Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Κιτρινόμαυρα αποκαλυπτήρια

Δύο ολόκληροι μήνες έχουν μεσολαβήσει από τη στιγμή, που ο Άρης κατάφερε να εξασφαλίσει και τυπικά την παραμονή του στη Σούπερ Λίγκα, σε εκείνο το αλησμόνητο παιχνίδι στα «Πηγάδια» της Ξάνθης, όπου και αναδείχθηκε ισόπαλος δίχως τέρματα, με την ομώνυμη ομάδα. Δύο μήνες που κύλησαν τάχιστα, αφού έφτασε ήδη η ημέρα, που μια νέα χρονιά ξεκινά για τους «κίτρινους».

Μια νέα χρονιά, γεμάτη από όνειρα και φιλοδοξίες, που όμως πρέπει να παραδειγματιστεί από την απερχόμενη, προκειμένου να αποφευχθούν τα «εμφράγματα» της περσινής χρονιάς, αλλά και οι επικίνδυνες περιπέτειες, που έφεραν τον Άρη, ένα βήμα από τον υποβιβασμό στις χαμηλότερες κατηγορίες. Σήμερα στις 19:00 όμως, όλα αυτά ξεχνιούνται, καθώς οι φίλοι του Άρη, δίνουν ραντεβού στο «Κλεάνθης Βικελίδης» προκειμένου να υποδεχθούν με τον καλύτερο τρόπο τη νέα χρονιά. Φωνάζοντας συνθήματα για την αγαπημένη τους ομάδα και δείχνοντας έμπρακτα τη στήριξη τους, στην προσπάθεια που ξεκινά η νέα διοίκηση με πρόεδρο τον Δημήτρη Ηλιάδη, έχοντας επιλέξει για την άκρη του πάγκου τον Γιάννη Χατζηνικολάου.

Η «συνταγή» της ομάδας, μπορεί να θεωρηθεί ελάχιστα διαφοροποιημένη σε σχέση με πέρυσι, αφού και πάλι, ο Άρης θα στηριχθεί κατά κόρον σε παίκτες νεαρούς σε ηλικία, για τους οποίους όμως, υπάρχει η πεποίθηση ότι θα μπορέσουν να βοηθήσουν περισσότερο αφού πέρυσι «γέμισαν» από υπερπολύτιμες εμπειρίες σε δύσκολες καταστάσεις. Ακόμη κι η σημερινή «πρώτη» άλλωστε, θυμίζει σε πολλά την περσινή. Άλλες χρονιές, ο κόσμος συνέρρεε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» προκειμένου να υποδεχθεί τους νέους παίκτες, όμως φέτος, ο μοναδικός «νέος» θα είναι ο Μιχάλης Κύργιας, ο οποίος είναι το μοναδικό μεταγραφικό απόκτημα, που έχει ανακοινωθεί από την ΠΑΕ Άρης. Συν τοις άλλοις, θα απουσιάζουν παίκτες όπως ο Νταβίντ Αγκάνθο, ο Νούνο Κοέλιο και ο Ρουμπέν Πουλίδο, που θεωρείται ότι θα ηγηθούν της προσπάθειας των «κίτρινων» και τη νέα χρονιά. Όλα αυτά όμως, ελάχιστη σημασία έχουν για τον κόσμο που θα φροντίσει σήμερα, για μια ακόμη χρονιά, να στείλει μήνυμα στήριξης, συσπείρωσης και συμπαράστασης, με τη μαζική του παρουσία στις κερκίδες του «Κλεάνθης Βικελίδης».

«Ανοικτές οι θύρες 2-7»

Όπως ακριβώς και πέρυσι, έτσι και φέτος, η διοίκηση του Άρη, εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία ενημερώνει πως οι Θύρες 2 και 7 του «Κλεάνθης Βικελίδης» θα είναι ανοιχτές, για την προσέλευση του κόσμου κατά τη διάρκεια της «πρώτης». Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Άρης ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας μας ότι στην πρώτη προπόνηση της νέας χρονιάς στο Κλεάνθης Βικελίδης θα είναι ανοικτές οι Θύρες 2 και 7 (επισήμων)».metrosport gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: