Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

Δάκρυσα που τον είδα να φεύγει!!

O Νικόλας Αλέφαντος επιστρέφει... ζεστός και σχολιάζει την αποχώρηση του Σκόουλς από την ενεργό δράση, αλλά και την επιθυμία του να δει έναν παίκτη τύπου... Σνάιντερ στα ερυθρόλευκα...
Δάκρυσα που τον είδα να φεύγει!
• Μου ζήτησε ο Θέμης να αναφερθώ στον Σκόουλς διότι ήξερε τα γούστα μου. Θέλω λοιπόν να σταθώ στην αποχώρηση αυτού του μεγάλου παίκτη.  Δεν ξέρω πόσο βαρύτητα είχε το όνομά του στις μεγάλες μάζες των φιλάθλων, όμως για εμένα ήταν φοβερός ποδοσφαιριστής! Ήταν η συμπάθειά μου. Δάκρυσα που τον είδα στα χέρια των συμπαικτών του, μαζί με τη γυναίκα του και τα παιδιά του, μαζί με τον Καντονά. Και σκέφτηκα «δεν θα τον ξαναδούμε».
• Ο Σκόουλς συνδύαζε στοιχεία του παλιού δεκαριού, αλλά όχι καρούτα, ήταν μέγας τρεχαλατζής, ήταν τρομερός οργανωτής, ντριμπλέρ, με πολλές δυνάμεις αντοχής και εκπληκτικό σουτ! Σκοράριζε ανελέητα. Ήταν φοβερός πίσω από τα σέντερ φορ.
Μικρή- μεγάλη πάσα, κάθετη, ντρίμπλα, στα 3 σουτ τα 2 ήταν γκολ! Εκπληκτικός παίκτης. Τόσο πληθωρικός που τα τελευταία 2 χρόνια, αν και είχε μεγαλώσει, ο Φέργκιουσον τον χρησιμοποιούσε και σαν κόφτη! Κόφτης κι οργανωτής. Ένας φανταστικός παίκτης για εμένα. Και σημαία, πήρε 2 Τσάμπιονς Λιγκ με την Μάντσεστερ και 10 πρωταθλήματα, δεν έφυγε ποτέ.
Διαβάστε οόλκληρο το άρθρο στο katimagiko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: