Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

Φωτογραφίες Φλωρίδη – Σαχπατζίδη στη Μύκονο!!


floridis - saxpatzidis


Τη διαφαινόμενη είσοδό τους στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ γιόρτασαν, με άκρως καλοκαιρινό τρόπο, το βράδυ του Σαββάτου σε νυχτερινό μαγαζί της Μυκόνου ο Βασίλης Φλωρίδης και ο Γιώργος Σαχπατζίδης, παρέα με τον Ζήση Βρύζα. Αφού πρώτα, κατά τη διάρκεια της ημέρας, απόλαυσαν τη γαλάζια ελληνική θάλασσα του Αιγαίου, οι δύο επιχειρηματίες, μαζί με συνεργάτες και οικεία τους πρόσωπα, χαλάρωσαν διασκεδάζοντας για αρκετές ώρες σ’ ένα ιδιαίτερα κυριλάτο εστιατόριο, στο οποίο υπάρχει και ζωντανή μουσική, και το οποίο σε στιλ θυμίζει κάτι από… Κωνσταντινούπολη, χτισμένο κάτω από τους μύλους του κυκλαδίτικου νησιού.

 ΚΑΤΑ την διάρκεια της βραδιάς οι δύο φίλοι και συνεργάτες ήρθαν κάποια στιγμή στο… τσακίρ κέφι, με αφορμή και τον ΠΑΟΚ, πέρα από τη διασκέδαση αυτή καθ’ εαυτή που πρόσφερε η περιρρέουσα ατμόσφαιρα. Το σύνθημα «ΠΑΟΚ ζούμε, στην Πόλη να σε δούμε», ακούστηκε από έναν φίλο του Δικεφάλου και μόλις το άκουσε ο Βασίλης Φλωρίδης πετάχτηκε από τη θέση του και το φώναξε και αυτός δυνατά, με στόμφο, κουνώντας τα χέρια του! Τον ακολούθησε και όλη η παρέα, που διασκέδαζε στο ίδιο τραπέζι μέσα σε ένα εξαιρετικό κλίμα γενικότερα. Στο κέφι και ο Γιώργος Σαχπατζίδης, ο οποίος προσέδωσε και αυτός τον δικό του ΠΑΟΚτσήδικο… τρόπο στο γλέντι.
ΣΕ ΔΙΠΛΑΝΟ τραπέζι, καθόταν ο -πάντα σκεπτικός- Ζήσης Βρύζας, μαζί με δύο φίλους του. Ο παράγοντας του Δικεφάλου πέρασε και αυτός το τριήμερο στη Μύκονο, μαζί με την σύζυγο του Άννα, χαλαρώνοντας και ξεφεύγοντας για λίγο από τη δύσκολη καθημερινότητα των ημερών στη Θεσσαλονίκη.

πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: