Κυριακή 25 Απριλίου 2010

Ο Πατσίνι "σκότωσε" τη Ρόμα και τα όνειρα τίτλου...


Ο Πατσίνι τιμώρησε την Ρόμα Ο Τζιαμπάολο Πατσίνι "αποκαθήλωσε" τη Ρόμα από την κορυφή του καμπιονάτο. Ο διεθνής επιθετικός πέτυχε και τα δύο γκολ της Σαμπντόρια στη νίκη 2-1 στο "Ολύμπικο" και μάλιστα με ανατροπή του σκορ, καθώς οι "τζιαλορόσι" είχαν πάρει το προβάδισμα από το 14o με τον Τότι.

Ετσι, τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος της περιόδου, η Ιντερ του Ζοζέ Μουρίνιο γίνεται και πάλι αδιαφιλονίκητο φαβορί για τον τίτλο, καθώς έχει προβάδισμα δύο βαθμών από τη Ρόμα. Οσο για τη "Σαμπ" μετά την σπουδαία αυτή νίκη, επέστρεψε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας και διεκδικεί μια θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Νάπολι "κόλλησε" στο 0-0 εναντίον της αδιάφορης Κάλιαρι και ελαχιστοποιήθηκαν οι ελπίδες της για έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δύσκολα τα πράγματα και για τη η Γιουβέντους, παρότι κατάφερε στο βο ημίχρονο να κάμψει την αντίσταση της Μπάρι και επικράτησε 3-0 στο Τορίνο.

Οσο για τη Σιένα του Αλμπέρτο Μαλεζάνι, γνώρισε τη συντριβή 4-1 από την Ουντινέζε στο "Φρίουλι" και πολύ δύσκολα θα γλυτώσει τον υποβιβασμό. Ο Αλέξανδρος Τζιόλης ξεκίνησε βασικός με τη Σιένα και αντικαταστάθηκε μετά από 70 λεπτά.

Αντίθετα, τα προβλήματα φαίνεται πως τελείωσαν σήμερα για τη Λάτσιο, μετά το εντυπωσιακό διπλό (1-2) επί της Τζένοα (βασικός ο Παπασταθόπουλος), που φέρνει τους "λατσιάλι" έξι βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, τρεις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: