Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Χατζηνικολάου: «Δώρο Θεού να είσαι στον Άρη!»

Ως ένα πραγματικό δώρο Θεού για τον ίδιο και για οποιονδήποτε Έλληνα προπονητή, χαρακτήρισε την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Άρη, ο νέος προπονητής της ομάδας, Γιάννης Χατζηνικολάου. Ο Σερραίος τεχνικός, παρουσιάστηκε επίσημα από την ΠΑΕ Άρης, μαζί με τους συνεργάτες του στο τεχνικό τιμ, τον τεχνικό διευθυντή Δημήτρη Μούτα, αλλά και τον υπεύθυνο αγωνιστικού τμήματος, Κώστα Δράμπη.

Ηλιάδης: «Ο Άρης κάνει επανεκκίνηση»

Εν αρχή, το λόγο πήρε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, που ανέλαβε και την παρουσίαση του φετινού τεχνικού τιμ. «Τυπικά η σημερινή ημέρα σηματοδοτεί, μια νέα αγωνιστική χρονιά, με νέα διοίκηση και νέο τεχνικό τιμ. Στόχος μας, είναι να φτιάξουμε μια αξιόπιστη ομάδα τηρουμένων των αναλογιών. Όταν κλείσει το ρόστερ θα μπορέσουμε να πούμε πολλά περισσότερα. Το σίγουρο όμως, είναι ότι ο νέος Άρης, θα προκαλεί σεβασμό κι όχι οίκτο. Τα βαρίδια του παρελθόντος ασφαλώς δεν έχουν εκλείψει, αλλά θα κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να μην επιτρέψουμε να επηρεάσουν την ομάδα. Ο προπονητής μας επιλέχθηκε γιατί ταιριάζει στη φιλοσοφία της ομάδας, ξέρει πολύ καλά τη δουλειά του κι έχει ήθος. Έχει στην καρδιά του τον Άρη. Σεβαστήκαμε τις επιλογές του προπονητή μας για τους βοηθούς, του κ. Μπουγιουκλή και του κ. Παντελίδη που θα είναι γυμναστής, ενώ και ο κ. Κάντας, θα παραμείνει στη θέση του προπονητή τερματοφυλάκων. Η ΠΑΕ Άρης είναι σε φάση επανεκκίνησης και θα το αποδείξουμε με έργα» τόνισε ο Δημήτρης Ηλιάδης.

Χατζηνικολάου: «Ευλογία να είσαι στον Άρη»

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο νέος τεχνικός του Άρη, που δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά: «Θεωρώ δώρο θεού και ευλογία για κάθε Έλληνα προπονητή να βρίσκεται σ? αυτή την ομάδα, πολύ περισσότερο σε μένα που έχω περάσει στο παρελθόν από αυτό το σωματείο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Ηλιάδη για την τιμή. Τώρα δεν χρειάζονται πολλές κουβέντες. Στόχος μας, είναι να παρουσιάσουμε αξιοπρεπή πορεία, παίζοντας ελκυστικό ποδόσφαιρο και να προσπαθήσουμε να φύγουμε από την περσινή χρονιά όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε τις θέσεις για τις μεταγραφές των άνω 24 ετών και για τους υπόλοιπους, παίκτες που είχαν διακριθεί στις ομάδες τους και έχουν μια εμπειρία. Ο κόσμος έβαλε πλάτη πέρσι και θέλουμε να κάνει το ίδιο και φέτος. Αν δεν υπάρχει ομοιογένεια και διάθεση για δουλειά και πίστη, δεν θα καταφέρουμε τίποτα».πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: