Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

Λεφτά υπάρχουν!

Επιβεβαιώνουν από την πλευρά της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ πως ο Γιώργος Φλωρίδης κατέθεσε 500 χιλ. ευρώ στον λογαριασμό του συλλόγου, αλλά δεν μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν!
Λεφτά υπάρχουν!
Ο επιχειρηματίας από την Κωνσταντινούπολη και ο Γιώργος Σαχπατζίδης έκαναν πράξη τα λεγόμενά τους και έδωσαν τα χρήματα, ωστόσο μένει να βρεθεί ο τρόπος με τον οποίο θα μπορέσει η διοίκηση να τα χρησιμοποιήσει.
Ο λόγος είναι πως ο Φλωρίδης δεν είναι και επίσημα μέτοχος της ΠΑΕ, ακόμα και δεν είναι δυνατόν να γίνει χρήση του συγκεκριμένου ποσού. Το νομικό τμήμα της ΠΑΕ ψάχνει ήδη το θέμα και αναμένονται άμεσα εξελίξεις. Με το πιθανότερο σενάριο να είναι η μεταβίβαση ενός τυπικού ποσού μετοχών της ΠΑΕ στο όνομα του Φλωρίδη, προκειμένου να αξιοποιηθούν τα χρήματα που έχει δώσει.
Το ζήτημα μοιάζει περισσότερο τυπικό και διαδικαστικό, μέχρι να λυθεί το θέμα που υπάρχει, όμως, δεν μπορεί να απεμπλακεί το ποσό και να γίνει χρήση του...sportdog grΗ πλευρά των επενδυτών υποστηρίζει ότι μετά την καταβολή αυτών των χρημάτων μπορεί να οριστεί νέα διοίκηση πρωτοδικείου, ωστόσο ο Θανάσης Κατσαρής όπως έχει από την αρχή ξεκαθαρίσει θα κινήσει τις συγκεκριμένες διαδικασίες μόνο εφόσον μπουν τα έξι εκατομμύρια ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: