Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Φιλικό με Ανζί ο ΠΑΟΚ!!

Μετά την Κοπεγχάγη, ο ΠΑΟΚ έκλεισε ένα ακόμη δυνατό φιλικό παιχνίδι επί αυστριακού εδάφους. Θα αντιμετωπίσει την Ανζί στην οποία εργάστηκε ο Τσιστιακόφ. Η παρέα του Ετό θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Στέφενς στις 7 Ιουλίου με γενική είσοδο 10 ευρώ και ώρα έναρξης τις 17:00.πηγή: metrosport.gr

Οι γαρδένιες στην Καϊλή εκτός μπάτζετ ΠΑΟΚ!!

Ρίχνει χρήμα ο Σαββίδης και ο Αποδυτηριάκιας διευκρινίζει τι ακριβώς αγοράζει με αυτά τα λεφτά, και για ποιον,  ο Ιβάν ο Τρομερός του ΠΑΟΚ.
Τελικά, ο κύριος Ιβάν Σαββίδης γίνεται μεγαλομέτοχος στον ΠΑΟΚ και όπως γνωστοποιήθηκε το περασμένο καλοκαίρι ο ιδιοκτήτης έβαλε 10 εκ. ευρώ. Παραμύθι.
Στη συνέχεια, τον Φεβρουάριο ανακοινώθηκε ότι ο Ιβάν ο Τρομερός έβαλε άλλα 15 εκ. στον ΠΑΟΚ και έχει έτοιμα ακόμα δέκα για να ξεχρεώσει την ΠΑΕ. Άλλο ένα παραμύθι. Η συντρόφισσα Γκοντσαρεβα, άμεση συνεργάτις του πατριώτη δήλωσε τις προάλλες ότι τα λεφτά που το αφεντικό της έδωσε στον ΠΑΟΚ είναι ασυνήθιστα για την εποχή. Ποια λεφτά;
Να ξέρουμε τι λέμε. Ο Σαββίδης δεν έχει δώσει ούτε ένα ευρώ στον ΠΑΟΚ. Για να κάνουμε ταμείο. Όταν λες ΠΑΟΚ τι εννοείς; Ασφαλώς τον κόσμο του. Και την Ιστορία του. Δεν εννοείς μονάχα την ανώνυμη εταιρεία.
Ούτε ένα ευρώ δεν μοίρασε στους οπαδούς του ΠΑΟΚ ο Σαββίδης. Ούτε είναι εφικτό να αγοράσει το παρελθόν της ομάδας, τους όποιους τίτλους και διακρίσεις της. Άρα, όσα λεφτά έβαλε ο Σαββίδης δεν τα έβαλε στον ΠΑΟΚ, αλλά στην προσωπική του επιχείρηση.
Θέλει να δώσει άλλα δέκα εκ. ο Σαββίδης για να ξεχρεώσει τον ΠΑΟΚ. Παραμύθι κι αυτό. Ο ΠΑΟΚ, η ιδέα ΠΑΟΚ, ο μύθος ΠΑΟΚ, το brand name ΠΑΟΚ δεν είναι χρεωμένο. Η ΠΑΕ είναι χρεωμένη. Ο δε Σαββίδης αγόρασε την εταιρεία με τα χρέη της. Αν, λοιπόν, κάνει τον διακανονισμό με την εφορία θα οφεληθεί ο ίδιος σαν μεγαλομέτοχος.
Μιλάμε για την κάθε προεδράρα της κάθε ομαδάρας. Και δεν απευθυνόμαστε στους οπαδούς λινάτσες που αισθάνονται τρισευτυχισμένοι επειδή η προεδράρα βάζει τη χερούκλα στην τσεπάρα, άσχετο αν δεν πιάνουν τόπο τα φράγκα.
Πήγε στα μπουζούκια παρέα με την κυρία Εύα Καϊλή ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ. Και το ‘ριξε στο λουλουδοπόλεμο, στη καλλονή, την πρώην βουλευτίνα και παντοτινή παοκσού. Κι αυτά τα λεφτά που ξόδεψε στις γαρδένιες ο Ιβανόης τα υπολογίζει για πάρτη του ΠΑΟΚ η Κοντσαρεβα;


Τι να κάνει ο Ιβάν για να κοντράρει ο ΠΑΟΚ τον Ολυμπιακό του Μαρινάκη, γράφει ο apodytiriakias.gr

Οι μέχρι τώρα κινήσεις του ΠΑΟΚ εν όψει της νέας σαιζόν δείχνουν μια σοβαρότητα. Καμμία σχέση με τη γραφικότητα των δηλώσεων του μεγαλομετόχου. Αναφέρομαι, βέβαια, στις μεταγραφές. Σ’ αυτόν το τομέα δίνει τις πιο μεγάλες εξετάσεις της μια ΠΑΕ. Ποιους παίκτες ψωνίζει, και με πόσα λεφτά. Αν θα αποδειχθούν χρήσιμοι οι νέοι παίκτες κι αν τους μεταπωλήσει με κέρδος.

Ο Σαββίδης μιλάει για πρωτάθλημα. Γιατί, όχι! Το να κατακτήσει ο ΠΑΟΚ την κούπα εξαρτάται και από τον Ολυμπιακό, ο οποίος σ’ όλα τα μέτωπα είναι ένα κλικ παραπάνω. Δεν αποκλείεται, όμως, αγωνιστικά η ομάδα του Μαρινάκη να εμφανιστεί ακόμα χειρώτερη απ’ ό,τι την περασμένη σαιζόν. Οπότε θα’ ναι ζόρικο να σπρώχνουν τα κοράκια μια προβληματική ομάδα.

Ο ΠΑΟΚ τι κάνει; Δουλειά. Όχι κάτω από πίεση. Ποτέ αυτό. Ό,τι είναι να έρθει, να έρθει μόνο του. Με τη δουλειά. Και ο Σαββίδης με την Γκοντσαρεβα να έχουν στην άκρη ένα σοβαρό πακέτο για τον Δεκέμβριο.

Νο1, λοιπόν, φερμουάρ ζάμα στον ΠΑΟΚ, σε κάθε κουβέντα περί πρωταθλητισμού. Να μη λένε ότι πάνε για πρωτάθλημα. Είναι δεδομένο ότι η ομάδα θα έχει επαφή βαθμολογικά με την κορυφή. Όλο το βάρος στο μοντάρισμα.

Σε δυο πράγματα θα κριθεί ο Στέφενς. Πρώτο, να μην έχει κόστος βαρύ ο ΠΑΟΚ όταν στο πρωτάθλημα θα κάνει την κοιλιά του, που δεν την αποφεύγει. Και δεύτερο, σα να βλέπει στον καθρέπτη να γνωρίζει ποιες θα είναι συγκεκριμένα οι διορθωτικές κινήσεις στις μεταγραφές του Ιανουαρίου.
πηγή: gazzetta.gr

Στην Αθήνα ο Βάις!! (vids)

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Βλάντιμιρ Βάις ο Ολυμπιακός, ο οποίος αναμένεται να βρεθεί αύριο στην Αθήνα για τις τελικές επαφές.    Στροφή προς τη... Σλοβακία και τον Βλάντιμιρ Βάις! Ο Ολυμπιακός χτυπά σε διπλό μέτωπο, είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Μοργκάν Αμαλφιτανό, αλλά για τον άξονα! Ο Γάλλος μπορεί να παίξει και στα δεξιά, αλλά για την θέση αυτή οι Πειραιώτες προτιμούν άλλον! Ο Βάις αρέσει στον Μίτσελ, έκανε πολύ καλή χρονιά στην Ιταλία και για πολλούς μια ομάδα μόνος στην Πεσκάρα!
Ο Σλοβάκος είναι στην κορυφή της λίστας, ο Ολυμπιακός φουλάρει για τον 23χρονο δεξί χαφ, μιας και το θέμα με τον Μολό δεν προχωρά. Ο Γάλλος είναι πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στην Αγγλία, και οι Πειραιώτες, άλλαξαν ρότα!

Μάλιστα, πληροφορίες από την Σλοβακία κάνουν λόγο πως οι Πειραιώτες είναι πολύ κοντά στην απόκτησή του και μάλιστα τον... στέλνουν στην Αθήνα. Οι συμπατριώτες του τονίζουν πως θα είναι στην Αθήνα ακόμα και... αύριο, ώστε να έρθει σε επαφές και να συμφωνήσει σε όλα. Μάλιστα, οι Σλοβάκοι τονίζουν «Πάει στην Αθήνα να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και να φορέσει τα ερυθρόλευκα»Ο Βάις είχε γεμάτη σεζόν με 23 παιχνίδια στη Serie A, τέσσερα γκολ και έξι ασίστ, έτσι το όνομά του μπήκε στη λίστα και άλλων ομάδων, όπως της Τορίνο. 
Βολίδα από τα δεξιά!
O υποβιβασμός της Πεσκάρα του έδωσε και το δικαίωμα να αποχωρήσει από την ομάδα ως ελέυθερος. Το παιδί - θαύμα για τους Αγγλους όταν έπαιρνε μεταγραφή στα 19 του για την Σίτι. Ο Σλοβάκος δεν έμεινε στους Πολίτες, πήγε δανεικός σε Μπόλτον, Ρέιντζερς και Εσπανιόλ έχοντας γεμάτες και καλές σεζόν! Οι Καταλανοί επιθυμούσαν την απόκτησή του, ωστόσο τους πρόλαβε η Πεσκάρα, τον έκανε δικό της, αλλά σε μια δύσκολη σεζόν έμεινε μόνος μαζί με τον Κιντέρο να παλεύει... Βολίδα από τα δεξιά, τεράστιο πλεονέκτημα η ταχύτητά του, η δύναμη, έχει καλή τεχνική κατάρτιση και δυνατό σουτ! Διεθνής με την Σλοβακία από το 2009 μετρά 27 συμμετοχές και 2 γκολ!
Ετος Ομάδα Συμ. Γκολ
2009 Μαν. Σίτι     1 -
2010 Μπόλτον    13 -
2010-11 Ρέιντζερς  23  5
2011-12 Εσπανιόλ   28 3
2012-13 Πεσκάρα   22 4





πηγή: gazzetta.gr

Η ΦΙΦΑ στην Αθήνα για... Κιλκίς και Ηράκλειο!!

Η εκπρόσωπος των ευρωπαϊκών ομοσπονδιών στην ΦΙΦΑ Εύα Πασκέ βρίσκεται στην Αθήνα για το θέμα των ΕΠΣ Ηρακλείου και Κιλκίς! 
Το θέμα έχει πάρει πλέον διαστάσεις και για τον λόγο αυτό το πρωί της Πέμπτης έφτασε στην Αθήνα η Εύα Πασκέ, η οποία κατέχει την θέση της εκπροσώπου των ευρωπαϊκών ομοσπονδιών στην ΦΙΦΑ! Η αξιωματούχος της Παγκόσμιας Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας είχε συνάντηση με τον νομικό σύμβουλο της ΕΠΟ Θόδωρο Κουρίδη όπου συζήτησαν για το θέμα της αποβολής των δύο ποδοσφαιρικών ενώσεων και συγκεκριμένα της ΕΠΣ Κιλκίς και ΕΠΣ Ηρακλείου. Μάλιστα για τον ίδιο λόγο ως το βράδυ στην Αθήνα αναμένεται κι άνθρωπος από την ΟΥΕΦΑ! 

πηγή: gazzetta.gr

Χατζηνικολάου: «Δώρο Θεού να είσαι στον Άρη!»

Ως ένα πραγματικό δώρο Θεού για τον ίδιο και για οποιονδήποτε Έλληνα προπονητή, χαρακτήρισε την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Άρη, ο νέος προπονητής της ομάδας, Γιάννης Χατζηνικολάου. Ο Σερραίος τεχνικός, παρουσιάστηκε επίσημα από την ΠΑΕ Άρης, μαζί με τους συνεργάτες του στο τεχνικό τιμ, τον τεχνικό διευθυντή Δημήτρη Μούτα, αλλά και τον υπεύθυνο αγωνιστικού τμήματος, Κώστα Δράμπη.

Ηλιάδης: «Ο Άρης κάνει επανεκκίνηση»

Εν αρχή, το λόγο πήρε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, που ανέλαβε και την παρουσίαση του φετινού τεχνικού τιμ. «Τυπικά η σημερινή ημέρα σηματοδοτεί, μια νέα αγωνιστική χρονιά, με νέα διοίκηση και νέο τεχνικό τιμ. Στόχος μας, είναι να φτιάξουμε μια αξιόπιστη ομάδα τηρουμένων των αναλογιών. Όταν κλείσει το ρόστερ θα μπορέσουμε να πούμε πολλά περισσότερα. Το σίγουρο όμως, είναι ότι ο νέος Άρης, θα προκαλεί σεβασμό κι όχι οίκτο. Τα βαρίδια του παρελθόντος ασφαλώς δεν έχουν εκλείψει, αλλά θα κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να μην επιτρέψουμε να επηρεάσουν την ομάδα. Ο προπονητής μας επιλέχθηκε γιατί ταιριάζει στη φιλοσοφία της ομάδας, ξέρει πολύ καλά τη δουλειά του κι έχει ήθος. Έχει στην καρδιά του τον Άρη. Σεβαστήκαμε τις επιλογές του προπονητή μας για τους βοηθούς, του κ. Μπουγιουκλή και του κ. Παντελίδη που θα είναι γυμναστής, ενώ και ο κ. Κάντας, θα παραμείνει στη θέση του προπονητή τερματοφυλάκων. Η ΠΑΕ Άρης είναι σε φάση επανεκκίνησης και θα το αποδείξουμε με έργα» τόνισε ο Δημήτρης Ηλιάδης.

Χατζηνικολάου: «Ευλογία να είσαι στον Άρη»

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο νέος τεχνικός του Άρη, που δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά: «Θεωρώ δώρο θεού και ευλογία για κάθε Έλληνα προπονητή να βρίσκεται σ? αυτή την ομάδα, πολύ περισσότερο σε μένα που έχω περάσει στο παρελθόν από αυτό το σωματείο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Ηλιάδη για την τιμή. Τώρα δεν χρειάζονται πολλές κουβέντες. Στόχος μας, είναι να παρουσιάσουμε αξιοπρεπή πορεία, παίζοντας ελκυστικό ποδόσφαιρο και να προσπαθήσουμε να φύγουμε από την περσινή χρονιά όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε τις θέσεις για τις μεταγραφές των άνω 24 ετών και για τους υπόλοιπους, παίκτες που είχαν διακριθεί στις ομάδες τους και έχουν μια εμπειρία. Ο κόσμος έβαλε πλάτη πέρσι και θέλουμε να κάνει το ίδιο και φέτος. Αν δεν υπάρχει ομοιογένεια και διάθεση για δουλειά και πίστη, δεν θα καταφέρουμε τίποτα».πηγή: metrosport.gr

Πρόταση Ρεάλ για Μπέιλ!!

Αποφασιστικό βήμα για την απόκτηση του Ουαλού ποδοσφαιριστή έκανε η Ρεάλ Μαδρίτης αφού κατέθεσε πρόταση στην Τότεναμ όπως μεταφέρουν τα αγγλικά μέσα.
Πιο κοντά από ποτέ στο να ντύσει “μερένχες” τον Γκάρεθ Μπέιλ είναι η Ρεάλ Μαδρίτης. Η “βασίλισσα” έκανε επίσημη πρόταση για την απόκτηση του, χωρίς να έχει γίνει γνωστό το ποσό, ενώ προσφέρει και ως αντάλλαγμα τον Ντι Μαρία. Πλέον στην Μαδρίτη περιμένουν με αγωνία την απάντηση της Τότεναμ με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή πάντως να επιδιώκει μία μεταγραφή στην Ρεάλ.
πηγή: arenafm.gr

Ο Μέσι κατά της ελονοσίας! (vid)

Σε φιλανθρωπική αποστολή βρίσκεται ο Λιονέλ Μέσι με πρώτο σταθμό την Σενεγάλη. Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής βρίσκεται στην αφρικανική Ήπειρο για να ενισχύσει την προσπάθεια να εξαλειφθεί η ελονοσία.
“Είμαστε χαρούμενοι που ο ερχομός του Μέσι στην Σενεγάλη είναι την ίδια στιγμή με την επίσκεψη του Μπαράκ Ομπάμα. Ο Μέσι είναι πολύ γνωστό όνομα και νιώθουμε ευλογημένοι που ήρθε να μας βοηθήσει” τόνισε στην ιστοσελίδα supersport.com ένας γιατρός από το Ντακάρ της Σενεγάλης.

Όσον αφορά τον ίδιο τον Μέσι όπως ήταν φυσικό προσέλκυσε όλα τα βλέμματα πάνω του κατά τον ερχομό του και αποθεώθηκε από τους θαυμαστές του.



πηγή: arenafm.gr

Πουλήθηκαν 2.000 διαρκείας!!

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε πως δύο εβδομάδες μετά την έναρξη κυκλοφορίας των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2013/2014 έχουν πωληθεί ήδη 2.000.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
“Ακριβώς δύο εβδομάδες μετά την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2013-2014 συμπληρώθηκε και η δεύτερη χιλιάδα των φίλων του ΠΑΟΚ που εξασφάλισαν τη θέση τους στις εξέδρες του γηπέδου της Τούμπας.
Το εισιτήριο διαρκείας Νο2.000 συνοδευόμενο από κάποια αναμνηστικά δώρα εξασφάλισε ο Γρηγόρης Μπαζλής από τη Θεσσαλονίκη που θα παρακολουθήσει τις αναμετρήσεις της αγαπημένης ομάδας του από τη Θύρα 1.
Η πρώτη περίοδος διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας ολοκληρώνεται στις 12 Ιουλίου, με τους περσινούς κατόχους να έχουν το δικαίωμα ανανέωσης των ίδιων θέσεων, ενώ μέχρι και τις 30 Αυγούστου η διάθεση των καρτών της νέας περιόδου θα συνεχίζεται καθημερινά μέσω internet καθώς και από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας τα οποία θα λειτουργούν με το εξής ωράριο:
Καθημερινά: 09.00 – 19.00
Σάββατο: 09.00 – 15.00
Κυριακή: κλειστά”

“Κλείνουν” Λίνο-Γκαρσία!!

Την Παρασκευή (28/6) θα υπογράψουν τα νέα τους συμβόλαια με τον ΠΑΟΚ οι Πάμπλο Γκαρσία και Άλβες Λίνο όπως ενημερώθηκαν από την ΠΑΕ.
Τυπικό τέλος αναμένεται να μπει στο θέμα της επιστροφής του Γκαρσία και της παραμονής του Λίνο στο «δικέφαλο» αφού αύριο θα βάλουν την υπογραφή τους σε συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας.
πηγή: arenafm.gr

Η “πρώτη” του Άρη!! (pics)

Με “διπλό” ολοκληρώθηκε η πρώτη προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας του Άρη για τη νέα σεζόν. Χιλιάδες φίλοι της ομάδας βρέθηκαν στο “Κλ. Βικελίδης”, δίνοντας την καλύτερη… εκκίνηση για τον Γιάννη Χατζηνικολάου και τους παίκτες του. Ο Σουνάς πέτυχε το πρώτο γκολ της χρονιάς, ενώ μοναδικοί απόντες ήταν οι αδειούχοι Αγκάνθο και Πουλίδο.
Εικόνες από την πρεμιέρα του Άρη για τη περίοδο 2013-14:








πηγή: arenafm.gr

Εγκρίθηκε η εκκαθάριση της ΠΑΕ ΑΕΚ!!

Η ΕΕΑ ενέκρινε σε συνεδρίαση της το αίτημα της ΠΑΕ ΑΕΚ για εκκαθάριση, με την ΑΕΚ να το καταθέτει το συγκεκριμένο έγγραφο στην εφορία.
Η Ένωση είχε στείλει το σχετικό αίτημα στην ΕΕΑ εδώ και αρκετές εβδομάδες, ωστόσο τελικά η Επιτροπή συνεδρίασε μόλις χθες (26/5), όπου και εγκρίθηκε το σχετικό αίτημα.
Πλέον η εκκαθάριση της εταιρίας εισήλθε στο τελικό στάδιο και οι άνθρωποι της ομάδας αισιοδοξούν πως η διαδικασία θα ολοκληρωθεί νωρίτερα από το τρίμηνο που προβλέπεται κανονικά.
πηγή: arenafm.gr

”Θέλουμε να βοηθήσουμε την ομάδα”

Ο πρόεδρος της Κοινωνίας Μελών Άρη Παναγιώτης Στεφανίδης μίλησε στον ΑRENA 89.4 για την χθεσινή γενική συνέλευση
Αναλυτικά όσα ειπε: « Η λέσχη θέλει επανεκκίνηση, προσπαθώ να έχω στο μυαλό μου ότι ο κόσμος έζησε άσχημες στιγμές, δεν χρεώσαμε εμείς τον Άρη δεν το φέραμε εμείς σε αυτή την κατάσταση.Εμείς θέλουμε και προσπαθούμε να βοηθήσουμε την ομάδα.Γυρνάει ο καθένας και λέει ότι του κατέβει και δεν μιλάω για Αριανούς για τους άλλου που πέρασαν από εδώ.Ας έρθουν να την πάρουν την ομάδα, ας ερχόντουσαν εχθές κι ας έλεγαν εμείς θέλουμε την ομάδα από την στιγμή που θα έρθει κάποιος και θα μου πει εγώ καλύπτω το 51% παραιτήσου, εγώ θα το έκανα.
Στην ψηφοφορία θα κληθούν να αποφασίσουν τα μέλοι και όχι μόνο μπορούν και αυτοί που είχαν διαρκείας πέρσι όπως ακριβώς έγινε και στις εκλογές για την ΠΑΕ να ψηφίσουν για την αύξηση του μετοχικού κεφαλάιου.Θέλω να κατανοήσει ο κόσμος ότι εμείς δεν είπαμε ότι δεν θέλουμε επενδυτή, ίσα- ίσα όταν βγαίνουν άτομα στο ραδιόφωνο που μιλάνε και ενδιαφέρονται για μια ομάδα εμείς ανοίγουμε τον δρόμο.»
πηγή: arenafm.gr

Συνεχίζει η πλευρά Δώνη!!

Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα ο πρώην γυμναστής του ΠΑΟΚ Γρηγόρης Γεωργίτσας δημοσίευσε στοιχεία που έχουν να κάνουν με τη φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών του Δικεφάλου.
Αυτή τη φορά έχουν να κάνουν με τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Βέροια, όπου ο δικέφαλος όπως φαίνεται έτρεξε 11 χιλιόμετρα περισσότερα από την αντίπαλό του και ήταν καλύτερος σε όλες τις κατηγορίες σχετικά με τα  τρεξίματα.




stoixeia1
πηγή: arenafm.gr

“Ιδού η Ρόδος…”

Το μέλος της διοίκησης της Κ.Μ.Α., Θόδωρος Τανούλας, μιλώντας στον “Arena 89.4”, εξαπέλυσε δριμύ κατηγορώ προς όλους αυτούς που δεν παραβρέθηκαν στη χτεσινή (26/6) Γενική Συνέλευση της Κ.Μ.Α., δηλώνοντας οργισμένος για τη μηδαμινή παρουσία του κόσμου, καθ’ ότι διακυβευόταν ίσως το πιο σπουδαίο ζήτημα για την ΠΑΕ Άρης και αφορούσε φυσικά την Α.Μ.Κ. και τον τρόπο που θα επιθυμούσε το “σώμα” να διενεργηθεί. “Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα”, ανέφερε για τον οποιονδήποτε επενδυτή ενδιαφέρεται για την απόκτηση της “κίτρινης” ΠΑΕ.
Συγκεκριμένα, υπογράμμισε τα εξής:
Αρχικά, τόνισε: “Σωματικά είμαι καλά, ψυχολογικά δεν είμαι και πολύ καλά! Γύρω στα 150 άτομα ήρθαν μαζί με τις νέες εγγραφές που έγιναν. Για πολλούς, υπάρχουν πολλές δικαιολογίες, για πάρα πολλούς όμως δεν υπάρχουν καθόλου δικαιολογίες”.
Και συνέχισε, λέγοντας: “Είμαι πάρα πολύ οργισμένος από χτες για αυτούς που προσπαθούσαν να μας πείσουν να ασχοληθούμε με την Κ.Μ.Α. και δεν ήταν εκεί. Μπορώ να καταλάβω αυτούς που δούλευαν ή αυτούς που είχαν προβλήματα υγείας, αλλά όλους τους υπόλοιπους δεν τους δικαιολογώ. Ήταν μια πολύ σημαντική γενική συνέλευση, με 6 απολογίες για χρήσεις, με το πολύ σημαντικό ζήτημα της Α.Μ.Κ. που είναι ίσως το σπουδαιότερο θέμα για την επιβίωση της ΠΑΕ Άρης. Κι όμως, πολλοί δεν ήταν εκεί”.
Για το μείζον ζήτημα της Α.Μ.Κ. και την διαδικασία της ψηφοφορίας που θα διενεργηθεί τελικώς ώστε να αποφασιστεί ο τρόπος ανοίγματός της: “Εμείς θέλαμε να γίνει Α.Μ.Κ. για να αποκτηθεί το 51%, με έλεγχο από την Κ.Μ.Α. όμως. Διότι, υπάρχουν δύο ενδεχόμενα. Μπορεί να κάναμε μία αύξηση χωρίς έλεγχο και να ερχόταν και ΠΑΟΚτσής να την καλύψει, ο ίδιος ο Ιβάν Σαββίδης και να πάρει τον Άρη, χωρίς έλεγχο.
Η σωτηρία του Άρη θα έρθει μέσω του άρθρου 99. Ασφαλώς και επιβάλλεται να μπουν χρήματα στην ΠΑΕ. Εμείς θέλουμε να κάνουμε ένα μικρό έλεγχο, διότι θα περάσει και από την ΕΕΑ έτσι κι αλλιώς, κι από και πέρα το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να μην είναι ο… “διάβολος ο ίδιος”. Το ποσοστό κάλυψης της Α.Μ.Κ.  θα είναι ούτως ή άλλως πάνω από 51%”.
Για τη μη απαλλαγή των προηγούμενων διοικήσεων της Κ.Μ.Α.: ” Η διάρκεια είναι αυτή που θα πρέπει να κρίνει αν θα πάρει διοικητική και οικονομική απαλλαγή για τις προηγούμενες διοικήσεις. Το σώμα μίλησε βεβαίως και δεν υπήρξε απαλλαγή. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να κάνεις έναν εσωτερικό έλεγχο, διότι εμπλέκεται και η ΠΑΕ και η ΚΑΕ.
Για την περίπτωση ερχομού ενός επενδυτή: “Αν εμφανιστεί επενδυτής, μπορεί να μην υπάρχει Λέσχη ή να υπάρχει με άλλη μορφή. Εάν δεν εμφανιστεί, όμως, θα πρέπει όλοι αυτοί που είχαν έρθει και είχαν γραφτεί αλλά έχουν αδρανοποιηθεί πλέον, να επιστρέψουν. “Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα” για τον οποιονδήποτε επενδυτή”.
Για τη σημερινή πρώτη προπόνηση του ποδοσφαιρικού τμήματος: “Αισιοδοξία έχω πάντα για το αγωνιστικό τμήμα, αλλά από τη χτεσινή συνέλευση που απογοητεύτηκα και εκνευρίστηκα πολύ, δεν σκέφτηκαν πως σήμερα είναι η πρώτη προπόνηση. Αισιοδοξώ, όμως. Υπάρχει μια νέα διοίκηση και αισιοδοξώ”.
πηγή: arenafm.gr

“Κοινή κατεύθυνση προς την εξυγίανση του Άρη”

Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Γιάννης Ψηφίδης, μιλώντας στον “Arena 89.4″ για την χτεσινή Γενική Συνέλευση της Κ.Μ.Α., υπογράμμισε πως δεν ήταν τίποτα σπουδαίο, καθ’ ότι μόλις 150 άτομα ήταν εκεί, ο ίδιος αδυνατούσε να πάρει το λόγο εξαιτίας αποδοκιμασιών από άτομα που τάσσονται με τον Λάμπρο Σκόρδα, ενώ επεσήμανε πως δεν πρέπει να ενδιαφέρει κανέναν το ύψος της Α.Μ.Κ., αλλά η εξυγίανση του Άρη και η επίτευξη συμφωνιών με τους πιστωτές για το άρθρο 99.
Αναλυτικά, όσα δήλωσε έχουν ως εξής:
Για τη χτεσινή Γενική Συνέλευση της Κ.Μ.Α. και την παρουσία του Λάμπρου Σκόρδα: “Δε μου επετράπη να μιλήσω για σημαντικά πράγματα. Ήταν γύρω στα 30 άτομα του κ. Σκόρδα τα οποία με γιούχαραν και δε μπορούσα να μιλήσω. Γενικώς δεν ήταν τίποτα σπουδαίο η χτεσινή Γ.Σ. 150 άτομα ήμασταν, όχι παραπάνω. Δεν υπάρχει θέμα Σκόρδα για τον Άρη. Προστατεύεται από την κατάσταση που επικρατεί, παρά τις σαχλαμάρες που έκανε. Θέλει να επιστρέψει, είναι… στόχος της ζωής του να διοικήσει και πάλι τον Άρη. Το να επιμένει, εμένα δε μου αρέσει. Δεν είναι καλή κατάσταση για τον Άρη και τα θέματά του να υπάρχει ένας άνθρωπος που έχασε πριν ένα μήνα στις εκλογές αλλά δε μπορεί να το χωνέψει”.
Για το ότι δε δόθηκε απαλλαγή: “Δε δόθηκε απαλλαγή αλλά εμένα δε μου λέει τίποτα. Εμένα με πειράζει, που ενώ είμαστε στη χρονιά της συμπλήρωσης των 100 χρόνων της ομάδας και αντί να είμαστε μια γροθιά, είμαστε χωρισμένοι. Ο Άρης είναι στη Σούπερ Λίγκα, είναι και στο άρθρο 99. Υπάρχει μια καινούρια διοίκηση, την οποία πρέπει να στηρίξουμε. Επενδυτής δεν έχει έρθει και ούτε πρόκειται να έρθει, πιστεύω”.
Για τη συμφωνία με τον Αγκάνθο αλλά και τις περιπτώσεις των Παπαζαχαρία- Παπαστεριανού: “Τη συμφωνία επέκτασης του συμβολαίου του Αγκάνθο η δικιά μου διοίκηση την κάναμε. Στους Παπαζαχαρία και Παπαστεριανό οφείλονται πολλά χρήματα είναι η αλήθεια αλλά θα μπορούσαν να υπογράψουν, εφόσον αντιλαμβάνονται ότι δεν έχει καμία σχέση η καινούρια διοίκηση με τις παλιότερες”.
Για την ψηφοφορία για το ύψος της Α.Μ.Κ.: “Δεν είναι τίποτα σπουδαίο. Από την μία προσπαθούμε να αποδείξουμε σε αυτούς που χρωστάμε ότι μπορούμε να το κάνουμε και από την άλλη πάμε για ψηφοφορία για να αποφασίσουμε πόσο θα είναι η Α.Μ.Κ. για υποψήφιο επενδυτή; Θα πρέπει να έχει όλος ο Άρης μια κοινή κατεύθυνση, μια κοινή γραμμή προς την εξυγίανση και την προσπάθεια για την σύναψη συμφωνιών με τους πιστωτές για το άρθρο 99″.
Για την χτεσινή τοποθέτηση του κ. Σκόρδα πως οι παίκτες του Άρη δεν πίστευαν στη νίκη μέσα στον Ατρόμητο: “Εγώ ρωτώ: Πώς γίνεται οι ίδιοι παίκτες δε μπορούν να κερδίσουν τον Πανθρακικό με 16.000 κόσμο στο Χαριλάου και μπορούν να κερδίζουν μες στον Ατρόμητο; Δεν υπονοώ κάτι, απλώς θέλω να πω πως η αλλαγή στη ψυχολογία των παικτών βοήθησε την ομάδα να πάρει το παιχνίδι. Κανένας Σκόρδας, κανένας Ψηφίδης”.
πηγή: arenafm.gr

Ζυμώσεις για το «99»

Σήμερα αναμένεται να πάρουν στα χέρια τους οι νομικοί της ΚΑΕ Άρης, τυπικά και επίσημα, την απόφαση του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης για το άνοιγμα της διαδικασίας που θα οδηγήσει (ή όχι) την ΚΑΕ Άρης, στις ευεργετικές διατάξεις του άρθρου 99. Αυτό θα σημάνει και την έναρξη των μελετημένων κινήσεων που θα πρέπει να γίνουν από την ΚΑΕ Άρης, σε συνεργασία με τους δικηγόρους, ώστε να μπορέσουν να πείσουν τον δικαστικό επόπτη που όρισε το δικαστήριο και να προχωρήσουν στην επίτευξη του στόχου τους.
Σήμερα ή αύριο αναμένεται να υπάρξει ένα ραντεβού της διοίκησης και των νομικών, ώστε να μπει ένα συγκεκριμένο πλαίσιο κινήσεων και να συμφωνηθούν τα βήματα που θα ακολουθηθούν. Να προκύψει μια κατηγοριοποίηση των χρεών και μια ιεράρχηση των πιστωτών, ώστε να ξέρουν από πού θα ξεκινήσουν και που θα τελειώσουν τις διαπραγματεύσεις τους. Να κλειστεί το ραντεβού με το Υπουργείο Οικονομικών και να πραγματοποιηθεί το ταξίδι στην πρωτεύουσα (λογικά την ερχόμενη εβδομάδα), ώστε να μπει σε σειρά ο «ανοικτός λογαριασμός» με το Δημόσιο.  Να αποφασιστεί η ρύθμιση που θα επιλεγεί, ώστε να αντιμετωπιστεί επιτυχώς και χωρίς να παραλειφθεί κάποια δόση, το χρέος προς το ΙΚΑ.
Φυσικά, στο «κάδρο» αναμένεται να μπουν ξανά οι μέτοχοι της ΚΑΕ Άρης, ώστε και να συμφωνήσουν με τις κινήσεις που θα πραγματοποιηθούν αλλά και να συνεισφέρουν οικονομικά και ηθικά, στην επίτευξη των απαιτούμενων συμφωνιών. Ήδη, χθες στο Αλεξάνδρειο, υπήρξε μια συνάντηση του Λευτέρη Αρβανίτη με τον πρόεδρο της ΓΕΝΕΣΙΣ – του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ – Θόδωρου Κουρόγλου. Οι δυο άνδρες συζήτησαν για το άρθρο 99, τις υποχρεώσεις και τα χρήματα που απαιτούνται και συμφώνησαν να κανονιστεί άμεσα μια νέα συνάντηση μεταξύ διοίκησης, μετόχων και ανθρώπων που μπορούν να συνεισφέρουν οικονομικά στην ΚΑΕ.
Λογικά, εφόσον οι εσωτερικές διεργασίες ολοκληρωθούν, από την ερχόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσουν οι επαφές με τους πιστωτές της ΚΑΕ Άρης. Παράλληλα με τις συναντήσεις που θα γίνουν για το Δημόσιο και το ΙΚΑ. Θα προγραμματιστούν συγκεκριμένα και στοχευμένα ραντεβού με δικηγόρους και εκπροσώπους παικτών που έχουν λαμβάνειν χρήματα. Ακόμη και με τους ίδιους τους παίκτες. Στόχος; Μέχρι τα τέλη Αυγούστου που εκπνέει η προθεσμία του Πρωτοδικείου για την ΚΑΕ Άρης, να έχει κατατεθεί ολοκληρωμένος φάκελος ώστε ο νομικός που όρισε το δικαστήριο για να επιτηρεί την ΚΑΕ Άρης και τις προσπάθειες υπαγωγής της στο άρθρο 99, να ανάψει το «πράσινο φως».
πηγή: arenafm.gr

Οικονομίδης στο Metropolis: «Πρώτη προτεραιότητα η αξιοποίηση των τμημάτων υποδομής»

Στο Αθλητικό Μετρόπολις 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε ο νέος υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ Άρης, Κώστας Οικονομίδης.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τις φιλοδοξίες του: «Άμεση προτεραιότητα είναι η αξιοποίηση της Κ20, ώστε να αποτελεί τον αιμοδότη της πρώτης ομάδας. Απαραίτητο στοιχείο είναι ο χρόνος και υπομονή, και όχι τόσο τα χρήματα. Δεν σημαίνει πως αν ξαφνικά να βρεθείς με αρκετά χρήματα είναι δεδομένο πως θα χτίσεις καλά τμήματα υποδομής. Ο χρόνος έχει να κάνει με το σημείο που θες να κάνεις απόσβεση».

Για την παράδοση που έχει ο Άρης να βγάζει παίκτες από τα «σπλάχνα» του: «Όπως γνωρίζετε από τη δεκαετία του '80 ο Άρης υπήρξε πρωτοπόρος σε αυτόν τον τομέα, και τότε δεν υπήρχαν τα πολλά χρήματα στο σύλλογο. Και όχι μόνο τότε, αλλά και αρκετά αργότερα, όταν βγήκαν παίκτες όπως ο Δέλλας, ο Μαυρογενίδης, ο Χαριστέας. Η αξιοποίηση των τμημάτων υποδομής πρέπει να είναι πρώτη προτεραιότητα για το σύλλογο».

Για τις αλλαγές που προτίθεται να κάνει: «Είμαι στη διαδικασία της ενημέρωσης. Άλλα πράγματα θα αλλάξουμε και τα θετικά θα τα κρατήσουμε. Σε καμία περίπτωση δεν θα υπάρξει ισοπεδωτική προσέγγιση. Στόχος μας είναι να «τρέξουμε» μια κατάσταση με σωστό τρόπο και κάνοντας μικρά μικρά βήματα να προσφέρουμε στον Άρη. Να εκμεταλλευτούμε την αρνητική συγκυρία που υπάρχει στον σύλλογο και να την μετατρέψουμε σε θετική». πηγή: metrosport.gr

Στο Αμβούργο ο Νταμπίζας για Μπέργκ!

Ο Νίκος Νταμπιζας θα μεταβεί σήμερα (27/6) στο Αμβούργο προκειμένου να διαπραγματευτεί με την ομώνυμη ομάδα για την υπόθεση του Μάρκους Μπέργκ.

Ο Μπέργκ, που είναι ο εκλεκτός του Γιάννη Αναστασίου για την κορυφή της επίθεσης του Παναθηναϊκού, έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στους «πράσινους», όμως το Αμβούργο δεν αποδεσμεύει τον παίκτη για ν? αποκτηθεί ως ελεύθερος από το «τριφύλλι».

Σήμερα ο Νίκος Νταμπίζας θα συναντηθεί με τους ανθρώπους της Γερμανικής ομάδας προκειμένου να βρεί την χρυσή τομή που θα ολοκληρώσει την μεταγραφή του Σουηδού.

Η ταχύτητα των εξελίξεων στην συγκεκριμένη υπόθεση είναι σημαντική καθώς ο Γιάννης Αναστασίου θέλει να έχει τον Μπέργκ στο βασικό στάδιο προετοιμασίας, στην Ολλανδία.πηγή: metrosport.gr

Στέφενς: «Είχα πρόταση για τη διοίκηση της Σάλκε»

Στη γερμανική εφημερίδα «Bild» μίλησε με αφορμή την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του ΠΑΟΚ, ο Χουμπ Στέφενς. Ο Ολλανδός τεχνικός δεν είπε πολλά πράγματα για τον Δικέφαλο, ωστόσο, μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως έχει δεχθεί πρόταση από τη Σάλκε για να αναλάβει πόστο στη διοίκηση της Σάλκε, από την οποία απομακρύνθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:

Για την υγεία της γυναίκας του:

«Η γυναίκα μου έχει πλέον ελέγξει πάρα πολύ καλά το θέμα της υγείας της. Άλλωστε αν δεν ήταν έτσι δεν θα μπορούσα να δουλέψω στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ!»

Για τη Σάλκε: «Το παραδέχομαι είμαι ακόμα απογοητευμένος για το πως τελείωσα τον Δεκέμβριο από την Σάλκε. Έγιναν όλα πολύ γρήγορα.Φαινόταν ότι κάτι θα συμβεί. Και όταν έρχεται η ώρα, απογοητεύεσαι. Είμαι ακόμα της άποψης ότι μπορούσα να πάω την ομάδα εκεί που έπρεπε. Είχα πρόταση για να αναλάβω μία διοικητική θέση στην Σάλκε αλλά είναι νωρίς ακόμα για κάτι τέτοιο. Η πρόταση όμως ισχύει ακόμα και για το μέλλον.

Αν θα πήγανε στην Ντόρτμουντ; «Δεν θα πήγαινα ποτέ στην Ντόρτμουντ. Μετά από τόσα χρόνια στην Σάλκε αυτό δεν γίνεται! Νομίζω και ο Κλοπ δεν θα πήγαινε ποτέ στην Σάλκε».

Για την απόσυρση του Γιουπ Χάινκες: «Mετα το τριπλ του Γιουπ Χάινκες, νομίζω ότι βρήκε την κατάλληλη στιγμή να σταματήσει. Υπάρχει ζωή και μετά το ποδόσφαιρο. Νομίζω ότι αυτό θέλει. Σεβασμός για την απόφαση του».πηγή: metrosport.gr

Την Παρασκευή η ΓΣ της ΕΠΟ!!

Για αύριο Παρασκευή (28/6) είναι προγραμματισμένη η Γενική Συνέλευση της Ελληνικής Ομοσπονδίας, εκεί όπου θα συζητηθούν πέντε βασικά θέματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ανακοινώνεται ότι η τακτική Γενική Συνέλευση των Ενώσεων-Μελών της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28/6/2013 και ώρα 10.00 σε αίθουσα του μεγάρου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (Λεωφ. Βικέλα 52, Χαλάνδρι).

Θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι, μεταξύ άλλων, τα εξής:

1. Υποβολή προς έγκριση του διοικητικού απολογισμού της περιόδου από 18/5/2012 έως 17/5/2013.

2. Υποβολή προς έγκριση του οικονομικού απολογισμού της περιόδου από 1/1/2012 έως 31/12/2012.

3. Έκθεση και υποβολή προς έγκριση του προϋπολογισμού της περιόδου από 1/1/2014 έως και 31/12/2014.

4. Έγκριση προτάσεων του Δ.Σ. της Ε.Π.Ο. και των Ενώσεων-Μελών αυτής για τροποποίηση και κωδικοποίηση διατάξεων του Καταστατικού της Ομοσπονδίας.

5. Επικύρωση των εγκριθέντων από το Δ. Σ. της Ε.Π.Ο. τροποποιήσεων των κανονισμών της Ε.Π.Ο».

Μια ανάσα από Πάρμα ο Κασάνο!!

Λεπτομέρειες απομένουν για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του Αντόνιο Κασάνο από την Ίντερ στην Πάρμα, σύμφωνα με τον μάνατζερ του παίκτη, Τζουζέπε Μπότσο.

Μια ανάσα από Πάρμα ο Κασάνο
Αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι, πραγματοποιώντας, όπως είχε πει, το όνειρό του να φορέσει τη φανέλα της Ίντερ. Η χρονιά των «νερατζούρι», όμως, δεν ήταν η καλύτερη δυνατή και η ανάγκη δραστικών αλλαγών στο ρόστερ, προκειμένου να γίνει μια νέα αρχή, είναι επιτακτική. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που οδηγούν τον Αντόνιο Κασάνο μακριά από την ομάδα του Μιλάνου και τον φέρνουν ολοένα και πιο κοντά στην Πάρμα.

Όπως δήλωσε ο μάνατζερ του ιδιόρρυθμου επιθετικού, Τζουζέπε Μπότσο, απομένουν λεπτομέρειες για να οριστικοποιηθεί η μετακίνηση του Κασάνο στην ομάδα του Ρομπέρτο Ντοναντόνι. «Είχαμε μια συνάντηση με τους ανθρώπους της Πάρμα στα γραφεία του συλλόγου και υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία για την κατάληξη της υπόθεσης του Κασάνο. Αν και απομένουν κάποιες λεπτομέρειες που πρέπει να διευθετηθούν, θεωρώ πως είμαστε πολύ κοντά σε συμφωνία. Εντός των προσεχών ημερών θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε τη μετακίνηση του πελάτη μου στην Πάρμα», τόνισε ο Μπότσο στο κανάλι «Sportitalia».

Ο ίδιος ο Αντόνιο Κασάνο δεν έχει προβεί σε δηλώσεις, κάτι που, όμως, αναμένεται να κάνει μόλις ολοκληρωθεί η μεταγραφή του. πηγή: sport-fm.gr

Και άλλη μεταγραφή για ΟΦΗ!!

Κοντά στην απόκτηση του πρώην μέσου του Αστέρα Τρίπολης, Μιχάλη Φραγκουλάκη, βρίσκεται ο ΟΦΗ.

Και άλλη μεταγραφή για ΟΦΗ
Τα τυπικά έχουν απομείνει, ώστε ο Μιχάλης Φραγκουλάκης να συνεχίσει την καριέρα του στον ΟΦΗ. Ο πρώην μέσος του Αστέρα Τρίπολης εδώ και μερικές μέρες έχει μείνει ελεύθερος από τους Αρκάδες, με αποτέλεσμα οι Κρητικοί να ανοίξουν δίαυλο επικοινωνίας μαζί του.

Μάλιστα, όπως διαρρέεται ο 30χρονος χαφ τα έχει βρει σε όλα με τους ανθρώπους της Κρητικής ΠΑΕ, με αποτέλεσμα τις επόμενες ώρες να συναντηθεί μαζί τους και να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

Έτσι, ο Φραγκουλάκης θα επιστρέψει στην ομάδα που έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα μετά από εννιά ολόκληρα χρόνια, ενώ θα είναι η έβδομη μεταγραφή για τους «μελανόλευκους» μετά τους Δασκαλάκη, Τριποτσέρη, Στάθη, Γκαλέτι, Κάλαϊτζιτς και Μιλιάζες
πηγή: sport-fm.gr

Χαμόγελα από Σκολάρι!!

Ο «Φελιπάο» είδε την νεανική Βραζιλία να περνάει στον τελικό του Confederations Cup και είχε κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένος, απαντώντας έμμεσα και στις σκληρές κριτικές που άκουσε πρόσφατα

Χαμόγελα από Σκολάρι
Ο άνθρωπος που οδήγησε για τελευταία φορά την «σελεσάο» στην κατάκτηση του Μουντιάλ, αναφερόμενος στην πρόκριση της Βραζιλίας στον τελικό της διοργάνωσης μετά τον ημιτελικό με την Ουρουγουάη, ανέφερε: «Πετύχαμε τον στόχο μας που ήταν να περάσουμε την φάση των ομίλων και στη συνέχεια να πάμε στον τελικό. Θέλαμε να δώσουμε σαν ομάδα μια εικόνα πως είμαστε δεμένοι και στον κόσμο την ιδέα πως είμαστε μια ομάδα που μπορεί να φτάσει μέχρι τον τελικό του Μουντιάλ. Αυτά είναι πράγματα που μπορεί να κάνουμε μόνο μέσα από νίκες. Πετύχαμε τον έναν αντικειμενικό μας στόχο και τώρα στόχος μας είναι να πάρουμε και τον τελικό».

Ο Σκολάρι, συγκρίνοντας προηγούμενες ομάδες της Εθνικής Βραζιλίας, έκανε κάποιες απαραίτητες επισημάνσεις: «Αυτή η ομάδα πρέπει να αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες και μια απ’ αυτές είναι το πώς θα ωριμάσει. Η ομάδα του 2002 ήταν πολύ καλύτερα προετοιμασμένη γιατί υπήρχαν έξι παίκτες που ήταν παρόντες και στο Μουντιάλ του 1998. Τώρα έχουμε μόνο 2-3 που έχουν μείνει από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010». πηγή: sport-fm.gr

Στη Παναγία Σουμελά οι διεθνείς!!

Την Παναγία Σουμελά επισκέφθηκαν οι διεθνείς του Κώστα Τσάνα. Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψη της Εθνικής Κ-20 στην ιερά Μονή.

Στη Παναγία Σουμελά οι διεθνείς
Κόντρα στην Παραγουάη η εθνική Νέων του Κώστα Τσάνα δίνει το τελευταίο παιχνίδι στη φάση των ομίλων του Μουντιάλ Κ-20 στην Τουρκία.

Σήμερα το πρωί οι διεθνείς είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν, μιας και τους δόθηκε ρεπό, ωστόσο αντί για βόλτα στην πόλη ή οτιδήποτε άλλο προτίμησαν να επισκεφθούν την ιερά Μονή της Παναγίας Σουμελά.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα το epo.gr.πηγή: sport-fm.gr

Τσάνας: «Να διασπάσουμε την άμυνα της Παραγουάης»

Το καλύτερό της εαυτό θα δώσει η Εθνική ομάδα στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων κόντρα στην Παραγουάη ώστε να περάσει στην επόμενη φάση δήλωσε ο προπονητής, Κώστας Τσάνας.

Δύσκολο και διαφορετικό αντίπαλο χαρακτήρισε την Παραγουάη ο προπονητής της Εθνικής ομάδας, Κώστας Τσάνας, ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων στο Παγκόσμιο Κύπελλο U-20 (28/6, 17:45, Eurosport).

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως αναμένεται να παραταχθούν πλήρεις, αφού οι Σταφυλίδης και Κωνσταντινίδης φαίνεται να ξεπερνούν τα προβλήματά τους.

Ακόμη, ο Τσάνας αποκάλυψε πως σκέφτεται να κάνει κάποιες αλλαγές στην τακτική, ώστε να καταφέρει να διασπάσει την άμυνα της Παραγουάης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Κώστας Τσάνας:

Για την κατάσταση της ομάδας:
«Μετά από τις δύο πρώτες αγωνιστικές τα όποια προβλήματα είχαμε με τους Κωνσταντινίδη και Σταφυλίδη σιγά-σιγά λύνονται. Όλα δείχνουν πως θα είμαστε πλήρεις για τον αγώνα κόντρα στην Παραγουάη».

Για το αν σκέφτεται να κάνει αλλαγές ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στην Παραγουάη:
«Υπάρχουν σκέψεις για αλλαγές, αλλά θα δούμε πως θα παρουσιαστούμε. Η Παραγουάη έχει μία ισοπαλία με το Μάλι και νίκη κόντρα στο Μεξικό. Η ομάδα έδειξε ότι είναι δυνατή και πως αγωνίζεται με διαφορετικό τρόπο από τους άλλους δύο αντιπάλους μας. Παίζει με τρεις στόπερ και δύο μπακ. Αυτό δεν θα πρέπει να μας προβληματίσει θα πρέπει να βρούμε τον τρόπο να σπάσουμε αυτή την άμυνα τους».

Για την εικόνα της ομάδας:
«Η εικόνα μας είναι καλή, αν εξαιρέσουμε κάποια διαστήματα και στους δύο αγώνες. Έχουμε τέσσερις βαθμούς που είναι μία καλή συγκομιδή. Θα μπορούσαμε να έχουμε περισσότερους ή και λιγότερους. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι είναι καλύτερο για να περάσουμε στην επόμενη φάση».
πηγή: sport-fm.gr

«Χυλόπιτα» λόγω ΑΕΚ!!

Ό,τι μπορεί για να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ παρουσιάζεται να κάνει ο Τζακ Τάουπ. Σύμφωνα με δημοσίευμα στο Αζερμπαϊτζάν, ο Ολλανδός απέρριψε πρόταση της Χαζάρ, περιμένοντας την «Ένωση».

«Χυλόπιτα» λόγω ΑΕΚ
Την Τετάρτη η πλευρά του Τζακ Τάουπ εμφανιζόταν να βιάζεται όσον αφορά την επίσημη πρόταση που περιμένει από την ΑΕΚ.

Επειδή η «Ένωση» όμως δεν βιάζεται (και δεν έχει και λόγο να το κάνει) του διεμηνύθη πως -αν θέλει να φορέσει τη φανέλα της- θα πρέπει να περιμένει.

Ο Ολλανδός λοιπόν έδειξε εμπράκτως πόσο θέλει, δεχόμενος να μείνει στην αναμονή για μια βδομάδα ακόμα. Αλλά και απορρίπτοντας το ενδιαφέρον άλλων ομάδων όπως της Χαζάρ Λανκαράν.

Τουλάχιστον έτσι υποστηρίζει η ιστοσελίδα «azerisport.com», η οποία αναφέρει πως ο Τάουπ αρνήθηκε προσφορά της ομάδας του Δημήτρη Σιαλμά, επειδή περιμένει πρόταση από την ΑΕΚ.

Μια πρόταση που όταν γίνει, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, θα την αποδεχθεί, υπογράφοντας για τρία χρόνια στην «Ένωση».
πηγή: sport-fm.gr

Εξετάσεων συνέχεια στον ΠΑΟΚ!!

Ένα δεύτερο γκρουπ παικτών του ΠΑΟΚ υποβλήθηκε σήμερα (27/6) σε εργομετρικό έλεγχο.

Εξετάσεων συνέχεια στον ΠΑΟΚ
Σε δύο γκρουπ, χθες και σήμερα οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ υποβλήθηκαν σε ιατρικές εξετάσεις.

Οι ποδοσφαιριστές που βρέθηκαν στο κέντρο του Γιώργου Ζιώγα για τις απαραίτητες μετρήσεις ήταν οι εξής: Αποστολόπουλος, Αθανασιάδης, Δεληγιαννίδης, Γιάννου, Γλύκος, Κατσικάς, Κιοσέ, Κίτσιου, Ποζατζίδης, Πόζογλου, Σκόνδρας και Τζανδάρης.

Οι διεθνείς ποδοσφαιριστές της ομάδας και όσοι έχουν εξασφαλίσει επιπλέον άδεια θα υποβληθούν σε εξετάσεις στις 2 Ιουλίου, πριν η αποστολή του «Δικέφαλου του Βορρά» ταξιδέψει στην Αυστρία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Εν τω μεταξύ συνεχίστηκαν και οι αιματολογικές εξετάσεις των παικτών στον "Όμιλο Εταιρειών Υγείας ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ – ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ".
πηγή: sport-fm.gr

«Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις»

«Οι διαπραγματεύσεις με τον Αμαλφιτανό συνεχίζονται» διευκρινίζουν στον Ολυμπιακό, απαντώντας –εμμέσως πλην σαφώς- στα γαλλικά δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για «κλεισμένη» μεταγραφή.

«Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις»
Την στιγμή που ο γαλλικός Τύπος αναφέρει πως η μεταγραφή του Μόργκαν Αμαλφιτανό είναι πολύ κοντά στον Ολυμπιακό διατηρούν τους χαμηλούς τόνους…

Έτσι οι άνθρωποι των ερυθρολεύκων στα λεγόμενά τους για το θέμα της απόκτησης του Γάλλου μεσοεπιθετικού δεν κάνουν λόγο για συμφωνία ή έστω πως είναι πολύ κοντά σε συμφωνία.

Ξεκάθαρα επισημαίνουν ότι συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με τον ποδοσφαιριστή με στόχο –φυσικά- να κλείσει θετικά η υπόθεση και ο Αμαλφιτανό να φορά τη νέα αγωνιστική σεζόν τη φανέλα των Πειραιωτών.
πηγή: sport-fm.gr

Περνούν από τεστ στον Άρη!!

Σε ρυθμούς προετοιμασίας μπαίνουν στον Άρη, με τους ποδοσφαιριστές των «κίτρινων» να περνούν από τα απαραίτητα τεστ εν όψει των προπονήσεων της νέας σεζόν.

Περνούν από τεστ στον Άρη
Στις καθιερωμένες εξετάσεις για τυχόν ιατρικά προβλήματα, αλλά και για να φανεί γενικότερα σε τι κατάσταση βρίσκονται, υποβλήθηκαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Άρη.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων πέρασαν στα χέρια του προπονητικού επιτελείου και φυσικά του γιατρού της ομάδας, Βαγγέλη Πανταζή.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:

«Με την έναρξη της προετοιμασίας οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ, υπό την επίβλεψη του γιατρού της ομάδας μας, Βαγγέλη Πανταζή, υποβλήθηκαν σε προληπτικό έλεγχο υγείας.

Οι εξετάσεις που πραγματοποιήθηκαν ήταν οι εξής: Αιματολογικές εξετάσεις στην κλινική «EUROMEDICA ΚΥΑΝΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΣ», οφθαλμολογικός έλεγχος από τον κ. Πέτρο Ράσογλου, καρδιολογικός έλεγχος στα ΤΕΦΑΑ ΑΠΘ από τον κ. Αστέριο Δεληγιάννη και εργομετρικός έλεγχος στο κέντρο εργοφυσιολογίας των ΤΕΦΑΑ ΑΠΘ από τους κ.κ. Μανδρούκα-Μεταξά.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων εκτιμήθηκαν από τον γιατρό Βαγγέλη Πανταζή, τον προπονητή της ομάδας μας, Γιάννη Χατζηνικολάου, καθώς και το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο και θα συμπληρωθούν στην καρτέλα υγείας του κάθε ποδοσφαιριστή.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ευχαριστεί όλους τους εμπλεκόμενους στον προληπτικό έλεγχο των ποδοσφαιριστών μας».

Με τη βούλα στη Σούπερ Λίγκα!!

Και με τη… βούλα της ΕΠΟ ο Παναιτωλικός στη νέα αγωνιστική σεζόν θα αγωνίζεται στη Σούπερ Λίγκα.

Με τη βούλα στη Σούπερ Λίγκα
Και με τη… βούλα της ΕΠΟ ο Παναιτωλικός στη νέα αγωνιστική σεζόν θα αγωνίζεται στη Σούπερ Λίγκα.

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ελληνικής ομοσπονδίας κατά την τελευταίας της συνεδρίαση κήρυξε απαράδεκτη την πειθαρχική δίωξη που άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας κατά της ομάδας του Αγρινίου.

Αποτέλεσμα αυτής της απόφασης είναι να μείνει ως έχει η τιμωρία του Παναιτωλικού, δηλαδή, πρόστιμο και μια αγωνιστική αποκλεισμού της έδρας την οποία και θα εκτίσει τη νέα αγωνιστική σεζόν στη Σούπερ Λίγκα.

Υπενθυμίζουμε ότι μετά την πειθαρχική δίωξη που είχε ασκήσει ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας για τα επεισόδια στο παιχνίδι των πλέι-οφ ανόδου από τη Football League στην πρώτη εθνική κατηγορίας με τον Ολυμπιακό Βόλου, υπήρχε κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών.

Στην ίδια ανακοίνωση γίνεται γνωστό ότι επιβάλλεται χρηματικό πρόστιμο 3.000 ευρώ στην ΠΑΕ Παναχαϊκή.

- Με την υπ’ αριθμ. 234/27.06.2013 απόφασή της κηρύσσει απαράδεκτη την από 12/6/2013 πειθαρχική δίωξη, που άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας κατά της εγκαλούμενης ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ.

- Με την υπ’ αριθμ. 233/27.06.2013 απόφασή της απαλλάσσει την εγκαλουμένη ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ Γ.Ε. 2005 για τις πειθαρχικές παραβάσεις των διατάξεων των άρθρων 15 παρ. 1 και 23 του Π.Κ. της ΕΠΟ (υβριστική και περιφρονητική συμπεριφορά των φιλάθλων της). Κηρύσσει την ως άνω εγκαλούμενη πειθαρχικά ελεγκτέα για τις πειθαρχικές παραβάσεις των άρθρων 23 παρ. 1 και 26 παρ. 1 και 4 του Π.Κ. της ΕΠΟ. Επιβάλλει σε αυτή χρηματική ποινή τριών χιλιάδων ευρώ (3000 €).

Επίσημο «όχι» σε Παναθηναϊκό και ΠΑΣ από UEFA!!

Με ανακοίνωσή της η UEFA ανάβει «κόκκινο» και επίσημα στην ευρωπαϊκή προοπτική Παναθηναϊκού και ΠΑΣ Γιάννινα, τονίζοντας πως η άδεια που έλαβαν από την ΕΠΟ δεν ήταν σύμφωνη με τους κανονισμούς της.

Επίσημο «όχι» σε Παναθηναϊκό και ΠΑΣ από UEFA
Στην ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα uefa.com, αναφέρεται χαρακτηριστικά πως στους φακέλους των δύο ομάδων υπήρχαν ελλείψεις σε ό,τι αφορά τα οικονομικά στοιχεία τα οποία δεν πληρούσαν τα κριτήρια της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας.

«Κατά συνέπεια», συνεχίζει η ανακοίνωση, «τόσο στον ΠΑΣ Γιάννινα, που είχε εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στο Europa League της περιόδου 2013-14, όσο και στον Παναθηναϊκό, που ήταν η πρώτη επιλαχούσα ομάδα για να αντικαταστήσει τον ΠΑΣ Γιάννινα, στερείται το δικαίωμα συμμετοχής στη φετινή διοργάνωση.

Και οι δύο αποφάσεις είναι τελεσίδικες και μπορεί να ασκηθεί έφεση για αυτές στο Διαιτητικό Αθλητικό Δικαστήριο (CAS)
».

Η επιστροφή του Ζέλικο!!

Ολοκληρώθηκαν και τα τυπικά για την επιστροφή του Ζέλικο Κάλαϊντζιτς στον ΟΦΗ, μετά από έναν χρόνο απουσίας.

Η επιστροφή του Ζέλικο!
Στον ΟΦΗ θα αγωνίζεται τον επόμενο χρόνο ο Ζέλικο Κάλαϊντζιτς, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα απ’ τον κρητικό σύλλογο.

Μετά από έναν χρόνο απουσίας, κατά τον οποίο αγωνίστηκε στον Πλατανιά, ο Σέρβος μέσος επέστρεψε στο Ηράκλειο, τονίζοντας σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, πως επιθυμεί αυτός να είναι ο τελευταίος σταθμός της καριέρας του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που γύρισα στον ΟΦΗ. Όταν με πήρε ο πρόεδρος, ο κ. Πουλινάκης, για να επιστρέψω, δεν το σκέφτηκα καθόλου. Αγαπώ πολύ αυτή την ομάδα και επιθυμία μου είναι να παίξω εδώ μέχρι το τέλος της καριέρας μου».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΟΦΗ:
Μετά από ένα χρόνο απουσίας ο Ζέλικο Κάλαϊντζιτς επέστρεψε στον ΟΦΗ καθώς υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τον επόμενο χρόνο. Ο Σέρβος μέσος, γεννηθείς στις 11/5/1978, βρίσκεται στην Ελλάδα από το 2009 και στα πέντε χρόνια έχει συνολικά 137 συμμετοχές και 8 γκολ.

Η καριέρα του στην Ελλάδα με αριθμούς:
2008-2009 Καβάλα Β 24
2009-2010 (1) Καβάλα Α 3
2009-2010 (2) ΟΦΗ Β 25
2010-2011 ΟΦΗ Β 34
2011-2012 ΟΦΗ Α 24
2012-2013 Πλατανιάς Α
»

«Στο τελικό στάδιο του Αμαλφιτανό»

Μια ανάσα από τον Ολυμπιακό φέρνει τον Αμαλφιτανό σημερινό δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας «Equipe».

«Στο τελικό στάδιο του Αμαλφιτανό»
Σύμφωνα με το έγκυρο Μέσο, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ξεκάθαρα το πάνω χέρι στην κούρσα απόκτησης του ποδοσφαιριστή της Μαρσέιγ, για τον οποίο φέρεται να υπάρχει ενδιαφέρον και από αγγλικό σύλλογο και συγκεκριμένα η Φούλαμ.

Η «Equipe» δίνει και μια νέα διάσταση στην υπόθεση του 28χρονου ποδοσφαιριστή, τονίζοντας πως στις επαφές που έχουν πραγματοποιηθεί ως τώρα έχει συζητηθεί όχι μόνο η μεταγραφή αλλά και ο δανεισμός του με οψιόν στον Ολυμπιακό. Σε κάθε περίπτωση, γίνεται λόγος για τελικό στάδιο διαπραγματεύσεων.

Αν έχει οποιαδήποτε σημασία (που συνήθως εδώ που τα λέμε δεν έχει, καθώς συχνά πέφτει σε τέτοιες… γκέλες) ο ιστότοπος Wikipedia αναφέρει πως ο Αμαλφιτανό είναι ήδη παίκτης των Πειραιωτών…
πηγή: sport-fm.gr

Ανοικτή προπόνηση στον ΠΑΟΚ!!

Υπό τα βλέμματα των οπαδών της ομάδας θα πραγματοποιηθεί η προπόνηση της Παρασκευής στον ΠΑΟΚ.

Ανοικτή προπόνηση στον ΠΑΟΚ
Την ευκαιρία να δουν από κοντά για πρώτη φορά τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ να προπονούνται υπό τις εντολές του νέου τεχνικού, Χουμπ Στέφενς θα έχουν την Παρασκευή οι οπαδοί της ομάδας.

Η ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης έκανε γνωστό ότι αύριο η προπόνηση, με ώρα έναρξης στις 19:30 θα είναι ανοικτή τόσο για το κοινό όσο και για τους δημοσίογράφους.

Μάλιστα, στην ανακοίνωση αυτή επισημαίνει ότι ο Ολλανδός τεχνικός θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στην οποία θα μιλήσει για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

"Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει ότι την Παρασκευή (28.6.2013) στις 19:30 θα πραγματοποιηθεί στην Τούμπα ανοιχτή προπόνηση για τους φιλάθλους και τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, ενώ θα ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου του Huub Stevens, η οποία θα μεταδοθεί απ’ ευθείας και από το επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ στο Youtube".

Επίσημη πρόταση σε Φραγκουλάκη!!

Σε επικοινωνία που είχε με τον Μιχάλη Φραγκουλάκη, ο πρόεδρος του ΟΦΗ Μάνθος Πουλινάκης του έκανε επίσημη πρόταση για να φορέσει τη φανέλα της ομάδας.

Επίσημη πρόταση σε Φραγκουλάκη
Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής έμεινε ελεύθερος από τον Αστέρα Τρίπολης και φέρεται να έχει στα χέρια του προτάσεις από διάφορες ομάδες της Σούπερ Λίγκας.

Ο παίκτης βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα του Δερμιτζάκη, ο οποίος ελπίζει με τον Φραγκουλάκη να κλείσουν οι θέσεις των χαφ.

Από εκεί και πέρα, ο ΟΦΗ ψάχνει δύο κεντρικούς αμυντικούς και όλα δείχνουν πως εξετάζονται κυρίως δύο περιπτώσεις ποδοσφαιριστών από τη Λατινική Αμερική. πηγή: sport-fm.gr

Βλέπει Μπουγαΐδη η Σασουόλο!!

Στην Τουρκία θα βρεθεί άνθρωπος της ιταλικής Σασουόλο ώστε να παρακολουθήσει αγωνιζόμενο τον Μαυρουδή Μπουγαΐδη.

Βλέπει Μπουγαΐδη η Σασουόλο
Ο σύλλογος που θα αγωνίζεται φέτος στη Serie A, θέλει να δει από κοντά τον νεαρό κεντρικό αμυντικό ο οποίος πραγματοποιεί καλές εμφανίσεις στο Παγκόσμιο Κύπελλο Κ-20.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής θα ήθελε πολύ να αγωνιστεί στην Ιταλία, που –ειδικά σε ό,τι αφορά την άμυνα- αποτελεί ένα είδος… πανεπιστημίου.

Όπως λοιπόν αναφέρει ο «Τρελός του Χωριού» στην εφημερίδα «SportDay», άνθρωπος της ομάδας θα βρίσκεται αύριο στην Τραπεζούντα και θα παρακολουθήσει τον Μπουγαΐδη αγωνιζόμενο στο ματς της Εθνικής κόντρα στην Παραγουάη.πηγή: sport-fm.gr