Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

Μεταγραφές και αποδεσμεύσεις

Να κλείσει θετικά το θέμα των επενδυτών επιθυμούν στον ΠΑΟΚ ώστε η ομάδα να κρατήσει κάποιους παίκτες και να προχωρήσει σε απόκτηση νέων. Παράλληλα,θα υπάρξουν και αποχωρήσεις.Η διοίκηση του «Δικέφαλου του Βορρά» δεν θέλει να αναγκαστεί να πουλήσει πρωτοκλασάτους παίκτες, ενώ ο Λάζλο Μπόλονι έχει επισημάνει ότι πρέπει να γίνουν άλλες δύο μεταγραφές. Με τις υπάρχουσες οικονομικές συνθήκες όμως αυτό δεν είναι εφικτό.

Αν μπουν όμως οι επενδυτές και βάλουν τα περίπου 7 εκατ. που έχουν προαναγγείλει τότε η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα κρατήσεις τους παίκτες που θέλει και θα έχει τη δυνατότητα να κάνει σημαντικές προσθήκες στο ρόστερ της.

Ανεξάρτητα όμως από το τι θα γίνει με τους Σαχπατζίδη και Φλωρίδη, θα αποχωρήσουν οι παίκτες που έχουν «βαρύ» συμβόλαιο και δεν υπολογίζονται από τον Ρουμάνο τεχνικό για την επόμενη σεζόν.

Ο Σαβίνι φαίνεται ότι θα είναι ένας από αυτούς που θα δουν την πόρτα της εξόδου. Ο Λευτέρης Σακελλαρίου έχει μικρότερο συμβόλαιο και για την απόκτησή του ενδιαφέρεται ο Πανιώνιος. Αν ο ΠΑΟΚ ξεφορτωθεί αυτά τα συμβόλαια, τότε θα έχει τη δυνατότητα να προχωρήσει σε μία μεταγραφή ακόμη και αν δεν μπουν τελικά οι επενδυτές.sportday gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: