Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

«Τα πάντα για το Europa League»

Η πρόκριση στους ομίλους του Europa League με τον Ατρόμητο αποτελεί τον απόλυτο στόχο του Χαβιέ Ουμπίντες, του τελευταίου μεταγραφικού αποκτήματος της ομάδας.

«Τα πάντα για το Europa League»
Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής, αφού έπεσαν οι υπογραφές κι έγιναν οι σχετικές ανακοινώσεις, μίλησε στην εφημερίδα «SportDay» για το νέο κεφάλαιο που ανοίγεται στην καριέρα του και τους στόχους του:

«Είναι πολύ καλή ομάδα, ένας σύλλογος που ανεβαίνει συνεχώς επίπεδο. Έχω παρακολουθήσει την πορεία του Ατρομήτου. Ξέρω πολύ καλά ποιος είναι ο βασικός μας στόχος. Έχουμε τον Αύγουστο μια τεράστια πρόσκληση και θα κάνουμε τα πάντα για να προκριθούμε στους ομίλους του Europa League. Είναι δύο παιχνίδια, φτιάχνουμε μια καλή ομάδα και μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Για το πώς εκδηλώθηκε το ενδιαφέρον του Ατρομήτου:

«Μίλησαν πριν από λίγες μέρες με τον μάνατζέρ μου. Με ενημέρωσε κι εγώ είπα αμέσως ότι με ενδιαφέρει. Στην Ελλάδα νιώθω όμορφα και τώρα που επιστρέφω για μια ομάδα που πλέον θεωρείται ένα από τα μεγάλα κλαμπ, όλα νομίζω πως θα είναι υπέροχα».

Για το πέρασμά του από την Τουρκία:

«Για μένα ήταν μια καλή σεζόν, αλλά όχι για την ομάδα. Έπαιξα σχεδόν σε όλα τα ματς, είχα καλή απόδοση, αλλά δυστυχώς η ομάδα δεν μπόρεσε να πετύχει τους στόχους της. Είχε και πολλά οικονομικά προβλήματα».
πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: