Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Περνούν από τεστ στον Άρη!!

Σε ρυθμούς προετοιμασίας μπαίνουν στον Άρη, με τους ποδοσφαιριστές των «κίτρινων» να περνούν από τα απαραίτητα τεστ εν όψει των προπονήσεων της νέας σεζόν.

Περνούν από τεστ στον Άρη
Στις καθιερωμένες εξετάσεις για τυχόν ιατρικά προβλήματα, αλλά και για να φανεί γενικότερα σε τι κατάσταση βρίσκονται, υποβλήθηκαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Άρη.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων πέρασαν στα χέρια του προπονητικού επιτελείου και φυσικά του γιατρού της ομάδας, Βαγγέλη Πανταζή.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:

«Με την έναρξη της προετοιμασίας οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ, υπό την επίβλεψη του γιατρού της ομάδας μας, Βαγγέλη Πανταζή, υποβλήθηκαν σε προληπτικό έλεγχο υγείας.

Οι εξετάσεις που πραγματοποιήθηκαν ήταν οι εξής: Αιματολογικές εξετάσεις στην κλινική «EUROMEDICA ΚΥΑΝΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΣ», οφθαλμολογικός έλεγχος από τον κ. Πέτρο Ράσογλου, καρδιολογικός έλεγχος στα ΤΕΦΑΑ ΑΠΘ από τον κ. Αστέριο Δεληγιάννη και εργομετρικός έλεγχος στο κέντρο εργοφυσιολογίας των ΤΕΦΑΑ ΑΠΘ από τους κ.κ. Μανδρούκα-Μεταξά.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων εκτιμήθηκαν από τον γιατρό Βαγγέλη Πανταζή, τον προπονητή της ομάδας μας, Γιάννη Χατζηνικολάου, καθώς και το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο και θα συμπληρωθούν στην καρτέλα υγείας του κάθε ποδοσφαιριστή.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ευχαριστεί όλους τους εμπλεκόμενους στον προληπτικό έλεγχο των ποδοσφαιριστών μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: