Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

Μοντέλο, ηθοποιός και… πανέμορφη! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Στους αγώνες τένις του Άντι Ρόντικ, ελάχιστοι κοιτάνε τις προσπάθειες του με την ρακέτα. Οι περισσότεροι ψάχνουν στην εξέδρα την εντυπωσιακή σύντροφό του, Μπρούκλιν Ντέκερ. Το 24χρονο μοντέλο έχει… προσόντα που σε μαγνητίζουν.
Μοντέλο, ηθοποιός και… πανέμορφη! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Γεννήθηκε στο Οχάιο τον Απρίλιο του 1987, αλλά λίγα χρόνια αργότερα μετακόμισε στη Βόρεια Καρολίνα. Εκεί ένας ατζέντης την είδε σε ένα εμπορικό κέντρο και εντυπωσιάστηκε από την εφηβική ομορφιά της. Φυσικό επακόλουθο ήταν τα πολλά εξώφυλλα, τα editorials σε μερικά από τα πιο γνωστά αμερικανικά περιοδικά, και η συνεργασία με τη Victorias Secret αλλά και πολλές άλλες εταιρίες ρούχων. Μάλιστα, έχει ποζάρει με ένα εντυπωισιακό μαγιό και για το εξώφυλλο του «Sports Illustrated Swimsuit Edition».
Η φωτογράφηση αυτή της… άνοιξε την πόρτα και για το Χόλιγουντ. Στην αρχή έπαιξε σε μικρούς ρόλους σε αμερικανικές σειρές («Chuck», «Ugly Betty»), ενώ μετά έκανε το μεγάλο βήμα και βρέθηκε στο «Just Go With It», στο πλευρό της Τζένιφερ Άνιστον και του Άνταμ Σάντλερ.

Η 24χρονη καλλονή όμως είναι μία…
WAG, δεδομένου ότι είναι παντρεμένη με τον τενίστα Άντι Ρόντικ. Μένει στη Νέα Υόρκη και έχει δηλώσει ότι τρελαίνεται για τα γλυκά και τις καραμέλες!

Αν και μικρή, η Μπρούκλιν θεωρεί πως ξέρει καλά τους άνδρες. Σε παλιότερη συνέντευξή της είχε δηλώσει: «
Οι άντρες πρέπει να μάθουν να μπαίνουν αμέσως στο ψητό. Με τις γυναίκες, όταν είσαι γύρω στα 20, η φάση είναι μόνο παιχνιδάκια. Οι άντρες θα μπορούσαν να καταφέρουν περισσότερα αν απλά ήταν ειλικρινείς και ξεκάθαροι από την αρχή. Αν έμπαιναν στο ψητό».













Δεν υπάρχουν σχόλια: