Κυριακή 25 Απριλίου 2010

Ανοιξαν σαμπάνιες στον Ολυμπιακό Βόλου!


Οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου πανηγυρίζουν το γκολ του Ροτζέριο Ομάδα Σούπερ Λίγκα είναι από την Κυριακή ο Ολυμπιακός Βόλου. Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη νίκησε 2-0 στην Καλαμάτα την ομώνυμη ομάδα και εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδο στην πρώτη τη τάξει κατηγορία. Αντίθετα, οι Μεσσήνιοι βρίσκονται πλέον σε εξαιρετικά δυσχερή θέση και δύσκολα θα αποφύγουν τον υποβιβασμό.

Οι δύο ομάδες αναζήτησαν από την αρχή το γκολ και προσπάθησαν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για να το πετύχουν. Οι φιλοξενούμενοι έδειχναν να είναι πιο επικίνδυνοι και στο 29' κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με εκτέλεση φάουλ του Καπετάνου. Γενικότερα, στο πρώτο ημίχρονο οι Θεσσαλοί... πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο.

Στο δεύτερο μέρος, η Καλαμάτα ανέβασε την απόδοσή της και προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση. Πάντως, και οι Θεσσαλοί αναζήτησαν το δεύτερο γκολ. Ο ρυθμός του αγώνα ήταν πολύ καλός με την μπάλα να πηγαίνει πάνω - κάτω και τους παίκτες των δύο ομάδων να παίζουν επιθετικά.

Τελικά, ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που έφτασε στο γκολ, καθώς στο 84' ο Καλαγκάνης ανέτρεψε τον Πλιάγκα παραχωρώντας πέναλτι, το οποίο αξιοποίησε ο Ροτζέριο, κάνοντας το 0-2.

Το σκορ αυτό έμελλε να είναι και το τελικό, γεγονός που επέτρεψε στους "ερυθρόλευκους" να ξεσπάσουν σε πανηγυρισμούς και να ανοίξουν σαμπάνιες. Ο πρόεδρος Αχιλλέας Μπέος ήταν αυτός που είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στους πανηγυρισμούς φορώντας φανέλα της ομάδας του!

Καλαμάτα (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Μπαλτιμάς, Χατζής, Ψυχογιόπουλος, Κωνσταντόπουλος Αντ., Ηλιόπουλος (73' Καμινιώτης), Σιλά, Τσιμικλής (61' Ετέροβιτς), Καλαγκάνης, Πουρτουλίδης (81' Δασκαλάκης), Παπουτσής, Κουτσοσπύρος.
Ολυμπιακός Βόλου (Σάκης Τσιώλης): Κηπουρός, Κόρμπος, Ζαραδούκας, Σολάκης (74' Αμπράμοβιτς), Καπετάνος (59' Μπουλούτ), Λιαπάκης, Αρβανίτης (45' Πλιάγκας), Αλβάρεζ, Ουμπίντες, Ροτζέριο, Κοτίτσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: