Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

Αρης-Τα βαθιά νερά έδειξαν plan b

Οι κανόνες της λογικής προεξοφλούσαν ότι ο Αρης θα είχε δυσκολία στο να ανταποκριθεί στις περιστάσεις απέναντι στη Λάτσιο. Και επιβεβαιώθηκαν.
Τα βαθιά νερά έδειξαν plan b
Γράφει ο Βασίλης Βλαχόπουλος...
Δεν μπόρεσε να κολυμπήσει στα… μπλε νερά των Λατσιάλι στο πρώτο ημίχρονο, ήταν βελτιωμένος στο δεύτερο, κυρίως όμως αναδείχθηκαν αδυναμίες που ασφαλώς και ξέρουν στον Αρη.
Οπως, για παράδειγμα, η απουσία σέντερ φορ που να πατάει περιοχή (είναι «καραμπινάτη» χωρίς τον Τσέζαρεκ στην 11άδα) και φυσικά ενός κεντρικού αμυντικού που θα κατευθύνει αλλά και θα συμβάλλει ώστε να αποβάλει ο Λαζαρίδης το συναίσθημα της μοναξιάς.
Χθες βέβαια υπήρξε συνδυασμός αρνητικών (αγωνιστικών) συγκυριών που είχαν αποτέλεσμα να έχει ο Αρης ρόλο κομπάρσου στο πρώτο ημίχρονο και να παρουσιάζει αδυναμία στο να σπάσει το πρες από ψηλά του αντιπάλου, λόγω αδυναμίας του Τόχα, που ήταν στη βάση του ρόμβου. Αν λοιπόν το plan a προέβλεπε να συνεχίσει η ομάδα με το υπάρχον ρόστερ, χθες μάλλον φάνηκε ότι η σταδιακή μετάβαση στο plan b, που περιλαμβάνει ενίσχυση, δεν αποτελεί λανθασμένη απόφαση.
Πηγή: Εξέδρα

Δεν υπάρχουν σχόλια: