Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

"Είναι φυσιολογικά πράγματα αυτά;"

Παράπονα για τη συμπεριφορά του Βαλβέρδε προς το πρόσωπό του έκανε ο Ρόμενταλ: "Δεν μου φέρεται φυσιολογικά", είπε σε συμπατριώτες του δημοσιογράφους...
"Είναι φυσιολογικά πράγματα αυτά;"
"Προπονούμαι μαζί με μερικούς νεαρούς παίκτες και αυτό είναι όλο. Δεν με πειράζει που ο προπονητής δεν με υπολογίζει και θέλει να φύγω. Δεν έχω πρόβλημα με αυτό. Αλλά να μου φέρεται φυσιολογικά

Να με αφήσει να προπονούμαι κανονικά, μέχρι να βρεθεί μια λύση. Έτσι το βλέπω. Ίσως στην ομάδα να το βλέπουν διαφορετικά και να πιστεύουν ότι έχουν το δικαίωμα να κάνουν ότι θέλουν και να νομίζουν ότι δεν είναι ασέβεια προς εμένα"
, δήλωσε αρχικά ο Δανός στον "ΤV2sport.dk" και συμπλήρωσε:

"Έχω μιλήσει με την διοίκηση και προσπαθώ να βρω μια λύση. Υπάρχει ενδιαφέρον από κάποιες ομάδες, αλλά δεν υπάρχει κάτι ουσιαστικό και δεν μπορώ να πω κάτι γι' αυτό. Αν οι ομάδες που ενδιαφέρονται δεν καθίσουν στο... τραπέζι των διαπραγματεύσεων, τότε δεν μπορώ παρά να μείνω εδώ που είμαι".

Όσο για το αν είναι διατεθειμένος να λύσει το συμβόλαιό του, τόνισε: "Δεν νομίζω ότι υπάρχει κανείς στον κόσμο που να... σκίζει το συμβόλαιό του και να μένει άνεργος. Πρέπει να είμαι ρεαλιστής και όσο έχω συμβόλαιο θα μένω σε αυτό, όσο δεν βρίσκω κάποια άλλη ομάδα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: