Κυριακή 25 Απριλίου 2010

Τα χρέη πνίγουν την ομάδα


Οι φίλαθλοι του Ηρακλή.... Μέσω της ιστοσελίδας της "Αυτόνομης Θύρας 10" δημοσιοποιήθηκε μια ακόμη ανακοίνωση της κατάληψης των γραφείων του ερασιτέχνη και της ΠΑΕ Ηρακλής και παρουσιάζει ιδιαίτερα ενδιαφέρον, αφού οι εξελίξεις είναι άμεσα συνδεδεμένες με την παρουσία των οπαδών της ομάδας σε συνελεύσεις και κινητοποιήσεις για την λύση του διοικητικού προβλήματος.

Η ανακοίνωση αναφέρει ότι: "Στην πραγματοποιηθείσα συζήτηση των φιλάθλων του Ηρακλή, στο υπό κατάληψη Κατσάνειο (σ.σ. που έλαβε χώρα το βράδυ της Παρασκευής), παρέστησαν οι κ.κ. Ξανθόπουλος, Πεταλωτίδης, Κούλαλης, Μαργαρίτης, Φιλιππιάδης, Αγγελάκης ενώ ο κ. Χαΐτογλου απέστειλε επιστολή με την οποία εξηγεί τους λόγους της απουσίας του. Η αποδοχή από μέρους του ότι "ουδέν οίδα" δηλαδή ότι ήταν αχυράνθρωποι, οδηγούν τις απορίες για τη διοίκηση του κ. Πασχαλίδη να σαρκοποιηθούν σε κατηγορίες ποινικής φύσεως. Όσοι αποδέχθηκαν την πρόσκληση μας συμφώνησαν με ολόκληρο τον λαό του Ηρακλή και πλέον μετά τη δέσμευση του Γ.Σ. απαιτούν και οι ίδιοι την αποπληρωμή των χρεών προς τρίτους από τον φερόμενο ως μεγαλομέτοχο Αντώνη Πασχαλίδη", επισημαίνεται στην ανακοίνωση και συνεχίζεται: "Τα επιχειρηματικά σχέδια του κράτους για την εκμετάλλευση της περιουσίας του συλλόγου βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Όσο πιο μικρός είναι ο Ηρακλής τόσο πιο εύκολα τα φιλέτα Χορτατζήδων και Μίκρας θα πέσουν στα χέρια των οικονομικών συμφερόντων. Αυτά τα σχέδια μπορούν να σταματήσουν μόνο στη δυναμική του λαού του Ηρακλή. Και οι πολιτικοί μέντορες των συμφερόντων αυτών θα πρέπει να πάρουν το μήνυμα ότι ο λαός του Ηρακλή θα τους απαντήσει όπως απάντησε κάποτε στον Γ. Ράλλη. Υ.Γ. Οι απόντες Τριανταφυλλόπουλος, Πολύκαρπος, Κορκόβελος, Βιόπουλος, Φουρναράκης, Καραβασιλίδης αφήνονται πλέον στη κρίση του κόσμου της ομάδας".

Ο κόσμος της ομάδας εξακολουθεί να βρίσκεται στις επάλξεις, αλλά, λύση δεν φαίνεται να προκύπτει ακόμη από όσους επιμένουν να διοικούν ή να νομίζουν ότι διοικούν εξ αποστάσεως.

Οι μετοχές περιφέρονται και κάποια στιγμή δεν θα έχουν αξία, λόγω των χρεών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: