Κυριακή 25 Απριλίου 2010

Κούπερ : "Ντρέπομαι...

«... ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΜΕ ΝΑ ΑΦΙΕΡΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ». «ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΛΕΙ ΟΦ». «ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΓΚΟΛ Ο ΛΕΤΟ».-Απογοητευμένος εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ, μετά την ήττα του Άρη στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας από τον Παναθηναϊκό.

Ο προπονητής των «κίτρινων» εξέφρασε την θλίψη του, που δεν μπόρεσε να φέρει το Κύπελλο στην Θεσσαλονίκη, δίνοντας χαρά στον κόσμο του Άρη που ταξίδεψε μέχρι την Αθήνα. Παράλληλα αναφέρθηκε στα πλέι οφ και τόνισε ότι πρέπει να έρθει άμεση αποκατάσταση για την ομάδα του, προκειμένου να παρουσιαστεί πανέτοιμη στην πρεμιέρα με τον Ολυμπιακό.

«Καταρχάς θα ήθελα να εκφράσω τη μεγάλη θλίψη που νιώθουμε εγώ με τους παίκτες μου, σχετικά με τον αυτόν τον υπέροχο κόσμο. Κάνανε μια αυτοθυσία για να βρεθούν κοντά στην ομάδα. Είχανε μεγάλες φιλοδοξίες για αυτόν τον θεσμό. Και θέλω να επαναλάβω πόσο μας πονάει που δεν μπορέσαμε να τους αφιερώσουμε αυτό το Κύπελλο», τόνισε αρχικά ο προπονητής του Άρη και συνέχισε:

«Αυτή τη στιγμή είμαστε ήρεμοι γιατί τα δωσαμε όλα μεσα στο γήπεδο. Δυστυχώς βρήκαμε μπροστά μας τον πρωταθλητή Ελλάδας. Τον συγχαίρω αλλά δεν θεωρώ ότι ήταν καλύτερος μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Για το παιχνίδι δήλωσε: «Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο. Δεν είχαμε πολλές ευκαιρείες για γκολ. Ήμασταν όμως απειλητικοί. Στο δεύτερο ο Παναθηναϊκός είχε την υπεροχή χωρίς όμως να παρουσιάσει πολλές ευκαιρειές, αφού το παχινίδι ήταν κλειστό».

Για το γκολ του Λέτο τόνισε:«Ο Λέτο πετυχε καταπληκτικό γκολ. Έστειλε τη μπάλα εκεί που ήταν απίθανο να αποκρουστεί».

Όσον αφορά το αύριο του Άρη ενοψει πλέι οφ επισήμανε: «Αυτό που πρέπει να κάνω είναι να ανεβάσω το ηθικό. των παικτών Ήταν ένα πολύ ηχηρό χτύπημα. Οπότε πρέπει να γίνει άμεση αποκατάσταση για να είμαστε έτοιμοι με τον Ολυμπιακό. Πρέπει να ξεκινήσουμε με νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: