Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

“Ιδού η Ρόδος…”

Το μέλος της διοίκησης της Κ.Μ.Α., Θόδωρος Τανούλας, μιλώντας στον “Arena 89.4”, εξαπέλυσε δριμύ κατηγορώ προς όλους αυτούς που δεν παραβρέθηκαν στη χτεσινή (26/6) Γενική Συνέλευση της Κ.Μ.Α., δηλώνοντας οργισμένος για τη μηδαμινή παρουσία του κόσμου, καθ’ ότι διακυβευόταν ίσως το πιο σπουδαίο ζήτημα για την ΠΑΕ Άρης και αφορούσε φυσικά την Α.Μ.Κ. και τον τρόπο που θα επιθυμούσε το “σώμα” να διενεργηθεί. “Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα”, ανέφερε για τον οποιονδήποτε επενδυτή ενδιαφέρεται για την απόκτηση της “κίτρινης” ΠΑΕ.
Συγκεκριμένα, υπογράμμισε τα εξής:
Αρχικά, τόνισε: “Σωματικά είμαι καλά, ψυχολογικά δεν είμαι και πολύ καλά! Γύρω στα 150 άτομα ήρθαν μαζί με τις νέες εγγραφές που έγιναν. Για πολλούς, υπάρχουν πολλές δικαιολογίες, για πάρα πολλούς όμως δεν υπάρχουν καθόλου δικαιολογίες”.
Και συνέχισε, λέγοντας: “Είμαι πάρα πολύ οργισμένος από χτες για αυτούς που προσπαθούσαν να μας πείσουν να ασχοληθούμε με την Κ.Μ.Α. και δεν ήταν εκεί. Μπορώ να καταλάβω αυτούς που δούλευαν ή αυτούς που είχαν προβλήματα υγείας, αλλά όλους τους υπόλοιπους δεν τους δικαιολογώ. Ήταν μια πολύ σημαντική γενική συνέλευση, με 6 απολογίες για χρήσεις, με το πολύ σημαντικό ζήτημα της Α.Μ.Κ. που είναι ίσως το σπουδαιότερο θέμα για την επιβίωση της ΠΑΕ Άρης. Κι όμως, πολλοί δεν ήταν εκεί”.
Για το μείζον ζήτημα της Α.Μ.Κ. και την διαδικασία της ψηφοφορίας που θα διενεργηθεί τελικώς ώστε να αποφασιστεί ο τρόπος ανοίγματός της: “Εμείς θέλαμε να γίνει Α.Μ.Κ. για να αποκτηθεί το 51%, με έλεγχο από την Κ.Μ.Α. όμως. Διότι, υπάρχουν δύο ενδεχόμενα. Μπορεί να κάναμε μία αύξηση χωρίς έλεγχο και να ερχόταν και ΠΑΟΚτσής να την καλύψει, ο ίδιος ο Ιβάν Σαββίδης και να πάρει τον Άρη, χωρίς έλεγχο.
Η σωτηρία του Άρη θα έρθει μέσω του άρθρου 99. Ασφαλώς και επιβάλλεται να μπουν χρήματα στην ΠΑΕ. Εμείς θέλουμε να κάνουμε ένα μικρό έλεγχο, διότι θα περάσει και από την ΕΕΑ έτσι κι αλλιώς, κι από και πέρα το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να μην είναι ο… “διάβολος ο ίδιος”. Το ποσοστό κάλυψης της Α.Μ.Κ.  θα είναι ούτως ή άλλως πάνω από 51%”.
Για τη μη απαλλαγή των προηγούμενων διοικήσεων της Κ.Μ.Α.: ” Η διάρκεια είναι αυτή που θα πρέπει να κρίνει αν θα πάρει διοικητική και οικονομική απαλλαγή για τις προηγούμενες διοικήσεις. Το σώμα μίλησε βεβαίως και δεν υπήρξε απαλλαγή. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να κάνεις έναν εσωτερικό έλεγχο, διότι εμπλέκεται και η ΠΑΕ και η ΚΑΕ.
Για την περίπτωση ερχομού ενός επενδυτή: “Αν εμφανιστεί επενδυτής, μπορεί να μην υπάρχει Λέσχη ή να υπάρχει με άλλη μορφή. Εάν δεν εμφανιστεί, όμως, θα πρέπει όλοι αυτοί που είχαν έρθει και είχαν γραφτεί αλλά έχουν αδρανοποιηθεί πλέον, να επιστρέψουν. “Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα” για τον οποιονδήποτε επενδυτή”.
Για τη σημερινή πρώτη προπόνηση του ποδοσφαιρικού τμήματος: “Αισιοδοξία έχω πάντα για το αγωνιστικό τμήμα, αλλά από τη χτεσινή συνέλευση που απογοητεύτηκα και εκνευρίστηκα πολύ, δεν σκέφτηκαν πως σήμερα είναι η πρώτη προπόνηση. Αισιοδοξώ, όμως. Υπάρχει μια νέα διοίκηση και αισιοδοξώ”.
πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: