Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Θα διώξουν αυτόν που γουστάρει ο Αλαφούζος;

Αναστασίου και Νταμπίζας έχουν βάλει στο "ψυγείο" 7 ποδοσφαιριστές, αλλά έναν απ΄ αυτούς ο "Mr. ΣΚΑΪ" τον θέλει στην ομάδα λόγω του τσαμπουκά που βγάζει στο γήπεδο. Ο σκύλος επανέρχεται στο θέμα των ποδοσφαιριστών που προπονούνται μόνοι τους στην Παιανία και δεν είναι ένας και δύο αλλά εφτά! Οι περισσότεροι από τους οποίους, μάλιστα, πέρσι ήταν βασικά στελέχη στην 11άδα των "πράσινων".
Όπως αποκαλύπτει η στήλη "Sportdog Penalty", ο Σο που βρίσκεται σε αυτή τη λίστα, είναι ...κομμένος από τους Αναστασίου-Νταμπίζα, αλλά στη διοίκηση γουστάρουν τον αγωνιστικό τσαμπουκά του. Που πολλές φορές μέσα στη σεζόν φάνηκε χρήσιμος στον Παναθηναϊκό.
Επειδή πολύ δύσκολα θα επέλθει συμβιβαστικό διαζύγιο και με τους εφτά υπό διωγμό "πράσινους", η διοίκηση του Παναθηναϊκού θα προτιμούσε τον Σο από τον Βιτόλο να συνεχίσει στην ομάδα.
Το ζήτημα, όμως, είναι αυτό που αναφέρθηκε τις προάλλες ο σκύλος: όταν ξεκινάς προετοιμασία και τους έχει στην ...καραντίνα, πώς θα καταφέρεις μετά να μετριάσεις το επικοινωνιακό κάζο αν επαναφέρεις έναν ή κάποιους από αυτούς στην ομάδα;Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: