Κυριακή 25 Απριλίου 2010

Ανατροπή και... νίκη για τον Διαγόρα


Ο Ρούσεφ πανηγυρίζει το γκολ του Διαγόρα Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, ο Διαγόρας επιβλήθηκε 2-1 του Θρασύβουλου και διατηρεί ελπίδες για συμμετοχή στα πλέι οφ. Αντίθετα, η ομάδα της Φυλής παραμένει... μπλεγμένη σε περιπέτειες μιας και βρίσκεται χαμηλά στην κατάταξη. Κομβικό σημείο η αποβολή του Κονέσνι στο 36' που άφησε τους Αθηναίους με δέκα παίκτες στο γήπεδο.

Η ομάδα της Ρόδου προσπάθησε να επιβάλει το ρυθμό της στο παιχνίδι και αρχικά είχε δύο καλές ευκαιρίες, όμως με την πάροδο του χρόνου, οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν. Μάλιστα, στο 26' άνοιξαν το σκορ, καθώς έπειτα από κόρνερ του Ντελγκάδο, ο Κλούσενερ με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Οι νησιώτες πέρασαν μπροστά για να ισοφαρίσουν και στο 31' είχαν δοκάρι σε κεφαλιά του Γεωργιάδη, ενώ πέντε λεπτά αργότερα απέκτησαν αριθμητικό πλεονέκτημα λόγω της αποβολής του Κονέσνι.

Με την έναρξη της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 51', ο Ρούσεφ εκτέλεσε κόρνερ και ο Μπακομήτρος με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσα.

Ο Διαγόρας ενέτεινε την πίεση αναζητώντας το γκολ που θα του έδινε το προβάδισμα και οι κόποι των παικτών του δικαιώθηκαν στο 74' όταν μετά από σέντρα του Σπάρταλη, ο Ρούσεφ με γυριστό σουτ νίκησε τον τερματοφύλακα Μπαρτζώκα.

Παρά τις προσπάθειες των "πράσινων", το αποτέλεσμα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του ματς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: