Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

Χωρίς τους διεθνείς με Κάλιαρι!!

Χωρίς τους Μιχάλη Σηφάκη και Κρίστι Βαγγέλι θα παραταχθεί ο Αρης στη Σαρδηνία, στο δεύτερο φιλικό επί ιταλικού εδάφους, με αντίπαλο αυτή τη φορά την Κάλιαρι.
Χωρίς τους διεθνείς με Κάλιαρι
Οι δύο ποδοσφαιριστές ενσωματώθηκαν ήδη με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους κι έτσι εκ των πραγμάτων δεν μπορούν να δώσουν το παρών στην εν λόγω φιλική αναμέτρηση.
Ο Σηφάκης παίζει με τη εθνική μας ομάδα στη Βοσνία και ο Βαγγέλι με την εθνική Αλβανίας, κόντρα στο Μαυροβούνιο. Ετσι ο Σάκης Τσιώλης θα αλλάξει τη σύνθεση της ομάδας του στην Ολμπια, όπου θα διεξαχθεί το ματς, τοποθετώντας κάτω από τα δοκάρια τον Βελλίδη και πιθανότατα τον Νέτο, μετά από καιρό, στη θέση του δεξιού μπακ.
Στο μεταξύ ένα χαλάρωμα περιελάμβανε το πρωινό πρόγραμμα των κιτρίνων στο Ριέτι, όπου διανυκτέρευσαν και ακολούθως αναχώρησαν για τη Ρώμη. Από την «αιώνια πόλη», νωρίς το πρωί της Τρίτης θα πετάξουν για τη Σαρδηνία για το φιλικό με την Κάλιαρι.
Η αποστολή επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη αργά το βράδυ της Τετάρτης με τον κ. Τσιώλη να δίνει στους ποδοσφαιριστές του διήμερο ή τριήμερο ρεπό, προκειμένου να ξεκουραστούν και να φορτίσουν τις μπαταρίες τους, μετά από τόσες πολλές ημέρες σκληρής προετοιμασίας στο εξωτερικό.
Πηγή: novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: