Κυριακή 25 Απριλίου 2010

Η επιστροφή του Σαλπιγγίδη


Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης Μετά το τέλος του τελικού κυπέλλου, για τον ΠΑΟΚ, το ενδιαφέρον στρέφεται στον Δημήτρη Σαλπιγγίδη που -υποτίθεται ότι- ανηφορίζει στη Θεσσαλονίκη. Ο διεθνής επιθετικός βοά η Θεσσαλονίκη ότι θα επιστρέψει στην ομάδα που τον ανέδειξε και θα γίνει η πρώτη μεγάλη μεταγραφή για το "δικέφαλο".

Και στην Αθήνα, παρά την αποθέωση που γνώρισε από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, κυκλοφόρησε ευρέως η φήμη πως το παιχνίδι κόντρα στον Αρη ήταν το αποχαιρετιστήριο του διεθνή φορ με την ομάδα των πρασίνων.

Λέγεται ότι ο ίδιος είχε εκμυστηρευτεί σε κοντινούς του φίλους πως θα ήθελε να συνδυάσει την αποχώρηση του από τον Παναθηναϊκό με ένα ντάμπλ και η επιθυμία του έγινε πραγματικότητα.

Ο κορυφαίος Έλληνας επιθετικός είχε τεράστια συμμετοχή στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου και τώρα φαίνεται να βρίσκεται σε διαδικασία επαναπατρισμού...

Ετοιμος ο Ίβιτς

Μετά το φιλικό με τον Πανθρακικό, ο Σάντος έδωσε ρεπό για στους ποδοσφαιριστές του. Την Κυριακή επέστρεψαν στις προπονήσεις και ενόψει του αγώνα της Τετάρτης που θα γίνει στο ΟΑΚΑ το απόγευμα της 28ης του μήνα, απέναντι στην ΑΕΚ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έκανε το τεστ ετοιμότητας σε πολλούς από τους παίκτες του, στο φιλικό της Παρασκευής. Έκανε τους υπολογισμούς του και πλέον σχημάτισε την ομάδα με την οποία θα ξεκινήσει τα παιχνίδια των πλέϊ-οφ. Ουσιαστικά επέλεξε και τους "11" του πρώτου αγώνα, με ένα-δυο μόνο ερωτηματικά, που αφορούν την άμυνα, αφού μικρό ερωτηματικό είναι η φυσική κατάσταση του Σνάουτσνερ και η δυνατότητα του να βγάλει ένα 90λεπτο υψηλών απαιτήσεων. Άρα άγνωστο ακόμα αν θα τον ξεκινήσει στο σχήμα ή θα δώσει την θέση στο Νίκο Αραμπατζή.

Ένα ακόμα ερωτηματικό είναι το δίδυμο του κέντρου αμύνης, αφού η επιστροφή των Κοντρέρας και Μαλεζά, αυξάνει τις επιλογές και ο κ. Σάντος θα πρέπει να διαλέξει μεταξύ αυτών και του Τσιρίλο για τις δυο θέσεις στα μετόπισθεν.

Ο ΠΑΟΚ στο πρώτο παιχνίδι των πλέι-οφ θα παραταχθεί με 4-5-1 με την προσθήκη του Βλάνταν Ίβιτς.

Κατσαρής: Δεν υπάρχει Σύριος

Κυκλοφόρησε η φήμη που θέλει επιχειρηματία από την Συρία να ενδιαφέρεται για την εμπλοκή του στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Το σενάριο μάλιστα ενισχύθηκε από συνάντηση που υπήρξε με τον πρόεδρο του Α. Σ. ΠΑΟΚ Θανάση Κατσαρή.

Τελικά ο Κατσαρής έδωσε απάντηση:
"Πριν από σχεδόν 10 μήνες μου τηλεφώνησε φίλαθλος του ΠΑΟΚ που λειτουργώντας ως μεσολαβητής Ελληνοσύριου επιχειρηματία μου μετέφερε ενδιαφέρον για την ΠΑΕ από Σύριο επιχειρηματία.

Του είπα ότι έχω πει στους δεκάδες που μου τηλεφώνησαν τους τελευταίους μήνες για να μου μεταφέρουν δήθεν ενδιαφέρον επιχειρηματιών για τον ΠΑΟΚ: "Με το θέμα ασχολείται ο Ζαγοράκης και όπως έχει δηλώσει ο πρόεδρος της ΠΑΕ, για να γίνουν συζητήσεις, είναι απαραίτητο ο επιχειρηματίας που ενδιαφέρεται να αποδείξει την οικονομική του επιφάνεια καταθέτοντας χρήματα σε λογαριασμό της ΠΑΕ".
Στη συνέχεια δεν προέκυψε τίποτε περισσότερο...

Δεν υπάρχουν σχόλια: