Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Πωλείται… θέση στην ενδεκάδα!!

Το όνειρο του οπαδού που συμπυκνώνεται στην κλασική φράση «α, ρε κατσίκια, να μην έπαιζα εγώ -όχι πολύ- δέκα λεπτά» υλοποιεί η Μάκλσφιλντ. Και όχι με πολλά. Με 23,5 χιλιαρικάκια ευρώ...

Πωλείται… θέση στην ενδεκάδα!
Μια απ’ τις συνηθέστερες προσβολές ποδοσφαιριστή -ανάμεσα σε λοιπά μπινελίκια- συμπεραίνει πως «αυτός πρέπει να πληρώνει για να παίζει».

Ε, στην εξέδρα της Μάκλσφιλντ η συγκεκριμένη υποψία θα ‘ναι πολύ ισχυρότερη του χρόνου!

Διότι άλλες ομάδες με οικονομικά προβλήματα κάνουν εράνους. Άλλες καλούν τους φιλάθλους να αγοράσουν διαρκείας. Ο σύλλογος του Τσέσαϊρ όμως καλεί τους φιλάθλους του να αγοράσουν μια… θέση στην ομάδα!

Όποιος έχει πρόχειρες λοιπόν 20.000 λίρες (23.500 ευρώ), μπορεί να πάρει το λεγόμενο «Fan Package» που απευθύνεται σε «άνδρες με καλή φυσική κατάσταση και ανάμεσα στις ηλικίες 18-35 ετών». Και δεν εξασφαλίζει απλώς την εγγραφή του στο ρόστερ της σεζόν 2013/14. Δεν του παραδίνονται μόνο εμφανίσεις για εντός κι εκτός έδρας παιχνίδια.

Αλλά για μια ολόκληρη βδομάδα προπονείται με την πρώτη ομάδα. Γυμνάζεται υπό τις οδηγίες των «θρύλων» της ομάδας, Τζον Άσκι και Εφ Σοντζ. Έχει πρόσβαση σε όλες τις εγκαταστάσεις της ομάδας και σε όλα τα προνόμια των παικτών. Και φυσικά ποζάρει μαζί τους στην ομαδική φωτογράφηση.

Το καλύτερο όμως είναι πως δεν θα μπει μαζί τους μόνο στο… πλάνο. Αλλά και στο γήπεδο! Διότι το πακέτο προβλέπει ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ συμμετοχή για τουλάχιστον δέκα λεπτά σε κάποιο από τα παιχνίδια της Κόνφερανς ή του Κυπέλλου Αγγλίας!

Με εκπληκτική βέβαια την ιστορία που θα φτιαχτεί αν -ποτέ δεν ξέρεις- ο οπαδός σκοράρει. Κι αναπόφευκτη την απάντηση σε περίπτωση που… δεν στρίβει: «Ο πελάτης έχει πάντα δίκιο…»
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: