Κυριακή 25 Απριλίου 2010

Νίκη στο... ρελαντί ο Αγροτικός Αστέρας


Φάση από τον αγώνα Αγρότικος Αστέρας - Ιωνικός Δεν δυσκολεύτηκε να φτάσει στη νίκη με 3-1 επί του Ιωνικού ο Αγροτικός Αστέρας, ο οποίος ήταν εμφανώς ανώτερος από την ομάδα της Νεάπολης. Οι Μακεδόνες εξασφάλισαν την παραμονή τους στην κατηγορία και ελπίζουν για είσοδο στα πλέι οφ, ενώ οι φιλοξενούμενοι παραμένουν χαμηλά.

Οι Θεσσαλονικείς μπήκαν επιθετικό στον αγωνιστικό χώρο και στο 8' άνοιξαν το σκορ με σουτ του Μπλαζέφσκι από μακριά, το οποίο αιφνιδίασε τον τερματοφύλακα Παγούδη. Δύο λεπτά νωρίτερα, πάντως, ο τελευταίος είχε αποκρούσει σουτ του επιθετικού του Αγροτικού Αστέρα με τη... βοήθεια του δοκαριού του.

Η ομάδα του Μάκη Χάβου άρχισε επιθετικά και την επανάληψη και μετά από κόρνερ του Μπλαζέφσκι (στο 54'), ο Βαγγελόπουλος σούταρε και ο Σ. Παπαζούδης στην προσπάθειά του να απομακρύνει, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Ο Αγροτικός Αστέρας έφτασε και σε τρίτο τέρμα στο 70' με κοντινή προβολή του Δεινόπαππα έπειτα από προσπάθεια του Καθάριου.

Από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν δύο λεπτά αργότερα όταν μετά από μπαλιά του Φουρτάδο, η μπάλα έφτασε στον Ευαγγελάτο και εκείνος με πλασέ μείωσε για τον Ιωνικό, διαμορφώνοντας παράλληλα το τελικό αποτέλεσμα

Δεν υπάρχουν σχόλια: