Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Στέφενς: «Είχα πρόταση για τη διοίκηση της Σάλκε»

Στη γερμανική εφημερίδα «Bild» μίλησε με αφορμή την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του ΠΑΟΚ, ο Χουμπ Στέφενς. Ο Ολλανδός τεχνικός δεν είπε πολλά πράγματα για τον Δικέφαλο, ωστόσο, μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως έχει δεχθεί πρόταση από τη Σάλκε για να αναλάβει πόστο στη διοίκηση της Σάλκε, από την οποία απομακρύνθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:

Για την υγεία της γυναίκας του:

«Η γυναίκα μου έχει πλέον ελέγξει πάρα πολύ καλά το θέμα της υγείας της. Άλλωστε αν δεν ήταν έτσι δεν θα μπορούσα να δουλέψω στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ!»

Για τη Σάλκε: «Το παραδέχομαι είμαι ακόμα απογοητευμένος για το πως τελείωσα τον Δεκέμβριο από την Σάλκε. Έγιναν όλα πολύ γρήγορα.Φαινόταν ότι κάτι θα συμβεί. Και όταν έρχεται η ώρα, απογοητεύεσαι. Είμαι ακόμα της άποψης ότι μπορούσα να πάω την ομάδα εκεί που έπρεπε. Είχα πρόταση για να αναλάβω μία διοικητική θέση στην Σάλκε αλλά είναι νωρίς ακόμα για κάτι τέτοιο. Η πρόταση όμως ισχύει ακόμα και για το μέλλον.

Αν θα πήγανε στην Ντόρτμουντ; «Δεν θα πήγαινα ποτέ στην Ντόρτμουντ. Μετά από τόσα χρόνια στην Σάλκε αυτό δεν γίνεται! Νομίζω και ο Κλοπ δεν θα πήγαινε ποτέ στην Σάλκε».

Για την απόσυρση του Γιουπ Χάινκες: «Mετα το τριπλ του Γιουπ Χάινκες, νομίζω ότι βρήκε την κατάλληλη στιγμή να σταματήσει. Υπάρχει ζωή και μετά το ποδόσφαιρο. Νομίζω ότι αυτό θέλει. Σεβασμός για την απόφαση του».πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: