Κυριακή 25 Απριλίου 2010

Kινδυνεύει να χάσει το Μουντιάλ o Σόρενσεν


Τόμας Σόρενσεν Το ενδεχόμενο να μείνει εκτός Μουντιάλ είναι ορατό για τον Τόμας Σόρενσεν. Ο 34χρονος τερματοφύλακας της εθνικής Δανίας τραυματίστηκε στην ωμοπλάτη στον αγώνα της Στόουκ με την Τσέλσι στο Στάμφορντ Μπριτζ, όταν συγκρούστηκε με τον Σάλομον Καλού, φάση από την οποία προέκυψε το δεύτερο γκολ των «μπλε». Ο Καλού βρήκε με το πόδι τον Σόρενσεν ο οποίος αποχώρησε με φορείο αφού πρώτα του τοποθετήθηκε μάσκα παροχής οξυγόνου.

«Σίγουρα του βγήκε ο ώμος. Ελπίζουμε να είναι εφικτό να το βάλουν στην θέση του χωρίς να χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Αν χρειαστεί επέμβαση, τότε δύσκολα θα προλάβει το Μουντιάλ», δήλωσε ο τεχνικός της Στόουκ, Τόνι Πάλις.

Ο Πατσίνι "σκότωσε" τη Ρόμα και τα όνειρα τίτλου...


Ο Πατσίνι τιμώρησε την Ρόμα Ο Τζιαμπάολο Πατσίνι "αποκαθήλωσε" τη Ρόμα από την κορυφή του καμπιονάτο. Ο διεθνής επιθετικός πέτυχε και τα δύο γκολ της Σαμπντόρια στη νίκη 2-1 στο "Ολύμπικο" και μάλιστα με ανατροπή του σκορ, καθώς οι "τζιαλορόσι" είχαν πάρει το προβάδισμα από το 14o με τον Τότι.

Ετσι, τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος της περιόδου, η Ιντερ του Ζοζέ Μουρίνιο γίνεται και πάλι αδιαφιλονίκητο φαβορί για τον τίτλο, καθώς έχει προβάδισμα δύο βαθμών από τη Ρόμα. Οσο για τη "Σαμπ" μετά την σπουδαία αυτή νίκη, επέστρεψε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας και διεκδικεί μια θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Νάπολι "κόλλησε" στο 0-0 εναντίον της αδιάφορης Κάλιαρι και ελαχιστοποιήθηκαν οι ελπίδες της για έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δύσκολα τα πράγματα και για τη η Γιουβέντους, παρότι κατάφερε στο βο ημίχρονο να κάμψει την αντίσταση της Μπάρι και επικράτησε 3-0 στο Τορίνο.

Οσο για τη Σιένα του Αλμπέρτο Μαλεζάνι, γνώρισε τη συντριβή 4-1 από την Ουντινέζε στο "Φρίουλι" και πολύ δύσκολα θα γλυτώσει τον υποβιβασμό. Ο Αλέξανδρος Τζιόλης ξεκίνησε βασικός με τη Σιένα και αντικαταστάθηκε μετά από 70 λεπτά.

Αντίθετα, τα προβλήματα φαίνεται πως τελείωσαν σήμερα για τη Λάτσιο, μετά το εντυπωσιακό διπλό (1-2) επί της Τζένοα (βασικός ο Παπασταθόπουλος), που φέρνει τους "λατσιάλι" έξι βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, τρεις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της σεζόν.

Παραιτήθηκε ο Μπέος.

http://www.sportdog.gr/Articles/Images/sd13/imgv3b_aKZYDPTl1o.jpgΤην παραίτηση του από την προεδρία της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοίνωσε ο Αχιλλέας Μπέος το απόγευμα της Κυριακής.Ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρόλευκων» εξέδωσε μία λιτή ανακοίνωση μέσω της ιστοσελίδας του συλλόγου, τονίζοντας πως οι λόγοι της απόφασης είναι οικογενειακοί και προσωπικοί. Όλα αυτά μάλιστα συνέβησαν λίγο μετά και την μαθηματική άνοδο της ομάδας στην Superleague.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά και από τη σημερινή μαθηματική άνοδο της ομάδας μας στη Σούπερ Λίγκα, δηλώνω την παραίτησή μου από τη θέση του Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ για οικογενειακούς και προσωπικούς λόγους. Διαβεβαιώνω το φίλαθλο κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου ότι δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας. Ο προγραμματισμός συνεχίζεται σε όλα τα επίπεδα

Αχιλλέας Μπέος»

Αμφίβολος ο Νέτο, πρόβλημα στο δικέφαλο ο Ναφτί

Αμφίβολος ο Νέτο, πρόβλημα στο δικέφαλο ο Ναφτί

Από αύριο θα επιστρέψουν στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές του Άρη, ενόψει πλέον του αγώνα της Τετάρτης κόντρα στον Ολυμπιακό, με το οποίο ξεκινάει η διαδικασία των play-off. Στον Άρη πλέον θα προσπαθήσουν να αφήσουν πίσω τους τον χαμένο τελικό του ΟΑΚΑ και να προσηλωθούν σε αυτό το μίνι – πρωτάθλημα που αποτελεί μία ακόμη μεγάλη πρόκληση για τους παίκτες του Έκτορ Κούπερ. Οι «κίτρινοι» πάντως επέστρεψαν με προβλήματα, αφού ο Νέτο και ο Ναφτί είναι τραυματίες. Ο Μεχντί Ναφτί που αναδείχθηκε μέλος και της καλύτερης ομάδας της φετινής Super League θα απουσίαζε έτσι κι αλλιώς από το ματς της Τετάρτης λόγω τιμωρίας, όμως φαίνεται ότι έχει πρόβλημα στον δικέφαλο με αποτέλεσμα να είναι αμφίβολη η συμμετοχή και στο παιχνίδι της επόμενης Κυριακής με τον ΠΑΟΚ. Εκφράζονται φόβοι ακόμη και για θλάση. Σε ότι αφορά τον Ντάρσι Νέτο, έχει ένα χτύπημα στον τετρακέφαλο και αύριο θα φανεί αν μπορεί να υπολογίζει σε αυτόν ο Έκτορ Κούπερ. Θυμίζουμε ότι στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι τιμωρημένοι Κάμπορα και Αράνο.

Ισόπαλες Νασιονάλ - Πάσος


Ο Σουάτσο σε φάση από τον αγώνα με τη Νασιονάλ Μόνο ευχαριστημένες δεν θα πρέπει να νοιώθουν με το βαθμό της ισοπαλίας οι Νασιονάλ - Πάσος Φερέιρα (1-1). Αμφότερες εξαρτώνται πλέον από τις διαθέσεις της Γκιμαράες στη μάχη που δίνουν για την έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ. Η Λεϊσόες είναι με το ένα πόδι στη δεύτερη κατηγορία μετά τη νέα της ήττα.

Τα αποτελέσματα

  • Λεϊσόες - Ακαδέμικα 1-3
    0-1 Σουγκού πέναλτι (35)
    1-1 (73) πέναλτι Μοράις
    1-2 Γκόμες (79)
    1-3 Εντερ (85)

  • Νασιονάλ - Πάσος Φερέιρα 1-1
    1-0 (30) Μπαρσέλος
    1-1 Μάικον (89)
  • Εκανε το... χρέος της η Οσέρ


    Οι ποδοσφαιριστές της Οσέρ πανηγυρίζουν το γκολ του Γέλεν Η Οσέρ συνεχίζει να ασκεί πίεση στη Μαρσέιγ στη μάχη των δυο ομάδων για την κατάκτηση του τίτλου. Βέβαια, μόνο απογοητευμένη δεν θα είναι αν τερματίσει στη δεύτερη θέσδη, αφού αυτή οδηγεί απευθείας στη φάση των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

    Τα αποτελέσματα

  • Λανς-Βαλανσιέν 1-1
    (38ο Ρουντέ - 73ο Πουγιόλ)

  • Τουλούζ-Οσέρ 0-3
    (47ο Πεντρετί, 68ο, 79ο Γιέλεν)
  • Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία της 25ης αγωνιστικής

    http://www.sportdog.gr/Articles/Images/sd13/imgv3b_VCb0ikK5zf.jpgΜια αγωνιστική απέμεινε την Τετάρτη για να λήξει η κανονική περίοδος της Α1 και να σχηματιστούν τα ζευγάρια των πλέι οφ.Τα αποτελέσματα της 25ης αγωνιστικής:

    ΠΑΟΚ-Κολοσσός Ρόδου 69-48


    Ολυμπιακός-Ολύμπια Λάρισας 92-54


    Παναθηναικός-ΑΕΚ 91-62


    Καβάλα-Άρης 86-81


    Τρίκαλα-Πανιώνιος 64-68


    Μαρούσι-Πανελλήνιος 86-73


    Ηλυσιακός-Περιστέρι 76-72


    ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 25αγ.)


    Παναθηναϊκός 49


    Ολυμπιακός 47


    Μαρούσι 43


    Πανελλήνιος 40


    ΠΑΟΚ 39


    Κολοσσός Ρόδου 39


    Άρης 37


    Πανιώνιος 36


    Περιστέρι 36


    ΑΕΚ 33


    Καβάλα 33


    Ηλυσιακός 32


    Τρίκαλα 32

    Βήμα παραμονής η Καβάλα!

    http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/382b1a290b185134ecc048af57b03cef_L.jpg?1272207843?1272207843?1272207843Αποφασιστικό βήμα για την επίτευξη της σωτηρίας της στην Α1 κατηγορία μπάσκετ έκανε σήμερα η Καβάλα που επικράτησε δύσκολα αλλά δίκαια του Άρη με σκορ 86-81 στο κλειστό της Καλαμίτσας. Φιλί... ζωής ήταν για την Καβάλα η σημερινή της νίκη. Η ομάδα του Βαγγέλη Αλεξανδρή σε αγώνα για την 25η αγωνιστική της Α1 ανδρών επικράτησε 86-81 του Άρη και μία αγωνιστική πριν το τέλος πήρε βαθμολογική ανάσα. Πρώτος σκόρερ για τους γηπεδούχους αναδείχθηκε ο Κυρίτσης που σημείωσε 24 πόντους.

    Τα δεκάλεπτα: 21-19, 47-36, 65-52, 86-81.

    Προβάδισμα Κυπέλλου για Άγιαξ

    http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/590a31d4817aa55c218ed3aef4a1db84_L.jpg?1272208920?1272208920?1272208920Τα δύο γρήγορα γκολ του Ντε Γιονγκ έδωσαν στον Άγιαξ τη νίκη με 2-0 επί της Φέγενορντ στον πρώτο τελικό του ολλανδικού κυπέλλου και πλέον ο «Αίαντας» έχει σαφές προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς στο «Ντε Κάιπ».Ο διεθνής με τις μικρές Εθνικές της Ολλανδίας μέσος σκόραρε δύο φορές σε διάστημα λίγων δευτερολέπτων, με τον Άγιαξ να παίρνει προβάδισμα με 2-0 από το έβδομο μόλις λεπτό, σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα στο «Αρίνα». Η ρεβάνς θα γίνει στις 6 Μαΐου στο Ρότερνταμ, μόνο με οπαδούς της Φέγενορντ.

    Αξίζει να σημειωθεί πως ο τελικός ήταν πάντα μονός εκτός από τις σεζόν 1981-82 και 1982-83 όταν υπήρχαν διπλά παιχνίδια, όπως επίσης και σε περιπτώσεις όπου τα παιχνίδια έληγαν ισόπαλα στην παράταση και δεν είχε ακόμα εφαρμοστεί ο κανονισμός των πέναλτι. Από το 1989, μάλιστα, ο μονός τελικός γίνεται πάντα στο «Ντε Κάιπ», όμως φέτος αυτό άλλαξε μόλις τις προηγούμενες μέρες καθώς θα ήταν... επίφοβη η ταυτόχρονη παρουσία οπαδών της Φέγενορντ και του Άγιαξ, κάτι που θα συνέβαινε για πρώτη φορά σε τελικό Κυπέλλου από το 1980 (είχαν αναμετρηθεί τέσσερις φορές και στην δεκαετία του 90' σε τελικούς Σούπερ Καπ).

    Άγιαξ-Φέγενορντ 2-0 (6', 7' Ντε Γιονγκ)

    Στέφθηκε πρωταθλήτρια η Ρέιντζερς


    Πρωταθλήτρια στη Σκωτία η Ρέιντζερς Η Ρέιντζερς με τη νίκη της επί της Χιμπέρνιαν και μάλιστα εκτός έδρας με 1-0 κατέκτησε το 53ο πρωτάθλημα της ιστορίας της και έχει πλέον έντεκα περισσότερα από την αιώνια αντίπαλο Σέλτικ. Η τελευταία νίκησε εκτός έδρας 2-0 την Νταντί Γιουνάιτεντ με τον Γιώργο Σαμαρά να μπαίνει αλλαγή στις καθυστερήσεις!

    Τα αποτελέσματα

  • Χιμπέρνιαν - Ρέιντζερς 0-1
    0-1 Λάφερτι (17)

  • Νταντί Γιουνάιτεντ - Σέλτικ 0-2
    0-1 Καμαρά (30)
    0-2 Ρόμπι Κιν (90)
  • Η Χόφενχαϊμ συνέτριψε το Αμβούργο


    Οι παίκτες της Χοφενχάιμ πανηγυρίζουν... Το Αμβούργο είχε το μυαλό του στη ρεβάνς με τη Φούλαμ για την ημιτελική φάση του Γιουρόπα Λιγκ και το πλήρωσε. Η Χόφενχαϊμ δεν της χαρίστηκε -γιατί να το κάνει άλλωστε- και τη φιλοδώρησε με πέντε τέρματα (5-1). Στο ημίχρονο της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι ήταν μπροστά στο σκορ με 3-0.

    Τεράστιο βήμα για τη σωτηρίας της έκανε η Φράιμπουργκ, η οποία νίκησε 1-0 τη Βόλφσμπουργκ και πλέον είναι στο +3 από τη θέση που οδηγεί τα πλέι άουτ και στο +4 από τις θέσεις του υποβιβασμού.


    Το αποτέλεσμα

  • Χόφενχαϊμ - Αμβούργο 5-1
    1-0 (2) Ιμπίσεβιτς
    2-0 (11) Ιμπίσεβιτς
    3-0 (31) Ομπάσι
    3-1 Τέσε (65)
    4-1 (72) Ομπάσι
    5-1 (77) Σαλίχοβιτς

  • Φράιμπουργκ - Βόλφσμπουργκ
    1-0 (38) Μακιάντι
  • Πρώτος και μαθηματικά ο Παναθηναϊκός


    Ο Μάικλ Μπατίστ καρφώνει στο καλάθι της ΑΕΚ Ο Παναθηναϊκός δεν συνάντησε την παραμικρή δυσκολία απέναντι στην ΑΕΚ, την οποία νίκησε με 91-62 για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Με αυτή τη νίκη οι πράσινοι «σφράγισαν» και μαθηματικά την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην κανονική περίοδο και θα έχουν το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.

    Η χαρά του… φιλοξενούμενου!

    http://www.sportdog.gr/Articles/Images/sd13/imgv3b_w4IaQjXPiv.jpgΤην πιο σημαντική νίκη πανηγύρισε αδιαμφισβήτητα η Ρεάλ Βαγιαδολίδ που με δυο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο επικράτησε της Χιχόν με 2-0 στο «Μολινόν» και αναπτέρωσε τις ελπίδες της για παραμονή. Αντίθετα, η Σανταντέρ μπλέκει πια σε περιπέτειες μετά την ήττα της με 2-1 από την Βιγιαρεάλ στο «Σαρδινέρο». Οι «αμαρίγιος» απάντησαν με Γκοντίν και Νιλμάρ στο τέρμα του Σέρχιο Κανάλες από το 39’ και εδραιώνονται στην έκτη θέση της βαθμολογίας, με το αποψινό «τρίποντο».

    Στις
    Βαλεαρίδες, έγινε ένα δραματικό παιχνίδι καθώς η Μάλαγα απείλησε την Μαγιόρκα με την τρίτη εντός έδρας ήττα της στο πρωτάθλημα, ανοίγοντας το σκορ στο 86’ με τον Ομπίνα. Όμως οι παίκτες του Γκρεγκόριο Μανθάνο, που είχαν χάσει πέναλτι με τον Κάστρο στα τέλη του πρώτου μέρους, ισοφάρισαν με τον Αντουρίθ στο 91’ και στέρησαν δύο πολύτιμους βαθμούς από τους Ανδαλουσιανούς, που παραμένουν οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

    Στο πιο αδιάφορο –βαθμολογικά- παιχνίδι της ημέρας, η
    Εσπανιόλ επικράτησε με 1-0 της Αλμερία μέσα στο «Μεντιτερανέο» και ξεπέρασε την αποψινή αντίπαλο της, στην μέση του βαθμολογικού πίνακα…

    Αναλυτικά, τα αποτελέσματα της 34ης αγωνιστικής της «Πριμέρα Ντιβιζιόν»:

    Σπόρτινγκ Χιχόν-Βαγιαδολίδ 0-2
    80’ Μανούτσο, 90’ Μπαράχα
    * Στο 86’ αποβλήθηκε ο Μαλδονάδο της Χιχόν
    ** Στο 86’ αποβλήθηκε ο Ντελ Όρνο της Βαγιαδολίδ

    Σανταντέρ-Βιγιαρεάλ 1-2
    39’ Κανάλες/ 70’ Γκοντίν, 83’ Νιλμάρ

    Αλμερία-Εσπανιόλ 0-1
    55’ Λουίς Γκαρσία

    Μαγιόρκα-Μάλαγα 1-1
    91’ Αντουρίθ/ 86’ Ομπίνα
    * Στο 43’ αποβλήθηκε ο Στεπάνοφ της Μάλαγα

    20:00 Ατλέτικο Μαδρίτης-Τενερίφη

    22:00 Χετάφε-Σεβίλη

    Δευτέρα 26/04

    22:00 Οσασούνα-Αθλέτικ Μπιλμπάο

    Από το Σάββατο

    Μπαρτσελόνα-Χερέθ 3-1
    14’ Χεφρέν, 24’ Ανρί, 56’ Ιμπραΐμοβιτς/ 25’ Μπερμέχο

    Σαραγόσα-Ρεάλ Μαδρίτης 1-2
    61’ Κολούνγκα/ 50’ Ραούλ, 82’ Κακά
    * Στο 52’ αποβλήθηκε ο Κοντίνι της Σαραγόσα.

    Βαλένθια-Λα Κορούνια 1-0
    34’ πεν. Βίγια

    Αναβλήθηκε η στέψη της Ομόνοιας...


    Φάση από τον αγώνα Ομόνοια - Απόλλων Οι οπαδοί της Ομόνοιας ήταν έτοιμοι να μπουν στον αγωνιστικό χώρο και να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του τίτλου, αλλά λίγα δευτερόλεπτα πριν ορμήξουν, είδαν τον Σάλες να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, να διαμορφώνει το Ομόνοια - Απόλλων 1-1 και να αναβάλει τη στέψη για την επόμενη αγωνιστική.

    Τα αποτελέσματα

  • ΕΝΠ - ΑΠΟΠ/Κινύρας 4-0
    1-0 52' Φαν Τόρναουτ
    2-0 77' Φαν Τόρναουτ
    3-0 82' Πιερέττης
    4-0 85' Πίτερς

  • ΑΕΛ - Εθνικός 1-0
    1-0 20' Σερτζιάο

  • Ομόνοια - Απόλλων 1-1
    1-0 13' Χαραλάμπους
    1-1 92' Σάλες

    ΟΜΟΝΟΙΑ: Γιωργαλλίδης, Χαραλάμπους, Ντάβιντσον, Κακά, Βέντζελ, Γραμμόζης, Λεάντρο, Μακρίδης, Αλωνεύτης (86' Καρυπίδης), Εφραίμ (67' Χριστοφή), Κωνσταντίνου

    ΑΠΟΛΛΩΝ: Σβαλόφσκι, Λόπεζ, Νεβά (60' Μπακούρα), Μερκής, Σάλες, Αβραάμ, Κιντέρος, Μασμανίδης, Ματούσοβιτς (60' Σανγκόϊ), Ατόρνο (70' Σταύρου), Νούνιεζ.
  • Ενόργανη: Πέμπτο χρυσό για τον Μάρα!

    Ιστορία έγραψε ο Βλάσης Μάρας στο ευρωπαϊκό του Μπέρμιγχαμ.Μετά από την εκτέλεση ενός πολύ δύσκολου προγράμματος στον τελικό του μονόζυγου, ο πρωταθλητής μας, συγκέντρωσε την κορυφαία βαθμολογία με 15.400 πόντους, και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο που είναι το πέμπτο σε τέτοια διοργάνωση!

    «Αγκάθι» για τον Μάρα είναι οι Ολυμπιακοί αγώνες αφού το 2004 στην Αθήνα και το 2008 στο Πεκίνο, αποκλείστηκε από τα προκριματικά!

    Η συλλογή χρυσών μεταλλίων του Μάρα άρχισε στην Πάτρα το 2002, συνεχίστηκε στην Λουμπλιάνα το 2004, στον Βόλο το 2006 και στο Μιλάνο το 2009.

    Επτάρα και τώρα... Άνφιλντ!

    http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/6ad64e0fee0f25a47165e5f2536e87bb_L.jpg?1272204005?1272204005?1272204005Μόνο μία μέρα έμεινε μακριά από την κορυφή η Τσέλσι που διέσυρε με 7-0 την Στόουκ και πάει πλέον στο «Άνφιλντ» για τον μεγάλο... τελικό του πρωταθλήματος! Ζωντανή η Λίβερπουλ που καταδίκασε την Μπέρνλι, αφεντικό του Μπέρμιγχαμ η Βίλα. Η ήττα της Τότεναμ και η ισοπαλία της Σίτι έδιναν την δυνατότητα στην Λίβερπουλ να πλησιάσει την τέταρτη θέση, αρκεί να κέρδιζε στο «Τερφ Μουρ» την Μπέρνλι. Κάτι που έγινε με την καθοριστική παρουσία του Τζέραρντ που πέτυχε τα δύο πρώτα γκολ των «κόκκινων» ανοίγοντας το δρόμο προς την νίκη. Στο 52', το σουτ του αρχηγού της Λίβερπουλ βρήκε στα σώματα αμυντικών και κατέληξε στα δίχτυα της Μπέρνλι, ενώ επτά λεπτά αργότερα ο διεθνής μέσος από μακριά έκανε με πολύ όμορφο τρόπο το 2-0! Στο 74', ο Ακουιλάνι βρήκε τον Μάξι και αυτός με πλασέ μέσα από την περιοχή «κλείδωσε» τη νίκη, ενώ στις καθυστερήσεις ο Μπάμπελ έπειτα από αντεπίθεση έγραψε το τελικό 4-0. Πλέον, η Λίβερπουλ μείωσε την διαφορά από την τέταρτη θέση στους δύο βαθμούς, έχει όμως και ένα ματς περισσότερο από ότι η Τότεναμ και η Σίτι. Από την μεριά της, η Μπέρνλι υποβιβάστηκε και μαθηματικά πληρώνοντας τον κάκιστο δεύτερο γύρο αλλά και την φυγή του προπονητή Κόιλ για την Μπόλτον.

    Και πάλι αφεντικό η Βίλα!
    Το ντέρμπι του Μπέρμιγχαμ ανάμεσα στην Άστον Βίλα και την ομώνυμη ομάδα αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα στα βρετανικά γήπεδα, με το μίσος να... ξεχειλίζει και από τις δύο πλευρές. Και φέτος, το... αφεντικό της πόλης αναδείχτηκε η Βίλα καθώς επικράτησε με 1-0 τόσο στον πρώτο όσο και στον δεύτερο γύρο, με αμφότερα τα γκολ μάλιστα να επιτυγχάνονται στο τελευταίο δεκάλεπτο! Αυτή, μάλιστα, ήταν η έκτη σερί νίκη για την Βίλα απέναντι στην Μπέρμιγχαμ...

    Παρότι ήταν σε κακή μέρα, οι γηπεδούχοι «χωριάτες» πήραν σήμερα μια σπουδαία νίκη που τους φέρνει πολύ κοντά στο όνειρο του Τσάμπιονς Λιγκ! Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Μίλνερ με πέναλτι στο 83', σε μία φάση όπου οι παίκτες της Μπέρμιγχαμ διαμαρτυρήθηκαν έντονα καθώς ο Καρ που έκανε το τάκλιν στον Αγκμπονλαχόρ φάνηκε να βρίσκει, έστω και ελάχιστα, την μπάλα πριν ρίξει κάτω τον φορ της Βίλα. Η μπάλα, όμως, δεν άλλαξε πορεία και έτσι ο Άτκινσον έδειξε το σημείο του πέναλτι. Ο Μίλνερ έστειλε την μπάλα ψηλά στο κέντρο της εστίας και οι «χωριάτες» κράτησαν το 1-0 μέχρι το τέλος!

    Τα αποτελέσματα της 36ης αγωνιστικής:
    Σάββατο (24/04)
    Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Τότεναμ 3-1 (58' πεν, 85' πεν. Γκιγκς, 81' Νάνι - 70' Κινγκ)
    Μπόλτον-Πόρτσμουθ 2-2 (26' Κλάσνιτς, 28' Ντέιβις - 54', 68' Ντιντάν)
    Χαλ-Σάντερλαντ 0-1 (7' Μπεντ)
    Γουέστ Χαμ-Γουίγκαν 3-2 (31' Ιλάν, 45' Κόβατς, 77' Πάρκερ - 4' αυτ. Σπέκτορ, 52' Ρογκαλέγκα)
    Γουλβς-Μπλάκμπερν 1-1 (81' Μπλέικ - 28' Νέλσεν)
    Άρσεναλ-Μάντσεστερ Σίτι 0-0

    Κυριακή (25/04)
    Άστον Βίλα-Μπέρμιγχαμ 1-0 (83' πεν. Μίλνερ)
    Έβερτον-Φούλαμ 2-1 (49' Ανισέμπε, 90' πεν. Αρτέτα - 36' Νέβλαντ)
    Μπέρνλι-Λίβερπουλ 0-4 (52', 59' Τζέραρντ, 74' Μάξι, 90' Μπάμπελ)
    Τσέλσι-Στόουκ 7-0

    Η βαθμολογία (36 αγώνες)
    Τσέλσι 80
    Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 79
    Άρσεναλ 72
    Τότεναμ 64 (35 αγώνες)
    Άστον Βίλα 64
    Μάντσεστερ Σίτι 63 (35 αγώνες)
    Λίβερπουλ 62
    Έβερτον 57
    Μπέρμιγχαμ 47
    Μπλάκμπερν 44
    Σάντερλαντ 44
    Φούλαμ 43 (35 αγώνες)
    Στόουκ 43 (35 αγώνες)
    Μπόλτον 36
    Γουίγκαν 35
    Γουλβς 35
    Γουέστ Χαμ 34
    Χαλ 28
    Μπέρνλι 27
    Πόρτσμουθ 16

    Ιδανική αυτόχειρας η Νάπολι


    O Iακουίντα σε προσπάθειά του... Η Νάπολι "κόλλησε" στο 0-0 εναντίον της αδιάφορης Κάλιαρι και ελαχιστοποιήθηκαν οι ελπίδες της για έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δύσκολα τα πράγματα και για τη η Γιουβέντους, παρότι κατάφερε στο βο ημίχρονο να κάμψει την αντίσταση της Μπάρι και επικράτησε 3-0 στο Τορίνο.

    Οσο για τη Σιένα του Αλμπέρτο Μαλεζάνι, γνώρισε τη συντριβή 4-1 από την Ουντινέζε στο "Φρίουλι" και πολύ δύσκολα θα γλυτώσει τον υποβιβασμό. Ο Αλέξανδρος Τζιόλης ξεκίνησε βασικός με τη Σιένα και αντικαταστάθηκε μετά από 70 λεπτά.

    Αντίθετα, τα προβλήματα φαίνεται πως τελείωσαν σήμερα για τη Λάτσιο, μετά το εντυπωσιακό διπλό (1-2) επί της Τζένοα (βασικός ο Παπασταθόπουλος), που φέρνει τους "λατσιάλι" έξι βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, τρεις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της σεζόν.


    Τα αποτελέσματα

  • Ιντερ-Αταλάντα 3-1
    (24ο Μιλίτο, 35ο Μαρίγκα, 78ο Κίβου - 5ο Τιριμπόκι)

  • Παλέρμο-Μίλαν 3-1
    (9ο Μπόβο, 18ο, 69ο Μίκολι - 55ο Ζέεντορφ)

  • Ουντινέζε-Σιένα 4-1
    (19ο, 42ο Πέπε, 61ο Σάντσες, 81οπεν. Ντι Νατάλε - 40ό Καλάιο)

  • Λιβόρνο-Κατάνια 3-1
    (50ό πεν. Λουκαρέλι, 60ό Μπελούτσι, 66ο Μπέργκβολντ - 87ο Μάξι Λόπες)

  • Γιουβέντους-Μπάρι 3-0
    (53ο, 86ο Ιακουϊντα, 69ο πεν. Ντελ Πιέρο)

  • Φιορεντίνα-Κιέβο 0-2
    (54ο Πελίσιερ, 75ο Σάρντο)

  • Μπολόνια-Πάρμα 2-1
    (38ο, 50ό Ντι Βάιο - 23ο Μπιαμπιάνι)

  • Τζένοα-Λάτσιο 1-2
    (8ο Παλάσιο - 25ο Ντίας, 32ο Φλοκάρι)

  • Νάπολι-Κάλιαρι 0-0
  • Η Χόφενχαϊμ συνέτριψε το Αμβούργο


    Οι παίκτες της Χοφενχάιμ πανηγυρίζουν... Το Αμβούργο είχε το μυαλό του στη ρεβάνς με τη Φούλαμ για την ημιτελική φάση του Γιουρόπα Λιγκ και το πλήρωσε. Η Χόφενχαϊμ δεν της χαρίστηκε -γιατί να το κάνει άλλωστε- και τη φιλοδώρησε με πέντε τέρματα (5-1). Στο ημίχρονο της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι ήταν μπροστά στο σκορ με 3-0.

    Το αποτέλεσμα

    Χόφενχαϊμ - Αμβούργο 5-1
    1-0 (2) Ιμπίσεβιτς
    2-0 (11) Ιμπίσεβιτς
    3-0 (31) Ομπάσι
    3-1 Τέσε (65)
    4-1 (72) Ομπάσι
    5-1 (77) Σαλίχοβιτς

    Ανοιξαν σαμπάνιες στον Ολυμπιακό Βόλου!


    Οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου πανηγυρίζουν το γκολ του Ροτζέριο Ομάδα Σούπερ Λίγκα είναι από την Κυριακή ο Ολυμπιακός Βόλου. Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη νίκησε 2-0 στην Καλαμάτα την ομώνυμη ομάδα και εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδο στην πρώτη τη τάξει κατηγορία. Αντίθετα, οι Μεσσήνιοι βρίσκονται πλέον σε εξαιρετικά δυσχερή θέση και δύσκολα θα αποφύγουν τον υποβιβασμό.

    Οι δύο ομάδες αναζήτησαν από την αρχή το γκολ και προσπάθησαν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για να το πετύχουν. Οι φιλοξενούμενοι έδειχναν να είναι πιο επικίνδυνοι και στο 29' κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με εκτέλεση φάουλ του Καπετάνου. Γενικότερα, στο πρώτο ημίχρονο οι Θεσσαλοί... πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο.

    Στο δεύτερο μέρος, η Καλαμάτα ανέβασε την απόδοσή της και προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση. Πάντως, και οι Θεσσαλοί αναζήτησαν το δεύτερο γκολ. Ο ρυθμός του αγώνα ήταν πολύ καλός με την μπάλα να πηγαίνει πάνω - κάτω και τους παίκτες των δύο ομάδων να παίζουν επιθετικά.

    Τελικά, ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που έφτασε στο γκολ, καθώς στο 84' ο Καλαγκάνης ανέτρεψε τον Πλιάγκα παραχωρώντας πέναλτι, το οποίο αξιοποίησε ο Ροτζέριο, κάνοντας το 0-2.

    Το σκορ αυτό έμελλε να είναι και το τελικό, γεγονός που επέτρεψε στους "ερυθρόλευκους" να ξεσπάσουν σε πανηγυρισμούς και να ανοίξουν σαμπάνιες. Ο πρόεδρος Αχιλλέας Μπέος ήταν αυτός που είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στους πανηγυρισμούς φορώντας φανέλα της ομάδας του!

    Καλαμάτα (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Μπαλτιμάς, Χατζής, Ψυχογιόπουλος, Κωνσταντόπουλος Αντ., Ηλιόπουλος (73' Καμινιώτης), Σιλά, Τσιμικλής (61' Ετέροβιτς), Καλαγκάνης, Πουρτουλίδης (81' Δασκαλάκης), Παπουτσής, Κουτσοσπύρος.
    Ολυμπιακός Βόλου (Σάκης Τσιώλης): Κηπουρός, Κόρμπος, Ζαραδούκας, Σολάκης (74' Αμπράμοβιτς), Καπετάνος (59' Μπουλούτ), Λιαπάκης, Αρβανίτης (45' Πλιάγκας), Αλβάρεζ, Ουμπίντες, Ροτζέριο, Κοτίτσας.

    Ορθια η Αναγέννηση στο Ηράκλειο


    Παλικαρίσια εκτός έδρας ισοπαλία στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ απέσπασε η Αναγέννηση Καρδίτσας, που έμεινε στο 0-0 με τους Κρητικούς. Αποδοκιμάστηκαν μετά το τέλος του αγώνα οι γηπεδούχοι, που ειδικά στην επανάληψη ήταν κακοί. Καλά οργανωμένοι οι Θεσσαλοί έφυγαν αλώβητοι από το Ηράκλειο.

    Στο πρώτο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι διατήρησαν την υπεροχή και προσπάθησαν να βρουν διαδρόμους προς την εστία του Κουτσόπουλου, όμως η καλή αμυντική λειτουργία των παικτών του Περικλή Αμανατίδη δεν τους επέτρεψε να φανούν ιδιαίτερα απειλητικοί. Πάντως, η αλήθεια είναι πως οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Γκουλή, δημιούργησαν ορισμένες επικίνδυνες καταστάσεις, δίχως -όμως- να φτάσουν στο γκολ.

    Στην επανάληψη, οι παίκτες της ομάδας της Καρδίτσας ανέβασαν την απόδοσή τους και ανέλαβαν την πρωτοβουλία αλλά ο ΟΦΗ ανέβηκε μετά το 65'. Οι δύο ομάδες αναζήτησαν το γκολ και αμφότερες είχαν ευκαιρίες για να το πετύχουν, όμως υστέρησαν στην τελική προσπάθεια.

    ΟΦΗ (Νίκος Γκουλής): Βεζυρίδης, Σταυρακάκης (70' Βλόνταρτσικ), Πίτσος (80' Καρακατσάνης), Νατσούρας, Μπερτίν, Κάλαϊτζιτς, Μπούρμπος, Κιάσσος (55' Ζορμπάς), Αγρίτης, Πόποβιτς, Ογκουνσότο.
    Αναγέννηση Καρδίτσας (Περικλής Αμανατίδης): Κουτσόπουλος, Σάββας, Μελαμπιανάκης, Δούκας, Φέρστερ, Βούκοβιτς, Μπιτέλης, Μότζο, Τσάγγαρης (84' Κουρτεσιώτης), Χατζηρίζος (70' Αγγελόπουλος), Ουέλινγκτον (85' Κομβολίδης).

    Παραμένει πρώτη η Αναγέννηση Επανωμής


    Φάση από τον αγώνα Αναγέννηση Επανωμής - Εθνικός Φιλιππιάδας Η Αναγέννηση Επανωμής διατηρήθηκε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του βορείου ομίλου της Γ' Εθνικής μετά τη νίκη με 1-0, που πέτυχε στη Φιλιππιάδα επί του τοπικού Εθνικού, για την 31η αγωνιστική του Πρωταθλήματος. Με νίκες, όμως, συνέχισαν και οι διώκτες της.

    Η Βέροια επιβλήθηκε 2-0 του Μακεδονικού, ενώ με το ίδιο σκορ κέρδισαν και τα Τρίκαλα την αναμέτρηση με τον Φωκικό.

    Αντίθετα, ο Εορδαϊκός έχασε έδαφος μετά την ήττα που γνώρισε από τον ΠΑΟΝΕ με 1-0.

    Τα αποτελέσματα
  • Βισαλτιακός-Οδυσσέας Αναγέννησης 0-1
    (12' Γαϊδαρτζής)

  • ΠΑΟ Νέων Επιβατών-Εορδαϊκός 1-0

  • Τρίκαλα-Φωκικός 2-0
    (5' Ενοκ, 30' Μίνγκας)

  • Κοζάνη-Νίκη Βόλου 0-1
    (8' Παπαστεργίου)

  • Θερμαϊκός-Δόξα Κρανούλας 0-1

  • Βέροια-Μακεδονικός 2-0
    (9' πέν. Καραγιάννης, 60' Λαναρής)

  • Εθνικός Φιλιππιάδας-Αναγέννηση Επανωμής 0-1
    (54' Τουμπί)

    Η Αναγέννηση Γιαννιτσών κέρδισε στα χαρτιά το παιχνίδι με την Καστοριά
    Ρεπό είχε ο Πυρσός Γρεβενών
  • Ανετη νίκη για τον Εθνικό Αστέρα


    Φάση από τον αγώνα Εθνικός Αστέρας - Αιγάλεω Εύκολη νίκη με 3-0 σε βάρος του Αιγάλεω πέτυχε ο Εθνικός Αστέρας και πήρε βαθιά... ανάσα καθώς πρόεθεσε τρεις πολύτιμους βαθμούς στη συγκομιδή του στην προσπάθεια που καταβάλει για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις.

    Η ομάδα του Νίκου Παντελή μπήκε... φουριόζα στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 2' ο Μασάδο με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Οι γηπεδούχοι διατήρησαν την πρωτοβουλία στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου, ενώ το "σίτι" ανέβηκε προς το τέλος και ισορρόπησε.

    Οι Καισαριανιώτες άρχισαν με μεγάλη όρεξη και το δεύτερο ημίχρονο και σε δέκα λεπτά... καθάρισαν το ματς καθώς σκόραραν δύο φορές. Στο 48' ο Διαμάντης επιχείρησε σέντρα, η μπάλα έφτασε στον Ουκάρ κι εκείνος με πλασέ, πέτυχε το 2-0.

    Επτά λεπτά αργότερα, ο Εθνικός Αστέρας κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Παυλίδη μετά από κεφαλιά του Τζημόπουλου. Ο Καγκιούζης νίκησε τον τερματοφύλακα Βενιαμίν από τα έντεκα μέτρα και ανέβασε το δείκτη του σκορ διαμορφώνοντας, παράλληλα, το τελικό αποτέλεσμα.

    Εθνικός Αστέρας (Νίκος Παντελής): Γκίτκος, Καρατζάς, Κριπιντίρης, Καγκιούζης, Ουκάρ (57‘ Πασάς), Διαμάντης, Τζημόπουλος, Φαμπίνιο (80' Λιόσης), Τζωρμπατζάκης, Λουάμο (70‘ Σικαλόπουλος), Χωριανόπουλος.
    Αιγάλεω (Σούλης Παππάς): Βενιαμίν, Παυλίδης, Μουστόγιαννης, Κακαράς (60‘ Φρίμπονγκ), Παντίδος, Κωσταντόπουλος, Ουμούρι (70‘ Μακρόπουλος), Τεγούσης, Μπερνιδάκης (80' Κοιναράς), Πουλάκος, Νάστος.

    Νίκη στο... ρελαντί ο Αγροτικός Αστέρας


    Φάση από τον αγώνα Αγρότικος Αστέρας - Ιωνικός Δεν δυσκολεύτηκε να φτάσει στη νίκη με 3-1 επί του Ιωνικού ο Αγροτικός Αστέρας, ο οποίος ήταν εμφανώς ανώτερος από την ομάδα της Νεάπολης. Οι Μακεδόνες εξασφάλισαν την παραμονή τους στην κατηγορία και ελπίζουν για είσοδο στα πλέι οφ, ενώ οι φιλοξενούμενοι παραμένουν χαμηλά.

    Οι Θεσσαλονικείς μπήκαν επιθετικό στον αγωνιστικό χώρο και στο 8' άνοιξαν το σκορ με σουτ του Μπλαζέφσκι από μακριά, το οποίο αιφνιδίασε τον τερματοφύλακα Παγούδη. Δύο λεπτά νωρίτερα, πάντως, ο τελευταίος είχε αποκρούσει σουτ του επιθετικού του Αγροτικού Αστέρα με τη... βοήθεια του δοκαριού του.

    Η ομάδα του Μάκη Χάβου άρχισε επιθετικά και την επανάληψη και μετά από κόρνερ του Μπλαζέφσκι (στο 54'), ο Βαγγελόπουλος σούταρε και ο Σ. Παπαζούδης στην προσπάθειά του να απομακρύνει, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

    Ο Αγροτικός Αστέρας έφτασε και σε τρίτο τέρμα στο 70' με κοντινή προβολή του Δεινόπαππα έπειτα από προσπάθεια του Καθάριου.

    Από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν δύο λεπτά αργότερα όταν μετά από μπαλιά του Φουρτάδο, η μπάλα έφτασε στον Ευαγγελάτο και εκείνος με πλασέ μείωσε για τον Ιωνικό, διαμορφώνοντας παράλληλα το τελικό αποτέλεσμα

    Ανατροπή και... νίκη για τον Διαγόρα


    Ο Ρούσεφ πανηγυρίζει το γκολ του Διαγόρα Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, ο Διαγόρας επιβλήθηκε 2-1 του Θρασύβουλου και διατηρεί ελπίδες για συμμετοχή στα πλέι οφ. Αντίθετα, η ομάδα της Φυλής παραμένει... μπλεγμένη σε περιπέτειες μιας και βρίσκεται χαμηλά στην κατάταξη. Κομβικό σημείο η αποβολή του Κονέσνι στο 36' που άφησε τους Αθηναίους με δέκα παίκτες στο γήπεδο.

    Η ομάδα της Ρόδου προσπάθησε να επιβάλει το ρυθμό της στο παιχνίδι και αρχικά είχε δύο καλές ευκαιρίες, όμως με την πάροδο του χρόνου, οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν. Μάλιστα, στο 26' άνοιξαν το σκορ, καθώς έπειτα από κόρνερ του Ντελγκάδο, ο Κλούσενερ με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

    Οι νησιώτες πέρασαν μπροστά για να ισοφαρίσουν και στο 31' είχαν δοκάρι σε κεφαλιά του Γεωργιάδη, ενώ πέντε λεπτά αργότερα απέκτησαν αριθμητικό πλεονέκτημα λόγω της αποβολής του Κονέσνι.

    Με την έναρξη της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 51', ο Ρούσεφ εκτέλεσε κόρνερ και ο Μπακομήτρος με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσα.

    Ο Διαγόρας ενέτεινε την πίεση αναζητώντας το γκολ που θα του έδινε το προβάδισμα και οι κόποι των παικτών του δικαιώθηκαν στο 74' όταν μετά από σέντρα του Σπάρταλη, ο Ρούσεφ με γυριστό σουτ νίκησε τον τερματοφύλακα Μπαρτζώκα.

    Παρά τις προσπάθειες των "πράσινων", το αποτέλεσμα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του ματς.

    Πέρασε από τη Δράμα η Κέρκυρα


    Πανηγυρίζει ο Γκουστάβο Ενα ακόμη βήμα προς τη Σούπερ Λίγκα πραγματοποίησε η Κέρκυρα, που επιβλήθηκε 2-1 της Δόξας στη Δράμα. Καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα της συνάντησης, οι νησιώτες πήραν αυτό που ήθελαν απέναντι στους "μαυραετούς", οι οποίοι φάνηκαν μόνο στο δεύτερο ημίχρονο.

    Οι φιλοξενούμενοι ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι στο πρώτο μέρος καθώς από την αρχή της συνάντησης επέβαλαν το ρυθμό τους και περιόρισαν σε παθητικό ρόλο τους Μακεδόνες. Οι νησιώτες άνοιξαν το σκορ στο 28' με "ψαλίδι" του Σίλβα έπειτα από σέντρα που επιχείρησε ο Φλάβιο.

    Με την έναρξη της επανάληψης σημειώθηκαν δύο τέρματα. Αρχικά, στο 47', ο Μαρκόφσκι με σουτ αξιοποίησε την πάσα του Αγγου και ισοφάρισε για τη Δόξα, η οποία όμως δεν χάρηκε το γκολ για περισσότερο από ένα λεπτό.

    Και αυτό γιατί με τη σέντρα, ο ΑΟΚ κέρδισε φάουλ και ο Γκουστάβο το εκτέλεσε εύστοχα και έδωσε εκ νέου προβάδισμα στο συγκρότημα του Μπάμπη Τεννέ.

    Στο 60' το παιχνίδι διακόπηκε για περίπου πέντε λεπτά μιας και ο δεύτερος βοηθός διαιτητή, έφυγε από τη θέση του και πήγε στον διαιτητή λέγοντας ότι χτυπήθηκε από αντικείμενο στο κεφάλι.

    Η Κέρκυρα, στη συνέχεια του αγώνα, υποχώρησε και έδωσε χώρο στους γηπεδούχους αφού προτίμησε να διαφυλάξει το υπέρ της σκορ, κάτι που κατάφερε αφού κράτησε το 2-1 μέχρι τη λήξη της συνάντησης.

    Δόξα Δράμας (Στράτος Βουτσακέλης): Καρατζιοβαλής, Πακάλτσης, Σαμαράς, Μουρατίδης (43' Ρομπίνιο), Γκονζάλες, Αγγος, Γκίκας, Μαρκόφσκι, Μπαξεβανίδης, Παρμαξίδης (57' Λ.Μουρατίδης), Χλωρός (71' Τσιμπλίδης).
    Κέρκυρα (Μπάμπης Τεννές): Αποστολίδης, Μπουτζίκος (69' Γιαννιτσανάκης), Ιωάννου, Κοντοδήμος, Ρεπερνέ, Φλάβιο (81' Κολοτούρος), Μπέρνς (89' Μακρυδημήτρης), Παρασκευαϊδης, Τσίγκας, Γκουστάβο, Σίλβα

    Ρούνι: "Κορυφαίος ο Μέσι"


    Ο Ρούνι πανηγυρίζει ένα ακόμα γκολ εις βάρος της Μίλαν Ρούνι και Μέσι αδιαμφισβήτητα είναι οι κορυφαίοι αυτή της σεζόν, πραγματοποιώντας εκπληκτικές εμφανίσεις με τις ομάδες και πετυχαίνοντας πολλά γκολ. Ποιος από τους δύο είναι ο καλύτερος; Την απάντηση αυτή θέλησε να δώσει ο άσος της Γιουνάιτεντ...

    Συγκεκριμένα ο Ρούνι τόνισε ότι είναι τιμητικό για εκείνον να τον τοποθετεί ο κόσμος τόσο ψηλά, ωστόσο θεωρεί πως ο Μέσι είναι ο καλύτερος και εξηγεί το γιατί. "Τα πράγματα που μπορεί να κάνει με την μπάλα στα πόδια είναι απίστευτα. Δεν μπορείς να τον μαρκάρεις εύκολα και πάντα βρίσκει δρόμο για την αντίπαλη περιοχή. Εχει πετύχει πολλά γκολ. Φέτος πραγματοποιεί εκπληκτική σεζόν", είπε ο Ρούνι.

    Δύσκολα ο Ινιέστα


    Ο Ινιέστα με την κούπα του Τσάμπιονς Λιγκ Ο Ινιέστα, όπως όλα δείχνουν, δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την Μπαρτσελόνα ούτε στον επαναληπτικό με την Ιντερ στο Καμπ Νου. Ο Ισπανός άσος δεν μπήκε ούτε την Κυριακή στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων και μάλλον δεν θα βρίσκεται στην αποστολή κόντρα στους Ιταλούς.

    Αντίθετα ο Αμπιντάλ γυμνάστηκε με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του στο γήπεδο για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, δημιουργώντας έτσι την αισιοδοξία ότι θα προλάβει να είναι έτοιμος για τον αγώνα που θα κρίνει αν τελικά η πρωταθλήτρια Ευρώπης θα μπορέσει να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε πέρσι.

    Η Ιντερ στο πρώτο παιχνίδι στο Μιλάνο είχε νικήσει την Μπαρτσελόνα με 3-1 και πλέον είναι το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης

    Τα χρέη πνίγουν την ομάδα


    Οι φίλαθλοι του Ηρακλή.... Μέσω της ιστοσελίδας της "Αυτόνομης Θύρας 10" δημοσιοποιήθηκε μια ακόμη ανακοίνωση της κατάληψης των γραφείων του ερασιτέχνη και της ΠΑΕ Ηρακλής και παρουσιάζει ιδιαίτερα ενδιαφέρον, αφού οι εξελίξεις είναι άμεσα συνδεδεμένες με την παρουσία των οπαδών της ομάδας σε συνελεύσεις και κινητοποιήσεις για την λύση του διοικητικού προβλήματος.

    Η ανακοίνωση αναφέρει ότι: "Στην πραγματοποιηθείσα συζήτηση των φιλάθλων του Ηρακλή, στο υπό κατάληψη Κατσάνειο (σ.σ. που έλαβε χώρα το βράδυ της Παρασκευής), παρέστησαν οι κ.κ. Ξανθόπουλος, Πεταλωτίδης, Κούλαλης, Μαργαρίτης, Φιλιππιάδης, Αγγελάκης ενώ ο κ. Χαΐτογλου απέστειλε επιστολή με την οποία εξηγεί τους λόγους της απουσίας του. Η αποδοχή από μέρους του ότι "ουδέν οίδα" δηλαδή ότι ήταν αχυράνθρωποι, οδηγούν τις απορίες για τη διοίκηση του κ. Πασχαλίδη να σαρκοποιηθούν σε κατηγορίες ποινικής φύσεως. Όσοι αποδέχθηκαν την πρόσκληση μας συμφώνησαν με ολόκληρο τον λαό του Ηρακλή και πλέον μετά τη δέσμευση του Γ.Σ. απαιτούν και οι ίδιοι την αποπληρωμή των χρεών προς τρίτους από τον φερόμενο ως μεγαλομέτοχο Αντώνη Πασχαλίδη", επισημαίνεται στην ανακοίνωση και συνεχίζεται: "Τα επιχειρηματικά σχέδια του κράτους για την εκμετάλλευση της περιουσίας του συλλόγου βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Όσο πιο μικρός είναι ο Ηρακλής τόσο πιο εύκολα τα φιλέτα Χορτατζήδων και Μίκρας θα πέσουν στα χέρια των οικονομικών συμφερόντων. Αυτά τα σχέδια μπορούν να σταματήσουν μόνο στη δυναμική του λαού του Ηρακλή. Και οι πολιτικοί μέντορες των συμφερόντων αυτών θα πρέπει να πάρουν το μήνυμα ότι ο λαός του Ηρακλή θα τους απαντήσει όπως απάντησε κάποτε στον Γ. Ράλλη. Υ.Γ. Οι απόντες Τριανταφυλλόπουλος, Πολύκαρπος, Κορκόβελος, Βιόπουλος, Φουρναράκης, Καραβασιλίδης αφήνονται πλέον στη κρίση του κόσμου της ομάδας".

    Ο κόσμος της ομάδας εξακολουθεί να βρίσκεται στις επάλξεις, αλλά, λύση δεν φαίνεται να προκύπτει ακόμη από όσους επιμένουν να διοικούν ή να νομίζουν ότι διοικούν εξ αποστάσεως.

    Οι μετοχές περιφέρονται και κάποια στιγμή δεν θα έχουν αξία, λόγω των χρεών.

    Η επιστροφή του Σαλπιγγίδη


    Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης Μετά το τέλος του τελικού κυπέλλου, για τον ΠΑΟΚ, το ενδιαφέρον στρέφεται στον Δημήτρη Σαλπιγγίδη που -υποτίθεται ότι- ανηφορίζει στη Θεσσαλονίκη. Ο διεθνής επιθετικός βοά η Θεσσαλονίκη ότι θα επιστρέψει στην ομάδα που τον ανέδειξε και θα γίνει η πρώτη μεγάλη μεταγραφή για το "δικέφαλο".

    Και στην Αθήνα, παρά την αποθέωση που γνώρισε από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, κυκλοφόρησε ευρέως η φήμη πως το παιχνίδι κόντρα στον Αρη ήταν το αποχαιρετιστήριο του διεθνή φορ με την ομάδα των πρασίνων.

    Λέγεται ότι ο ίδιος είχε εκμυστηρευτεί σε κοντινούς του φίλους πως θα ήθελε να συνδυάσει την αποχώρηση του από τον Παναθηναϊκό με ένα ντάμπλ και η επιθυμία του έγινε πραγματικότητα.

    Ο κορυφαίος Έλληνας επιθετικός είχε τεράστια συμμετοχή στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου και τώρα φαίνεται να βρίσκεται σε διαδικασία επαναπατρισμού...

    Ετοιμος ο Ίβιτς

    Μετά το φιλικό με τον Πανθρακικό, ο Σάντος έδωσε ρεπό για στους ποδοσφαιριστές του. Την Κυριακή επέστρεψαν στις προπονήσεις και ενόψει του αγώνα της Τετάρτης που θα γίνει στο ΟΑΚΑ το απόγευμα της 28ης του μήνα, απέναντι στην ΑΕΚ.

    Ο Πορτογάλος τεχνικός έκανε το τεστ ετοιμότητας σε πολλούς από τους παίκτες του, στο φιλικό της Παρασκευής. Έκανε τους υπολογισμούς του και πλέον σχημάτισε την ομάδα με την οποία θα ξεκινήσει τα παιχνίδια των πλέϊ-οφ. Ουσιαστικά επέλεξε και τους "11" του πρώτου αγώνα, με ένα-δυο μόνο ερωτηματικά, που αφορούν την άμυνα, αφού μικρό ερωτηματικό είναι η φυσική κατάσταση του Σνάουτσνερ και η δυνατότητα του να βγάλει ένα 90λεπτο υψηλών απαιτήσεων. Άρα άγνωστο ακόμα αν θα τον ξεκινήσει στο σχήμα ή θα δώσει την θέση στο Νίκο Αραμπατζή.

    Ένα ακόμα ερωτηματικό είναι το δίδυμο του κέντρου αμύνης, αφού η επιστροφή των Κοντρέρας και Μαλεζά, αυξάνει τις επιλογές και ο κ. Σάντος θα πρέπει να διαλέξει μεταξύ αυτών και του Τσιρίλο για τις δυο θέσεις στα μετόπισθεν.

    Ο ΠΑΟΚ στο πρώτο παιχνίδι των πλέι-οφ θα παραταχθεί με 4-5-1 με την προσθήκη του Βλάνταν Ίβιτς.

    Κατσαρής: Δεν υπάρχει Σύριος

    Κυκλοφόρησε η φήμη που θέλει επιχειρηματία από την Συρία να ενδιαφέρεται για την εμπλοκή του στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
    Το σενάριο μάλιστα ενισχύθηκε από συνάντηση που υπήρξε με τον πρόεδρο του Α. Σ. ΠΑΟΚ Θανάση Κατσαρή.

    Τελικά ο Κατσαρής έδωσε απάντηση:
    "Πριν από σχεδόν 10 μήνες μου τηλεφώνησε φίλαθλος του ΠΑΟΚ που λειτουργώντας ως μεσολαβητής Ελληνοσύριου επιχειρηματία μου μετέφερε ενδιαφέρον για την ΠΑΕ από Σύριο επιχειρηματία.

    Του είπα ότι έχω πει στους δεκάδες που μου τηλεφώνησαν τους τελευταίους μήνες για να μου μεταφέρουν δήθεν ενδιαφέρον επιχειρηματιών για τον ΠΑΟΚ: "Με το θέμα ασχολείται ο Ζαγοράκης και όπως έχει δηλώσει ο πρόεδρος της ΠΑΕ, για να γίνουν συζητήσεις, είναι απαραίτητο ο επιχειρηματίας που ενδιαφέρεται να αποδείξει την οικονομική του επιφάνεια καταθέτοντας χρήματα σε λογαριασμό της ΠΑΕ".
    Στη συνέχεια δεν προέκυψε τίποτε περισσότερο...

    Στοίχημα από Redoto Bet

    http://betforce.files.wordpress.com/2010/03/goal.jpgγεια σας αδερφια.λογο ελειψης χρονου παμε γρηγορα στις επιλογες......ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ-ΑΜΒΓΟΥΡΓΟ=1....το αμβγουργο εχει παρα πολλες απουσιες και το μυαλο στον επαναληπτικο της πεμπτης.εχει εξω τους Δεν είναι διαθέσιμοι οι τραυματίες Φαν Νίστελροϊ (3 γκολ) και Ζε Ρομπέρτο (6 γκολ, 5 ασίστ) και οαμυντικός Ντεμέλ, ο βασικότατος αριστερός μπακ Γιάνσεν (6 γκολ, 4 ασίστ) και ο εξτρέμ Ελία (5 γκολ, 7 ασίστ), ενώ τιμωρημένος ο φορ Γκερέρο (4 γκολ).ειναι και αδιαφορο....αξιολογο το 2,50 στον ασσο!.......ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ-ΓΑΝΔΗ=ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ...η αντερλεχτ και μαθηματικα πρωταθλητρια.θα κανει φιεστα.η γανδη ενδιαφερεται για την δευτερη θεση.χαλαρο το ματς απο την αντερλεχτ και θα δεχτει γκολ.θα βαλει ομως και η γανδη.ειναι καλη επιθετικα και οι φημες λενε οτι θα θελησει να χασει η αντερλεχτ για να μην ωγει τσαμπιονς η μισητη μπριζ......
    Υ.Γ. 1 ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΣΕ ΧΕΤΑΦΕ-ΣΕΒΙΛΗ ΚΑΙ ΓΑΛΑΤΑ-ΜΠΟΥΡΣΑ
    Υ.Γ 2 ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΒΛΕΠΩ ΔΥΟ ΑΣΣΟΥΣ.ΧΩΡΙς ΤΟ ΧΑΝΤΙΚΑΠ.ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ-ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ=1 ΣΤΟ 1,42
    ΚΑΙ ΤΡΙΚΑΛΑ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ=1 ΣΤΟ 1,55
    Υ.Γ. 3 ΧΘΕΣ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ 11 ΚΟΡΝΕΡ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΑΙ ΜΠΕΡΕΚΕΤΑΚΙ!!!!
    salute magkes!

    Αμφίβολος ο Σνάιντερ για «Καμπ Νου»

    Σοβαρός είναι ο κίνδυνος η Ίντερ να αγωνιστεί χωρίς τον Γουέσλεϊ Σνάιντερ την Τετάρτη απέναντι στην Μπαρτσελόνα στη ρεβάνς του 3-1 για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Ολλανδός αστέρας αποχώρησε με ενοχλήσεις στο μηρό από τον αγώνα με την Αταλάντα και την Κυριακή έκανε θεραπεία, ενώ θα υποβληθεί σε εξετάσεις το πρωί της Δευτέρας, και τότε θα βγει η απόφαση αν θα ακολουθήσει τους «νερατζούρι» στη Βαρκελώνη.

    Αν τελικά ο Σνάιντερ δεν αγωνιστεί τότε θα πρόκειται για μία σημαντική απώλεια για τον Ζοσέ Μουρίνιο και την ομάδα του.

    Proud to be ARIS!

    Για την εκδρομή που «έγραψε ιστορία», την «παρακαταθήκη τίτλων» και τη «μεγαλύτερη ομάδα της Βορείου Ελλάδος» μιλούν στο gazzetta.gr ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης και ο ομόλογός του στον Ερασιτέχνη. Αθανασιάδης: Κέρδος η συσπείρωση

    Ο πρόεδρος του Άρη, Θανάσης Αθανασιάδης, δεν θέλησε να μιλήσει για τα επεισόδια που έγιναν στο περιθώριο του τελικού με τον Παναθηναϊκού. Από εκεί και πέρα σε δηλώσεις του στο gazzetta.gr στάθηκε στην μεγάλη δυναμική του κόσμου του Άρη ενώ δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια της ομάδας του μες στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ.

    - Κύριε Αθανασιάδη θα ήθελα ένα πρώτο σχόλιο για την συμμετοχή του Άρη στον τελικό.

    Σαν ομάδα είμαστε υπερήφανοι που μετέχουμε σε μία γιορτή όπως το Κύπελλο Ελλάδας. Η παρουσία του κόσμου ήταν πολύ καλή.

    - Τι θα μπορούσατε να πείτε παραπάνω για τον κόσμο της ομάδας σας;

    Το μεγαλύτερο κέρδος μας ήταν η κινητοποίηση και συσπείρωση των φιλάθλων μας. Ήταν μία πρωτοφανής μετακίνηση, που έδειξε την δυναμική που έχει ο κόσμος του Άρη αλλά και το πόσο πολύ στηρίζει την ομάδα μας.

    - Είναι κάτι που θεωρείτε πως θα βοηθήσει την ομάδα στο μέλλον;

    Για μένα είναι η καλύτερη παρακαταθήκη για το μέλλον, που συνεπάγεται και με την κατάκτηση ενός τίτλου,

    - Τι εικόνα σας άφησε η ομάδα σας στον τελικό;

    Η ομάδα μου πάλεψε μες στον αγωνιστικό χώρο. Έγινε ένα καλό παιχνίδι. Τέτοιοι αγώνες πάντα κρίνονται στις λεπτομέρειες και δυστυχώς για εμάς δεν ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

    - Μπροστά σας υπάρχουν τα πλέι οφ. Τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει η ομάδα σας;

    Θα πρέπει να επέλθει αυτοσυγκέντρωση και πιο μεγάλη ένταση στην ομάδα μας.

    - Ο στόχος σας στην διαδικασία των πλέι οφ ποιός θα είναι;

    Ο στόχος που μας απέμεινε είναι να κάνουμε μία όσο το δυνατόν πιο καλή παρουσία στα πλέι οφ και να πάρουμε την καλύτερη δυνατή θέση στην κατάταξη του πρωταθλήματος.

    Παπαδόπουλος: Έγραψε ιστορία ο κόσμος!

    Εγκώμια για τον κόσμο του Άρη έπλεξε και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Νίκος Παπαδόπουλος, μιλώντας στο gazzetta.gr. Πιο αναλυτικά:

    - Κύριε Παπαδόπουλε τι εντυπώσεις σας αφήνει αυτός ο τελικός;

    Κοιτάξτε. Ότι το θέλαμε πολύ το Κύπελλο το ξέρουμε όλοι. Από κει και πέρα παίζαμε στην έδρα του Παναθηναϊκού, που είναι καλύτερη ομάδα και με πιο ακριβό ρόστερ. Δια του νόμου των πιθανοτήτων τα πράγματα δεν ήταν εύκολα για εμάς.

    - Θα ήθελα μία τοποθέτησή σας για τον κόσμο του Άρη.

    Ο κόσμος του Άρη έγραψε ιστορία! Ό,τι και να πούμε είναι πρωτοφανές στην ιστορία της αθλητικής Ελλάδας.

    - Τι σημαίνει αυτό που έγινε με τον κόσμο για την ομάδα; Θα βοηθήσει στο μέλλον;

    Θα κάνει πολύ μεγάλο καλό σε μακροπρόθεσμη βάση γιατί κατάλαβαν όλοι και στην Αθήνα που είναι τα κέντρα των αποφάσεων και πως ο Άρης έχει μια μεγάλη δυναμική. Η ομάδα μας έδειξε πως είναι η μεγαλύτερη της Μακεδονίας και της Βορείου Ελλάδας!

    Επιμένουν στην Αγγλία για Σισέ

    Τελειωμό δεν έχουν τα δημοσιεύματα στην Αγγλία για το ενδιαφέρον της Μπάκμπερν για τον Τζιμπρίλ Σισέ.Τελευταία αναφορά είναι αυτή που κάνει η «Daily Star», η οποία τονίζει:

    «Η Μπλάκμπερν, ίσως, αναγκαστεί να αποσύρει την πρόταση της για τον Τζιμπρίλ Σισέ εξαιτίας των απαιτήσεων του Παναθηναϊκού.

    Ο τεχνικός των Ρόβερς επιθυμεί διακαώς να επαναφέρει τον πρώην επιθετικό της Λίβερπουλ στην Πρέμιερ Λιγκ. Αλλά η ομάδα του Σισέ από την Ελλάδα ζητάει το απίστευτο ποσό των 12,5 εκατομμυρίων ευρώ.

    Η Μπλάκμπερν σκοπεύει να δώσει μόνο τα μισά από αυτό το ποσό για τον Γάλλο άσο, ο οποίος έφτιαξε και πάλι την καριέρα του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Ο Σισέ έχει σκοράρει φέτος 28 τέρματα και κέρδισε την επανάκλησή του στην Εθνική Γαλλίας»,
    αναφέρει το δημοσίευμα.

    Ανησυχία για Ρούνεϊ ενόψει Μουντιάλ

    Το πρόβλημα του Γουέιν Ρούνεϊ στη βουβωνική χώρα ενδεχομένως να μη στερήσει μόνο από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τις υπηρεσίες του 25χρονου φορ ως το τέλος της σεζόν.Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της «Sunday Mirror», πλέον εκφράζονται φόβοι, αν ο σταρ των «κόκκινων διαβόλων» θα είναι 100% έτοιμος ενόψει του Μουντιάλ.

    Ο Ρούνεϊ αποθεραπεύτηκε σε χρόνο-ρεκόρ από τον τραυματισμό που είχε στον αστράγαλο, αλλά στα ματς με την Μπάγερν και σε αυτό με τη Σίτι, προέκυψε νέο πρόβλημα στη βουβωνική χώρα.

    «Το πρόβλημα του παρουσιάστηκε την Πέμπτη. Δοκίμασε την Παρασκευή, αλλά δεν ήταν αρκετά καλός. Θα πρέπει να το ξαναδούμε σε 2-3 εβδομάδες», είπε ο σερ Αλεξ Φέργκιουσον για τον παίκτη.

    Λεονάρντο: Να κλείσουμε με ψηλά το κεφάλι

    Στις δηλώσεις του μετά το ματς, ο τεχνικός της Μίλαν, Λεονάρντο, τόνισε πως στόχος της ομάδας είναι να ολοκληρώσει τη σεζόν με αξιοπρέπεια.


    «Δεν θέλω να βρίσκω άλλοθι, αλλά για άλλη μια φορά επηρεαστήκαμε από τις πολλές απουσίες. Είναι αναληθές ότι κάθε φορά που μπαίνουμε στον αγωνιστικό χώρο σκέφτομαι πως αυτό ίσως είναι ο τελευταίος μου αγώνας στον πάγκο της Μίλαν.

    Ο μοναδικός μου στόχος είναι να ολοκληρώσουμε τη σεζόν με ψηλά το κεφάλι, με αξιοπρέπεια. Πιστεύω ότι στο επόμενο ματς με τη Φιορεντίνα που θα έχουμε πιο πολλούς παίκτες στη διάθεση μας, θα δείξουμε το πρόσωπο που είχαμε στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν»

    Συντριβή των Λέικερς στην Οκλαχόμα! Εκαναν το 3-0 οι Μάτζικ

    Ταπεινωτική ήττα με 110-89 γνώρισαν στην Οκλαχόμα οι Λος Άντζελες Λέικερς!Οι Θάντερς ισοφάρισαν τη σειρά σε 2-2 και πλέον έχουν αρχίσει να δίνουν την εντύπωση πως οι «λιμνάνθρωποι» θα χρειασθεί να καταβάλουν πολύ μεγάλη προσπάθεια για να τους αποκλείσουν, αν φυσικά τα καταφέρουν…

    Το πλάνο του Φιλ Τζάκσον ήταν να περνά η μπάλα στη ρακέτα και στα χέρια των Γκασόλ (13π.) και Μπάινουμ (13π.), όμως από την άλλη πλευρά οι Ντουράντ και Ουέσμπρουκ (22 και 18 πόντους αντίστοιχα) δεν κατέστη δυνατό να αντιμετωπιστούν επιτυχώς από τους πρωταθλητές, οι οποίοι δεν είχαν βοήθεια από το «αστέρι» τους, μιας και ο Κόμπε Μπράιαντ βρέθηκε σε κακή ημέρα, σκοράροντας μόλις 12 πόντους.

    Στη Σάρλοτ ο Νέλσον σταμάτησε στους 32 πόντους, βοηθώντας τους Ορλάντο Μάτζικ να νικήσουν τους Μπόμπκατς με 90-86 και να κάνουν το 3-0 στη σειρά, στέλνοντας τους ουσιαστικά στο β΄ γύρο των πλέι οφ. Στο Μιλγουόκι, οι Μπακς νίκησαν την Ατλάντα 107-89 μειώνοντας σε 2-1, ενώ στο Όρεγκον, ο Μπράντον Ρόι επέστρεψε από τον τραυματισμό του συμβάλλοντας κι αυτός στη νίκη των Μπλέιζερ επί των Φοίνιξ με 96-87, που φέρει πλέον τις δύο ομάδες ισόπαλες 2-2, σε μια από τις πιο αμφίρροπες σειρές των πλέι οφ.

    Τα αποτελέσματα:

    Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ-Λος Αντζελες Λέικερς 110-89 (σκορ 2-2)
    (Ντουράντ 22, Γουέστμπρουκ 18 (8 ριμπ., 6 ασίστ), Γκριν 15 (9 ριμπ.), Χάρντεν 15 (5 ριμπ., 4 ασίστ), Μέινορ 13, Ιμπάκα 8 (6 ριμπ.), Κρστιτς 7, Σεφολόσα 5 (7 ριμπ.), Κόλισον 4, Τόμας 2, Μιούλενς 1.-Μπάινουμ 13 (10 ριμπ.), Γκασόλ 13, Όντομ 12 (6 ριμπ.), Μπράιαντ 12, Φίσερ 11, Μπράουν 10, Αρτέστ 5, Φάρμαρ 4, Μόρισον 4, Μπένγκα 3, Ουόλτον 2.)


    Πόρτλαντ Μπλέιζερς-Φοίνιξ Σανς 96-87 (σκορ 2-2)
    (Όλντριτζ 29 (11 ριμπ.), Μίλερ 15 (8 ασίστ, 6 ριμπ.), Μπέιλες 11 (6 ασίστ), Μπατούμ 10 (7 ριμπ.), Ρόι 10, Κάμπι 8 (8 ριμπ.), Χάουαρντ 8 (7 ριμπ.), Φερνάντεθ 3.-Στούντεμαϊρ 26 (6 ριμπ.), Νας 15 (8 ασίστ), Ρίτσαρντσον 15, Χιλ 9 (12 ριμπ.), Μπαρμπόσα 8, Φράι 7 (7 ριμπ.), Κόλινς 4, Ντάντλεϊ 2, Άμουντσον 1.)

    Μιλγουόκι Μπακς-Ατλάντα Χοκς 107-89 (σκορ 1-2)
    (Σάλμονς 22 (7 ασίστ), Στάκχαουζ 16, Τζένινγκς 13 (5 ασίστ), Εμπά α Μουτ 12 (5 ριμπ.), Ιλιάσοβα 11 (5 ριμπ.), Ρίντναουρ 11, Τόμας 8 (13 ριμπ.), Ντελφίνο 6 (6 ριμπ.), Μπρέζετς 4, Γκαντζούριτς 2 (10 ριμπ.), Άιβι 2.-Τζόνσον 25 (6 ριμπ., 4 ασίστ), Πατσούλια 16, Κρόφορντ 11 (4 ριμπ., 4 ασίστ), Χόρφορντ 10, Ουίλιαμς 8 (8 ριμπ.), Σμιθ 7 (12 ριμπ.), Μπίμπι 6, Τιγκ 4, Γουέστ 2.)
    Σάρλοτ Μπόμπκατς-Ορλάντο Μάτζικ 86-90 (σκορ 0-3)
    (Τζάκσον 19, Χιούζ 14, Φέλτον 13, Ουάλας 13 (8 ριμπ.), Τόμας 8, Μοχάμεντ 6, Ντιαό 6, Όγκουστιν 5, Ράτλιφ 2.-Νέλσον 32 (4 ριμπ., 4 κλεψίματα, 3 ασίστ), Λιούις 14, Χάουαρντ 13 (8 ριμπ., 7 τάπες), Κάρτερ 10 (5 ριμπ.), Μπαρνς 7, Γκορτάτ 5 (8 ριμπ.), Άντερσον 5, Ρέντικ 4.)

    Φοιρός: «Ασυγχώρητος ο Άρης»

    Σχολιάζοντας τον χθεσινό τελικό, ο βετεράνος ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής του Διαγόρα, Γιώργος Φοιρός τόνισε: «Πιστεύω ότι ο Άρης έχασε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία να πάρει το κύπελλο που τόσο πολύ ήθελε. Κι αυτό γιατί ευτύχησε να βρει στο πρώτο μέρος έναν πολύ κακό Παναθηναικό και δεν μπόρεσε να το εκμεταλλευτεί. Οι παίκτες του Παναθηναικού στο πρώτο ημίχρονο δεν ήξεραν που πατάν και που βρίσκονται. Εκεί λοιπόν έπρεπε ο Άρης να εκμεταλλευτεί αυτή την κατάσταση και να αρπάξει την ευκαιρία για να καθαρίσει το παιχνίδι. Αλλά δυστυχώς ήταν λίγο επιπόλαιος και όχι αποφασιστικός για να τα καταφέρει. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναικός βελτιώθηκε ειδικά μετά και την είσοδο του Καραγκούνη στο παιχνίδι. Από εκεί και πέρα έκανε ένα σουτ ο Λέτο η μπάλα γλίστρησε στο χορτάρι, έσκασε δυο φορές και μετά έφυγε με δύναμη. Έπειτα ο Άρης έδειξε ότι δεν είχε δυνάμεις. Δεν πίστεψε καθόλου ότι μπορεί να γυρίσει το παιχνίδι και μοιραία οδηγήθηκε στην αποτυχία. Δεν έχει σημασία ποιος φταίει και γιατί φταίει και ποιός περισσότερο ή λιγότερο. Ο Σηφάκης έχει κάνει μια πολύ καλή χρονιά και εν κρίνεται από αυτό. Το ζητούμενο ήταν ο Άρης να βάλει το γκολ στο πρώτο ημίχρονο που βρήκε έναν τόσο κακό Παναθηναικό. Για να πούμε την αλήθεια θεωρώ ασυγχώρητο τον Άρη που δεν μπόρεσε να κατακτήσει απέναντι σε έναν αντίπαλο που δεν βρέθηκε σε καλή μέρα το κύπελλο. Έπρεπε να καθαρίσει το ματς από το πρώτο ημίχρονο, ήταν κρίμα που δεν το έκανε».

    Στοίχημα από τον Ιταλό

    http://www.bbc.co.uk/southyorkshire/content/images/2008/04/07/cardiff_winning_goal_470x365.jpgΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ
    ΕΧΘΕΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΤΡΙΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ!
    ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΑ
    ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΟΛΥ
    ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ...


    ΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝ. - ΣΕΛΤΙΚ ΟΒΕΡ 1.55

    ΤΖΕΝΟΑ - ΛΑΤΣΙΟ ΟΒΕΡ ΚΑΙ 1.8 4-6 3,25

    ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ - ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ ΟΒΕΡ 1.8

    ΜΟΝΑΧΟ 1860 - ΟΜΠΕΡΧΑΟΥΖΕΝ ΟΒΕΡ 1.7

    ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ -ΜΠΕΡΜΠΙΦΧΑΜ 2-3 1.8

    ΦΣΒ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ - ΑΟΥΓΚΣΜΟΥΡΓΚ 2-3 1.8

    ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ - ΣΙΕΝΑ 2-3 1.8

    ΜΑΓΙΟΡΚΑ - ΜΑΛΑΓΑ 2-3 1.8

    ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΧΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!

    Μπιτσαξής: "Δεν ήταν γιορτή του ποδοσφαίρου"


    Ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Πάνος Μπιτσαξής Την ελπίδα ότι κάποια στιγμή οι τελικοί δεν θα πραγματοποιούνται υπό συνθήκες πολιορκίας και θα είναι μία πραγματική γιορτή, εξέφρασε ο Παναγιώτης Μπιτσαξής με δηλώσεις του. Ο γ.γ.Α. επίσης ευχαρίστησε την Ελληνική Αστυνομία, ενώ τόνισε ότι οι αποφάσεις τις πολιτείας για τη βία έχουν ανακοινωθεί και ισχύουν στην ολότητά τους.

    Η ανακοίνωση του κ. Μπιτσαξή

    "Δεν ήταν μια γιορτή του ποδοσφαίρου. Ήταν ένας απλός τελικός. Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω την Ελληνική Αστυνομία, αλλά και κάθε αστυνομικό προσωπικά, για την προσπάθεια που έκαναν αφήνοντας τα σπίτια τους το Σαββατοκύριακο, για να προστατεύσουν τη ζωή, τη σωματική ακεραιότητα, την περιουσία και την οδική ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών. Ελπίζω πως θα έρθει κάποτε η ώρα που ο τελικός Κυπέλλου και κάθε ποδοσφαιρική συνάντηση δε θα πραγματοποιούνται υπό συνθήκες που προσιδιάζουν σε κατάσταση πολιορκίας και όχι σε αθλητικές συναντήσεις. Όλες οι υγιείς δυνάμεις του ποδοσφαίρου, οι φίλαθλοι που αγαπούν την ομάδα τους και το ποδόσφαιρο, οφείλουν να συνταχθούν με την ελληνική πολιτεία προς αυτή την κατεύθυνση. Οι αποφάσεις της πολιτείας έχουν ανακοινωθεί και ισχύουν στην ολότητά τους".

    Στα 14.120 τα διαρκείας!

    Εντυπωσιακός είναι ο αριθμός των μίνι διαρκείας που είχε πουλήσει ενόψει πλέι οφ μέχρι και χθες το βράδυ ο ΠΑΟΚ.Μόνο το Σάββατο διατέθηκαν 2.061 νέα πακέτα εισιτηρίων φτάνοντας τον συνολικό αριθμό στις 14.120!

    Σήμερα τελειώνει η διορία για τους κατόχους των καρτών διαρκείας ώστε να ανανεώσουν τις θέσεις τους στην Τούμπα και το γεγονός αυτό αναμένεται να εκτοξεύσει κι άλλο το νούμερο την Κυριακή.

    Από αύριο θα ελευθερωθούν οι θέσεις που δεν θα ανανεωθούν και οι υπόλοιποι φίλοι του ΠΑΟΚ θα έχουν στη διάθεσή τους άλλη μια εβδομάδα για να εξαντλήσουν τα εισιτήρια.

    Ακόμη κι αν δεν γίνει sold οut μέχρι την έναρξη των αγώνων για τα πλέι οφ είναι σχεδόν σίγουρο ότι η Τούμπα θα είναι κατάμεστη στις αναμετρήσεις με Ολυμπιακό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

    Στην τελική ευθεία ο ΠΑΟΚ

    Στην τελική ευθεία ο ΠΑΟΚ

    Ξεκούραση για τους «πολεμιστές» χθες και επιστροφή στην τελική ευθεία της προετοιμασίας από σήμερα (10.30, Σουρωτή) για τους παίκτες του ΠΑΟΚ, που μπαίνουν στην εβδομάδα της κρίσεως, με τον αγώνα της Τετάρτης που θα γίνει στο ΟΑΚΑ το απόγευμα της 28ης του μήνα, απέναντι στην ΑΕΚ.

    Στο προχθεσινό φιλικό κατά του Πανθρακικού κεκλεισμένων των θυρών στην Τούμπα, ο Δικέφαλος του Βορρά έκανε το τελικό του τεστ και ο Πορτογάλος τεχνικός, είδε όλα όσα ήταν αναγκαίο να δει. Έκανε τους υπολογισμούς του και πλέον σχημάτισε την ομάδα με την οποία θα ξεκινήσει τα παιχνίδια των πλέϊ-οφ. Ουσιαστικά επέλεξε και τους 11 του πρώτου αγώνα, με ένα-δυο μόνο ερωτηματικά, που αφορούν την άμυνα, αφού μικρό ερωτηματικό είναι η φυσική κατάσταση του Σνάουτσνερ και η δυνατότητα του να βγάλει ένα 90λεπτο υψηλών απαιτήσεων. Άρα άγνωστο ακόμα αν θα τον ξεκινήσει στο σχήμα ή θα δώσει την θέση στο Νίκο Αραμπατζή.

    Ένα ακόμα ερωτηματικό είναι το δίδυμο του κέντρου αμύνης, αφού η επιστροφή των Κοντρέρας και Μαλεζά, αυξάνει τις επιλογές και ο κ. Σάντος θα πρέπει να διαλέξει μεταξύ αυτών και του Τσιρίλο για τις δυο θέσεις στα μετόπισθεν.

    Αυτά είναι και τα μόνα ερωτήματα για τον τεχνικό του ΠΑΟΚ που θα τα ξεπεράσει με τις προσωπικές επιλογές που θα κάνει.

    Χθες ήταν μια μέρα χαλάρωσης για όλους τους παίκτες, που είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν και να παρακολουθήσουν το βράδυ τηλεοπτικά τον τελικό του κυπέλλου. Το ίδιο έκανε και ο Φερνάντο Σάντος, που σε μια εβδομάδα θα αντιμετωπίσει τον Άρη σε παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής των πλέϊ-οφ και είδε για μια ακόμα φορά την ομάδα των «κιτρίνων» σε πλήρεις αγωνιστικούς ρυθμούς.

    Από σήμερα οι παίκτες θα μπουν στο καθημερινό πρόγραμμα με μια προπόνηση που θα γίνει στις 10.30 στην Σουρωτή. Η τελική ευθεία της προετοιμασίας των παικτών θα γίνει με γνώμονα την αγωνιστική της αρτιότητα και την θετικότερη εικόνα που είναι δυνατόν να δώσουν στο γήπεδο οι παίκτες.

    Με βάση τις ενδείξεις ο ΠΑΟΚ στο πρώτο τουλάχιστον παιχνίδι θα παραταχθεί με 4-5-1 κι αυτό γιατί η προσθήκη του Βλάνταν Ίβιτς το επιβάλει. Ο Σέρβος χαφ, έχει την δική του θέση με τον δικό του ρόλο στην ομάδα και δεν μπορεί να γίνει ο παρτενέρ του Μουσλίμοβιτς. Έτσι θα χάσει την θέση του ο Θανάσης Παπάζογλου από την αρχική ενδεκάδα, προκειμένου να ενισχυθεί η ομάδα με την προσθήκη του Ίβιτς που στον δημιουργικό τομέα είναι πολύτιμος.

    Στην πορεία του αγώνα και ανάλογα με την εξέλιξη του αποτελέσματος, είναι δυνατόν το 4-5-1 να μετατραπεί και να γίνει 4-4-2, ή ακόμα και 4-3-3 αν απαιτηθεί από τις ανάγκες του παιχνιδιού. Όλες αυτές οι δυνατότητες υπάρχουν στον σημερινό ΠΑΟΚ που μπορεί να κάνει ακόμα και εσωτερικές αλλαγές για να μεταμορφωθεί στην διάρκεια ενός παιχνιδιού. Πηγη Μ ετροσπορ

    Επιστροφή χωρίς προβλήματα!

    Οι φίλαθλοι του Αρη πoυ είχαν ταξιδέψει στην Αθήνα για τον τελικό του Κυπέλλου Hellas online επέστρεψαν στην Θεσσαλονίκη, ευτυχώς, χωρίς να συναντήσουν κάποιο πρόβλημαΤο ταξίδι της επιστροφής ήταν δύσκολο για τους φίλους των «κίτρινων» καθώς η ήττα ειδικά σε έναν τελικό είναι πάντα... πικρή. Οι φίλοι του συλλόγου της Θεσσαλονίκης μίλαγαν για μια μεγάλη χαμένη ευκαιρία και όσοι έφτασαν στο ΟΑΚΑ με πούλμαν επέστρεψαν κανονικά και χωρίς να δημιουργηθούν προβλήματα. Νωρίτερα είχαν επιστρέψει τα τσάρτερ και η αποστολή της ομάδας.

    «Δεν είναι ένας πραγματικός τελικός»

    Άγιαξ και Φέγενορντ αναμετρούνται σήμερα για τον πρώτο τελικό του Κυπέλλου Ολλανδίας με τον Μάρτιν Γιολ να τονίζει πως ο κανονισμός έχει αλλάξει και δεν κρίνονται όλα στο Άμστερνταμ.Ο Ολλανδός τεχνικός του «Αίαντα» δεν πιστεύει ότι η Φέγενορντ θα ασκήσει πίεση στην ομάδα του: «Εκ των προτέρων δεν μπορεί κανείς να πει πως θα εξελιχθεί το ματς. Γνωρίζουμε τη Φέγενορντ και ξέρουμε ότι είναι μια δυνατή ομάδα. Δείτε για παράδειγμα το εκτός έδρας ματς του κυπέλλου κόντρα στην Αϊντχόφεν, νωρίτερα στη φετινή σεζόν. Δεν νομίζω ότι θα μας ασκήσει πίεση. Μέσα στο "Αρένα" θα παίξει με αντεπιθέσεις. Με αυτό τον τρόπο πήρε δυο φορές καλό αποτέλεσμα κόντρα στην Αϊντχόφεν φέτος. Ομως, εμείς είμαστε συνηθισμένοι μέσα στην έδρα μας να αντιμετωπίζουμε ομάδες που παίζουν συντηρητικά. Δεν είναι πλέον ένας πραγματικός τελικός. Μοιάζει περισσότερο με τις διπλές ευρωπαϊκές αναμετρήσεις. Δεν πρέπει να δεχτείς γκολ, ενώ πρέπει να σκοράρεις. Αυτό θα πρέπει να το καταφέρουμε κόντρα στη Φέγενορντ».

    Θάντερ-κατς!

    Μόνο αμελητέα ποσότητα δεν αποδεικνύονται οι Θάντερ που συνέτριψαν τους Λέικερς με 110-89 και ισοφάρισαν την σειρά σε 2-2. Μείωσαν οι Μπακς επικρατώντας των Χοκς με 107-89.

    Η ομάδα της Οκλαχόμα δυσκολεύτηκε μόλις για πέντε λεπτά και από εκεί και έπειτα έκανε ότι ήθελε στο παρκέ. Η διαφορά μάλιστα έφτασε και στο +29 με τον σύλλογο του Λος Άντζελες να πετάει από νωρίς λευκή πετσέτα. Το πέμπτο ματς της σειράς διεξάγεται τα ξημερώματα της Τετάρτης στο Λ.Ά.! Στο άλλο ματς το Μιλγουόκι πέτυχε την πρώτη του νίκη επί της Ατλάντα μειώνοντας σε 2-1. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν και πάλι στο Μιλγουόκι τα ξημερώματα της Τρίτης.

    Θάντερ – Λέικερς 110-89
    Θάντερ: Ντουράντ 22, Γουέστμπρουκ 18, Γκριν 15, Χάρντεν 15 , Μέινορ 13, Ιμπάκα 8 , Κρστιτς 7, Σεφολόσα 5, Κόλισον 4, Τόμας 2, Μιούλενς 1.
    Λέικερς: Μπάινουμ 13, Γκασόλ 13, Όντομ 12, Μπράιαντ 12, Φίσερ 11, Μπράουν 10, Αρτέστ 5, Φάρμαρ 4, Μόρισον 4, Μπένγκα 3, Ουόλτον 2.

    Μπακς – Χοκς 107-89
    Μπακς: Σάλμονς 22, Στάκχαουζ 16, Τζένινγκς 13, Εμπά α Μουτ 12, Ιλιάσοβα 11, Ρίντναουρ 11, Τόμας 8, Ντελφίνο 6, Μπρέζετς 4, Γκαντζούριτς 2, Άιβι 2.
    Χοκς: Τζόνσον 25, Πατσούλια 16, Κρόφορντ 11, Χόρφορντ 10, Ουίλιαμς 8 , Σμιθ 7, Μπίμπι 6, Τιγκ 4, Γουέστ 2.

    Κακά: «Εγώ απαντάω στο γήπεδο»

    Το γκολ του Κακά ήταν αυτό που έδωσε τη νίκη στην Ρεάλ απέναντι στη Σαραγόσα, μία νίκη που την κράτησε ζωντανή στο κυνήγι της Μπαρτσελόνα. Ο ίδιος ο Βραζιλιάνος εμφανίστηκε ενοχλημένος από την αμφισβήτηση την οποία δέχτηκε.

    «Η αλήθεια είναι ότι ήταν μια πολύ ιδιαίτερη βραδιά για εμένα, αφού έχω ακούσει σκληρή κριτική για την απόδοσή μου. Η καλύτερη απάντηση δόθηκε στο γήπεδο. Ασχολούμαι πολλά χρόνια με τον ποδόσφαιρο και πρώτη φορά αμφέβαλαν για τραυματισμό μου. Απλά ρωτήστε τους οπαδούς για τον τραυματισμό μου. Είμαι πολύ καλύτερα, αλλά χρειάζεται να δουλέψω στις προπονήσεις. Χρειάζεται να βελτιωθώ στη συνέχεια, όμως το σημαντικότερο είναι ότι νικήσαμε», τόνισε ο Βραζιλιάνος αστέρας.

    Δύσκολα η Βαλένθια, 1-0 την Λα Κορούνια

    Δύσκολη νίκη πέτυχε η Βαλένθια στην αναμέτρηση με τη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος.Οι «νυχτερίδες» επικράτησαν 1-0, χάρη στο γκολ που πέτυχε στο 34ο λεπτό ο Βίγια, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

    Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 34ης αγωνιστικής της «Πριμέρα Ντιβιζιόν»:

    Μπαρτσελόνα-Χερέθ 3-1

    14’ Χεφρέν, 24’ Ανρί, 56’ Ιμπραΐμοβιτς/ 25’ Μπερμέχο

    Σαραγόσα-Ρεάλ Μαδρίτης 1-2

    61’ Κολούνγκα/ 50’ Ραούλ, 82’ Κακά

    * Στο 52’ αποβλήθηκε ο Κοντίνι της Σαραγόσα.

    Βαλένθια-Λα Κορούνια 1-0

    34’ πεν. Βίγια

    Κυριακή 25/04

    18:00 Σπόρτινγκ Χιχόν-Βαγιαδολίδ

    18:00 Σανταντέρ-Βιγιαρεάλ

    18:00 Αλμερία-Εσπανιόλ

    18:00 Μαγιόρκα-Μάλαγα

    20:00 Ατλέτικο Μαδρίτης-Τενερίφη

    22:00 Χετάφε-Σεβίλη

    Δευτέρα 26/04

    22:00 Οσασούνα-Αθλέτικ Μπιλμπάο

    Τραυματίστηκε αστυνομικός από φωτοβολίδα

    Ένας αστυνομικός τραυματίστηκε σοβαρά στην διάρκεια των επεισοδίων που έγιναν σήμερα στο περιθώριο του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη. Σύμφωνα με πληροφορίες έξι αστυνομικοί τραυματίστηκαν από φωτοβολίδες και επιθέσεις που δέχτηκαν. Ένας εξ αυτών δέχθηκε φωτοβολίδα στον λαιμό! Είναι σε σοβαρή κατάσταση και έχει διακομιστεί σε νοσοκομείο. Επίσης από το ιατρείο του ΟΑΚΑ πέρασαν 15 άτομα (οπαδοί των Παναθηναϊκού και Άρη).

    Σούπερ η Παλέρμο, 3-1 την Μίλαν

    Στην τέταρτη θέση της Serie A βρέθηκε ξανά η Παλέρμο που επικράτησε με 3-1 της Μίλαν μέσα στο «Ρέντσο Μπαρμπέρα».
    Οι Σικελοί προηγήθηκαν από νωρίς με 2-0 χάρη στα γκολ των Μπόβο (9') και Χερνάντεζ (18') και δεν πτοήθηκαν όταν οι ροσονέρι μείωσαν στο 55' με τον Ζέεντορφ. Κι αυτό γιατί έχουν τον Μίκολι να σκοράρει κάθε εβδομάδα, όπως έκανε και τώρα, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1 στο 69'.

    «Όρθια» με Κακά η Ρεάλ

    Με τον καλύτερο τρόπο γιόρτασε την επιστροφή τους στους αγωνιστικούς χώρους ο Ρικάρντο Κακά.Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε δύσκολα με 2-1 της Σαραγόσα μέσα στο «Ρομαλέδα» και συνεχίζει να καταδιώκει την Μπαρτσελόνα, τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος, έχοντας ως πρωταγωνιστή ένα από τα μεγάλα μεταγραφικά αποκτήματα του καλοκαιριού, τον Κακά.
    Ο Βραζιλιάνος της «βασίλισσας» αντικατέστησε στο 75’ τον Γκάγκο και στο 82’ διαμόρφωσε το τελικό 2-1, παίρνοντας την μπάλα από τον Ρονάλντο και σκοράροντας με ωραία ενέργεια. Το σκορ άνοιξε στο 50’ ο Ραούλ που επίσης επέστρεφε από αποχή και αντικατέστησε στο 15’ τον τραυματία Ραφαελ Φαν ντερ Φάαρτ. Οι γηπεδούχοι, που από το 52’ αγωνίστηκαν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κοντίνι, είχαν ισοφαρίσει προσωρινά με τον Κολούνγκα.

    Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 34ης αγωνιστικής της «Πριμέρα Ντιβιζιόν»:

    Μπαρτσελόνα-Χερέθ 3-1
    14’ Χεφρέν, 24’ Ανρί, 56’ Ιμπραΐμοβιτς/ 25’ Μπερμέχο

    Σαραγόσα-Ρεάλ Μαδρίτης 1-2
    61’ Κολούνγκα/ 50’ Ραούλ, 82’ Κακά
    * Στο 52’ αποβλήθηκε ο Κοντίνι της Σαραγόσα.

    23:00 Βαλένθια-Λα Κορούνια

    Κυριακή 25/04

    18:00 Σπόρτινγκ Χιχόν-Βαγιαδολίδ
    18:00 Σανταντέρ-Βιγιαρεάλ
    18:00 Αλμερία-Εσπανιόλ
    18:00 Μαγιόρκα-Μάλαγα
    20:00 Ατλέτικο Μαδρίτης-Τενερίφη
    22:00 Χετάφε-Σεβίλη

    Δευτέρα 26/04

    22:00 Οσασούνα-Αθλέτικ Μπιλμπάο

    «Ξεμούδιασμα» της Μπαρτσελόνα ενόψει Ίντερ

    Εύκολο απόγευμα είχε η Μπαρτσελόνα στην αναμέτρηση με την Χέρεθ, στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος.Οι «μπλαουγκράνα» νίκησαν 3-1 την ουραγό της «Πριμέρα Ντιβιζιόν» και πλέον επικεντρώνονται στην ρεβάνς των ημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ με την Ίντερ, την προσεχή Τετάρτη στο «Καμπ Νου».

    Το σκορ άνοιξε στο 14ο λεπτό ο Γιέφρεν και στο 24’ ο Ανρί διπλασίασε τα τέρματα των Καταλανών. Ένα λεπτό η Χέρεθ μείωσε σε 2-1, όμως στο 56’ ο Ιμπραήμοβιτς σφράγισε τη νίκη της «μπάρτσα», γράφοντας το τελικό 3-1.

    Το πρόγραμμα της 34ης αγωνιστικής της «Πριμέρα Ντιβιζιόν»:

    Σάββατο (24/4)

    Μπαρτσελόνα-Χερέθ 3-1
    14’ Χεφρέν, 24’ Ανρί, 56’ Ιμπραήμοβιτς – 25’ Μπερμέχο

    Σαραγόσα-Ρεάλ Μαδρίτης

    Βαλένθια-Λα Κορούνια

    Κυριακή (25/4)

    Σπόρτινγκ Χιχόν-Βαγιαδολίδ

    Σανταντέρ-Βιγιαρεάλ

    Αλμερία-Εσπανιόλ

    Μαγιόρκα-Μάλαγα

    Ατλέτικο Μαδρίτης-Τενερίφη

    Χετάφε-Σεβίλη

    Δευτέρα (26/4)

    Οσασούνα-Αθλέτικ Μπιλμπάο

    Κάκος: "Δικαίωσα όσους με πίστεψαν"

    Δηλώσεις για την απόδοση του στον τελικό έκανε ο Τάσος Κάκκος! Ο Κερκυραίος ρέφερι μετά το τέλος της αναμέτρησης υποστήριξε:«Το καλύτερο για μένα είναι που με αποδέχονται όλοι, κάτι που φαίνεται και από το γεγονός ότι έχω σφυρίξει σε δύο συνεχείς τελικούς. Αυτό είναι ένα όνειρο για κάθε διαιτητή και δεν πίστευα ότι θα το ζήσω, όταν ξεκίνησα. Πιστεύω ότι δικαίωσα όλους όσους με πίστεψαν. Η καριέρα που είχα ως ποδοσφαιριστής με βοήθησε πολύ. Ένας τελικός κυπέλλου είναι διαφορετικός από ένα ματς για το πρωτάθλημα διότι τα λάθη δεν συγχωρούνται. Κανένας διαιτητής δεν μπορεί να ολοκληρώσει έναν αγώνα χωρίς λάθη, αλλά το βασικό είναι να μη μεροληπτεί».

    Για τα πλέι οφ συμπλήρωσε: «Είμαι καλή κατάσταση, δεν είμαι τραυματίας και όποτε με χρειαστεί η επιτροπή είμαι έτοιμος να προσφέρω και να δώσω ότι μπορώ».

    Tenorio-Στοίχημα...Με φόρμα καί κίνητρο...


    Επιμέλεια-Tenorio.

    Tην καλησπέρα μου στη παρέα.


    Δυστυχώς δεν τα πήγαμε καθόλου καλά στα χθεσινά, ήταν μία κακή εμφάνιση καί χάσαμε μιά μάχη, ο πόλεμος όμως σινεχίζεται καί πρέπει να είμαστε δυνατοί ώστε να ανταπεξέλθουμε.


    Πάμε να δούμε τι έχουμε γιά σήμερα



    Toulouse - Auxerre (2)

    Στη μέση τού βαθμολογικού πίνακα με 43 βαθμούς βρίσκεται η Toulouse χωρίς κανένα απολύτως κίνητρο στο πρωτάθλημα.Πολύ δυνατή ομάδα η Auxerre η οποία γενικώς φέτος δείχνει σταθερότητα.Μοναδικό μελανό σημείο, στα τελευταία της 18 παιχνίδια είναι μιά 5αρα πού άρπαξε εκτός έδρας μέσα στο Grenoble.

    Aναμετρώνται οί δύο καλύτερες άμυνες στην κατηγορία, με καλύτερη αυτή της Auxerre με 26 τέρματα παθητικό σε 33 αγώνες.Η Auxerre η οποία εμφανίζεται πολύ καλή τόσο εντός έδρας όσο καί εκτός.Βρίσκεται γιά τα καλά μόνη της στην δεύτερη θέση καί είναι σε τροχιά εξόδου στο Champions Leguae.H αποστασή της από την πρώτη θέση είναι στούς 5 βαθμούς διαφορά, θέση πού κατέχει η ομάδα της Marseille.Aν νικήσει σήμερα μειώνει την διαφορά στούς 2 βαθμούς καί περιμένει να δεί γιά τυχόν στραβοπάτημα της Marseille, η οποία αγωνίζεται το βράδυ.

    Την επόμενη αγωνιστική έχουμε την αναμέτρηση Auxerre - Marseille.

    Σε πολύ καλή κάτάσταση οι φιλοξενούμενοι η οποίοι παραμένουν αήττητη γιά 10 σερί παιχνίδια, ενώ μετρούν μόλις μία ήττα στούς τελευταίους 18 αγώνες.

    Πάρα πολύ δύσκολο το διπλό, αλλά επειδή μού αρέσουν τα δύσκολα, εγώ θα ρισκάρω στην νίκη της Auxerre σε απόδοση (2.80)



    Cordoba - Levante (2)

    Πλώρη γιά τη άνοδο γιά τα καλά έχει βάλει το Levante, πού Βρίσκεται στη δεύτερη θέση καί είναι σε καταπληκτική κατάσταση, αφού στα τελευταία 16 παιχνίδια αριθμεί μία μόλις ήττα.Προέρχεται από 3 σερί νίκες χωρίς μάλιστα να έχει δεχτεί τέρμα.Γενικώς με πάρα πολύ καλά στατιστικά, πολλά γκόλ στην επίθεση, καί με πολλούς διαφορετικούς σκόρερ.

    Βαθμολογικά άνετη στη παρούσα φάση θα χαρακτηρήζα την Córdoba η οποία πάντως δείχνει δυνατή στην έδρα της.

    Πολυ δύσκολη επιλογή το διπλό καί σε αυτό το παιχνίδι .Θα ρισκάρω όμως στον ίστρο πού έχει αυτήν την εποχή το Levante σε απόδοση (2.45 )


    Freiburg - Wolfsburg (1)

    Mατς ζωής καί θανάτου για την γηπεδούχο Freiburg.Μονόδρομος η νίκη καθώς πλήν άλλου
    αποτελέσματος ίσως να αποδειχτεί μοιραίο στην υπόθεση τις παραμονής στην κατηγορία.Σαφώς καλύτερη όμαδα η Wolfsburg αλλά δεν νομίζω καί να προλαβαίνει κάτι στο πρωτάθλημα.

    Με σύμμαχο καί την παράδοση θα ρισκάρω στον άσο επιβίωσης της Freiburg σε απόδοση (3.15)


    Esbierg - Brondby (2)

    Συνεχίζει να δείχνει το κακό της πρόσωπο η Esbjerg , καθώς άρχισε το δεύτερο μισό τού πρωταθλήματος δεν θυμήζει σε τίποτα την καλή ομάδα στο ξεκίνημα της χρονιάς.Στα τελευταία 9 παιχνίδια αριθμεί μόλις μία νίκη, καί αυτό είναι η απόδειξη ότι γενικώς δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση.Δύσκολα πετυχαίνει γκόλ, καί επίσης δέχεται με μεγάλη ευκολία πολλά τέρματα.Στα 5 τελευταία της παιχνίδια έχει δεχτεί 12 γκόλ .Επίσης εντός έδρας στα τελευταία 7 μετρά μία νίκη.

    Σε πολύ καλή κατάσταση η Brøndby η οποία στα τελευταία 7 παιχνίδια έχει μόλις μία ήττα με 4 νίκες, καί 2 ισοπαλίες.Μάλιστα προέρχεται από 3 σερί διπλά εκτός έδρας.Διαθέτει την δεύτερη καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα με 47 γκόλ ενεργητικό.

    Σε 15 παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας με αντίπαλο την Esbjerg, η Brøndby μετρά 10 νίκες

    Θα επιλέξω το διπλό της φορμαρισμένης Brondby σε απόδοση (2.55)


    Indios Huares - Pumas Unam (2)

    Πολλά καί σημαντικά τα προβλήματα απουσιών στούς γηπεδούχους, πού ούτως είς άλλος πρόκειται γιά μιά πολύ κακή ομάδα.Αν δεί κάποιος καί τα πινακάκια τις φόρμας της είναι φούλ στο κόκκινο. Σε καλή κατάσταση η Pumas μετρά 2 μόλις ήττες σε 16 παιχνίδια, ενώ διαθέτει καί την καλύτερη άμυνα τού πρωταθλήματος με 8 γκόλ παθητικό.

    Η Indios ήδη έχει υποβιβαστεί στην δεύτερη κατηγορία, ενώ η Pumas έχει ήδη προκριθεί στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος, στόχος των φιλοξενούμενων να κατακτήσουν ανάλογα την δεύτερη η την τρίτη θέση, έτσι ώστε να έχουν το πλεονέκτημα έδρας στη διαδικασία των play of.

    Θα ρισκάρω στο διπλό της Pumas σε απόδοση (2.25)


    Ανακεφαλαιώνοντας λοιπόν, σε σύστημα με ζητούμενα..



    Auxerre - Levante - Freiburg - Brondby - Pumas.



    Καλά να περνάτε, τα σέβη μου..

    Κούπερ : "Ντρέπομαι...

    «... ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΜΕ ΝΑ ΑΦΙΕΡΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ». «ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΛΕΙ ΟΦ». «ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΓΚΟΛ Ο ΛΕΤΟ».-Απογοητευμένος εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ, μετά την ήττα του Άρη στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας από τον Παναθηναϊκό.

    Ο προπονητής των «κίτρινων» εξέφρασε την θλίψη του, που δεν μπόρεσε να φέρει το Κύπελλο στην Θεσσαλονίκη, δίνοντας χαρά στον κόσμο του Άρη που ταξίδεψε μέχρι την Αθήνα. Παράλληλα αναφέρθηκε στα πλέι οφ και τόνισε ότι πρέπει να έρθει άμεση αποκατάσταση για την ομάδα του, προκειμένου να παρουσιαστεί πανέτοιμη στην πρεμιέρα με τον Ολυμπιακό.

    «Καταρχάς θα ήθελα να εκφράσω τη μεγάλη θλίψη που νιώθουμε εγώ με τους παίκτες μου, σχετικά με τον αυτόν τον υπέροχο κόσμο. Κάνανε μια αυτοθυσία για να βρεθούν κοντά στην ομάδα. Είχανε μεγάλες φιλοδοξίες για αυτόν τον θεσμό. Και θέλω να επαναλάβω πόσο μας πονάει που δεν μπορέσαμε να τους αφιερώσουμε αυτό το Κύπελλο», τόνισε αρχικά ο προπονητής του Άρη και συνέχισε:

    «Αυτή τη στιγμή είμαστε ήρεμοι γιατί τα δωσαμε όλα μεσα στο γήπεδο. Δυστυχώς βρήκαμε μπροστά μας τον πρωταθλητή Ελλάδας. Τον συγχαίρω αλλά δεν θεωρώ ότι ήταν καλύτερος μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

    Για το παιχνίδι δήλωσε: «Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο. Δεν είχαμε πολλές ευκαιρείες για γκολ. Ήμασταν όμως απειλητικοί. Στο δεύτερο ο Παναθηναϊκός είχε την υπεροχή χωρίς όμως να παρουσιάσει πολλές ευκαιρειές, αφού το παχινίδι ήταν κλειστό».

    Για το γκολ του Λέτο τόνισε:«Ο Λέτο πετυχε καταπληκτικό γκολ. Έστειλε τη μπάλα εκεί που ήταν απίθανο να αποκρουστεί».

    Όσον αφορά το αύριο του Άρη ενοψει πλέι οφ επισήμανε: «Αυτό που πρέπει να κάνω είναι να ανεβάσω το ηθικό. των παικτών Ήταν ένα πολύ ηχηρό χτύπημα. Οπότε πρέπει να γίνει άμεση αποκατάσταση για να είμαστε έτοιμοι με τον Ολυμπιακό. Πρέπει να ξεκινήσουμε με νίκη».

    Δίχως επιθετικές λύσεις ο Άρης

    ATOMIKH ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΗ. ΥΣΤΕΡΗΣΑΝ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΤΟΥ ΟΠΛΑ. ΜΟΝΟ Ο ΚΟΚΕ ΚΑΠΩΣ ΤΟ ΠΑΛΕΨΕ. ΞΕΧΩΡΙΣΑΝ ΝΑΣΟΥΤΙ–ΡΟΝΑΛΝΤΟ.-Ένας ακόμη χαμένος τελικός για τον Άρη, ο τέταρτος την τελευταία 10ετια, μετά την ήττα με 1-0 από τον Παναθηναϊκό, στο ΟΑΚΑ.

    Οι «κίτρινοι» πήγαν σχετικά καλά στο ανασταλτικό κομμάτι ωστόσο, δημιουργικά και επιθετικά ελάχιστα πράγματα έκαναν, με εξαίρεση το πρώτο 20λεπτο.

    Από τους μεσοεπιθετικούς, ο Κόκε ήταν ο πλέον δραστήριος χωρίς ωστόσο, να κάνει και αυτός τη σπουδαία εμφάνιση. Μοιραία, εκείνοι που ξεχώρισαν για την ομάδα του Κούπερ ήταν οι αμυντικοί. Το κεντρικό δίδυμο Νασούτι – Ρονάλντο στάθηκε εξαιρετικά και δεν είχε κανένα πρόβλημα με τον Σισέ, ενώ θετική ήταν και η παρουσία του Βανγκέλι.

    Αναλυτικά η ατομική κριτική των παικτών του Άρη:

    ΣΗΦΑΚΗΣ: Παρότι ο Λέτο σουτάρει από μακρινή απόσταση, ο διεθνής γκολκίπερ αιφνιδιάζεται και δεν μπορεί να αποσοβήσει το γκολ. Δεν φάνηκε να έχει την καλύτερη τοποθέτηση, ενώ μάλλον και το πέσιμο του ήταν καθυστερημένο. Έως τότε, αλλά και στη συνέχεια δεν είχε προβλήματα, ενώ στο 22’ είχε τη σπουδαία διπλή απόκρουση στα σουτ των Νίνη και Σαλπιγγίδη.

    ΝΕΤΟ: Ο Κούπερ του έβαλε τις φωνές στη φάση του γκολ, καθώς δεν έπεσε πάνω στον Λέτο και τον άφησε να σουτάρει. Ήταν πάντως, μια από τις λίγες αμυντικές του αδράνειες, αν και κόστισε. Γενικά, ο Βραζιλιάνος τα πήγε καλά με τον Αργεντινό. Είχε λίγες προωθήσεις, κυρίως στο πρώτο μέρος, αλλά την καλύτερη στο 75’, όταν γύρισε στον Κάμπορα, που έκανε «τσαφ» προ του Τζόρβα.
    ΒΑΝΓΚΕΛΙ: Αντικατέστησε τον Αράνο στο αριστερό άκρο της άμυνας και είχε μια καλή εμφάνιση. Κράτησε καλά τη θέση του, αφού δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα με τον Σαλπιγγίδη και εν συνεχεία με τον Μαρίνο. Επιθετικά πάντως, δεν πήρε πρωτοβουλίες, για να βοηθήσει τον Κάλβο.
    ΝΑΣΟΥΤΙ: Μαζί με τον Ρονάλντο Γκιάρο οι καλύτεροι του Άρη. Γρήγορες αντιδράσεις και «καθαρές» επεμβάσεις, ουσιαστικά έκανε το 50% αυτού που έπρεπε για να εξουδετερωθεί ο Σισέ. Έδωσε αρκετές λύσεις και στα πλάγια, ενώ στο 25’ από μια στημένη φάση λίγο έλειψε να σκοράρει με προβολή, αλλά απέκρουσε ο Τζόρβας.

    ΡΟΝΑΛΝΤΟ: Το άλλο 50% όχι μόνο στην εξουδετέρωση του Σισέ, αλλά στη γενικότερη καλή εικόνα που είχε το κέντρο της άμυνας του Άρη, κρατώντας εκτός περιοχής τους κινδύνους για την εστία του Σηφάκη.

    ΠΡΙΤΤΑΣ: Ο ένας από τους δύο αμυντικούς μέσους που χρησιμοποίησε ο Κούπερ. Έδωσε μάχες, κάλυψε πολλούς χώρους και πάλεψε πολύ στο ανασταλτικό κομμάτι. Στο πρώτο μέρος βοήθησε και δημιουργικά, κάτι που δεν μπόρεσε να κάνει στην επανάληψη.

    ΝΑΦΤΙ: Απ’ αυτόν σαφώς περίμενε πολλά περισσότερα ο Κούπερ. Όλη τη χρονιά ήταν το μυαλό του Άρη ωστόσο, στον τελικό υστέρησε. Παρότι πάλεψε, έχασε τις περισσότερες μάχες, δεν μπόρεσε να βγάλει μπροστά την ομάδα και να μοιράσει το παιχνίδι, κάτι που ξέρει να κάνει. Κάτω του μετρίου η απόδοση του, βγήκε με πρόβλημα στο τελευταίο 15λεπτο, όντας και φανερά κουρασμένος.

    ΜΕΡΙΕΜ: Προσπάθησε αρκετά ο Γάλλος μέσος στα 66 λεπτά που αγωνίστηκε. Τυπικά είχε τον ρόλο του δεξιού χαφ ωστόσο, δεν έπαιζε τόσο πάνω στη γραμμή, καθώς προτιμούσε να κλείνει προς τον άξονα. Πάλεψε ακόμη και ανασταλτικά, είχε κάποιες επελάσεις κυρίως στο πρώτο μέρος, αλλά ούτε αυτός μπόρεσε να δώσει αυτό που έλειπε στο δημιουργικό κομμάτι.

    ΚΑΛΒΟ: Μέτρια εμφάνιση από τον Ισπανό, που χρησιμοποιήθηκε σε ρόλο αριστερού χαφ – εξτρέμ. Παρότι μπήκε πολύ δυνατά, ταλαιπώρησε τον Βύντρα και προκάλεσε ρήγματα στο πρώτο 25λεπτο, στη συνέχεια και ειδικά στο δεύτερο μέρος εξαφανίστηκε. Σίγουρα, ο Κούπερ περίμενε περισσότερα απ’ αυτόν.

    ΚΟΚΕ: Στο γνωστό του ελεύθερο ρόλο, ήταν ο πλέον κινητικός από τους μπροστινούς παίκτες του Άρη, με διάθεση και μπόλικη ενέργεια. Του έλειψε ωστόσο, η ουσία, αφού μπορεί σε κάποιες περιπτώσεις να ταλαιπώρησε τους αντιπάλους του, αλλά ούτε τη καλή τελική πάσα έβγαλε ούτε μπόρεσε να απειλήσει ο ίδιος. Στα δύο σουτ στην επανάληψη (62’, 75’), που βρέθηκε σε καλή θέση σημάδεψε ψηλά άουτ.

    ΚΑΜΠΟΡΑ: Χάθηκε ο Αργεντινός επιθετικός, που βρέθηκε μόλις μια φορά σε θέση βολής (75’) από την πάσα του Νέτο, αλλά σούταρε αέρα. Είχε διάθεση, έκανε τις γνωστές του κινήσεις, όμως, η μπάλα δεν έφτασε σ’ αυτόν. Ακόμη και όταν ο ίδιος έβγαινε στα άκρα, δεν μπόρεσε να προκαλέσει κινδύνους για την αντίπαλη άμυνα.
    ΧΑΒΙΤΟ: Πέρασε στη θέση του Μεριέμ στο 65’, είχε διάθεση και προσπάθησε να δώσει κάποια πνοή από τα δεξιά, αλλά και αυτός υστέρησε στην ουσία. Στη τελευταία προσπάθεια του Άρη, το σουτ (92’ ) που επιχείρησε από το ύψος της μεγάλης περιοχής έφυγε άουτ
    ΦΕΡΝΑΝΤΕΖ: Ο Αργεντινός αντικατέστησε τον Ναφτί (74’), αλλά δεν έδωσε τη λύση στο δημιουργικό κομμάτι από τον άξονα, όπως πιθανότατα να περίμενε απ’ αυτόν ο προπονητής του.
    ΑΝΤΟΥ: Μαζί με τις καθυστερήσεις έπαιξε ένα δεκάλεπτο, όμως, ούτε και αυτός είχε τη λύση επιθετικά, τη στιγμή που η μπάλα «έκαιγε» πια για την ομάδα του.