύκλιο ανατιμούνται από 1η Σεπτεμβρίου:
-Χυμοί φρούτων και λαχανικών
-Καφές, τσάι και σοκολάτα
-Τα νερά, στα οποία περιλαμβάνονται και τα μεταλλικά και τα αεριούχα νερά, με προσθήκη ζάχαρης ή άλλων γλυκαντικών ή αρωματισμένα
Όλα τα αναψυκτικά
Εκτός όμως από τα προαναφερόμενα προϊόντα, ακριβότερα θα διατίθενται ότι πωλείται στις εξής επιχειρήσεις:
-Υπηρεσίες εστιατορίων, καφενείων, καφετεριών, ζαχαροπλαστείων, εστιατορίων, ψητοπωλείων, οινομαγειρείων, πιτσαρίες, οβελιστήρια, ταχυφαγεία (fast food), αναψυκτήρια, σνακ – μπαρ γαλακτοπωλεία και καταστήματα διάθεσης για επιτόπια κατανάλωση, όπως διάθεσης λουκουμάδων, μπουγάτσας και κάθε είδους πιττών, παγωτών, κ.λπ..
Στον νέο συντελεστή μετατάσσονται και οι υπηρεσίες catering.
"Ηη μετάταξη των ανωτέρω αγαθών από το μειωμένο συντελεστή Φ.Π.Α. στον κανονικό συντελεστή ισχύει, ανεξάρτητα από τον τρόπο πώλησής τους, δηλαδή χονδρικά ή λιανικά, και ανεξάρτητα από τα σημεία της πώλησης, δηλαδή πώληση από super market, περίπτερα, εστιατόρια, ταχυφαγεία κλπ.".
Στον κανονικό συντελεστή ΦΠΑ (23%) υπάγονται και οι υπηρεσίες εστίασης που παρέχονται στα ξενοδοχεία αλλά και τα λοιπά καταλύματα.
Οι εξαιρέσεις του κανόνα
Σύμφωνα με την εγκύκλιο μοναδικές εξαιρέσεις στην αύξηση των τιμών ελέω ΦΠΑ, αποτελούν οι παραδόσεις έτοιμων εδεσμάτων, γευμάτων και φαγητών γενικά που πραγματοποιούνται από κυλικεία που λειτουργούν εντός εκπαιδευτικών ή νοσηλευτικών επιχειρήσεων ή ιδρυμάτων ή ιδρυμάτων κοινωνικής πρόνοιας.
Επίσης, στο μειωμένο συντελεστή 13% παραμένουν μόνο τα μη αεριούχα φυσικά ή τεχνητά μεταλλικά νερά, χωρίς προσθήκη ζάχαρης ή άλλων γλυκαντικών, ούτε αρωματισμένα αλλά και οι παραδόσεις γλυκών από ζαχαροπλαστεία και λοιπές συναφείς επιχειρήσεις, τα οποία δεν καταναλώνονται επί τόπου, αλλά παραλαμβάνονται για κατανάλωση εκτός των καταστημάτων αυτών.

ΠΗΓΗ: news247.gr

Φήμες για Τρεζεγκέ στην Τούμπα!!

Χωρίς να έχει διευκρινιστεί ακόμη το αν προέρχεται από τους υποψηφίους αγοραστές της ΠΑΕ, μία φήμη που κυκλοφορεί έντονα στα δημοσιογραφικά στέκια, αφορά το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για την απόκτηση του … Νταβίντ Τρεζεγκέ.
Φήμες για Τρεζεγκέ στην Τούμπα!
Ο 33χρονός Γάλλος διεθνής σταρ είναι ελεύθερος και το κασέ του αγγίζει το ένα εκατ. ευρώ, νούμερο που διπλασιάζεται σχεδόν με τους φόρους.

Το αν αυτή η φήμη έχει υπόσταση, θα φανεί μόνο μετά την καταβολή των υπολοίπων έξι εκατ. ευρώ, αφού τότε θα πάρουν τον έλεγχο οι νέοι ιδιοκτήτες και τότε θα είναι σε θέση να πάρουν τέτοιου είδους αποφάσεις.

Η αλήθεια βέβαια είναι πως τέτοιες διαρροές δεν αρέσουν ούτε στον Ζήση Βρύζα που ηγείται του αγωνιστικού τμήματος, ούτε στον Θοδωρή Ζαγοράκη που γνωρίζει καλά το πόσο δύσκολο πράγμα είναι να κρατηθεί η ισορροπία μέσα στην ομάδα αν ξεκινήσει ένα μπαϊράκι ονοματολογίας τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Αυτό που λένε οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, είναι πως και τα χρήματα να μπούνε, τα πάντα θα γίνουν βάσει αναγκών, προγραμματισμού και χωρίς τυμπανοκρουσίες, έτσι ώστε η ομάδα να οδηγηθεί στους αγώνες με την Καρπάτι χωρίς να έχει δεύτερες σκέψεις στο μυαλό της.

Όσον αφορά στο τι λένε για τη φημολογία περί Τρεζεγκέ, είναι μία περίπτωση που δεν έχει απασχολήσει και δύσκολα θα απασχολήσει στο μέλλον.
Πηγή: paok24.gr

Και τώρα στα χέρια του CAS...!!

Η ΠΑΕ Ηρακλής κατέθεσε σήμερα (8/8) στα γραφεία του CAS στη Λοζάνη, για το ζήτημα της ασφαλιστικής ενημερότητας.
Πηγή φωτό: bluearena.gr
Οι κυανόλευκοι ζητούν την ακύρωση της απόφασης που έλαβε η ΕΠΟ και κατάργηση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, λόγω έλλειψης διαφάνειας.
Υπάρχει αίτηση να σταματήσει η υπόθεση στην απόφαση που έλαβε η επιτροπή ιδιότητας μεταγραφών, η οποία τιμώρησε τον Ηρακλή με ανάκληση δελτίων και χρηματικό πρόστιμο, διότι απαγορεύεται για το ίδιο αδίκημα να τιμωρείται με δεύτερη ποινή.
Αντίγραφο που φακέλου έχει κατατεθεί και στην ΟΥΕΦΑ, με τον Ηρακλή να ζητάει την άμεση διεξαγωγή έρευνας, καθώς και την καθαίρεση του Σοφοκλή Πιλάβιου από το αξίωμά του.
Μέσα στο επόμενο διάστημα, υπολογίζεται εντός 20ημέρου, το CAS θα αποφανθεί αν είναι αρμόδιο για να ασχοληθεί με την υπόθεση. Σύμφωνα με τον Γρηγόρη Ιωαννίδη, αυτό είναι και το κλειδί της υπόθεσης.
Ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ θεωρεί ότι αν η υπόθεση εξεταστεί, τότε οι πιθανότητες δικαίωσης ειναι μεγάλες.
Πηγή: bluearena.gr

Ανακοινώθηκε η λίστα για το Europa!!

Κατατέθηκε σήμερα στην Ελληνική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου η λίστα με τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες των Play Off με την Ντιναμό Τιφλίδας.
Ανακοινώθηκε η λίστα για το Europa
List A:
Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Μοσχονάς, Λεονάρντο, Τσουκαλάς, Κοντοές, Χέλγκασον, Κάλα, Γκερέιρο, Μπέλεκ, Χοσέ Κάρλος, Λαγός, Σιαλμάς, Γκούντγιονσεν, Αγκιρίμπα, Μπερνς, Λυμπερόπουλος, Δέλλας, Μάκος, Καράμπελας, Γεωργέας, Καφές, Μανωλάς, Γκέντσογλου.
List B:
Εγγλέζου, Κλωναρίδης, Νικόλτσης,
Η ΑΕΚ διατηρεί το δικαίωμα μέχρι τις 17/8 (24 ώρες πριν τον πρώτο αγώνα) να αντικαταστήσει έναν ποδοσφαιριστή από την ήδη υπάρχουσα λίστα με άλλον.

Οι άπιστοι Θωμάδες του ΠΑΟΚ…!!

Εδώ που τα λέμε, πάντως, πρέπει να δώσουμε κι ένα δίκιο στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για την δυσπιστία τους όλο το πρωί μέχρι να δούνε την κατάθεση των 500.000 ευρώ από τον Φλωρίδη.
Οι άπιστοι Θωμάδες του ΠΑΟΚ…
Έτσι όπως είναι η κατάσταση σήμερα, αν δεν δεις πρώτα το ρευστό με τα ίδια σου τα ματάκια, δεν πιστεύεις τίποτα.

Εδώ, δηλαδή, ο κόσμος χάνεται. Η παγκόσμια οικονομία καταρρέει, το ελληνικό χρηματιστήριο καταστρέφεται, οι πολίτες μένουν όλο και πιο ρέστοι, το κράτος δεν έχει σάλιο.
Εύκολο, λοιπόν, είναι να έρθει ξαφνικά ένας «καλός» άνθρωπος και να ακουμπήσει σε μια εταιρεία μισό εκατομμύριο ευρώπουλα; Και, μάλιστα, δίχως να είναι καν μέτοχος!!!

Ως εκ τούτου είναι και κάπου φυσιολογικό οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ να διατηρούν μια επιφυλακτικότητα ως την τελευταία στιγμή. Η καρδιά τους στην Kούλουρη πήγε μέχρι να διαπιστώσουν ότι όντως τα χρήματα μπήκαν στον λογαριασμό της ΠΑΕ. Και γι’ αυτό ήταν άπιστοι Θωμάδες πριν από μερικές ώρες.
Τελικά, όμως, πήγαν μια χαρά. «Κύριος» ο Φλωρίδης. Το είπε και το έκανε, δηλαδή. Κι απομένει να δούμε τη συνέχεια αυτού του έργου που έχει ξεκινήσει στον Δικέφαλο. Να δούμε, δηλαδή, τι κατάληξη θα έχει.
πηγή: sportdog.gr

Ψαλιδάκι... πύραυλος! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα εντυπωσιακό γκολ-"ψαλίδι" σημείωσε στο ματς της Τρόμσο με τη Βίκινγκ ο Μουσταφά Αμπντελαουέ! Απολαύστε το!
Ψαλιδάκι... πύραυλος! (ΒΙΝΤΕΟ)

"Θέλω να φύγω"!

Ο Παναγιώτης Κονέ σε δηλώσεις του στην Ιταλία ξεκαθάρισε οτι θέλει να φύγει από την Μπρέσια, ενώ σύμφωνα με τα δημοσιεύματα για τον 24χρονο διεθνή μέσο ενδιαφέρονται οι Παλέρμο, Λάτσιο και Φιορεντίνα.
"Θέλω να φύγω"!
"Ήμουν καλά στην Μπρέσια, αλλά με τον υποβιβασμό στη Serie B, πρέπει να φύγω. Δεν μπορώ να ρισκάρω τη θέση μου στην Εθνική σε μια χρονιά EURO. 
Στα 24 σου έχεις το δικαίωμα να κοιτάς μπροστά και για μένα μπροστά σημαίνει μεταγραφή σε ομάδα της Serie A και καλή κιόλας", τόνισε ο Κονέ

Χωρίς εκπλήξεις η... λίστα Μπόλονι

Τους 27 «εκλεκτούς» του Λάσλο Μπόλονι για τους δύο αγώνες των play-off του Europa League, δήλωσε ο ΠΑΟΚ. Η λίστα του Ρουμάνου τεχνικού για τις αναμετρήσεις με την Καρπάτι δεν περιλαμβάνει εκπλήξεις, ενώ διατηρεί και το δικαίωμα μιας επιπλέον προσθήκης, μέχρι και μια μέρα πριν από το πρώτο παιχνίδι, δηλαδή μέχρι τις 17 Αυγούστου.

Οι παίκτες που δήλωσε ο Μπόλονι είναι οι: Στέφανος Αθανασιάδης, Αλέξανδρος Αποστολόπουλος, Γιώργος Γεωργιάδης, Αστέριος Γιακουμής, Παναγιώτης Γλύκος, Στέλιος Μαλεζάς, Σωτήρης Μπαλάφας, Βασίλης Παπαδόπουλος, Θανάσης Παπάζογλου, Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Κώστας Σταφυλλίδης, Σταύρος Τσουκαλάς, Γιώργος Φωτάκης, Κώστας Χαλκιάς, Ντιέγκο Αρίας, Λίνο, Μπρούνο Τσιρίλο, Πάμπλο Κοντρέρας, Έτο, Πάμπλο Γκαρσία, Βλάνταν Ίβιτς, Ντάριο Κρέσιτς, Κοστίν Λαζάρ, Μπερτράντ Ρομπέρ, Μίρκο Σαβίνι, Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, Αντελίνο Βιεϊρίνια.The Player

"Είναι φυσιολογικά πράγματα αυτά;"

Παράπονα για τη συμπεριφορά του Βαλβέρδε προς το πρόσωπό του έκανε ο Ρόμενταλ: "Δεν μου φέρεται φυσιολογικά", είπε σε συμπατριώτες του δημοσιογράφους...
"Είναι φυσιολογικά πράγματα αυτά;"
"Προπονούμαι μαζί με μερικούς νεαρούς παίκτες και αυτό είναι όλο. Δεν με πειράζει που ο προπονητής δεν με υπολογίζει και θέλει να φύγω. Δεν έχω πρόβλημα με αυτό. Αλλά να μου φέρεται φυσιολογικά

Να με αφήσει να προπονούμαι κανονικά, μέχρι να βρεθεί μια λύση. Έτσι το βλέπω. Ίσως στην ομάδα να το βλέπουν διαφορετικά και να πιστεύουν ότι έχουν το δικαίωμα να κάνουν ότι θέλουν και να νομίζουν ότι δεν είναι ασέβεια προς εμένα"
, δήλωσε αρχικά ο Δανός στον "ΤV2sport.dk" και συμπλήρωσε:

"Έχω μιλήσει με την διοίκηση και προσπαθώ να βρω μια λύση. Υπάρχει ενδιαφέρον από κάποιες ομάδες, αλλά δεν υπάρχει κάτι ουσιαστικό και δεν μπορώ να πω κάτι γι' αυτό. Αν οι ομάδες που ενδιαφέρονται δεν καθίσουν στο... τραπέζι των διαπραγματεύσεων, τότε δεν μπορώ παρά να μείνω εδώ που είμαι".

Όσο για το αν είναι διατεθειμένος να λύσει το συμβόλαιό του, τόνισε: "Δεν νομίζω ότι υπάρχει κανείς στον κόσμο που να... σκίζει το συμβόλαιό του και να μένει άνεργος. Πρέπει να είμαι ρεαλιστής και όσο έχω συμβόλαιο θα μένω σε αυτό, όσο δεν βρίσκω κάποια άλλη ομάδα".

"Κατανοούμε τη θλίψη σας, ελάτε στο ματς με την Παρί"!

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου δεν άφησε αναπάντητη την ανακοίνωση που εξέδωσαν οι φίλοι της Νίκης Βόλου, σχετικά με την βοήθεια που φέρεται να ζήτησαν οι "ερυθρόλευκοι" από τους πολιτικούς και απάντησε πως κατανοεί την θλίψη τους, καλώντας... τους στον αγώνα με την Παρί Σεν Ζερμέν!
"Κατανοούμε τη θλίψη σας, ελάτε στο ματς με την Παρί"!
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
"Σχετικά με την ανακοίνωση των οργανωμένων φιλάθλων της συμπολίτισσας Νίκης, τους συμπονούμε και κατανοούμε τη θλίψη τους.

Για αποκατάσταση της αλήθειας όμως πρέπει να απαντήσουμε. Ουδέποτε ζητήσαμε βοήθεια από κανέναν πολιτικό και το έχουμε δείξει εμπράκτως. Αυτό που ζητούμε είναι μία δίκαιη δίκη χωρίς πολιτικές παρεμβάσεις ώστε να λάμψει η αλήθεια.

Ο Ολυμπιακός Βόλου εδώ και χρόνια έχει αλλάξει νοοτροπία. Αρρωστημένες νοοτροπίες του παρελθόντος, ευτυχώς, συνεχίζουν να υφίστανται μόνο σε λίγους.

Η μεγάλη ομάδα της Μαγνησίας, ο Ολυμπιακός Βόλου, στα πλαίσια του Europa League υποδέχεται την Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011 και ώρα 21.00 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, την Παρί Σεν Ζερμέν.
Δεν είναι όνειρο, είναι πραγματικότητα.

Είστε όλοι καλεσμένοι μας".

Ο Οκκάς ζήτησε... μείωση συμβολαίου!

Ξάφνιασε την διοίκηση της Ανόρθωσης ο Γιάννης Οκκάς, με την απόφαση του να ζητήσει από την διοίκηση να...μειώσει (!) τις οικονομικές απολαβές στο συμβόλαιο του, με βάση την αποτυχία της ομάδας να προχωρήσει στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ...
Ο Οκκάς ζήτησε... μείωση συμβολαίου!
Ο αρχηγός της Ανόρθωσης αναγνωρίζει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει το σωματείο, και ανέλαβε την πρωτοβουλία να ζητήσει αναπροσαρμογή οικονομικών όρων.
Πηγή: shootandgoal.com

Σε δύο δόσεις...!!

Περίπου 700.000 ευρώ σε δύο δόσεις θα πληρώσει η ΑΕΚ στην ΕΠΟ, μετά τον νέο διακανονισμό που συμφωνήθηκε τη Δευτέρα μεταξύ των δύο πλευρών προκειμένου να εκδοθούν τα δελτία των ποδοσφαιριστών.
Σε δύο δόσεις...
Το αρχικό ποσό που ήταν να πληρώσει η ΑΕΚ ήταν στις 800.000 και κατάφερε να το ρίξει στις 700.000.
Το συγκεκριμένο ποσό η Ένωση θα το αποπληρώσει σε δύο δόσεις των 350.000 ευρώ.
 πηγή: sportdog.gr

Τζόρτζεβιτς:«Ποτέ μου στην Παρτιζάν»

Ο Τζόρτζεβιτς βάζει... φρένο στα σενάρια για Άρη, αλλά και σε αυτά που τον ήθελαν να αρνείται τους «κίτρινους» για την Παρτιζάν. Ο Σέρβος τονίζει πως ποτέ στη ζωή του δεν θα πήγαινε στους «ασπρόμαυρους» του Βελιγραδίου!
«Πιστεύω πως όλα αυτά που ακούγονται είναι... φτιαγμένα από τους Έλληνες. Η πρόταση του Άρη δεν θα ξεπερνούσε ούτε τα μισά από αυτά που παίρνω στη Ναντ, ενώ μετά... πήγα στην Παρτιζάν. Να έλεγαν τουλάχιστον πως θα πάω στον Ερυθρό Αστέρα... Ποτέ στη ζωή μου δεν θα πήγαινα στην Παρτιζάν...» τόνισε ο Φίλιπ Τζόρτζεβιτς, ο οποίος και πιέζει τον γαλλικό σύλλογο να αποδεσμευθεί.
πηγή: gazzetta.gr

Κίνα καλεί Νoβίτσκι & Γουέιντ!!

Η κινεζική Zhejiang Lions σύμφωνα με δημοσιεύματα έχει κάνει... τρελή πρόταση σε Ντιρκ Νοβίτσκι και Ντουέιν Γουέιντ εκμεταλλευόμενη το lockout του ΝΒΑ.
Σύμφωνα με τη γερμανική Bild, κινεζική ομάδα έχει προσεγγίσει τον πρωταθλητή ΝΒΑ Ντιρκ Νοβίτσκι και του έκανε προσφορά ύψους 1.100.000 ευρώ το μήνα, ενώ στον σταρ των Μαϊάμι Χιτ Nτουέιν Γουέιντ παρόμοια πρόταση.
Οι δύο αθλητές έχουν δεχτεί κι άλλες προσφορές από ομάδες της Ευρώπης, ωστόσο προς το παρόν ο Νοβίτσκι εξακολουθεί να τονίζει πως: «Αν το lockout κρατήσει μέχρι τον Νοέμβριο τότε θα σκεφτώ τις προτάσεις που έχω».
πηγή: gazzetta.gr

Φωτογραφίες Φλωρίδη – Σαχπατζίδη στη Μύκονο!!


floridis - saxpatzidis


Τη διαφαινόμενη είσοδό τους στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ γιόρτασαν, με άκρως καλοκαιρινό τρόπο, το βράδυ του Σαββάτου σε νυχτερινό μαγαζί της Μυκόνου ο Βασίλης Φλωρίδης και ο Γιώργος Σαχπατζίδης, παρέα με τον Ζήση Βρύζα. Αφού πρώτα, κατά τη διάρκεια της ημέρας, απόλαυσαν τη γαλάζια ελληνική θάλασσα του Αιγαίου, οι δύο επιχειρηματίες, μαζί με συνεργάτες και οικεία τους πρόσωπα, χαλάρωσαν διασκεδάζοντας για αρκετές ώρες σ’ ένα ιδιαίτερα κυριλάτο εστιατόριο, στο οποίο υπάρχει και ζωντανή μουσική, και το οποίο σε στιλ θυμίζει κάτι από… Κωνσταντινούπολη, χτισμένο κάτω από τους μύλους του κυκλαδίτικου νησιού.

 ΚΑΤΑ την διάρκεια της βραδιάς οι δύο φίλοι και συνεργάτες ήρθαν κάποια στιγμή στο… τσακίρ κέφι, με αφορμή και τον ΠΑΟΚ, πέρα από τη διασκέδαση αυτή καθ’ εαυτή που πρόσφερε η περιρρέουσα ατμόσφαιρα. Το σύνθημα «ΠΑΟΚ ζούμε, στην Πόλη να σε δούμε», ακούστηκε από έναν φίλο του Δικεφάλου και μόλις το άκουσε ο Βασίλης Φλωρίδης πετάχτηκε από τη θέση του και το φώναξε και αυτός δυνατά, με στόμφο, κουνώντας τα χέρια του! Τον ακολούθησε και όλη η παρέα, που διασκέδαζε στο ίδιο τραπέζι μέσα σε ένα εξαιρετικό κλίμα γενικότερα. Στο κέφι και ο Γιώργος Σαχπατζίδης, ο οποίος προσέδωσε και αυτός τον δικό του ΠΑΟΚτσήδικο… τρόπο στο γλέντι.
ΣΕ ΔΙΠΛΑΝΟ τραπέζι, καθόταν ο -πάντα σκεπτικός- Ζήσης Βρύζας, μαζί με δύο φίλους του. Ο παράγοντας του Δικεφάλου πέρασε και αυτός το τριήμερο στη Μύκονο, μαζί με την σύζυγο του Άννα, χαλαρώνοντας και ξεφεύγοντας για λίγο από τη δύσκολη καθημερινότητα των ημερών στη Θεσσαλονίκη.

πηγή: metrosport.gr

«Έδεσε» Χαρτ η Μάντσεστερ Σίτι!!


hart

Νέο πενταετές συμβόλαιο υπέγραψε με τη Μάντσεστερ Σίτι ο Αγγλος τερματοφύλακας Τζο Χαρτ, όπως έγινε επίσημα γνωστό σήμερα. Ο 24χρονος πορτιέρο αποτέλεσε τη βασική επιλογή για τα γκολπόστ της Σίτι την περασμένη σεζόν και δήλωσε ενθουσιασμένος για την εξέλιξη αυτή. «Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος που υπέγραψα. Είναι συναρπαστικό να είσαι παίκτης της Σίτι», τόνισε ο Χαρτ, που θα παραμείνει στην ομάδα έως και το 2016.
Οι οικονομικοί όροι της συμφωνίας δεν έγιναν γνωστοί, όμως τα τοπικά μίντια ανέφεραν πως θα τριπλασιαστούν οι αποδοχές του. «Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να είναι οπουδήποτε αλλού παρά στη Σίτι. Νιώθω πράγματι σαν στο σπίτι μου και αισθάνομαι προνομιούχος που θα παραμείνω εδώ για πέντε ακόμη χρόνια», πρόσθεσε ο Χαρτ. Η Σίτι ξεκινά τις υποχρεώσεις της στο αγγλικό πρωτάθλημα της νέας σεζόν την προσεχή Δευτέρα, όταν και υποδέχεται στην έδρα της τη «νεοφώτιστη» της Premier League Σουόνσι.

Χωρίς τους διεθνείς με Κάλιαρι!!

Χωρίς τους Μιχάλη Σηφάκη και Κρίστι Βαγγέλι θα παραταχθεί ο Αρης στη Σαρδηνία, στο δεύτερο φιλικό επί ιταλικού εδάφους, με αντίπαλο αυτή τη φορά την Κάλιαρι.
Χωρίς τους διεθνείς με Κάλιαρι
Οι δύο ποδοσφαιριστές ενσωματώθηκαν ήδη με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους κι έτσι εκ των πραγμάτων δεν μπορούν να δώσουν το παρών στην εν λόγω φιλική αναμέτρηση.
Ο Σηφάκης παίζει με τη εθνική μας ομάδα στη Βοσνία και ο Βαγγέλι με την εθνική Αλβανίας, κόντρα στο Μαυροβούνιο. Ετσι ο Σάκης Τσιώλης θα αλλάξει τη σύνθεση της ομάδας του στην Ολμπια, όπου θα διεξαχθεί το ματς, τοποθετώντας κάτω από τα δοκάρια τον Βελλίδη και πιθανότατα τον Νέτο, μετά από καιρό, στη θέση του δεξιού μπακ.
Στο μεταξύ ένα χαλάρωμα περιελάμβανε το πρωινό πρόγραμμα των κιτρίνων στο Ριέτι, όπου διανυκτέρευσαν και ακολούθως αναχώρησαν για τη Ρώμη. Από την «αιώνια πόλη», νωρίς το πρωί της Τρίτης θα πετάξουν για τη Σαρδηνία για το φιλικό με την Κάλιαρι.
Η αποστολή επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη αργά το βράδυ της Τετάρτης με τον κ. Τσιώλη να δίνει στους ποδοσφαιριστές του διήμερο ή τριήμερο ρεπό, προκειμένου να ξεκουραστούν και να φορτίσουν τις μπαταρίες τους, μετά από τόσες πολλές ημέρες σκληρής προετοιμασίας στο εξωτερικό.
Πηγή: novasports.gr

"Σκληρή, έμπειρη ομάδα και... φαβορί"

Στον Παναθηναϊκό έδωσε τον τίτλο του φαβορί ο τεχνικός της Μακάμπι, Μότι Ιβανίρ ο οποίος τόνισε πως η εμπειρία του δίνει περισσότερες πιθανότητες πρόκρισης στην φάση των ομίλων.
"Σκληρή, έμπειρη ομάδα και... φαβορί"
«Ο Παναθηναϊκός είναι σκληρή ομάδα, αρκετά έμπειρη με ποιότητα και αυτά της δίνουν τον τίτλο του φαβορί. Οι πιθανότητες πρόκρισης δεν είναι με το μέρος μας, ο αντίπαλός μας έχει τον πρώτο λόγο, όμως και μεις θα τα δώσουμε όλα για την πρόκριση.
Τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό αποτελούν πρόκληση για την ομάδα μου και οι παίκτες είναι έτοιμοι για καλές εμφανίσεις» τόνισε ο Ισραηλινός προπονητής, ο οποίος είναι ικανοποιημένος από την πορείας της προετοιμασίας. «Η ομάδα βρίσκεται σε καλή κατάσταση, ωστόσο πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στα δύσκολα παιχνίδια που έρχονται μέχρι το τέλος του μήνα»
Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα πρέπει να... ανησυχεί για τη μέση και μπροστά, η Μακάμπι είναι σκληρή ομάδα με αντοχές, κάτι που σημείωσε και ο «κατάσκοπος» του Παναθηναϊκού από το χθεσινό φιλικό. Βέβαια, οι «πράσινοι» προμηθεύτηκαν τα τέσσερα dvd's από τους ευρωπαϊκούς αγώνες της Μακάμπι η οποία και έχει συντελεστή 11-1!
Διαβάστε όλο το θέμα στο gazzetta.gr 

Στη Ρεάλ ο... Μέσι!!

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει να ζηλέψει τίποτα πια από την Μπαρτσελόνα, καθώς απέκτησε τον δικό της Μέσι!
Στη Ρεάλ ο... Μέσι!
Η "Βασίλισσα" απέκτησε τον 7χρονο Αργεντινό, Λιονέλ Άνχελ Κοΐρα, ο οποίος αποτελεί τον νεότερο παίκτη στη ιστορία των "μερένχες"!

Ο... μικρούλης θα ξεκινήσει προπονήσεις στις 6 Σεπτεμβρίου και από τις πρώτες του δηλώσεις έβαλε στην πρίζα τους οπαδούς της Ρεάλ, μιλώντας για το ποδοσφαιρικό του ίνδαλμα...

"Θαυμάζω τον Μέσι", ήταν η ατάκα του... Μέσι της "Βασίλισσας" που τσίτωσε τους Μαδριλένους οπαδούς, οι οποίοι θέλουν να πιστεύον ότι με τα χρόνια ο μικρός θα μάθει για το μεγάλο μίσος που χωρίζει τις δύο ομάδες και... θα βάλει μυαλό...
πηγή: sportdog.gr

Ανακοίνωσε και Μπουκουβάλα η Κέρκυρα!!

Την έναρξη της συνεργασίας της, για τρία χρόνια, με τον ποδοσφαιριστή, Μιχάλη Μπουκουβάλα, ανακοίνωσε η Κέρκυρα.

Ο 23χρονος ενσωματώθηκε ήδη στην αποστολή της ομάδας, στην Ξάνθη, και το απόγευμα αναμένεται να πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση με τους «Φαίακες».

Ο Μπουκουβάλας, γεννήθηκε το 1988. Στα 15 του εντάχθηκε στον Παναιτωλικό, απ’ όπου το 2007 έκανε το άλμα στη Λάρισα. Το 2010 μεταπήδησε στα Τρίκαλα, με τα οποία αγωνίστηκε πέρσι στη Football League. 

Αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού (δεξιός μπακ), είναι διεθνής με όλες τις «μικρές» εθνικές ομάδες και κορυφαία στιγμή της καριέρας του, είναι η δεύτερη θέση στο Ευρωπαϊκό Νέων του 2007, στην Αυστρία. Μαζί με τον συμπαίκτη του, πλέον, στον ΑΟ Κέρκυρα, Ανδρέα Λαμπρόπουλο και προπονητή τον Νίκο Νιόπλια. 

Το προφίλ του Μπουκουβάλα:

MIXΑΛΗΣ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ
Θέση: Αμυντικός
Ημερ. Γέννησης: 14/1/1988
Προηγ. Ομάδες: Παναιτωλικός, Λάρισα, Τρίκαλα
Ντεμπούτο στη S.L.: 23/9/2007, Λάρισα – Βέροια 1-1
Διεθνής: Εθνική Ελπίδων
Τίτλοι: 2η θέση στο Eυρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων (2007)
 
ΣΕΖΟΝ                   ΟΜΑΔΑ                 ΚΑΤ.       ΣΥΜ.       ΓΚΟΛ
2004-’05               Παναιτωλικός        Γ’             -               -
2005-’06               Παναιτωλικός        Γ’             12           -
2006-’07               Παναιτωλικός        Γ’             14           1
2007-’08               Λάρισα                   Α’             4              -
2008-’09               Λάρισα                   Α’             12           -
2009-’10               Λάρισα                   Α’             16           -
2010-’11               Τρίκαλα                  Β’            29           1

Πάει για Ραμίρεζ η Φιορεντίνα!!

Την περίπτωση του Γκαστόν Ραμίρεζ εξετάζει σοβαρά η διοίκηση της Φιορεντίνα, αφού ο πρώτος στόχος που άκουγε στο όνομα Αλεσάντρο Ντιαμάντι, κατέληξε στην Μπολόνια.

Ο 20χρονος αποτελεί μεγάλη ελπίδα για το ποδόσφαιρο της Ουρουγουάης και δεν αναμένεται να έχει μεγάλο χρόνο συμμετοχής στη Μπολόνια την ερχόμενη σεζόν, έτσι, οι «βιόλα» θέλουν να τον κάνουν δικό τους.

Ο παίκτης από μόνος του έι ζητήσει να τοποθετηθεί στη λίστα με τους παίκτες υπό παραχώρηση και είναι πρόθυμος να μετακομίσει στη Φλωρεντία, καθώς η τοπική ομάδα έχει και μεγαλύτερους στόχους απ' αυτή που αγωνίζεται τώρα.

Τα ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως ο Πανταλέο Κορβίνο, αθλητικός διευθυντής των «βιόλα» μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχει ολοκληρώσει τη μεταγραφή...
πηγή: theplayer.gr

Πήρε και Τάντιτς η Βέροια!!

Μια ακόμη μεταγραφή πραγματοποίησε η Βέροια, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του 28 χρονου Σέρβου μέσου Μπόζινταρ Τάντιτς που αγωνιζόταν στον ΟΦΗ ενώ παλαιότερα αγωνίσθηκε στον Πανσερραϊκό. 

«Η ΠΑΕ Βέροια ανακοινώνει την απόκτηση του 28 χρονου Σέρβου μέσου Μπόζινταρ Τάντιτς (Bozidar Tadic) που αγωνιζόταν στον ΟΦΗ ενώ παλαιότερα αγωνίσθηκε στον Πανσερραϊκό», αναφέρει η ανακοίνωση της Βέροιας.  
πηγή: theplayer.gr

Γκέτσε, ο Γερμανός… Μέσι!!

«Φουριόζος» ξεκίνησε και τη νέα χρονιά στην Μπουντεσλίγκα ο Μάριο Γκέτσε. Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός έκανε εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στο Αμβούργο και μάλιστα πέτυχε και γκολ.

Για τον Γερμανό …Μέσι λοιπόν μίλησε ακόμα και ο μεγάλος Φραντς Μπέκενμπαουερ  που τόνισε: «Πραγματικά, είναι αδύνατο να σταματήσει κάποιος τον Γκέτσε. Με τον τρόπο που παίζει αυτήν τη στιγμή είναι εξαιρετικά δύσκολο να αντιμετωπιστεί. Διαθέτει τα ίδια χαρακτηριστικά μ' αυτά του Μέσι!».

Να σημειώσουμε ότι ο Μάριο Γκέτσε αποτελεί μια από τις μεγάλες ελπίδες του γερμανικού πρωταθλήματος και το μεγάλο του όνειρο είναι να αγωνιστεί στο «Καμπ Νου» και την Μπαρτσελόνα.
πηγή: theplayer.gr

 

Βενγκέρ: «Θα γίνουν μεταγραφές»

Ο Αλσατός τεχνικός τόνισε ότι η ομάδα του θα κάνει και άλλες μεταγραφές και ότι δεν έχει χάσει την αυτοπεποίθησή της για την επόμενη σεζόν.

Δεν έχει κινηθεί ιδιαίτερα στον μεταγραφικό τομέα η Άρσεναλ φέτος, καθώς έχει αποκτήσει τον Ζερβίνιο από την Λιλ και τον Καρλ Τζέκινσον. Με αυτή την ενίσχυση πολύ δύσκολα θα μπορέσει να φανεί ανταγωνιστική την επόμενη σεζόν, ωστόσο ο Αρσέν Βενγκέρ τόνισε ότι θα γίνουν μεταγραφικές κινήσεις σε αυτή την περίοδο.

«Είμαστε αναγκασμένοι να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και αισιόδοξοι. Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να μην είμαστε αισιόδοξοι. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Θα υπάρξουν και άλλες μεταγραφές άλλωστε», είπε ο Γάλλος τεχνικός στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Μοντέλο, ηθοποιός και… πανέμορφη! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Στους αγώνες τένις του Άντι Ρόντικ, ελάχιστοι κοιτάνε τις προσπάθειες του με την ρακέτα. Οι περισσότεροι ψάχνουν στην εξέδρα την εντυπωσιακή σύντροφό του, Μπρούκλιν Ντέκερ. Το 24χρονο μοντέλο έχει… προσόντα που σε μαγνητίζουν.
Μοντέλο, ηθοποιός και… πανέμορφη! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Γεννήθηκε στο Οχάιο τον Απρίλιο του 1987, αλλά λίγα χρόνια αργότερα μετακόμισε στη Βόρεια Καρολίνα. Εκεί ένας ατζέντης την είδε σε ένα εμπορικό κέντρο και εντυπωσιάστηκε από την εφηβική ομορφιά της. Φυσικό επακόλουθο ήταν τα πολλά εξώφυλλα, τα editorials σε μερικά από τα πιο γνωστά αμερικανικά περιοδικά, και η συνεργασία με τη Victorias Secret αλλά και πολλές άλλες εταιρίες ρούχων. Μάλιστα, έχει ποζάρει με ένα εντυπωισιακό μαγιό και για το εξώφυλλο του «Sports Illustrated Swimsuit Edition».
Η φωτογράφηση αυτή της… άνοιξε την πόρτα και για το Χόλιγουντ. Στην αρχή έπαιξε σε μικρούς ρόλους σε αμερικανικές σειρές («Chuck», «Ugly Betty»), ενώ μετά έκανε το μεγάλο βήμα και βρέθηκε στο «Just Go With It», στο πλευρό της Τζένιφερ Άνιστον και του Άνταμ Σάντλερ.

Η 24χρονη καλλονή όμως είναι μία…
WAG, δεδομένου ότι είναι παντρεμένη με τον τενίστα Άντι Ρόντικ. Μένει στη Νέα Υόρκη και έχει δηλώσει ότι τρελαίνεται για τα γλυκά και τις καραμέλες!

Αν και μικρή, η Μπρούκλιν θεωρεί πως ξέρει καλά τους άνδρες. Σε παλιότερη συνέντευξή της είχε δηλώσει: «
Οι άντρες πρέπει να μάθουν να μπαίνουν αμέσως στο ψητό. Με τις γυναίκες, όταν είσαι γύρω στα 20, η φάση είναι μόνο παιχνιδάκια. Οι άντρες θα μπορούσαν να καταφέρουν περισσότερα αν απλά ήταν ειλικρινείς και ξεκάθαροι από την αρχή. Αν έμπαιναν στο ψητό».