Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Στην Αθήνα ο Βάις!! (vids)

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Βλάντιμιρ Βάις ο Ολυμπιακός, ο οποίος αναμένεται να βρεθεί αύριο στην Αθήνα για τις τελικές επαφές.    Στροφή προς τη... Σλοβακία και τον Βλάντιμιρ Βάις! Ο Ολυμπιακός χτυπά σε διπλό μέτωπο, είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Μοργκάν Αμαλφιτανό, αλλά για τον άξονα! Ο Γάλλος μπορεί να παίξει και στα δεξιά, αλλά για την θέση αυτή οι Πειραιώτες προτιμούν άλλον! Ο Βάις αρέσει στον Μίτσελ, έκανε πολύ καλή χρονιά στην Ιταλία και για πολλούς μια ομάδα μόνος στην Πεσκάρα!
Ο Σλοβάκος είναι στην κορυφή της λίστας, ο Ολυμπιακός φουλάρει για τον 23χρονο δεξί χαφ, μιας και το θέμα με τον Μολό δεν προχωρά. Ο Γάλλος είναι πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στην Αγγλία, και οι Πειραιώτες, άλλαξαν ρότα!

Μάλιστα, πληροφορίες από την Σλοβακία κάνουν λόγο πως οι Πειραιώτες είναι πολύ κοντά στην απόκτησή του και μάλιστα τον... στέλνουν στην Αθήνα. Οι συμπατριώτες του τονίζουν πως θα είναι στην Αθήνα ακόμα και... αύριο, ώστε να έρθει σε επαφές και να συμφωνήσει σε όλα. Μάλιστα, οι Σλοβάκοι τονίζουν «Πάει στην Αθήνα να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και να φορέσει τα ερυθρόλευκα»Ο Βάις είχε γεμάτη σεζόν με 23 παιχνίδια στη Serie A, τέσσερα γκολ και έξι ασίστ, έτσι το όνομά του μπήκε στη λίστα και άλλων ομάδων, όπως της Τορίνο. 
Βολίδα από τα δεξιά!
O υποβιβασμός της Πεσκάρα του έδωσε και το δικαίωμα να αποχωρήσει από την ομάδα ως ελέυθερος. Το παιδί - θαύμα για τους Αγγλους όταν έπαιρνε μεταγραφή στα 19 του για την Σίτι. Ο Σλοβάκος δεν έμεινε στους Πολίτες, πήγε δανεικός σε Μπόλτον, Ρέιντζερς και Εσπανιόλ έχοντας γεμάτες και καλές σεζόν! Οι Καταλανοί επιθυμούσαν την απόκτησή του, ωστόσο τους πρόλαβε η Πεσκάρα, τον έκανε δικό της, αλλά σε μια δύσκολη σεζόν έμεινε μόνος μαζί με τον Κιντέρο να παλεύει... Βολίδα από τα δεξιά, τεράστιο πλεονέκτημα η ταχύτητά του, η δύναμη, έχει καλή τεχνική κατάρτιση και δυνατό σουτ! Διεθνής με την Σλοβακία από το 2009 μετρά 27 συμμετοχές και 2 γκολ!
Ετος Ομάδα Συμ. Γκολ
2009 Μαν. Σίτι     1 -
2010 Μπόλτον    13 -
2010-11 Ρέιντζερς  23  5
2011-12 Εσπανιόλ   28 3
2012-13 Πεσκάρα   22 4





πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: