Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Αυτός θα... χαλούσε κόσμο στον Ολυμπιακό!!

Ο Νίκος Αλέφαντος σχολιάζει την Εθνική Νέων και προβλέπει ποιος θα γίνει παικταράς. Τα χώνει σε Σαββίδη για τον αργότατο Τζιόλη και περιμένει μεταγραφές και όχι... ερείπια στο Λιμάνι. Η εθνική νέων ήταν ισάξια με την εθνική του Μάλι, ήταν τρομερή η ευκαιρία με τον Μπουχαλάκη, αλλά μην το πυροβολάμε το παιδί, για εμένα αυτός είναι καλό ταλέντο. Δεν είναι βέβαια ακόμα για τον Ολυμπιακό, αλλά καλώς τον πήρε ο Ολυμπιακός, αρκεί να τον δουλέψουν σωστά. Μπορεί να βγει, έχει προσόντα. Αριστεροπόδαρος που ξέρει μπάλα, με πολύ καλά σωματικά προσόντα, όχι τάπας ένα και πέντε σαν τον Γιαννιώτα! Δεν είναι και αργός, μπορεί να βγει αυτό το ταλέντο. Είναι και ντριμπλαδόρος, χώνεται στην περιοχή.

Το κακό για αυτήν την εθνική είναι ότι όλοι αυτοί είναι δυσκοίλιοι στο γκολ, δεν κάνουν εύκολα γκολ, ούτε ο Γιαννιώτας, ούτε ο Διαμαντάκος, ούτε οι άλλοι- και ο Κολοβός ήταν δύσκολος στο γκολ με τον Πανιώνιο. Γενικώς δεν βλέπω τον μεγάλο παίκτη σε αυτά τα παιδιά, δεν βλέπεις τον πιτσιρικά Ντέμη Νικολαίδη, τον πιτσιρικά Γιαννακόπουλο, τον πιτσιρικά Καραπιάλη, τον πιτσιρικά Σαραβάκο ή Αναστόπουλο.
Ένας μόνο υπάρχει σε αυτήν την εθνική που για εμένα έχει τα φόντα να γίνει μεγάλος παίκτης. Ένας μόνο έχει τα προσόντα να γίνει μεγάλη κλάση. Αλέφαντος μιλάει: Ο Καπίνο! Και κακώς τον έθαψε ο Παναθηναϊκός. Τον θυμάμαι τον Καπίνο στο Καραϊσκάκη που είχε έρθει με τον Παναθηναϊκό, μού είχε βγάλει τα μάτια. Πολύ πιτσιρικάς τότε αλλά ογκόλιθος. Σωματικά προσόντα γίγαντας, καλός στις εξόδους, και γρήγορος! Με είχε εντυπωσιάσει. Τον έθαψαν για χάρη του Καρνέζη. Εντάξει, καλός είναι ο Καρνέζης αλλά ο Καπίνο έχει τα φόντα άμα δουλέψει να γίνει κλάση καλύτερος του Καρνέζη.
Μόνο ο Καπίνο μπορεί από αυτούς να παίξει σε μεγάλη ομάδα στο εξωτερικό. Θα τον ήθελα πολύ στον Ολυμπιακό αλλά ανανέωσε το συμβόλαιό του. Τι γίνεται, μάτια δεν είχανε να δούνε όταν έπρεπε να κινηθούν; Ο Καπίνο θα χάλαγε κόσμο στον Ολυμπιακό, θα έπαιρνε μεγάλη εξέλιξη. Και τώρα με την εθνική τον βλέπω πολύ καλό, παρ’ ότι τον θάψανε για 1 χρόνο και δεν πήρε αγώνες.
Μια που μιλάω για τερματοφύλακες, θυμάστε στο άλλο σάιτ τι είχα πει για τον Μπουφόν πέρσι το καλοκαίρι; Ότι είναι τελειωμένος, ότι δεν είναι πια μεγάλη κλάση. Βλέπουμε τώρα πόσα γκολ τρώει η Ιταλία. Καμία σχέση δεν έχει ο Μπουφόν με αυτό που ήταν.
Ισπανία- Βραζιλία βλέπω τελικό στο Συνομοσπονδιών, ανοικτό ματς θα είναι άμα γίνει όντως αυτός ο τελικός, οι Ισπανοί είναι πολύ επικίνδυνοι γιατί οι Βραζιλιάνοι δίνουν χώρους πίσω. Πήγε η Ιταλία να χτυπήσει τη Βραζιλία ως ίση προς ίσο, πού πας ρε, πάρε τα γκολάκια σου. Και μάλιστα από μία Βραζιλία που μόνο ο Νεϊμάρ εκεί μου αρέσει να τον βλέπω.
Ο Σαββίδης ενώ ξεκίνησε εξαιρετικά με τον Στέφενς και έδειξε ότι πάει για μεγάλα πράγματα, μετά πήγε και πήρε έναν σέντερ μπακ που τον έδιωξε η Λεβάντε και τον Τζιόλη από την Κύπρο! Έλεος με τον Τζιόλη, αργός, αργότατος, αργός λέμε! Θα κάνει δίδυμο με τον άλλο αργό σε αυτήν την ηλικία που έφτασε, τον Γκαρσία; Φέρε ρε 3 παικταράδες, πού πας, είναι μεταγραφές αυτές που έχεις κάνει ως τώρα;
Για τον Ολυμπιακό δεν μιλάω ακόμα, θα περιμένω, δεν θέλω να γίνω κακός νωρίς, πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός θα φέρει αυτή τη φορά καλούς παίκτες και όχι Φέισα, Γκρέκο, Μασάντο, για τους οποίους έλεγα ότι είναι ερείπια από τα πρώτα ματς που τους είδα! Όταν οι άλλοι τους υμνούσανε. Μα καλά παίκτες ήταν αυτοί; Για Ολυμπιακό μιλάμε. Ο λαός του Ολυμπιακού έχει απαιτήσεις, έχει μάθει αλλιώς, θέλει να βλέπει παικταράδες.
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: